آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی بابا
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 972

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    بالاس دو سه روزه خریدار سمج و هیدن داره نمیدونم خبری داره نداره؟
    ....

فاراک زیر نظر باشه شاید در مثبت 4 خریدم :D
    حتاید شاید نوسان بده ولی فعلا ریسکیه و نمیخرم.
    از صف فروش و تا دو تومن بالاترش حتاید برداشتم ...
    کاما هم برداشتم
    مقداری کم هم شمواد و فردا خریدش در منفی کامل عالیه
    سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

این سقوط بورس و صعود دلار میتواند ناشی از دوسناریو باشد البته این به ذهن من خطور کرد
      1. توافق عملا منتفی است و تمدید 7 ماهه به گونه ای شکست آبرومندانه است .
      2. دولت برای اینکه اخطاری به تندروها داده باشه تا عنان آن ها را بدست گیرد..و هر توافقی امضا شد دهان آنها بسته بماند.میخواهد بفهماند توافق نشه وضعیت کشور به سمت فروپاشی حرکت خواهد کرد پس لطفا دهانتان را ببندید.

نظر

• والیخان
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 413

این سقوط بورس و صعود دلار میتواند ناشی از دوسناریو باشد البته این به ذهن من خطور کرد
        2. دولت برای اینکه اخطاری به تندروها داده باشه تا عنان آن ها را بدست گیرد..و هر توافقی امضا شد دهان آنها بسته بماند.میخواهد بفهماند توافق نشه وضعیت کشور به سمت فروپاشی حرکت خواهد کرد پس لطفا دهانتان را ببندید.
        سلام،سناریو2به نظربنده نزدیکتره.حیدرجان احتمال برگشت بازارفردادوشنبه زیاده.

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

توافق اصلا دست چپ و راست نیست و این تند رویی های داخلی در برابر فشار خارجی هیچ است ... نمونه ان خنثی شدن قدوسی برای پاسخ ظریف. تو ایران بالا بخواهند (که خواستن) بقیه هیچ هستند
          به قول ظریف این توافق دشمن زیاد دارد و دارن مهندسی شده کار را جلو می برن ....
          دلار هم همین الان در کف قیمتی امروزش قرار گرفت ....
          (خروج پول نداشتیم ازبازار ... و فقط بچه سوسول های اعتباری بازار را خراب کردن. از طرفی هم به ما گفتن فردا برگشت و پس فردا صف خریده ! ببنیم درست گفتن یا نه . . . )
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• Vishkia
            عضو عادی
            • Oct 2014
            • 205

اولی قطعا نیست. چه شکست آبرومندانه ای؟! شکست مذاکرات در وین قطعا آبرومندانه تر می بود از اینکه 7 ماه دیگه مذاکره بکنن و شکست بخورن. هم برای ایران و هم برای آمریکا.
            به نظر من احتمال دومی هم خیلی کمه. چون دولت تا الان نشون داده اصلا حاضر نیست کاری بکنه که نارضایتی عمومی افزایش پیدا کنه. حداقل تا قبل از توافق. حتی به نظر من خیلی دنبال اینه که رضایت عمومی رو بالا ببره.
            این حرکت دلار هم با توجه به تمدید توافق و کاهش شدید قیمت نفت بعد از نشست اوپک طبیعی به نظر می رسه. تازه به نظر من با توجه به کاهش قیمت نفت باید زودتر این اتفاق میفتاد ولی همه منتظر موندن تا ببینن 3 آذر چی میشه. الانم با توجه به تمدید توافق و افت شدید قیمت نفت، یه سری آدم ... به این نتیجه رسیدن که درآمد ارزی دولت در ماههای آینده و به تبع اون ارز موجود در بازار کاهش خواهد یافت. پس هجوم بردن برای خرید دلار و این وضعیت رو درست کردن که تعدادشون هم احتمالا روز به روز زیادتر میشه. البته دولت هم قطعا بدش نمیاد. چون در هر صورت چاره ای غیر از افزایش قیمت دلار برای جبران کسری بودجه امسال نداره.
            من تا قبل از این فکر می کردم که تا شب عید دلار به 3600 برسه ولی با این وضعیت فکر کنم شب عید دلار 4000 تومانی بعید نباشه.
            با ادامه این وضعیت خیلی از سهامدارای عزیز هم ترجیح میدن از بازار بورس به بازار ارز شیفت کنن ولی به نظر من سهامداری با سهام با ارزش با یه اختلاف زمانی کم قطعا افزایش قیمت دلار رو پوشش خواهد داد.

