کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
البرز را دیگر نمی شود امروز دریابید:.thumbsupsmileyanim
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خودرو قاعدتاً باید تا 350 بره و سقف تاریخی سد اولیه است و ممکن استراحتی داشته باشه
بازار به شدت داره هوشمندانه (شاخص سازانِ در سایه) هدایت میشه و من اسمش رو میذارم آمادگی برای تغییر جهت (کف رو دارند میارند بالا تا در صورت شکست مذاکرات، راحت خالی کنند)
پترول هم از همین قائده پیروی میکنه
بازار جهانی متزلزله و حوادث به سرعت برق در حال رخ دادنه و هر چیزی ممکنه
به نظرم باید تا قبل از مهلت قانونی مذاکرات لا اقل میبایست 50 درصدی نقد بود، چون زمزمه ها یکی به نعل و یکی به میخ شده و تحرکات داخلی برای به شکست کشوندن هم داره روز به روز چشمگیر تر میشه- بعد از اسید پاشی، نوبت سران باصطلاح فتنه رسیده
امروز جلسه وزیر علوم هست احتمالا رای نیاورد/:.coolsmiley02:./
خیلی ها ممکنه بعضی از سهماشون رو فدای برخی دیگه مثل خودرویی ها بکنند، پس منفی برخی سهم ها ارزنده مثل ذوب دوامی نداره و بزودی اونها هم پس از نا امیدی از خرید دیگر سهم ها، ناگزیر به صف شدن هستند
یادم رفت اضافه کنم که در حال حاضر خودوریی ها اکثریت مطلقشون توسقف های تاریخی هستند و ریسک بسیار بالایی دارند و بایست خیلی مواظب بود
دی واقعا دیروز کم ریسک بود آفرین سیگنال خیلی خوبی بود.خودم میخواستم ولی سبد فعلا جا نداره:D
درود حیدرجان
دی تخصص خودمه/.:biggrinsmiley.:/..................یکساله که تخصصی روش کار میکنم
اونروز که روفت رو 1955 بعید میدونستم زیر 187 بیاد ولی اومد.............این سهمو جفت پا بری روش زیر 180 نمی اومد دیگه
زیر 200 این سهم حراج هس.................فعلن بازار خوب نشناخته سهمو
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
پس از پایان معاملات، 2 روز فرصت داریم تا یه جمع بندی کلی از وضیعت بورس ایران و جهان داشته باشیم و سناریوهای مختلف مذاکرات رو بررسی کنیم
پاشنه آشیل نه تنها بورس، بلکه بقای مملکت شده مذاکرات
اگر توافق نشه، کلیت بازار به هم میریزه، ولی یه سری سهم ها ناگزیر به صعود هستند و اینبار بر خلاف پارسال که اثر دلار روی سهم ها باعث شد همگی بین 100 درصد تا 300 درصد رشد کنند، سهم های مورد توجه قرار میگیرند که بتوانند فروش کنند و دیگه دلار نمیتونه معیار خوبی برای گرانی سهم باشه، حتی پترو پالایشی ها که به نظرم در آستانه یه سقوط جانانه هستند، سهم های خوب شکست مذاکرات هم به نظرم خوراکی ها و غذایی ها و قندی ها و در رتبه های بعدی دارویی ها باشند که ازشون نمیشه خلاص شد
توافق هم بشه هر چند هیجانی بازار مدتی سرسبز میشه، اما فرصت خروج از خیلی سهم ها مهیا میشه که ریسک بازارهای جهانی را دارند، باز مثل پترو پالایشی ها (البته اینبار بیشتر پترویی ها، چون پالایشگاهی ها مرده شور هستند و حتی ممکنه سرشون شلوغ تر هم بشه با نرخ های پایین تر و رونق کلی میتونه تو سود آوریشون تاثیر بیشتری داشته باشه تا رکود و گرانی دلار) و فلزی ها و معدنی ها (به خاطر دامپینگ چین) و اشباع بازار ملک هم سیمانی ها رو از کانون توجه هات دور میکنه و ایضا خود انبوه سازی ها
حتی بعد از فردای توافق هم ما تو آچمز اقتصادی هستیم و گرانی دلار هم به نظر میاد ناگزیر باشه و البته دست دولت هم قدری بازتر میشه تو گران کردنش، به بهانه ایجاد رونق ممکنه با گران کردن مقطعی و کوتاه مدت دلار موافقت کنه و بعدش هم مثل همیشه که هر چی گرون شد، دیگه بر نگرده سر جاش و اون وقته که بازار یک صعود جانانه خواهد داشت
لیست شبکه های پخش زنده سراسری ، استانی ، برونمرزی ، رادیویی ، رادیونما ، رادیو نما ، شبکه یک ، شبکه دو ، شبکه سه ، شبکه 3 ، شبکه ورزش ، شبکه تماشا ، شبکه آی فیلم
جلسه وزیر علوم
خدایا این نمایندگان دلسوز را از ما نگیر!
نظر