داروسازي كاسپين تامين (كاسپين)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : داروسازي كاسپين تامين (كاسپين)

..کارگزاری صنعت...معدن سود 1400 را 500...دیده...البته با فروش 1070..میلی...
    در اینکه..حاشیه سود 3 ماهه دوم...اند 50...60..درصدی شکی نیست....حتی با توجه به..موجودی 71..میلی مواد اولیه..که تقربا برای 5..ماه..کافیست..میتواند..حاشیه سودی خاص را محقق...کنه.... فروش 163..میلی شهریور نه..تووهمه...و..نه...اتفاقی...ماورایی.....
    شرکت..محصولی جدید تولید نکرده..و..افزایش نرخ...منجر ه این فروش شده...بگذریم...
    بنظرم..کف فروش 120..130...میلی ماهانه...قابل استناده....احتمال بالا سود 3 ماهه دوم..در باند 140..150..تا 190..تومانه....بستگی به نوع..حسابداری..مصرف مواد اولیه...
    امسال به راحتی توانایی تحقق کف.. سودی 550..600...و سقف 700....750..تومانی ..را داراست
    پی بر ایی فعلی حدود 4/3...4/8 بر اساس کف سوده........
    پی بر ایی فاندهای گروه...عموما باند7...8...مثلا دتماد با سود 700...پی بر ایی...7....یا درازک..با حدود 500...550...پی بر ایی 8...و....
    پس با همین...کف..سود...توانایی رشدی 80..تا 100..درصدی را داراست...
    یه نکته..مهم...اینکه شرکت افرایش...نرخی بالا را در تاریخ...24 شهریور..افشا..کرده...که قاعدتا...اثرش را درمهر..خواهیم...دید....

سراغ دارید سهمی با 550...600...کف..سود..و..قیمتی حدود 2600...معرفی کنید...به دیده..منت...
    ...
    شرکت 3 تا پروزه...با پیشرفت 98..درصد داشته تا 31..خرداد...که احتمالا...الان..داره بهره برداری میشه..از 2 تاش....که البته یکیش اثری مهم...دارد..انهم..خط فیلینگ سرنگ از پیش پر شده...

پ.ن...فقط بر اساس تحلیل ..خویش..ترید نمایید...گفته ها..و..شنیدها...پستها ...را برسی کنید....ولی تا..خودتان..به درستی مطلبی..پی نبردید...خرید..نکنید..
    البته زیاد دیدید...طرف...امروز سهم را دارد.....و..نظر بر رشد بالا میدهد...فرداش..میفروشد..و...
    پس 2 زار برای...پست..یا نظری..که..به تحلیل خودتان..نزدیک..نیست...ارزش قائل..نشید....
    اگر کشور به اینجا رسیده..خودمان..کردیم...از بقال...بناش ..بگیر تا کار خانه دارش....فقط..منافع..خویش را مد..نظر قرار..میدیم.....اکثریت..دنبال سود کردن..و..اباد..کردن...جزیره..خویشیم.....و زبانمان..داراز...و..منتقد...
    بورس..که دهاااااااااا برابر بدتر... اگر سایر بازارها..گربه ایی برای رضای خدا..موش..نمیگیرد......در بورس...گربه ایی برای رضای خدا....نفس هم..نمیکشد..چه به..موش گرفتن.....
    اینجا..همانی ..که.میگه..میخوام..4 سال سهامداری کنم...فرداش به خود شما..میفروشد.......
    پس به این..مزخرفات...توجه..نکنید...
    بنده با 300..هزار تومان...سال 83..وارد بازار شدم....الان 37..38...سالمه...بازنشت..کنم..خودم..را...دارم..تا اخر عمر..راحت..زندگی کنم...
    این را به عنوان..کسی..که تجربه ایی 17 ساله در بازار داره...میگم.............وا......به..ا......//هیچ..گربه ایی برای رضای خدا...موش..نمیگیرد...
    تحلیل طرف را بخوانید..وسلام....بقیه...حرفها..که نمیدانم..1 سال..10..سال 100..سال..با سهم..خواهم..بود.....یا از این.....مزخرفات را بریزید..دور...این بازار....بازار درصدهاست...