نظر

• asir
              ستاره دار(4)
              • Jan 2013
              • 416

فعلا که دهان دولتی ها بیشتر به یاوه گویی باز است
              حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

آقا حیدر یه دونه ای

امروز یه کارت زرد گرفتم بابت پست صبحم، پس انتظار پست های صاف و پوست کنده از من نداشته باشید (قبلش هم که نداشتید البته) ولی خیلی دوست دارم هر چی میدونم و حس میکنم با دیگران در میان بذارم، شاید قسمتی از ماجرا بر ما روشن بشه

1- اصلاً منطقی نیست
                2- باز هم منطقی نیست (چاقو دسته خودش رو می بُره؟)

در هر دو سناریوی شما، منطق، منطق شخصی نیست، بلکه مصلحت و بقاست

چرا که بارها اشاره کردم ایران له له میزنه برای ورود به عرصه جهانی، اما مشکلش ایدئولوژیکه و این تطابق فرهنگی، بسیار دشوار و زمانبره.. یه جور جمع نقیضین و تجمیع اضداد
                پس مشکل دقیقاً بر مگیرده به سوابق و شعاعر---- دلیل کـــــــــــــــش آمدن همینه، تف سربالایی

اما باز هم تاکید میکنم، نمیدونم چرا خیلی ها بورس رو اینقدر جدی گرفته اند که فکر میکنند مثل اون مورچه که آب رفت تو خونه اش، گفت وای که دنیا رو سیل برد!

بد نیست دوستانی که اینجا قلم میزنند، با آمار و ارقام هم نوشته هاشون رو مزین کنند! تو علم اقتصاد و سیاست و مدیریت مالی، آمار و عدد و رقم نباشه، بقیه باد هواست!

بازار بورس ما 400 هزار میلیارد تومان ارزش داره که همین ارزش هم باید تجدید ارزیابی باشه، از طرفی 90 % دولتی و باز میدونیم که اقتصاد مون چقدر فشل و نا کار آمده و باز همین هم دست یک سری نهادها اسیره

سرمایه مردم هم تو خوشبینانه ترین حالت، 10 درصدش رو تو بورس وارد شده که من میگم 5 درصد هم نیست ... قسمت عمده سرمایه ملت، توی ملک، طلا و ارز و خودرو درگیره و بازارهای سنتی مثل بازار آهن، استیل و بنک داری و غیره، شاید بیش از 70 درصد نقدینگی سرگردان رو به خودش اختصاص داده باشه یعنی اگر نقدینگی رو 600 هزار میلیارد تومان اعلامی در نظر بگیریم، سرمایه مردم تو بورس نهایت 60 هزار میلیارد تومان (که من میگم نیست و شاید حوالی 30 هزار میلیارد باشه) و دیگر سرمایه های عمدتاً ملموس و غیر کاغذی و قابل اتکا، نزدیک 400 هزار میلیارد تومان، یا معادل کل ارزش بازار بورسه!

خب بورس اصلا محلی از اعراب داره که بخوان براش درد سر درست کنند و وجه المصالحه قرار دهند؟ فقط قدری وجهه سیاسی و بین المللی داره که چون تو بازارهای جهانی عضو نیست، میتونن بگن به شما ربطی نداره، چنانچه تو گنده تر از این حرفهاش هم چون دستشون به گوشت نمیرسه، همیشه ساز مخالف زده اند.

فقط یادمون باشه، چون که صد آمد 90 هم پیش ماست

پس الان دعوا سر 5 درصد و 10 درصد نیست (تو نظام که نخودی نداریم، همه خودی هستند)، سر 100 درصده --- یک جور ما و منی که میگه، دیگی که برای من نمی جوشه، سر سگ توش بجوشه!!! حالا باید دید چقدر دیگه باید کـــــــــــش داد تا هم خر را داشته باشند و هم خرما

سناریویی که من دارم روش فکر میکنم تو معقول ترین حالتش، نه سیخ بسوزه نه کباب. این یک مسئله حیثیتی است برای همه طرفهای درگیر که هیچکس حاضر نیست یک گام به عقب برداره، اگر چیزی عایدش نشه! وبرای برخی، این چیزی یعنی همه چیز! مثلا برای وندی شرمن، جبران مافات اشتباه کره شمالی! بابا غیرت که فقط مال مرد نیست!
                چون همه تند رفته اند و عاقبت سوتی دادن تو موقعیت های اینچنینی و با لفاظی ها و گند گویی های فراوان، حذف فیزیکی نباشه، حذف سیاسی و برای همیشه از صحنه قدرت حذف شدن، حتمی است!

دلار هم متاثر از قیمت نفت داره میره بالا، چون در حقیقت این ریاله که داره devaluate میشه. دلار بودجه ای تا 6 ماهه پوشش داشته و برای 6 ماه دوم به همین منوال اگر فرض قیمت نفت را روی حتی 60 دلار بذاریم، مثل قیمت پایانی، در حقیقت میانگین فروش سالانه نفت چیزی حدود 80 دلار خواهد شدکه میشه نزدیک 25 درصد انحراف و کسری، پس باید نزدیک 25 درصد قیمت دلار بالاتر بره تا همه چیز متعادل بشه که با قدری تلرانس میشه نزدیک 3300 (از مبنای مبادله ای 2650 تومانی بودجه) حالا بازار چقدر حساب کنه، الله اعلم و بستگی به ذخایر بانک مرکزی داره

