آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mamadzar
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 396

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    تمدید خبر بدی نبود ولی خوب هم نبود و نمیگم بازار اصلاح دارد ولی کمی معقول تر خواهد شد. مثلا سبزی بازار دیروز و امروز شاید با خبر تمدید کمی بعید باشد.
    بنده هم فروشی نداشتم و کلا بازار رو حدود 1 ساعت اولش رو مشاهده کردم و بقیش رو پیگیر نبودم .
    ..................
    خوشم میاد حیدر جان تو نوشته هات افراط و تفریط و جو دادن نیست . واقعا قابل تقدیره.

میگم دوستان این متنی که میخوان بنویسن کی نوشته و منتشر میشه ؟ قبل از بازار فردا منتشر میشه ؟
    وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

بازار متعادله فردا. نگران نباشيد بازم به اميدي هست در كوره راه
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• zorba
        ستاره دار(3)
        • Aug 2013
        • 3951

همه گفتن، من هم بگم!
        اولن این اعلامه تمدید بعد از ظهر صورت گرفت....خودِ نفسه همین گذر زمانه چند ساعته جلوی فشار فروش رو گرفت! یعنی اگر آخر شب این اعلام میشد،احتمالن یه فشاره فروش تو بازار محسوس میشد!
        دومن: بعد از سخنرانی جان کری،و بعدن رئیس جمهور خودمون،و مصاحبه ی وزیر اقتصاد، و هیمنطور دکتر ظریف خوشبینی دوباره به ترس غلبه کرد...
        اینو میشه از نوشته های همین فروم،اخبار و کامنتهای سایتای خبری دید...
        .........
        تا صبح چند ساعته دیگه ای بیشتر نمونده و من هم مثل اکثر دوستان دلیلی برای "ریزش" بازار نمیبینم...اگرچه سرخی اول صبج، دور از ذهن نیست...با اینحال به نظرم،پایدار هم نخواهد بود...
        .............
        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ائلچی
          ستاره دار (2)
          • Jul 2013
          • 1945

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
          همه گفتن، من هم بگم!
          اولن این اعلامه تمدید بعد از ظهر صورت گرفت....خودِ نفسه همین گذر زمانه چند ساعته جلوی فشار فروش رو گرفت! یعنی اگر آخر شب این اعلام میشد،احتمالن یه فشاره فروش تو بازار محسوس میشد!
          دومن: بعد از سخنرانی جان کری،و بعدن رئیس جمهور خودمون،و مصاحبه ی وزیر اقتصاد، و هیمنطور دکتر ظریف خوشبینی دوباره به ترس غلبه کرد...
          .........
          تا صبح چند ساعته دیگه ای بیشتر نمونده و من هم مثل اکثر دوستان دلیلی برای "ریزش" بازار نمیبینم...اگرچه سرخی اول صبج، دور از ذهن نیست...با اینحال به نظرم،پایدار هم نخواهد بود...
          .............
          سلام دکتر
          صبر کن خاهن رو با منفی 20% باز کنن اونوقت می فهمی ریزیش به چی می گن :D
          أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Nay
            Banned
            • Aug 2014
            • 641

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 120%سود کرد ؟

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
            سراج عزيز
            من پستهاى ايشون رو خوندم و يكى دو بار هم باهاشون صحبت كردم و چند نكته برام جالب بود:
            ١- نحوه نگارش و استفاده از اشعار
            ٢- اين كه به ظاهر در بسيارى از زمينه ها از اطلاعات خوبى بهره مى برند
            ٣- اين كه با توجه به تعدد و طولانى بودن پست هايشان به ظاهر وقت آزاد زيادى دارند و يا اينكه در فكر كردن و تايپ كردن بسيار سريع هستند
            ٤- اين كه به ظاهر علاقه دارند در مقابل اكثريت موضع گيرى كنند يا حداقل طورى رفتار كنند كه ديگران در مقابل ايشان موضع بگيرند و به طور خلاصه دوست دارند متفاوت باشند
            به همين دليل ازشون پرسيدم كه در چه رشته، مقطع و دانشگاهى تحصيل كردند و به جز بورس در چه زمينه يا زمينه هاى ديگرى به طور جدى فعاليت داشته يا دارند.
            ايشون هم لطف كردن و جواب ندادن!
            در هر صورت من هميشه علاقه مندم در مورد افرادى كه از نظرم جالب هستن اطلاعات بيشترى به دست بيارم. فكر مي كنم اينطورى بهتر مى تونم باهاشون ارتباط برقرار كنم.
            ببخشيد اگه دير پاسخ دادم. متاسفانه در طول روز فرصت نمي كنم چيزى بنويسم.
            پيروز باشيد.