.:.thumbsupsmileyanim............................. ......................به هر تحلیی...با این..پیشفرض..بنگرید...............گربه برای ..رضای خدا موش نمییییییییییییییگییییییییییییرد...............:.th umbsupsmileyanim
    آخرین ویرایش توسط mey؛ 2021/10/04, 04:33.
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

{{{{پی بر ایی فاندهای گروه...عموما باند7...8...مثلا دتماد با سود 700...پی بر ایی...7....یا درازک..با حدود 500...550...پی بر ایی 8...و....
      پس با همین...کف..سود...توانایی رشدی 80..تا 100..درصدی را داراست
      ...}}}}

همین..مطلبی که در پست قبل..گذاشتم......عمرا...تا تارگتش..نگهدارم...یا...اعتقاد 100..درصد بش داشته باشم... هر جا..ببینم..با سهمی بهتر...یا فروش..در قیمتی بالاتر...و..خرید در قیمتی نازل...تر.....معطل..نمیکنم......و..ا........

البته یه مقدار هم از خودم..تعریف..کنم.... بنده..اینقدر گشنه..نیستم..الان از سهم..بگم..فرداش بفروشم....ولی پس فردا..را تضمینی..نیست...

..........هیچ..گربه ایی ..برای رضای خدا..موش..نمیگیرد..........این...اولین...چیزیست..ک ه..یه تریدر تازه..وارد در بازار...باید...و باید....بش...اعتقاد..100 درصد داشته باشه.........
      باور بفرمایید.........در این 17 سال......گربه ایی را ..ندیدم...که برای رضای خدا موش بگیرد.....فروشنده ایی را ندیدم..که از ..ریزش سهم بعد..فروشش..خوشحال..نباشد........خریداری را ندیم...که وقتی سهمش رشد..کند...دلش برای فروشنده بسوزد...........نیست..نگردید...................... .....
      سرتان را درد اوردم...حلال..کنید....هر چند...همین..هم...تعارفه...سرتان...درد..هم..گرفت... ...گرفت...به من.چه..میخواستید نخوانید....
      /:.yead.:/:D

آخرین ویرایش توسط mey؛ 2021/10/04, 04:57.
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• الکساندر آلخین
        ستاره‌دار(4)
        • Jun 2013
        • 828

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        {{{{پی بر ایی فاندهای گروه...عموما باند7...8...مثلا دتماد با سود 700...پی بر ایی...7....یا درازک..با حدود 500...550...پی بر ایی 8...و....
        پس با همین...کف..سود...توانایی رشدی 80..تا 100..درصدی را داراست
        ...}}}}

همین..مطلبی که در پست قبل..گذاشتم......عمرا...تا تارگتش..نگهدارم...یا...اعتقاد 100..درصد بش داشته باشم... هر جا..ببینم..با سهمی بهتر...یا فروش..در قیمتی بالاتر...و..خرید در قیمتی نازل...تر.....معطل..نمیکنم......و..ا........

البته یه مقدار هم از خودم..تعریف..کنم.... بنده..اینقدر گشنه..نیستم..الان از سهم..بگم..فرداش بفروشم....ولی پس فردا..را تضمینی..نیست...

..........هیچ..گربه ایی ..برای رضای خدا..موش..نمیگیرد..........این...اولین...چیزیست..ک ه..یه تریدر تازه..وارد در بازار...باید...و باید....بش...اعتقاد..100 درصد داشته باشه.........
        باور بفرمایید.........در این 17 سال......گربه ایی را ..ندیدم...که برای رضای خدا موش بگیرد.....فروشنده ایی را ندیدم..که از ..ریزش سهم بعد..فروشش..خوشحال..نباشد........خریداری را ندیم...که وقتی سهمش رشد..کند...دلش برای فروشنده بسوزد...........نیست..نگردید...................... .....
        سرتان را درد اوردم...حلال..کنید....هر چند...همین..هم...تعارفه...سرتان...درد..هم..گرفت... ...گرفت...به من.چه..میخواستید نخوانید....
        /:.yead.:/:D

