آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط رضاکریمی پست شده است View Post
    دوستان فلامی هم یه بررسی داشته باشین خالی از لطف نخواهد بود/:.Heart.:/
    من قبلا رو فلامی کار کرده ام......بنیادش خوبه....سهم کم ریسکیه ولی انفجاری هم نیست یعنی این طور نیست که انتطار داشته باشی 40 یا 50 درصد تعدیل مثبت بده.....در این برهه از سال هم توصیه نمیشه خریدش چون نه ماهه هم داده دیگه خبری نیست
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
      دوستان 2 هفته ای هم وقت داریم تا چند سهم به عنوان جزیره امن انتخاب کنیم که اگر توافق شد بی سهم نباشیم و اگرم عدم توافق داشتیم ریزش حداقلی داشته باشیم. در این تا پیک قبلا دو سهم بکام و تکنو بحث شده بود. هر دو در کف های خوبی هستند و در سایت همسایه هم به همین عنوان دارن عده ای می خرن. بازم پیشنهاد بدهید تا در این دو هفته بررسی داشته باشیم. سالم باشید...
      سهام کوچک در صورت عدم توافق در صف فروش قفل خواهد شد . و فرابورسی ها نیز که هیچ!
      به نظر میرسد قسمت حداکثری سبد را از سهام نقد شونده پر کنیم جزیره ی امن تری خواهیم داشت.
      تاپبکو و وبملت و ... اگر عدم توافق هم شود میتوان به راحتی با کمترین ضرر خارج شد . و در صورت توافق شاید از قسمتی دیگر از بازار کمتر رشد کنند ولی رشد میکنند!

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
        سلام خدمت تمامی دوستان چند ماهی است که زاگرس را گرفتم ونظر همه بر رشد این سهم است ودر این مدت در جا زده وچند باری خواستم بفروشم چون باعث عقب ماندگی من از رشد بازار شده به نظر شما آیا باید با سهم بمانم یا که رد کنم .واز رشد بازار عقب نمانم.
        آقا رضا بحث زمانی را لطف میکنید مطرح کنید.
        فکر میکنید زاگرس حرکتش نزدیک باشد؟

پتروشیمی حرکتی باید داشته باشند به همان دلیل بی دلیل که سیمانی ها حرکت کردند
        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/07, 12:14.

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          سهام کوچک در صورت عدم توافق در صف فروش قفل خواهد شد . و فرابورسی ها نیز که هیچ!
          به نظر میرسد قسمت حداکثری سبد را از سهام نقد شونده پر کنیم جزیره ی امن تری خواهیم داشت.
          تاپبکو و وبملت و ... اگر عدم توافق هم شود میتوان به راحتی با کمترین ضرر خارج شد . و در صورت توافق شاید از قسمتی دیگر از بازار کمتر رشد کنند ولی رشد میکنند!
          به نظرم دو مرحله ای فکر کنیم بهتر باشد و حداکثر سود را میبریم....چند سهم میخریم تا نزدیکی به زمان توافق (از سهام شارپ هرچند کوچک باشد یا فرابورسی(البته حجم معاملات باید در حد قابل قبولی باشد)) بعد با توجه به اوضاع و احوال اگر خواستیم شیفت میکنیم روی سهام دیگر یا حتی به خروج موقت فکر میکینم...

در مورد گروه دارو هم عرض کنم که سهامی بخرین که حجم معاملاتش خوب باشه و گیر نکنین....برای مثال دزهراوی تا چند روز قبل حجمش 4000 بود حالا 116 هزار معامله شده....چهار روز دیگه همه میخوان بفروشن ولی.....

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
            به نظرم دو مرحله ای فکر کنیم بهتر باشد و حداکثر سود را میبریم....چند سهم میخریم تا نزدیکی به زمان توافق (از سهام شارپ هرچند کوچک باشد یا فرابورسی(البته حجم معاملات باید در حد قابل قبولی باشد)) بعد با توجه به اوضاع و احوال اگر خواستیم شیفت میکنیم روی سهام دیگر یا حتی به خروج موقت فکر میکینم...

