آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

گروه خودرویی میتونم بگم شاید هشتاد درصدشون قیمتشون پره ..حواستون باشه که در دام نیفتید.و فرصت سوزی نکنید.
    سهام بزرگ دوسه تا قطعات هم دو سه تا

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      دوستان در این بازار چه کاره اند؟ فروشنده خریدار؟ کدام گروه؟
      خوب به ریسکی که کردیم ارزید ... شمواد که صفه و خکمک هم قیمتش تقریبا شد قیمت دوشنبه .... امروزم از-4برداشتم و شد صف :)
      وتوکا برای خرید خوبه- ونفت و وبیمه را در یک درجه می بینم ... شاید نوع معاملات ونفت خیلی قشنگ تر باشد ولی وبیمه باید بداند مجمعی دارد که حقیقی های عصبانی زیادی دارن که تمام شده بالای 200 دارند.
      تایرا هم امروز قبل بازار بهم رسوندن بخر که چون در بازار نبودم کامل و تا خودم هم بررسی نکنم، نمی خرم؛ ولی گذاشتم تو واچینگ
      دوستان چرا تایرا ؟!
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
        خوب به ریسکی که کردیم ارزید ... شمواد که صفه و خکمک هم قیمتش تقریبا شد قیمت دوشنبه .... امروزم از-4برداشتم و شد صف :)
        وتوکا برای خرید خوبه- ونفت و وبیمه را در یک درجه می بینم ... شاید نوع معاملات ونفت خیلی قشنگ تر باشد ولی وبیمه باید بداند مجمعی دارد که حقیقی های عصبانی زیادی دارن که تمام شده بالای 200 دارند.
        تایرا هم امروز قبل بازار بهم رسوندن بخر که چون در بازار نبودم کامل و تا خودم هم بررسی نکنم، نمی خرم؛ ولی گذاشتم تو واچینگ
        دوستان چرا تایرا ؟!
        کلا نحوه ی معامله کردن شما را میپسندم..کارتون عالیه...
        الان تو سبدتون به جز خکمک و شمواد چی دارید؟
        کدام گروه به نظرتون گروه هفته ی بعد باشد؟
        اینو هم بگن شمواد سهم 20 درصدی هفته بود

نظر

• anahita
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 769

رالی خودرویی ها از شنبه شروع میشه ، کافی بود به ولع خریدار خپارس نگاه میکردید . تا چند ماه آینده قیمتهایی در خودرویی ها دیده خواهد شد که همگان انگشت به دهان بمانند ، یاد شبندر 150 تومنی افتادم که همه میگفتن حبابه و سقوط .
          به لحاظ سیاست داخلی و جلب اعتماد عمومی ، این دولت نیازمند ایجاد اشتغال در صنعت است و یکی از صنایع که نیاز به پرسنل زیاد دارد خودرویی است . این دولت برنامه ویژه برای خودروسازی ها دارد . کمی صبر
          *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

کلا نحوه ی معامله کردن شما را میپسندم..کارتون عالیه...
            الان تو سبدتون به جز خکمک و شمواد چی دارید؟
            کدام گروه به نظرتون گروه هفته ی بعد باشد؟
            اینو هم بگن شمواد سهم 20 درصدی هفته بود
            با سلام . شما لطف دارید ...
            من اوصولا هیچ اماری از معاملاتم نمی دهم. اگر دقت کرده باشید در تاپیک امروز چه کردید اصلا نمی نویسم
            ولی در تاپیک سهم بعضا می نویسم
            ادعایی ندارم ولی بدون تعصب رفتار می کنم
            من فقط صحبت های دوست عزیز جناب چامسکی - تاپیک اقای تجربیکال (چند روز قبل گفت وتوکا) - همین جا - اقای رحمتی - فری زبل و... را بدون تعصب رصد می کنم
            بیشتر سبدم خکمک- شمواد - وبیمه است و چند تا سهم خورده برای رصد روان سهم

