آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

تا سه آذر بازار همینطوریه یه روز منفی یه روز مثبت تا برسیم به سه آذر و مشخص شدن وضعیت مملکت......بازار ارز هم شاخک هاش چیزی رو نشون نمیده فعلا..هیچ کسی نمتواند قطعی بگوید چه میشود و کسی که قطعی صحبت میکند آدم ناشی است ...
    سود این ماه را مواظب باشید صفر نشه حیفه خداییش...;;)
    بسته شدن وگردش هم قسمت ما بود امیدوارم باز بشه /:.negaran.:/

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      فردا خکاوه و خبهمن منفی کامل;)

راستی تکنو یه چند لحظه فرصت داد اونو هم دادم بالاس دارم و مترصد فردا منفی کامل هستم/:.ph34r-smiley.:/
      با سلام. من 4 شنبه و امروز خارج شدم... این هفته می بندد برای مجمع شمامی روی مجمع ؟!
      شمواد چی ؟ شما بودید می رفتید مجمع ؟!
      ممنون
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
        با سلام. من 4 شنبه و امروز خارج شدم... این هفته می بندد برای مجمع شمامی روی مجمع ؟!
        شمواد چی ؟ شما بودید می رفتید مجمع ؟!
        ممنون
        سلام
        خکاوه میره مجمع؟آگهیش نیومده ...مطمئنید؟
        شمواد هم مجمعش برج 10 باید باشه

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

لازم دیدم در مورد امضاء یه توضیحی بدم....گرچه بنده دوست ندارم خیلی بحث کنم و بر این بحث ها از دیدگاه من فایده چندانی مترتب نخواهد بود
          ======
          به نظرم در بحث مذاکرات هر دو طرف به خوبی پی برده اند که با توافق بهتر منافعشون تامین میشه

تا حالا فکر کرده اید که اگر مذاکرات شکست بخورد چه می شود؟

تحریم ها بر میگردد و شدیدتر هم می شود حال واکنش ایران چیست ایا صبر میکند که مثل عراق تضعیف شود و در مدت کوتاهی تصرف شود

خیلی تلاش کنند مثل کره شمالی شوند و اقتصادشون کمتر وابسته باشه حال ایا مردم ایران مردم کره شمالی هستن؟ایا مردم ایران توانایی تحمل سختی را دارند؟اخه فرارو هم چند وقتی است با قرار دادن عکس زندگی مردم کره شمالی میخواهد نظرات رو محک بزنه....نظرات از قبل روشن بود

از طرفی ایران همین الان هم در نظر کشور های منطقه خطرناک هست تا چه برسه به ایران لاقید

ایا اگر نظام بخواد نابود بشه میشینه نگاه کنه که وهابیت و اسرائیل دارن خوش خوش زندگی میکنن

سیاستمداران نظام خیلی جاها فرصت از دست داده اند ولی قیاس این فرصت با ان فرصت ها قیاس درستی نیست....در اینجا بحث مرگ و زندگی است

مردم ایران برای اعتقادشون دیگر انقلاب نخواهند کرد ولی برای شکمشون.....سیاستمداران این را خوب میدانند و از ان واهمه دارند....حتی مواقعی که قیمت بنزین را بالا بردن که در برابر شکست مذاکرات بسیار ناچیزه.....نیروی انتظامی اماده باش خورد

به نظرتون نظام تا چه حد اصرار بر توافق خوب و بد و....میکند......در زمان جنگ یکی گفته بود جنگ تمام شود باز هم خوب است فکر میکنیم فلان منطقه رو از همون روز اول نداشتیم...خب بالاخره حفظ نظام اوجب واجبات است

در بعد دیگر با نابودی ایران امریکا چه به دست میاورد....ایا اعراب و اسرائیل به اندازه الان به امریکا توجه دارن...اخه اعراب و اسرائیل یکی دو سال پیش متحد شدند تا امریکا را دور بزنند و ایران رو خودشون از سر راه بردارن....امریکا و اروپا الان دارن بهشون حالی میکنن که بدون اون ها نمیشه.....فکر میکنید چرا الان دارند فلسطین را به رسمیت میشناسن....دارند زهر چشم میگیرند...ادب میکنند

امریکا به ایران احتیاج دارد....یک واقعیت ....که اعراب و اسرائیل دیر به آن پی بردند...خواستند خود اقدام کنند که....