در مورد گروه دارو هم عرض کنم که سهامی بخرین که حجم معاملاتش خوب باشه و گیر نکنین....برای مثال دزهراوی تا چند روز قبل حجمش 4000 بود حالا 116 هزار معامله شده....چهار روز دیگه همه میخوان بفروشن ولی.....
            بله محمد جان ..من هم منظورم همین بود شاید خوب ننوشتم .شیفت به سهام بزرگ در لحظات حساس منظورم بود

نظر

• رضاکریمی
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 250

آقا رضا بحث زمانی را لطف میکنید مطرح کنید.
              فکر میکنید زاگرس حرکتش نزدیک باشد؟

پتروشیمی حرکتی باید داشته باشند به همان دلیل بی دلیل که سیمانی ها حرکت کردند
              حیدر جان یادمه توی یه پست گفتی چارت نمیزاری چون از روش های من در آوردی استفاده میکنی
              الان حکایت من و زاگرس و فلامی و فارس هم دقیقا همینه(سوبرداشت نشه تعریف از خود نبود)/:.nono.:/
              ترجیح میدم چارت نزارم
              اصلا به خرید سهام سنگینی مثل فارس فکر نکرده و نمیکنم ولی خودم هفته آینده زاگرس و فلامی رو شدید زیر نظر خواهم داشت
              البته قندی ها هم دارن آماده میشن ولی من از این گروه میترسم
              [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
              [/CENTER]

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

قندی ها به نظرم یه هفته دیگه کار دارن....اواسط یا اواخر هفته باید به خریدشون فکر کرد....قزوین رو به شخصه میپسندم سفته بازی خوبی همیشه در اون بوده و هست...خوب صعود میکنه و خوب اصلاح

کماسه هم نور بالا میزنه....چند وقت اخیر چند تا حقیقی اومدن بالا یک درصد ....پاسارگاد هم اومده بالا یک درصد و همیجور داره میخره....میگن افزایش سرمایه داره...بحث فروش زمینش هم هست ولی زمین فکر کنم شایعه باشه چرا که پارسال مسئولینش گفته بودن تا دوسال دیگه شرکت رو منقل میکنیم پس فعلا زوده بحث زمینش

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

نفت در طی این یکی دو ماه 30 درصدی افت کرد ولی سهام مرتبط با آن در بازار ما انگار نه انگار..این یعنی بازار ما کارا نییست.
                  بازار کشورهای حاشیه خلیج فارس این هفته بعضی روزها شاخص کلشون 4درصد منفی هم بود.البته بازار این کشورها هم خیلی مونده به کارایی بازارهای بین المللی برسند ولی بار حداقل میشه گفت بازار زنده است و به مسایل برون بازاری عکس العمل نشان میدهد و علایم حیاتی فعال هستند...ولی بازار ما چی؟
                  نمیدونم چرا یاد فیلم های تاریخی مثل مختار و.. افتادم..
                  بانک ملت و صادرات از میمنه حمله کنند....فارس و اخابر قلب سپاه را هدف قرار بدند...خودرو به همراه پیاده نظام از میسره حمله ور شوند..گروهی اون پشت نشستند و شاخص سازی میکنند واقعا این جمله برای فعالان بازارهای جهانی غریب است و ناشناخته...
                  صحبت آقا رضا باعث شد که باب این مبحث باز شود

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

ساختمانيها: بعضي در موج 3 (مث ثغرب) و برخي در موج 5 (مث ثثران) هستند...ثتران تازه وارد روند صعودي شده و اهداف کوتاه مدتي 310 و 350 را دارد
                    خودروييها: من هنوز هم خکاوه را مستعدتر از بقيه ميدونم....البته فعلا خودرو پرچمدار گروهه

پتاير: قبلا رو اين سهم خيلي مثبت بودم و سهم را در ابتداي موج 5 ميديدم... خريد هم داشتم و قبل از مجمع افزايش س خارج شدم...در واقع سود کمتري نسبت به اونايي که سهامداري کردن گرفتم...ولي الان رو نمودارش چيزايي خوبي نميبينم....اونايي ک دارن با حد ضرر 450-440 سهامداري کنن و در صورت شکست، بي ترديد خارج شن...اونايي که ندارن منتظر شکست 480 باشن و بعد از اون با رعايت حد ضرر 480 بخرن

وملت: اين سهم چموش هم با حد ضرر 74 خريدنيه....کلا سهام زير 100 تومن نگراني ندارن

اينشالا با توافقي هم ک قبل از سوم آذر اميدواريم امضا بشه بازار p/e بالاتري خواهد گرفت...نزولي بودن بازار طلا هم مزيد بر علت است
                    .
                    وتوشه: اين سهم هم همه فاکتورهاي صعود و داره....ولي در يه کانال با کف و سقف 390 و 435 گير کرده....با حد ضرر 390 ميشه خريد....رشد اصلي سهم بعد از 435 شروع ميشه...