به دوران دو کس را اگر دیدمی............ به دور سر هر دو گردیدمی
        یکی آن که گوید بد من به من............ دگر آنکه گوید بد خویشتن.
        صادقانه و دلنشین بود. بسیار سپاسگزارم.
        هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• الکساندر آلخین
          ستاره‌دار(4)
          • Jun 2013
          • 828

کاسپین خط روند نزولی (خط اریب قرمز رنگ) را شکسته.. دو کانال کوتاه مدت آبی رنگ هم در تصویر دیده می شود که کانال پایینی را شکسته است. در حال حاضر سطوح حمایتی 2450 و 2100 تومان را در زیر پای خود دارد... بهترین حالت این است که از همان سطح 2400 الی 2450 تومان روند صعودی را از سر بگیرد. سطح حمایتی 2100 تومان اعتبار بسیار بیشتری دارد و افت بیشتر از آن بعید به نظر می رسد. سیگنال خرید معتبر هم بعد از شکست 2915 تومان صادر می شود...
          هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

لامصب نمیدونیم فروش مهر بیشتر از شهریوره یا کمتر...

میدونیدکجا جالب میشه!!

اونجایی ک بر خلاف انتظار همه!!" فروش شرکت در مهر بیشتر از شهذیور بشه...

اونجا دیگه سهم زیر ۳۲۰۰ گیر نمیاد!!

البته منم نمیدونم که چ فروشی در راه است...

فروش زیر ۱۰۰ میلیارد

یا فروش زیر ۱۲۰ میلیارد

یا فروش بالای۱۵۰ میلیارد!!

اگر بالای۱۵۰ میلیارد فروش بزنه قبلا در پستذهای قبلی گفتم زیر ۳۰۰۰ نمیمونه...

ولیی بنده واقعا نمیدونمدر مهر چقدر خواهد فروخت..

لذا معاملاتش کمی شبیه قماره زین پس وهیجانی:D

اگر فروش مهر بالای ۱۵۰ میلیارد باشه فروشنده پشیمان...

واگه فروش مهر زیر ۱۲۰ میلیارد باشه خریدار پشیمان میشه..

در کل خیلی جذاب شده معاملات...وحالت قمار داره ...

ما همنمیدونیم بفروشیم یا نگه داریم...چون نمیدونیم مهر چقدر میفروشه
            ///

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
              عضو فعال
              • Mar 2020
              • 1076

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              لامصب نمیدونیم فروش مهر بیشتر از شهریوره یا کمتر...

میدونیدکجا جالب میشه!!

اونجایی ک بر خلاف انتظار همه!!" فروش شرکت در مهر بیشتر از شهذیور بشه...

اونجا دیگه سهم زیر ۳۲۰۰ گیر نمیاد!!

البته منم نمیدونم که چ فروشی در راه است...

فروش زیر ۱۰۰ میلیارد

یا فروش زیر ۱۲۰ میلیارد

یا فروش بالای۱۵۰ میلیارد!!

اگر بالای۱۵۰ میلیارد فروش بزنه قبلا در پستذهای قبلی گفتم زیر ۳۰۰۰ نمیمونه...

ولیی بنده واقعا نمیدونمدر مهر چقدر خواهد فروخت..

لذا معاملاتش کمی شبیه قماره زین پس وهیجانی:D

اگر فروش مهر بالای ۱۵۰ میلیارد باشه فروشنده پشیمان...

واگه فروش مهر زیر ۱۲۰ میلیارد باشه خریدار پشیمان میشه..

در کل خیلی جذاب شده معاملات...وحالت قمار داره ...

ما همنمیدونیم بفروشیم یا نگه داریم...چون نمیدونیم مهر چقدر میفروشه
              حجم فروش شهریور برابر با حجم فروش ماه هایی هست که شرکت به صورت نرمال تولید داشته
              در 5ماه اول به علت پایین بودن نرخ های دستوری شرکت تولیدش پایین بوده
              ولی از اواسط شهریور افزایش نرخ گرفته
              پس انشالله فروش ماههای بعد در همین سطوح تثبیت هست
              نکته مهم دیگه تخفیفات زیاد شرکت هست که در مااهای بعد به علت افزایش تورم و تقاضا برای محصولات این تخفیفات هم کم میشه...
              ادرس کانال تلگرامی ام:
              https://t.me/afkarboursei