بعد از جنگ دیگر امریکا و انگلیس ایران رو دشمن خود نمیداند و پی بردن که بهتر است باشد.....سی سال است از انقلاب میگذرد و ...

توازن قوا در منطقه ...همه باشند....هیچ کس از بین نرود و هیچ کس قویتر نشود

بعد از توافق هم همه چیز گل و بلبل نخواهد شد....فکر میکنید چرا تحریم ها رو تفکیک میکنند...توازن قوا

سرعت تایپ من بسیار پایین است...خیلی شد....ولش کن..بیخیال

نظر کاملا شخصی است

یه زمانی نگاه یه مسئول نظام به همتای امریکاییش تابو بود....الان نرمش قهرمانانه....فردا؟

حرف های رسانه ها چه داخلی و چه خارجی مصرف داخلی دارد....واقعیت و اینده را نامه ها مشخص میکند
          آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/11/15, 15:39.
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Nay
            Banned
            • Aug 2014
            • 641

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
            لازم دیدم در مورد امضاء یه توضیحی بدم....گرچه بنده دوست ندارم خیلی بحث کنم و بر این بحث ها از دیدگاه من فایده چندانی مترتب نخواهد بود
            ======
            به نظرم در بحث مذاکرات هر دو طرف به خوبی پی برده اند که با توافق بهتر منافعشون تامین میشه

تا حالا فکر کرده اید که اگر مذاکرات شکست بخورد چه می شود؟

سرعت تایپ من بسیار پایین است...خیلی شد....ولش کن..بیخیال

نظر کاملا شخصی است

یه زمانی نگاه یه مسئول نظام به همتای امریکاییش تابو بود....الان نرمش قهرمانانه....فردا؟
            آقا خسته نباشید

چون حال و حوصله بحث ندارید، به ذکر یک نکته و انتشار یک خبر بسنده میکنم.

مشکل ایران با جهان ایدئولوژیکیه و تا از آن دست برنداره، مجوز ورود به دنیای مدرن را نداره. ایران میگه، چشم در برابر چشم، دست در برابر دست و خودش فکر میکنه که خیلی عادلانه و هوشمندانه است (که از نظر عقلا کاملا وحشیانه و احمقانه است، تو کانادا و خیلی کشورهای دیگه حتی مجازات اعدام حذف شده، چه برسه به قصاص های وحشیانه)، در حالیکه دنیای امروزین، دنیای ایده هاست. ایده در برابر ایده که میشه همون تضارب آرا

و اما خبر و البته منتخبی از خبر

مصاحبه حجت الاسلام غفاری درحاشیه نمایشگاه مطبوعات در تهران:

درباره صدا و سیما واقعیت اینست یک گروه کسانی هستند که خیلی معتقد به آزادی های مدنی نیستند. این مجموعه به سمت آزادی های مدنی حرکت نمی کند و به تک صدایی و تمامیت خواهی می رود. در حال حاضر از این موضوع می گذرم که آیا این به سود است یا به ضرر؛ که البته به زیان است. ما اگر اجازه ندهیم صداهای مختلف پخش شود و مردم نتوانند شناسنامه دار حرف بزنند به زیر زمین می روند و صدایشان را از آنجا و بدون شناسنامه به دیگران می رسانند. اگر جریانی به زیر زمین برود ممکن است مسلح شود و این مسئله به ضرر کل نظام و حاکمیت اسلامی تمام می شود. باید اجازه بدهیم مردم آزادانه حرف بزنند و بدون درگیری و دعوا و هفت تیرکشی، بدون تهمت و بهتان و دروغ از اندیشه شان دفاع کنند.