(حیدر یک روزی میخواستم بهت بگم خیلی شبیه میثم معامله می کنی . اون روز میثم نبود و خدمت بود تا اینکه خود میثم امده. میثم سهم خوب پیدا می کند ولی صبر نمی کند. من تا میثم گفت شمواد بفروشم می رود بالا من خریدم :) )
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

امروز اکثر سهام هپکو را که در زیر 60 تومن جمع آوری شده بود بدلیل نیاز به نقدینگی
              در قیمتهای بالاتر از 88 تومن فروخته شد!!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post

(حیدر یک روزی میخواستم بهت بگم خیلی شبیه میثم معامله می کنی . اون روز میثم نبود و خدمت بود تا اینکه خود میثم امده. میثم سهم خوب پیدا می کند ولی صبر نمی کند. من تا میثم گفت شمواد بفروشم می رود بالا من خریدم :) )
                ممنون از تذکرتون..با صحبت شما موافقم ..
                در 30-40 روز گذشته خودم هم از معاملاتم راضی نیستم تعداد معاملات بالا بود.بالا و پایین بودن معاملات به خودی خود بد یا خوب نیست ولی برای ماه گذشته بهتر بود تعداد معاملات کم میبود.;;)

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

با سلام خدمت دوستان..تصوراتم از شاخص رو در نقاشی زیر آوردم دلایل تکنیکی ندارم و با نگاه تجربی و توهمی:D تصویر ذیل به نظرم برای شاخص محتمل آمد...شما زیاد جدی نگیرید ..=))

نوشته 1 آبان ..
                  شاخص هنوز به اهداف نرسیده ولی شخصا الان دو به شک هستم .چون صعود این بار جدای از صعود شاخص بود .
                  گزارش 9 ماهه اکثر شرکت ها؛ معمولی رو به ضعیف خواهد بود و تعدیل زیر 20% ....
                  شاخص کل هم روند صعودی را به پایان برد و احتمال درجا زدن و نزول خفیف هست......
                  حجم های بالا همیشه نشان دهنده ی آغاز موج نیست میتواند نشانگر پایان موج باشد..باز فکر میکنم هفته ی آینده مشخص کننده روند خواهد بود.
                  پارسال که پتروشیمی های کاغذی رو میخریدند به دوستی گفتم بازار از عقلانیت خارج شده ....و بهش گفتم منتظر ضرر تپل برخی افراد هستم که شد آنچه باید میشد....الان هم بازار آنچنان عقلانی نیست

رشد بازار بدون رشد فاکتور بنیاد یعنی خروج از عقلانیت.
                  آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/26, 20:27.

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

نوشته 1 آبان ..
                    شاخص هنوز به اهداف نرسیده ولی شخصا الان دو به شک هستم .چون صعود این بار جدای از صعود شاخص بود .
                    گزارش 9 ماهه اکثر شرکت ها؛ معمولی رو به ضعیف خواهد بود و تعدیل زیر 20% ....
                    شاخص کل هم روند صعودی را به پایان برد و احتمال درجا زدن و نزول خفیف هست......
                    حجم های بالا همیشه نشان دهنده ی آغاز موج نیست میتواند نشانگر پایان موج باشد..باز فکر میکنم هفته ی آینده مشخص کننده روند خواهد بود.
                    پارسال که پتروشیمی های کاغذی رو میخریدند به دوستی گفتم بازار از عقلانیت خارج شده ....و بهش گفتم منتظر ضرر تپل برخی افراد هستم که شد آنچه باید میشد....الان هم بازار آنچنان عقلانی نیست

رشد بازار بدون رشد فاکتور بنیاد یعنی خروج از عقلانیت.
                    حیدر خان معلومه voa خیلی نگاه میکنی :D
                    و تکه کلام دکتر عباس میلانی /:.nono.:/

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      حیدر خان معلومه voa خیلی نگاه میکنی :D
                      و تکه کلام دکتر عباس میلانی /:.nono.:/
                      نه بابا نگاه نمیکنم..ببینید داریم سناریوها را بررسی میکنیم همیشه اولویت در حفظ سرمایه است و بعد سود کردن;)
                      شما هم کمی سعه صدر/:.smilingsmiley.:/
                      آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/26, 21:48.