Sent from my iPad using Tapatalk
            سلام جناب Vishkia و بقیه دوستان

تو هیاهوی اعتراضات، برخی صداهای معقول و پسندیده گم میشه، پوزش بابت بی اعتنایی به پست شما، اما بی اعتنایی نبود، بلکه هوچی گری یک عده باعث شد این پست شما از قلم بیافته. شرمنده

اما

1- بنده 7 خط هستم، برای همین با شعر زیاد سر و کار داشته ام، نی، یعنی قلم نی. نی یعنی نیست!
            2- در باطن هم همینطوره
            3- بله ولی به بطالت نمیگذرونم و تایپم هم سریعه
            4- علاقه نیست، ذاته و ذات علاقه نیست، بایده.
            5- زبان شناسی و ترجمه متون انگلیسی. فلسفه، روانشناسی، منطق و بتازگی علوم سیاسی و این آخری داره جدی میشه.

اما برام جالب بود، اخباری که گذاشتم، توش پر از نکته بود و هر یک تعیین کننده سرنوشت یک ملت، اما کسانیکه اینجا حرفه ای هستند، شاید بهتره با در نظر نگرفتن این ریزه کاری ها، که نه به فرمول اعتقاد دارند، نه به خبر ، نه به پخش کننده خبر و نه به سیاست گذاری های کلان، شاید قمارباز بهترین واژه بجای بورس باز باشه که بشه جایگزین اسمش کرد. اصولاً هر کسی توی هر زمینه ای اگر اصول را رعایت نکنه، بهش نمیگن حرفه ای، میگن قمار باز. حتی قماربازی اصول داره!

از شما هم بابت دیر پاسخ دادن پوزش میخوام، امیدوارم قانع شده باشید

بشنو این نی چون حکایت میکند

موفق باشید

نظر

• ائلچی
              ستاره دار (2)
              • Jul 2013
              • 1945

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
              سلام جناب Vishkia و بقیه دوستان

تو هیاهوی اعتراضات، برخی صداهای معقول و پسندیده گم میشه، پوزش بابت بی اعتنایی به پست شما، اما بی اعتنایی نبود، بلکه هوچی گری یک عده باعث شد این پست شما از قلم بیافته. شرمنده

اما

1- بنده 7 خط هستم، برای همین با شعر زیاد سر و کار داشته ام، نی، یعنی قلم نی. نی یعنی نیست!
              2- در باطن هم همینطوره
              3- بله ولی به بطالت نمیگذرونم و تایپم هم سریعه
              4- علاقه نیست، ذاته و ذات علاقه نیست، بایده.
              5- زبان شناسی و ترجمه متون انگلیسی. فلسفه، روانشناسی، منطق و بتازگی علوم سیاسی و این آخری داره جدی میشه.

اما برام جالب بود، اخباری که گذاشتم، توش پر از نکته بود و هر یک تعیین کننده سرنوشت یک ملت، اما کسانیکه اینجا حرفه ای هستند، شاید بهتره با در نظر نگرفتن این ریزه کاری ها، که نه به فرمول اعتقاد دارند، نه به خبر ، نه به پخش کننده خبر و نه به سیاست گذاری های کلان، شاید قمارباز بهترین واژه بجای بورس باز باشه که بشه جایگزین اسمش کرد. اصولاً هر کسی توی هر زمینه ای اگر اصول را رعایت نکنه، بهش نمیگن حرفه ای، میگن قمار باز. حتی قماربازی اصول داره!

از شما هم بابت دیر پاسخ دادن پوزش میخوام، امیدوارم قانع شده باشید

بشنو این نی چون حکایت میکند

موفق باشید
              سلام جناب نی
              می خواستم انتقادی داشته باشم، بیشتر مطالبی که اینجا درج می کنید بسیار طولانی هست و اینقدر پر محتوا که بنده به شخصه اعتراف می کنم به آخر متنتون که میرسم اصلا متوجه نمی شوم شما چه گفتید و یا از کدام در گفتید!

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                همه گفتن، من هم بگم!
                .........
                .............
                سلام بر شما

دیروز اخبار رو بشدت کنترل میکردم و مصاحبه کری را زنده نگاه کردم و نکات بسیار با اهمیتی توی گفته هاش بود که با خوندن خبر نمیشد درک کرد

نکته توی صحبتهای روحانی هم بود که باز توی بازپخش نوشتاری، قابل ردیابی نیست

مسئله خیلی خیلی پیچیده است و بحث ایران نیست. بحث سرنوشت دنیاست که به این مذاکرات گره خورده

دست به نقد، استنباطم برای این دور از مذاکرات اینه که عقلانیت توی کله طرفین آمده ولی زمین بازی، میز مذاکرات نیست و بیشتر از هر چیزی، باید خارج از گود را مد نظر داشت و تا خارج از گود آروم نگیره، مذاکرات کش پیدا میکنه.

حالا فقط باید دید چقدر خشکه لازمه که دیدیم آش رو با جاش برده اند، هنوز دو قورت و نیمشون هم باقیه، پس باید الان منتظر حذفهای سیاسی و فیزیکی گسترده باشیم، بطوریکه با برداشته شدن غده، بیمار نمیره! پس مدارا لازمه!