در قانون اساسی که امام نیز به آن اعتقاد راسخ داشت، آزادی بیان به عنوان حقوق اساسی مردم ذکر شده است و در آن هیچ شکی نیست، نظر امام این بود که باید در جامعه هم آزادی بیان و هم آزادی پس از بیان وجود داشته باشد. وقتی در جامعه تنها یک صدا شنیده شود مردم نسبت به آن بی تفاوت خواهند شد. ما در این سال ها شاهد شنیده شدن صداهای مختلف کشور در رسانه ملی مان نبودیم. امروز افرادی و جریان های آزادی خواه و مدافع مردم، مورد حمله قرار می گیرند.

برخی ما را به این متهم می کنند که آزادی را با لاابالی گری اشتباه گرفته ایم، باید بگویم تفاوت های این موضوعات را به خوبی می دانیم و من آخوند به دنبال لاابالی گری نیستم. ما به دنبال آزادی های مصرح در قانون هستیم.

-----------------------

ایشون یکی از تند روهای صدر انقلاب بودند، دست به اسلحه و مجری قانون (من در آوردی و تفسیر به رای)! وقتی چنین فردی داره اینگونه نظر میده و دچار استحاله کامل شده، یعنی انقلاب شکست خورده و وقتی قضیه رو کش بدی، فقط سرپوش گذاشته ای بر واقعیت، نه اینکه مشکل را حل کرده باشی!توافق کامل با غرب هم یعنی شکست انقلاب و برای همین، به خاطر همون اوجب واجبات، از خر شیطان وقتی میایند پایین که کارد به استخوان رسیده. ایران در حال حاضر آچمز شده و همه دنبال یکی میگردند که بلا گردون بشه!من که باور نمیکنم خرد جمعی غرب با اون پیشینه و کارنامه، در مقابل ایدئولوژی ایران شکست بخوره! شما هم مُخ دارید و مختار!

این هم نظر شخصی نی

موفق باشید

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
              این ها دچار استحاله کامل نشدن از اول بودن و اصولا این ها کالبد ندارند...
              به خاطر همین گفتم امروز نرمش قهرمانانه فردا؟

این شعر را اشرف الدین گیلانی (نسیم شمال)، یکصد سال پیش در وصف مردم ایران سروده

ما ملت ایران همه باهوش و زرنگیم / افسوس که چون بوقلمون رنگ به رنگیم

ما باک نداریم ز دشنام و ملامت / ما میل نداریم به آثار و علامت

گر باده نباشد سر وافور سلامت / از نام گذشتیم همه مایل ننگیم

افسوس که چون بوقلمون رنگ به رنگیم !

گاه از غم مشروطه به صد رنج و ملالیم / لاغر ز فراق وکلا همچو هلالیم

شب فکر شرابیم / سحر طالب بنگیم

یک روز به میخانه و یک روز به مسجد / هم طالب خرما و همی طالب سنجد

هم عاشق زیتون وهمی عاشق کنجد/ با علم و ترقی همه چون شیشه و سنگیم

اسباب ترقی همه گردید مهیا / پرواز نمودند جوانان به ثریا

گردید روان کشتی علم از تک دریا / ما غرق به دریای جهالت چو نهنگیم

یا رب ز چه گردید چنین حال مسلمان ! / بهر چه گذشتند زاسلام و ز ایمان

خوبان همه تصدیق نمودند به قرآن / ما بوالهوسان تابع قانون فرنگیم

مردم همه گویا شده مال و خموشیم / چون قاطر سرکش لگدانداز چموشیم

تا گربه پدیدار شود ما همه موشیم / باطن همه چون موش به ظاهرچو پلنگیم

از زهد تقدس زده صد طعنه به سامان / داریم جمیعا هوس حوری و غلمان

نه گبر نه ترسا ، نه یهود و نه مسلمان / نه رومی رومیم و نه هم زنگی زنگیم

من در طلب دوست به هر کوچه دویدم / از مرشد و آخوند دو صد طعنه شنیدم

اندر همه تهران دو نفردوست ندیدم / بر جان هم افتاده شب و روز به جنگیم

=================
              خرد جمعی اول از همه حافظ منافعش هست
              موفق باشید
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                اتفاقا جای تعجبش همین جاست که تو این بازار خونی چرا با اینکه حقوقی شیر فلکه رو باز کرده ولی همچنان سهم در بالاترین قیمت معامله میشه. اگه بازار مثبت بود فکرشو بکن چی میشد!؟ من خریدم (عاشق دیوانه بازیم)
                4 شنبه ازش خارج شدم و چند کیلو قچار خریدم جاش و امروز انتظار صفش رو داشتم و اول صبحی هم هینت دادم