بترانس: مقاومت مهمي روي 560-550 داره...ولي روند ميان مدت و کوتاه مدت سهم صعوديه و در منفيها خريدني

ساراب: 240-245 رد شه ميره براي شکست 260-265...اين محدوده هم مقاومت مهميه....باحد ضرر 240 خريدنيه
                    .
                    موج شماري توريل الان ندارم...شمارش زمان ميبره....اگه شد حتما تقديمتون ميکنم....نقدا خدمتتون بگم ک با حد ضرر 800 در خريدش شک نکنيد...مقاومتها 900...950....1000
                    .
                    ثباغ در ابتداي موج 3 بزرگه...با حد ضرر 250 (که با شکست مقاومتها اين حد ضرر هم بالاتر خواهد رفت) سهامداري کن....مقاومتها:300....315....360....

Amir P
                    سیستم
                    سهم تازه تونسته سقف قبلی رو بشکنه. من نظرم نگهداریه. شاید بخواد یک پولبک بزنه ولی بنظرم اهداف 535 و 570 رو در سر داره
                    قمرو
                    سهم نزول شارپی داشته که البته بنیادی هم توجیه داشته. من کلا به هیچکسی نمیگم به قندیا ورود کنه. اینا از توافق هم نفع نمیبرن
                    ولی اگر اصرار به ورود دارید حمایت خوب سهم در قیمت 425 است اگر چه سهم اصلا حمایت سرش نمیشه
                    میتونید منتظر شید سهم 450 رو بشکنه و بعد وارد شید (ولی کلا وارد نشید
                    تیپیکو
                    سهم سنگینیه. الان ورود به خود داروییهای کوچک توجیه بیشتری داره. دیتای کافی برای تحلیل هم نداره
                    ولی اگر قصد ورود دارید حمایت مهم سهم 510 است. برای رشد اول باید 540 رو بشکنه و بعد 550 و بعد 570. کلا کار سختی پیش رو داره
                    alirabiee

نظر

• cliff
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 303

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                      ساختمانيها: بعضي در موج 3 (مث ثغرب) و برخي در موج 5 (مث ثثران) هستند...ثتران تازه وارد روند صعودي شده و اهداف کوتاه مدتي 310 و 350 را دارد
                      خودروييها: من هنوز هم خکاوه را مستعدتر از بقيه ميدونم....البته فعلا خودرو پرچمدار گروهه

پتاير: قبلا رو اين سهم خيلي مثبت بودم و سهم را در ابتداي موج 5 ميديدم... خريد هم داشتم و قبل از مجمع افزايش س خارج شدم...در واقع سود کمتري نسبت به اونايي که سهامداري کردن گرفتم...ولي الان رو نمودارش چيزايي خوبي نميبينم....اونايي ک دارن با حد ضرر 450-440 سهامداري کنن و در صورت شکست، بي ترديد خارج شن...اونايي که ندارن منتظر شکست 480 باشن و بعد از اون با رعايت حد ضرر 480 بخرن

وملت: اين سهم چموش هم با حد ضرر 74 خريدنيه....کلا سهام زير 100 تومن نگراني ندارن

اينشالا با توافقي هم ک قبل از سوم آذر اميدواريم امضا بشه بازار p/e بالاتري خواهد گرفت...نزولي بودن بازار طلا هم مزيد بر علت است
                      .
                      وتوشه: اين سهم هم همه فاکتورهاي صعود و داره....ولي در يه کانال با کف و سقف 390 و 435 گير کرده....با حد ضرر 390 ميشه خريد....رشد اصلي سهم بعد از 435 شروع ميشه...

بترانس: مقاومت مهمي روي 560-550 داره...ولي روند ميان مدت و کوتاه مدت سهم صعوديه و در منفيها خريدني

ساراب: 240-245 رد شه ميره براي شکست 260-265...اين محدوده هم مقاومت مهميه....باحد ضرر 240 خريدنيه
                      .
                      موج شماري توريل الان ندارم...شمارش زمان ميبره....اگه شد حتما تقديمتون ميکنم....نقدا خدمتتون بگم ک با حد ضرر 800 در خريدش شک نکنيد...مقاومتها 900...950....1000
                      .
                      ثباغ در ابتداي موج 3 بزرگه...با حد ضرر 250 (که با شکست مقاومتها اين حد ضرر هم بالاتر خواهد رفت) سهامداري کن....مقاومتها:300....315....360....