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

صنعت معدن...سود 1400 را 492 تومان دیده...با فروشی 1070.میلی....
                  یعنی....برای 6 ماهه دوم...میانگین فروش 110...میل باشه....
                  یعنی سهم...بر اساس همین..تحلیل دارای با پی بر ایی 5/5//5/6//ترید میشه....
                  البته بنظر بنده..حاشیه سود را در همین تحلیل کم..دیدند...و سهم با همین فروش 1070..میلی..توانایی تحقق...550..تا 580..تومان سود را داراست...
                  آخرین ویرایش توسط mey؛ 2021/10/11, 17:28.

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

...شرکت در شهریور 163 میلیاد فروخته....اما
                    ..1...در 24 شهریور طبق اطلاعیه کدال یه سری دیگه از محصولات...جامپ سنگینی در افزایش نرخ..داشتند...از 4612..به11141.......میشه افزایش نرخی 140 درصدی....
                    که..چون تاریخ اعمال موثرش از 24 شهریور بوده...قاعدتا...اثرش را در مهر ..خواهد..گذاشت...
                    ..2...از 3 ماهه چهارم..شرکت تولید امپول فامو تیدین را شروع خواهد..کرد...که تنها تولید کننده..این..محصول در کشوره......و..جایگزین امپول رانیتیدین..که..ممنوع شده..میشه...
                    یعنی نیاز کل کشور به این..محصول را کاسپین...مرتفع خواهد کرد////امپول رانیتیدین...محصولی پر مصرف بود...

3...در پست قبل..و در فایل پیوست....صنعت معدن...سود 1400 را 492 تومان دیده...با فروشی 1070.میلی....
                    یعنی....برای 6 ماهه دوم...میانگین فروش 110...میل باشه....
                    یعنی..با این افزایش نرخی که تازه قراره از 24 شهریور اعمال بشه...فروش را 110..دیده..یعنی افتی...35 درصدی....که بسیار بسیار بعیده....
                    بنظر..بنده..کف فروش..باند 130...تثبیت شده است...و از انجا که شرکت..محصولی جدید تولید نکرده..و افزایش فروش صرفا بخاطر افزایش نرخ..بود...حتی فروش 130..میلی را هم بسیار محتاطانه..میدانم....تازه بدون لحاظ افزایش نرخ..140..درصدی در گروهی از محصولات..که قراره در مهر اثرش را نشان دهد......
                    حتی اگر فروش 130..میلی را..ملاک..6..ماهه دوم..قراربدیم....120..میلیارد..فروش بیش از تحلیل صنعت..معدن..خواهد بود...گه..خود منجر به....افزایش 80..تا 120..تومانی سود تحلیلی صنعت معدن..میشه..یعنی..سود به 565..تا 610..تومان...خواهد رسید....طیق فایل پیوست تحلیلی صتعت معدن....
                    یعنی پی بر ایی فعلی......4/85.......4/5.............
                    ..انهم..در سهمی با این سایز.............
                    البته این نظر بنده است..و فقط برای بنده اعتبار دارد..و اثر سود زیانش به بنده..مترتب است...........
                    به تحلیل خود عمل کنید...روزی تحلیل بنده..کشک..از اب در امد...زیانش متوجه..خودم....خواهد بود.......

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                      [IMG][/IMG]

دقیقا بازی حقوقی روی تابلو

سهام دارویی که تا دیروز سنگین صف فروش بودند مثل دتولید و داسوه و دبالک و امثالهم صف خرید هستند .
                      این سهم در مفت ترین زمان معرفی شد و گفتم ارزنده هست
                      حالا چقدر تحلیل روی سهم اومده بعد ۱۰۰۰ تومان افزایش
                      سهم ارزان قیمت دارویی به نظرم فعلا دحاوی است که واقعا اگر تو بازار اصلی بود زیر ۱۰۰۰ تومان نبود
                      بعد دتماد دلر دارو و دشیمی و کاسپین