به نظرم دو سناریو پشت این سهمه

باد کردن سهم برای یک گین 10-15 درصدی و خروج سریع، بواسطه عقب افتادگی از سایر رقبا و البته با سود سیو شده از فروش دیگر سهم های باد شده

1- با کمک خود حقوقیش
                2- یا با فریب حقوقیش، چون پولشون باد شده است و ضرر براشون ریسکی نداره

پرتفوی اعتلا رو دقیق روش نشده ام، اما هفتِ بیجاره و تو این خرتوخری این روزها، سرمایه گذاری های شلم شوربا، آینده روشنی ندارند، یا لا اقل، انتظاری مثل سمگا که تخصصی کار میکنه نباید داشت ازشون. اعتلا گویی دارویی باشه تخصصش، اما نکته اش همینه که دولت روی دارو حساسه و نمیشه روش خیل مانور داد، مگر اینکه دلار گرون بشه!

بنابراین و با وجود اینکه استارتش رو 3 روز پیش و از 2 شبنه زده (روز کاری منظورمه)، نهایت میشه براش دو + کامل متصور بود یا تا حوالی 280-290 که البته بخاطر رنج 30-40 تومانی 3-4 ماه گذشته، و خروج از سقف کانال نزولی، انتظار شکست تکنیکالی مقاومت میرفت که خودم صلاح دیدم با این وضعیتی که امروز رو پیش بینی میکردم، 4 شنبه سیو سود کنم و سوییچ روی پتانسیل دارها، منجمله غمارگ که امروز پای سیستم خوابم برد و پرید، غمارگ هم جای رشد زیاد داره!

به نظرم عرضه ها عجیب بود تا مشکوک، یعنی اگر تبانی رو در نظر نگیریم، خود حقوقیش از اقبالی که بهش شده بود، خر کیف شده و با عرضه استقبال کرد، شاید فکر میکرده داره میندازه سهمش رو به یه عده بیخبر، شاید هم یک صحنه سازی با برخی دیگر حقوقی ها برای ایز گم کردن، چون با این جو موجود، تصور اخبار ناب توی سهم ها، بیشتر جو سازی و شایعه پراکنیه تا سود واقعی و واقعه مهم سود آور!

موفق باشید

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                  این ها دچار استحاله کامل نشدن از اول بودن و اصولا این ها کالبد ندارند...
                  به خاطر همین گفتم امروز نرمش قهرمانانه فردا؟

این شعر را اشرف الدین گیلانی (نسیم شمال)، یکصد سال پیش در وصف مردم ایران سروده

....

من در طلب دوست به هر کوچه دویدم / از مرشد و آخوند دو صد طعنه شنیدم

اندر همه تهران دو نفردوست ندیدم / بر جان هم افتاده شب و روز به جنگیم

=================
                  خرد جمعی اول از همه حافظ منافعش هست
                  موفق باشید
                  احسن به شما و احسن به شاعر و احسنتم جمیعاً

آقا واقعاً عالی و بود و حظ بردم

من هم به شعر علاقه دارم، و برای همین حرفم رو در غالب شعر و کنایه میزنم، باشد دیگران بهشون بر نخوره اول از همه ،اما خواه پند گیرند، خواه ملال، باید حرف حق رو زد! نمیشه لاپوشونی کرد وقتی نابینا و چاه است، زیرا اگر خاموش بنشینی گناه است!