یه نکته هم هست که کمتر بهش پرداخته شده و اون خبر از یک جنگ تمام عیار اقتصادی بین چین و آمریکا و روسیه است که قادره بازارهای مالی دنیا رو، سالها به قهقرا ببره و اتفاقاً از این ناحیه، کشورهایی مثل ایران که بورس فشل و نا کار آمدی دارند، کمترین آسیب رو می بینند. دقت کنید، دارم از اقتصاد میگم و نه بورس و ممکنه بورس آسیب جدی ببینه، چون پیشتر حساب کردیم، وزنش قابل قیاس با اهمیت سایر بازارها نیست! چونکه بورس ما، دماسنج اقتصادی ما نیست! ولی مال بقیه کشورها، هست! (آخه کجای دنیا مهندس شاخصی مثل شاخص آبادی ما دارند؟)

فعلاً بیشتر مسئله رو باز نمیتونم بکنم به خاطر ضیق وقت

تا بعد

نظر

• نرسيان
                  عضو عادی
                  • Apr 2014
                  • 40

از خساپا خبری نداری تا کجا اصلاح داره .

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط نرسيان پست شده است View Post
                    از خساپا خبری نداری تا کجا اصلاح داره .
                    خساپا حمایت اصلیش محدوده 130-135

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 1656

درود امروز حتاید برداشتم هرچی نقد بودم سبدم شد قاسم تایرا حتاید فول سهم شدم
                      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

شاخص کل فردا احتمالا برگشت داشته باشد محدوده ی 70-71 هزار حمایت جدی دارد . امیدوارم نشکند چون بنده حمایت بعدی را در حدود 60000 میبینم
                        و با نظر دوستمون صوت الدین قشقایی موافقم . شاید پالایشگاه جور این 10 هزار تا رو بکشند نمیدونم .( نظراتم براساس نموداره ) فردا یا تیر خلاص زده میشه یا برگشت داریم .
                        .............
                        دوستان حرفه ای امروز حتاید خریدند . /:.winksmiley02.:/ حواسمون رفت رو قاسم پلنگ اینو یادمون رفت:D

امروز قچار هم افزودم یادم رفت بگم
                        سبد به ترتیب وزن:قاسم-وگردش ح-بالاس-قچار-قزوین-شنفت
                        شنفت امروز خوب معامله نشد و خریدم بیشتر برای زیر نظر گرفتن بود .
                        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/11/30, 21:59.

نظر

• Ahmad16
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 223

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                          درود امروز حتاید برداشتم هرچی نقد بودم سبدم شد قاسم تایرا حتاید فول سهم شدم
                          حسینا چی ؟

تا جایی که یادمه شما خیلی خیلی حسینا می خریدید !

نظر

• argo
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 745

شاخص دو سه روزه داره حيدر حيدر ميشه
                            خدايي مورد داريم كه با بازدهي صفر درصد نفر دوم ستاره داران بورسي شده
                            اين هفته هفته بورس نيست
                            آخرین ویرایش توسط argo؛ 2014/11/30, 22:12.
                            پي نوشت
                            http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
                            "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

در اصل توسط Ahmad16 پست شده است View Post
                              حسینا چی ؟

تا جایی که یادمه شما خیلی خیلی حسینا می خریدید !
                              بزار کامل بگم استاد نوام یک راهنمایی کرد بهم خیلی بدردم خورد حسینا خریدش تومنفی فردا عالی ولی نقد ندارم فردا rsiحمایت داره اگه نقدی فردا بگیر گارانتی میکنم سود توپلی بکنی ولی ب سبدم اطمینان دارم نمیشه عوض کنم بخوام عوض کنم هنوز شمواد هست ک عالی تر از عالی حتاید...
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• Vishkia
                                عضو عادی
                                • Oct 2014
                                • 205

شاخص کل فردا احتمالا برگشت داشته باشد محدوده ی 70-71 هزار حمایت جدی دارد . امیدوارم نشکند چون بنده حمایت بعدی را در حدود 60000 میبینم
                                و با نظر دوستمون صوت الدین قشقایی موافقم . شاید پالایشگاه جور این 10 هزار تا رو بکشند نمیدونم .( نظراتم براساس نموداره ) فردا یا تیر خلاص زده میشه یا برگشت داریم .
                                .............
                                دوستان حرفه ای امروز حتاید خریدند . /:.winksmiley02.:/ حواسمون رفت رو قاسم پلنگ اینو یادمون رفت:D

امروز قچار هم افزودم یادم رفت بگم
                                سبد به ترتیب وزن:قاسم-وگردش ح-بالاس-قچار-قزوین-شنفت
                                شنفت امروز خوب معامله نشد و خریدم بیشتر برای زیر نظر گرفتن بود .
                                متاسفانه بازار امروز نشون داد كه فردا جمع شدنى نيست. يعنى هر چه خريدار بخره باز فروشنده هاى ... هستن!
                                در كل ريزش يك سال اخير سابقه نداشته چهار روز پشت سر هم چنين كندلهاى نزولى بلندى زده شده باشه و اين يعنى اوج هيجان و تعطيلى كامل عقل!
                                فقط ميتونم بگم براى خودم و همه اونايى كه كامل نقد نيستن و هميشه سعى مي كنن تو اين بازار گوسفندى با فكر و به دور از احساسات كار كنن متاسفم و اميدوارم معجزه اى بشه.

Sent from my iPad using Tapatalk

نظر

در حال کار...
                                X