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

این سهم در مفت ترین زمان معرفی شد و گفتم ارزنده هست
                        حالا چقدر تحلیل روی سهم اومده بعد ۱۰۰۰ تومان افزایش
                        سهم ارزان قیمت دارویی به نظرم فعلا دحاوی است که واقعا اگر تو بازار اصلی بود زیر ۱۰۰۰ تومان نبود
                        بعد دتماد دلر دارو و دشیمی و کاسپین
                        ..این...عکسی که شما گذاشتی برای 6..تیر..است...3/5 ماه قبل.....انزمان...کاسپین..مفت..گران..بود...زیرا..تح ولاتی در فاند..نداشت...و تا زمانی هم..که..تحولاتش پدیدار نشد رشدی نکرد..تا همین..1 ماه پیش همین...حدود 2000..2100..بود......یعنی تا 2..2/5 ماه بعد..تاریخ...عکس شما...رشد نداشت..در حالیکه..کل بازار رشد خوبی کرد....

در بین دتماد...دلر..دارو..دشیمی.کاسپین...
                        دتماد...اصلا ارزش خرید نداره...پی بر ایی تحلیلی 6/5 ..7.....دشیمی هم...امسال 400..بسازه...پی بر ایی...6...6/2 داره....ثبت ازایش سرمایش هم...پیشروست....
                        در بین مواردی که ذکر کردید...کاسپین...دلر..دارو...به..مراتب..و با اختلاف سر تر هستند....ا اختلاففففففففففف

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

به هیچ..عنوان..پستها بنده را مبنای ترید قرار ندهید....
                          سرمایه ها....صبر..و.....ووووو......با هم..متفاوته....
                          در ترید پله ایی ترید کردن را فراموش نکنید...
                          بنده..نوعی که الان به..کاسپین ایمان دارم....توانایی خرید 2 برابر حجم..خرید های فعلی را دارم.....با اینکه..با همین تعدادی که دارم.. شاید..در ببین...سهامداران..حقیقی دارنده سهم...جز 5 ..نفر..صدر جدول باشم...

نظر

• بورس باز قهار
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 1979

..این...عکسی که شما گذاشتی برای 6..تیر..است...3/5 ماه قبل.....انزمان...کاسپین..مفت..گران..بود...زیرا..تح ولاتی در فاند..نداشت...و تا زمانی هم..که..تحولاتش پدیدار نشد رشدی نکرد..تا همین..1 ماه پیش همین...حدود 2000..2100..بود......یعنی تا 2..2/5 ماه بعد..تاریخ...عکس شما...رشد نداشت..در حالیکه..کل بازار رشد خوبی کرد....

دتماد...اصلا ارزش خرید نداره...پی بر ایی تحلیلی 6/5 ..7.....دشیمی هم...امسال 400..بسازه...پی بر ایی...6...6/2 داره....ثبت ازایش سرمایش هم...پیشروست....
                            در بین مواردی که ذکر کردید...کاسپین...دلر..دارو...به..مراتب..و با اختلاف سر تر هستند....ا اختلاففففففففففف
                            عزیز دل اوم موقع هم مفت بود که این نظر شما است که وقتی سهمی گران شد بخریم
                            شما که ادعای سرمایه گذاری بلند مدت دارید باید بدانید کاسپین سهم با پدر و مادری بوده و هست و به دلبل تخفیف بر روی کالاها که بسیار عجیب بود ۳ ماهه جالبی نداشت
                            البته اون موقع هم ۱۰ بار نوسان داده و تا ۲۴۰۰ هم رفته و برگشته

سهم زیرخاکی یعنی این دیگه

الان سهام خاکی مثل دحاوی داریم نبابد بریم دنبال سهام گروه که ۱۰۰ درصد رشد کرده و گزارش ۶ ماهه پیشخور شده

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

عزیز دل اوم موقع هم مفت بود که این نظر شما است که وقتی سهمی گران شد بخریم
                              شما که ادعای سرمایه گذاری بلند مدت دارید باید بدانید کاسپین سهم با پدر و مادری بوده و هست و به دلبل تخفیف بر روی کالاها که بسیار عجیب بود ۳ ماهه جالبی نداشت
                              البته اون موقع هم ۱۰ بار نوسان داده و تا ۲۴۰۰ هم رفته و برگشته