شاعر هم داره حرف منو میزنه، مشکل از ایده آلهای مردمه که نمیدونن چی درسته و چی غلطه، چون منبع فکرشون به ساحل امنی لنگر ننداخته، بلکه رو هوا ول شده

خرد جمعی داریم میگیم

ایران 70 میلیونی بدون مشارکت عقلا (خود رایی) در برابر 5+1 کشور ابر قدرت با نزدیک به 2 میلیارد و نیم جمعیت خردمند و طرفدار اجماع خرد (دموکراسی)

خودتون قضاوت کنید کی دست آخر برنده است، نعل وارونه زدن دردی رو دوا نمیکنه!

بازم ممنون بابت شعر وزین و زیبای اجتماعی جناب نسیم شمال

موفق باشید

@};- @};- @};- @};- @};-

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

تا سه آذر بازار همینطوریه یه روز منفی یه روز مثبت تا برسیم به سه آذر و مشخص شدن وضعیت مملکت......بازار ارز هم شاخک هاش چیزی رو نشون نمیده فعلا..هیچ کسی نمتواند قطعی بگوید چه میشود و کسی که قطعی صحبت میکند آدم ناشی است ...
                    سود این ماه را مواظب باشید صفر نشه حیفه خداییش...;;)
                    بسته شدن وگردش هم قسمت ما بود امیدوارم باز بشه /:.negaran.:/

با وجودیکه با نموداری که چند وقت پیش گذاشتم، رد شدن از مقاومت 76500 رو شرط رسیدن به 78600 ذکر کردم وگرنه 74000 سناریوی بعدی است، اما امروز بازار نشون داد که ریزشی نیست و خریداران بالقوه داره. فردا هم منفی باید باشه، چقدرش رو نمیدونم، اما بنظرم شاخص صعودیه توی یک کانال با شیب کم ... (هتوز دیده شدن 74000 محتمله البته)

از اونجاییکه خود غربیها دارند متقاعد میشن که فرصت بیشتری برای توافق نیازه، بازار رفتارش مثل دور قبل توی وین واکنش نمیده، چون سال مالی اکثر شرکت ها تو اسفنده و گزارش های رنگ و وارنگی باید انتظار داشت، برای همین استراتژی نوسانگیری به سهامداری ارجحه و سوئنگ تریدری بنظرم سود بیشتر یا لا اقل استرس کمتری بده

نشست خبری روحانی توی آذربایجان حاکی از یکسری توافقات و حمایت های پشت پرده بود برام که کار مذاکره رو قدری تو کنج میبره. با توجه به اتفاقات داخلی و از همه مهمترش همون اسید پاشی، چرخش رویکرد دولت به مذاکرات ملموسه و این شاید برای همه خوب باشه. چون توافق زود رس و بدون جوانب سنجی، سمه برای ما و حتی احتمال کودتا میدم، شکست توافق البته خیلی آنی تاثیر نمیذاره، علی الخصوص روی بورسی که 90 درصدش دولتیه، پس بهترین حالت همین کشدار بودنه تا انشالله فرجی بشه برای ما ملت (که چشمم آب نمیخوره البته این نمد برای ملت کلاهی در بیاد)

موفق باشید

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

سلام
                      خکاوه میره مجمع؟آگهیش نیومده ...مطمئنید؟
                      شمواد هم مجمعش برج 10 باید باشه
                      شمواد را تو تاپیک همسایه نوشته بود فکر کنم اشتباه برداشت کردم ولی خکاوه می بندد برای بند 141 قانون تجارت. ولی کاملا معلومه برگشتش نزدیکه .... من صرفا به امید خرید در فردا و زدن گردش کارگزاری فروختم . مقاومتش هم 105 است و اخر ماه و .... تو سود خوبی هم بودیم.
                      یه خبر رانتی هم بگویم هر چند اصلا طرف را نمی شناسم و فقط همین 20 دقیقه قبل بهم گفتند و ان اینکه شکربن زمینش را فروخته و گزارشش هم رسیده سازمان. حالا کی برود روی کدال ؟! فکر کنم به اول ماه نرسد و ازجو این چند روز برای خرید استفاده کنند . . .
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• ائلچی
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2013
                        • 1945