نظر

• trojan
                        ستاره دار(1)
                        • Nov 2013
                        • 881

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                        رالی خودرویی ها از شنبه شروع میشه ، کافی بود به ولع خریدار خپارس نگاه میکردید . تا چند ماه آینده قیمتهایی در خودرویی ها دیده خواهد شد که همگان انگشت به دهان بمانند ، یاد شبندر 150 تومنی افتادم که همه میگفتن حبابه و سقوط .
                        به لحاظ سیاست داخلی و جلب اعتماد عمومی ، این دولت نیازمند ایجاد اشتغال در صنعت است و یکی از صنایع که نیاز به پرسنل زیاد دارد خودرویی است . این دولت برنامه ویژه برای خودروسازی ها دارد . کمی صبر
                        خودرویی ها خدارو شکر چیزی که زیاد دارن پرسنل هست . اونقد پرسنل با انگیزه تو خودروسازی ها ریخته که شاید تا 10 سال نیاز به جذب نیروی جدید نیست .
                        از نیروی انسانی بگذریم ، شما کدوم نماد در خ ها رو بازدهی بالاتری متصورید ؟

نظر

• Vishkia
                          عضو عادی
                          • Oct 2014
                          • 205

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                          ریسک به ریواردش بالاست. به نظر من فعلا نمی تونه 375 رو بشکنه ولی بعد از یک اصلاح و نزدیک گزارش 9 ماهه احتمالش زیاده.
                          ظاهرا خبری در ونفت هست که از ما بهترون می دونند!

نظر

• mesbah1989
                            Banned
                            • Oct 2014
                            • 403

خمحرکه داره کف میسازه ولی کی بخواهند دوباره رو فعال بشوند خدا داند بشخصه اگر بخواهم قطعه ساز بخرم ختور و خمحرکه بنیادی هم عالی هستند

نظر

• anahita
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 769

در اصل توسط trojan پست شده است View Post
                              خودرویی ها خدارو شکر چیزی که زیاد دارن پرسنل هست . اونقد پرسنل با انگیزه تو خودروسازی ها ریخته که شاید تا 10 سال نیاز به جذب نیروی جدید نیست .
                              از نیروی انسانی بگذریم ، شما کدوم نماد در خ ها رو بازدهی بالاتری متصورید ؟
                              شرکتهای خودرو سازی در سه سال گذشته طبق امار سازمان کار حدودا 70% نیروهاشون رو چه به صورت مستقیم و چه به صورت نیروهای نمایندگی ها و سایر مراکز مرنبط رو تعدیل کردند و این افراد اخراج شدند.
                              در حال حاضر خپارس به دلیل در جریان بودن مذاکرات با رنوی فرانسه و همچنین شکست سطح مقاومتی 88 تومن ، بهترین سهم است .
                              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

بنده در طی این دو روز سعی میکنم قسمت بزرگی از بازار را فقط با دید تکنیکال عرض کنم.
                                سهام در فسمت فرصت فروش و فرصت خرید و هزینه فرصت تقسیم خواهند شد.
                                دوستان هم کمک کنند ..استدلال متقن و قوی...الان در چه موقعیتی هستند چرا؟ چرا نقدند؟چرا سهام دارند؟ چرا این سهم آره چرا اون سهم نه؟
                                آقا رضا چرا نقدید توضیح میدهیدلطفا؟
                                علی آقای نظامی چرا بازار رو در انتهای روند میبینید؟
                                جناب صمیمی چرا بازار را صعودی میدانید؟

نظر

در حال کار...
                                X