سهم زیرخاکی یعنی این دیگه

الان سهام خاکی مثل دحاوی داریم نبابد بریم دنبال سهام گروه که ۱۰۰ درصد رشد کرده و گزارش ۶ ماهه پیشخور شده
                              درود...
                              دیگه این از ان حرفها بود....سهم..10..تومان...ساخته..بود....علت خرید...با پدر مادر بودن...سهم....
                              تا..مولفه های بنیادی الارمی برای ترید نده..یه فاند ترید...هیچوقت...در پوزیشن خرید قرار نمیگیره....
                              همین..کاسپین 2700..پتانسیل ساختن سودی هم اندازه..دتماد 4700...را داراست...با دید شما دتماد سوپر حبابه..نسبت به کاسپین...

اما دحاوی..فعلا که...فاندش الارمی برای خرید نداده...و...در سر سره نزول..سواره......هر کی هم هر قیمتی خریده باشه..در ضرره....فروشندگانش هم فعلا..پا کار ایستادند...اگر در گزارش 6 ماهه...الارمی از تحول نشان داد...میشه..بش امیدوار بود....وگرنه اگر قرا ر باشه..همانند سال قبل سودی 50..60..تومانی سازه...تو..این بازار...حبابه..محضه...از طرفی...تقسیم سودش بسیار ناچیزه...10..20..درصد تقسیم..سود داره...
                              برای خرید دحاوی باید علتی باشه....ا...بختکی...شیر ..خطی که..نمیشه....الان دحاوی را به..کدامین دلیل باید خرید...تحولات..فاند...پی بر ایی پایین...تقسیم..سود مناسب...به..کدام..دلیل....دحاوی..برای بنده..فاند ترید...کوچکترین الارمی ..نداره...بلعکس....الارم..های منفیش بسیار پررنگ تره...پی بر ایی بالا...عدم..نشانه ایی از تحول....تقسیم...سودی...ناچیز...

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11251

درود برمیلاد عزیز

یحتمل دربودجه سال اتی که آذر روانه مجلس میشه بساط ته مانده 4200 برچیده میشه ... لذا سود سال اینده 5-6تا از فاندی های گروه 50-100درصد میتونه بالاتر امسال باشه

اما به نظرم نمادهای مرتبط با مواد اولیه میتونن pe تحلیلی بالاتری بگیرند به واسطه افزایش نرخ هایی که حساسیت های کمتری داره

چیوایی افزود: در حال حاضر خیلی از دارو‌ها ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت نمی‌کنند بلکه فقط به ماده اولیه آن‌ها ارز تعلق می‌گیرد و این ارز فقط ۳۰درصد قیمت داروی نهایی است، در واقع بعد از حذف ارز ترجیحی ۳۰درصد قیمت دارو که مختص ماده اولیه است رشد ۵ برابری پیدا می‌کند و ۷۰ درصد قیمت باید رشدی نداشته باشد که در مجموع طی محاسبات قیمت دارو حدود ۲ونیم برابر می‌شود که معادل ریالی آن تامین خواهد شد؛ بنابراین حذف ارز ۴۲۰۰ای به نفع مردم، دولت و تولیدکننده است و سیاستگذار، دولت جدید و مجلس باید دست از اقدامات سطحی بردارد و سیاست‌هایی را اتخاذ کنند که در بطن خود به نفع مردم است.
                                .................................................. .......

اگر 4200 حذف بشه در هرنمادی بخشی ازمحصولات افزایش نرخ های معناداری میگیرند اما رنج تغییرات در تولید کننده های ماده اولیه میتونه سنگین تر باشه

بالفرض مثال همین کارگزاری صنعت معدن با فرض نیمایی شدن سود براوردی کاسپین را حدود700 و دشیمی را نزدیک 670 دراورده ....

اما به واسطه مارکت کوچک تر دشیمی و عرف چندسال اخیر بازار یحتمل pe تحلیلی بالاتری را در نمادهای کوچک تر صنعت شاهد باشیم

صرفا نظرشخصی ... ارادت

نظر

در حال کار...
                                X