شمواد را تو تاپیک همسایه نوشته بود فکر کنم اشتباه برداشت کردم ولی خکاوه می بندد برای بند 141 قانون تجارت. ولی کاملا معلومه برگشتش نزدیکه .... من صرفا به امید خرید در فردا و زدن گردش کارگزاری فروختم . مقاومتش هم 105 است و اخر ماه و .... تو سود خوبی هم بودیم.
                        یه خبر رانتی هم بگویم هر چند اصلا طرف را نمی شناسم و فقط همین 20 دقیقه قبل بهم گفتند و ان اینکه شکربن زمینش را فروخته و گزارشش هم رسیده سازمان. حالا کی برود روی کدال ؟! فکر کنم به اول ماه نرسد و ازجو این چند روز برای خرید استفاده کنند . . .
                        حالا این طرف معتبر هست؟
                        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

خکاوه اگر بسته شود ..ریسکیه.شخصا این ریسک رو نمیکنم چون میره برای بعد از مذاکرات ..یه سهم خودرویی باز آدم بخره بعد از باز شدن سهم میتوان جابجا کرد.

............
                          شکربن عددش بالاست ولی اینکه صفش چرا جمع نشد جای سوال میگذارد؟چون آدم های رانتی باید امروز صف رو جمع میکردند.شاید هم نقشه باشد برای پایین تر خریدن
                          ..

راستی کارگزار ما 150 عدد قاسم به ما داده صبح دیدم :D پول هم کم نکرد نمیدونم جایره داد یعنی/:.ph34r-smiley.:/

نظر

• Nay
                            Banned
                            • Aug 2014
                            • 641

وتوصا رو در یابید، فایرا 240 درصد تعدیل مثبت داده و 35 تومان رو کرده 119 تومان تو 6 ماهه حسابرسی شده

البته وتوصا قبلاً رشدش رو کرده و شاید جای چندانی برای بالا رفتن نداشته باشه. از هر 10 تومان تغییر قیمتی فایرا، وتوصا 2 تومان سود میبره. قبل از بسته شدن 450 بوده و الان شاید حوالی 600 بازگشایی بشه که میشه 150 تقسیم بر 5 یا 30 تومان برای وتوصا که وتوصا هم از 170 رسیده با الان 200 تومانی

ولی مجمعش نزدیکه (شاید یک هفته دیگه) و معمولاً سود بالا تقسیم میکنه و سریع هم میده

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

بچه های این تاپیک ، سهام مورد نظرشون رو بفرماین برای خرید فردا، تا یه چرتکه بندازیم ببینیم چند چندیم!؟
                              اول خودم پیشقدم میشم
                              وبیمه: برخورد به کف جوی آب برره ای، حمایت قوی 150،( به نظرم خرید در منفی 4 بتونه یه سود 10% فوری بده)
                              این خبر رانتی علی بابا و چهل دزدنظرمو جلب کرد و یه دوری با شکربن زدم. به متن شفاف سازی شکربن دقت کردین اونجا که میگه (( لذا مجددا اعلام می گردد چنانچه تغییراتی در این خصوص حاصل گردد، بلافاصله پس از حصول نتیجه و اقدام موثر مراتب از طریق سامانه کدال به اطلاع سهامداران محترم میرساند)).
                              شاید بشه اینطوری تفسیرش کرد که با طرف مقابل در حال مذاکره هستن ولی وقتی اعلام می کنیم که معامله تموم شده باشه( که اینم دیگه پیشخور شده و بدرد نمی خوره یا نماد میبندن).
                              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

تاپیکو به نظرم یه کاپ معکوس و البته مورب زده، هدفش حوالی 240 و حتی پایین تره شاید 230 که روی 220 فیبو 77 درصد هم حمایت مهمی داره-- قبلش روی 250 هم 62 درصد فیبو حمایت محکمیه

قیمت نفت شاید جو این گروه را مدتی منفی کنه، البته جایزه هاش قریب الوقوع باید آزاد بشن

نظر

در حال کار...
                                X