Amir P
                      سیستم
                      سهم تازه تونسته سقف قبلی رو بشکنه. من نظرم نگهداریه. شاید بخواد یک پولبک بزنه ولی بنظرم اهداف 535 و 570 رو در سر داره
                      قمرو
                      سهم نزول شارپی داشته که البته بنیادی هم توجیه داشته. من کلا به هیچکسی نمیگم به قندیا ورود کنه. اینا از توافق هم نفع نمیبرن
                      ولی اگر اصرار به ورود دارید حمایت خوب سهم در قیمت 425 است اگر چه سهم اصلا حمایت سرش نمیشه
                      میتونید منتظر شید سهم 450 رو بشکنه و بعد وارد شید (ولی کلا وارد نشید
                      تیپیکو
                      سهم سنگینیه. الان ورود به خود داروییهای کوچک توجیه بیشتری داره. دیتای کافی برای تحلیل هم نداره
                      ولی اگر قصد ورود دارید حمایت مهم سهم 510 است. برای رشد اول باید 540 رو بشکنه و بعد 550 و بعد 570. کلا کار سختی پیش رو داره
                      alirabiee
                      تو قنديا قصفها هم جاي خوبيه. براي خريد فردا بدك نيست
                      من چهارشنبه تو شمواد و حفاري سيو سود كردم ، به نظرن تو سهامي كه بالاي ١٥ درصد تو سود هستيم تو اين هفته سيو سود كار مناسبي باشه، به احتمال زياد فردا اولين پله تاپيكو رو هم وارد شم. وگستر هم اگه فردا اول وقت منفي كوچيك بخوره بد نيست واسه ورود. داروييها حجمشون كمه هم تو ورود و هم تو خروج اذيت ميكنن، به نظر من تو اين شرايط كه شايد يدفعه تصميم بگيريم نقد شيم ( بخاطر مذاكرات) خريدشون به صلاح نيست . شيران هم شايد فردا پله سوم رو خريد كنم كاهش قيمت نفت به سودش هست
                      موفق باشيد

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

در اصل توسط رضاکریمی پست شده است View Post
                        حیدر جان یادمه توی یه پست گفتی چارت نمیزاری چون از روش های من در آوردی استفاده میکنی
                        الان حکایت من و زاگرس و فلامی و فارس هم دقیقا همینه(سوبرداشت نشه تعریف از خود نبود)/:.nono.:/
                        ترجیح میدم چارت نزارم
                        اصلا به خرید سهام سنگینی مثل فارس فکر نکرده و نمیکنم ولی خودم هفته آینده زاگرس و فلامی رو شدید زیر نظر خواهم داشت
                        البته قندی ها هم دارن آماده میشن ولی من از این گروه میترسم
                        رضا جان فلامی حدودا دو ماهی هست معمولا تو لیست من بوده و در رالی کوچکی که داشت باهاش همراه بودم...340-350 و 310 در این محدوده در حال نوسان است به نظرم حرکت با شکستن این حصار شروع شود
                        بنیادی هم محمد کامل گفت فقط چون سرمایش پایینه ممکنه افزایش سرمایه ای داشته باشد
                        از قندی ها هم قچار رو میپسندم
                        ارادت

نظر

• cliff
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 303

رضا جان فلامی حدودا دو ماهی هست معمولا تو لیست من بوده و در رالی کوچکی که داشت باهاش همراه بودم...340-350 و 310 در این محدوده در حال نوسان است به نظرم حرکت با شکستن این حصار شروع شود
                          بنیادی هم محمد کامل گفت فقط چون سرمایش پایینه ممکنه افزایش سرمایه ای داشته باشد
                          از قندی ها هم قچار رو میپسندم
                          ارادت
                          قچار نمودارش خوبه ، بنيادشو نميدونم، نظرت درباره شرانل چيه؟ از داروييها دجابر فردا تو واچينگ ليسته منه، پاسا هم وسوسه برانگيزه

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

سلام
                            صبح بخیر.
                            در موردسهام رشد کرده مگر در موارد استثنا احتیاط کنیم.

نظر

• mahzad
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 898

شایعات امروز:

- شایعه از تکنو : تکنو تا 220 تومان در کوتاه مدت رشد قیمت دارد.

- شنیده ها از پترول :گروه مالی ملت پترول را در بالاتر از این قیمت خریداری نمی کند.

- شایعه از قند قزوین : قیمت سهم تا 300 تومان ریزش دارد.

- شایعه از پلوله : گروهی در صدد خرید پلوله در محدود 220 تا 200 تومان هستند

-شنیده ها از حخزر : سهم تعدیل مثبت دارد

-شنیده از سفارس : بدلیل گزارش های زیر مجموعه توان تعدیل مثبت دارد.

- شایعات از بمپنا : این نماد تعدیل 20 درصدی دارد.

- شنیده ها از شپلی : حرکت این نماد برای افزایش سرمایه آغاز شده است و گروهی بازیگر هستند.
                              90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

صبح همگی بخیر
                                یه پله قشکر خریدم
                                ...........
                                یه نیم پله دیگه هم خریدم!
                                ...........
                                پ.ن: در شرف صف:.thumbsupsmileyanim
                                آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2014/11/08, 09:34.
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X