اما بازار به نظرم باید سیگنال مثبتی از مذاکرات گرفته باشه، چون خیلی امیدوار کننده بود و به نظر من هم جای نگرانی نداره، هر کی هول بشه، خودش ضرر میکنه، اونی که میدونه چه خبره، فقط یخورده اذیت میشه و خشک و تر با هم میسوزند، ولی دست آخر اونی که تحمل میکنه، پیروزه!

موفق باشید
                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/11/25, 08:41.

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                  سلام جناب نی
                  می خواستم انتقادی داشته باشم، بیشتر مطالبی که اینجا درج می کنید بسیار طولانی هست و اینقدر پر محتوا که بنده به شخصه اعتراف می کنم به آخر متنتون که میرسم اصلا متوجه نمی شوم شما چه گفتید و یا از کدام در گفتید!
                  سلام

حقیقتش دوست من، اگر دقت کرده باشید، من توی ساعت کاری پست نمیزنم و قصدم هم عقلانیت بخشیدن به کارهای خودم در درجه اول و بعد تبادل نظر و فکره

اگر یکی بیاد توی کاری، غل و غش ایجاد کنه، اونی که میفهمه و سکوت میکنه و خودش رو میزنه به اون راه تا شاید از آب گل آلود ماهی ای هم نصیبش بشه، در حقیقت خیانت میکنه و دست اخر خودش هم آسیب میبینه

بورس بازار مکاره و باید هشدارهای لازم به همه داده بشه که حد و حدود رعایت بشه، وگرنه همه بازنده اند

پس بعد از بازار که فرصت مطالعه هست، باید مطالعه کرد و گرنه اینجا بیشتر یه کافه تریا میمونه برای وقت گذراندن و از نوع باطلش

همین

نظر

• Vishkia
                    عضو عادی
                    • Oct 2014
                    • 205

هیجان فروش رو ببینید...!!! عجب ملتی داریم:)

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

به هر دیگی که می‌جوشد میاور کاسه و منشین

که هر دیگی که می‌جوشد درون چیزی دگر دارد

وقتی مملکت رو دروغ و تظاهر و ریا فرا گرفته و همه بوقلمون صفت شده اند و خودشون رو عقل کل میدونند، همین میشه دیگه.

این میشه که مدام شایعه میسازی و دروغ میبافی و بعد میای توی خونه، می بینی ای دل غافل، وسط فرش خونه ات سوراخه! چرا، چون حاج آقا گفته اگه بچه شاشید روش، نجسه و باید برید انداخت دوررررررررررر و خانم خونه گوش کرده حرف آقا را

حالا تا صف می بینیم بپریم توش، بالاخره یه چیزی بوده که صف وایستادن دیگه!!!!!!!!

فعلا که کسی جرات نداره از تو صف چیزی برداره!

نظر

• ائلچی
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2013
                        • 1945

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                        سلام

حقیقتش دوست من، اگر دقت کرده باشید، من توی ساعت کاری پست نمیزنم و قصدم هم عقلانیت بخشیدن به کارهای خودم در درجه اول و بعد تبادل نظر و فکره

اگر یکی بیاد توی کاری، غل و غش ایجاد کنه، اونی که میفهمه و سکوت میکنه و خودش رو میزنه به اون راه تا شاید از آب گل آلود ماهی ای هم نصیبش بشه، در حقیقت خیانت میکنه و دست اخر خودش هم آسیب میبینه

بورس بازار مکاره و باید هشدارهای لازم به همه داده بشه که حد و حدود رعایت بشه، وگرنه همه بازنده اند

پس بعد از بازار که فرصت مطالعه هست، باید مطالعه کرد و گرنه اینجا بیشتر یه کافه تریا میمونه برای وقت گذراندن و از نوع باطلش

همین
                        .....

نظر

• Nay
                          Banned
                          • Aug 2014
                          • 641

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                          .....
                          یعنی الان میشه کاری کرد؟

با تعطیلی بازار فرقی هست؟

الان فقط باید تخمه شکست و حرف زد، نه وسط حمله مغول!!!!!!

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

سلام
                            هیجان خرید یکی دو هفته ی گذشته نتیجه اش هیجان خواهد بود .
                            .................................................. .................................................. ..
                            صف ها سنگین است

نظر

• Vishkia
                              عضو عادی
                              • Oct 2014
                              • 205

بذار بپرن توش. منم نقد نگه داشتم خودمو واسه چنین روزایی/:.winksmiley02.:/

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                سلام
                                هیجان خرید یکی دو هفته ی گذشته نتیجه اش هیجان خواهد بود .
                                .................................................. .................................................. ..
                                صف ها سنگین است
                                این رو همونایی باعث شدند که الکی جو خوشبنی ایجاد کردند و فکر کردند 2 زار گیرشون میاد و گور بابای بقیه

حالا تازه خوبه جو مذاکرات عاقلانه و خوب بوده که این رو شاهدیم، وای به حال اینکه اگر مذاکرات شکست میخورد!

نظر

در حال کار...
                                X