آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشحال
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 247

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

دوستان بیایید عنوان تاپیک را عوض کنیم . مثلا بنوسیم آیا با حفظ میتوانیم ۷۰ درصد ضرر اندوخته کنیم. ویا بنوسیم چگونه میتوان با خرید سهام در اول سال تا پایانسال ۷۰ درصد ضرر کنیم . یا بنوسیم چه گونه میتوان سرمایه خود را در بورس در مدت کوتاهی ازدست بدهیم

نظر

• خوشحال
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 247

دوستان بیایید عنوان تاپیک را عوض کنیم . مثلا بنوسیم آیا با حفظ سهام میتوانیم ۷۰ درصد ضرر اندوخته کنیم. ویا بنوسیم چگونه میتوان با خرید سهام در اول سال تا پایانسال ۷۰ درصد ضرر کنیم . یا بنوسیم چه گونه میتوان سرمایه خود را در بورس در مدت کوتاهی ازدست بدهیم

نظر

• Nay
        Banned
        • Aug 2014
        • 641

این هم از دیوید بکام، چه کاشته ای زد تو گل!

کسی میدونه بکام چه خبره توش؟

20% منفی بعد از اونهمه تبلیغ و 50% رشد

شبیه این ماجرا توی فایرا خیلی پیاده شده

هی میبندن، باز میکنند، میبندن، باز مکینند و بعد از چند وقت گزارش میدن..... گرون خریدیم، ارزون شد، الان هم که میگن تکنولوژی عوض شد و طرح تحول تاثیری روش نداره (تا دیروز میگفتند بفروشید که قیمت برق بره بالا، ضرر ده است)

و تازه متوجه میشوید که از اون دوتا دوست، کدوم عاقل تره؟ اونی که هدایا رو گرفت و موندنی شد یا اونی که فرار رو به قرار ترجیح داد!

چون جاییکه بی حساب و کتاب به آدم پاداش و هدیه بدهند، بی حساب و کتاب هم میبرندش بالای دار!

نظر

• Vishkia
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 205

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          سال بعد سالی سخت تر از امسال برای اقتصاد کشور خواهد بود خود را برای شعب ابی طالب آماده کنید .
          مالیت ارزش افزوده برای سال بعد 10% خوندم که قراره بشه .
          از طرفی با کاهش درآمد دولت از منابع نفت قطعا به سمت افزایش نرخ انرژی-مالیات-عوارض -آبونمان =))خواهد رفت
          خودشون گفتن مالیات بر ارزش افزوده برای سال بعد 8 درصد میمونه و تغییر نمیکنه. دیروز هم خوندم که حاملهای انرژی برابر یا کمی بیشتر از تورم افزایش پیدا می کنند. زیاد نگران نباشید. خیلی نمی خوان به مردم فشار بیارن. البته با این نرخ نفت به نظر افزایش نرخ دلار و به تبع اون تورم دور از انتظار نیست!

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

دوستانی که چالایشی دارند...با نرخ اعلام شده...شپنا زیان..اعلام کرده........
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• Vishkia
              عضو عادی
              • Oct 2014
              • 205

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
              ونفت فردا براى نوسان مد نظر باشه.

Sent from my iPad using Tapatalk
              فکر کنم یکی دو روز زود گفتم!

نظر

• Vishkia
                عضو عادی
                • Oct 2014
                • 205

با سلام
                احتمالا برای مدتی وارد بازار رکودی وفرسایشی بشیم.
                احتمالن تا اوایل دی ادامه داره

نظر

• Vishkia
                  عضو عادی
                  • Oct 2014
                  • 205

بازی قاسم پیچیده شده باید دید کی صف رو جمع خواهند کرد .هر وقت جمع شد میشه بهش فکر کرد البته باز هم سهم پرریسکی محسوب میشه !
                  قاعدتن باید حوالی 1780-1800 متعادل بشه. ولی اگه جو بازار خراب باشه احتمالن دوباره صف فروش بشه.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

احتمالن تا اوایل دی ادامه داره
                    اوایل دی فکر کنم زود باشه .دو سه ماهی احتمالا رکود داشته باشیم البته درحد حدسیات

نظر

• Vishkia
                      عضو عادی
                      • Oct 2014
                      • 205

اوایل دی فکر کنم زود باشه .دو سه ماهی احتمالا رکود داشته باشیم البته درحد حدسیات
                      من فکر می کنم از نیمه دی صعودی بشه البته نه مثل مهر و آبان بلکه با شیب ملایم و متناسب با گزارشها و شایعات. البته در همه گروهها و سهام اتفاق نخواهد افتاد. به طور مثال فکر می کنم
                      گروه خودرو با شایعاتی مثل تعدیل خودرو و چیزای دیگه رشد نسبتن خوبی بکنه.
                      دارویی ها و غدایی هام سه ماهه آخر قابل بررسی هستن.
                      فلرات اساسی با توجه به احتمال افزایش قیمت دلار بد نیستن ولی از طرفی ریسک نوسانات قیمت جهانی محصولات رو دارن.
                      سیمانی ها به خاطر بحث قطع شدن گاز، افزایش قیمت حامل های انرژی، کند شدن پروژه ها در فصل سرما و ادامه داشتن مشکلات صادرات مناسب نیستن.
                      پتروها به دلیل کاهش قیمت نفت، قطعی نشدن نرخ خوراک و احتمال قطعی گاز چنگی به دل نمی زنن.
                      سنگ آهنی ها که فعلا آبی ازشون گرم نمیشه.
                      بانکها و حمل ونقلی ها هم که به اخبار توافق گره خوردن.
                      کانیهای غیر فلزی هم همیشه مورد توجه من بوده و علاقه خاصی بهشون دارم و تا عید بعضیهاشون تا 25-30 درصد می تونن گین بدن.
                      در مورد سایر گروهها هم نظری ندارم. اگه دوستان هم نظر بدن خوبه و می تونیم به جمع بندی برسیم و پیش بینی کنیم سه ماه آخر سال وضعیت چگونه خواهد بود.

نظر

• Vishkia
                        عضو عادی
                        • Oct 2014
                        • 205

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                        این هم از دیوید بکام، چه کاشته ای زد تو گل!

کسی میدونه بکام چه خبره توش؟

20% منفی بعد از اونهمه تبلیغ و 50% رشد

شبیه این ماجرا توی فایرا خیلی پیاده شده

هی میبندن، باز میکنند، میبندن، باز مکینند و بعد از چند وقت گزارش میدن..... گرون خریدیم، ارزون شد، الان هم که میگن تکنولوژی عوض شد و طرح تحول تاثیری روش نداره (تا دیروز میگفتند بفروشید که قیمت برق بره بالا، ضرر ده است)

و تازه متوجه میشوید که از اون دوتا دوست، کدوم عاقل تره؟ اونی که هدایا رو گرفت و موندنی شد یا اونی که فرار رو به قرار ترجیح داد!

چون جاییکه بی حساب و کتاب به آدم پاداش و هدیه بدهند، بی حساب و کتاب هم میبرندش بالای دار!
                        بكام هميشه به من ضرر زده غير از همين دفعه كه يك روز قبل از بسته شدن فروختمش. هنوز هم پول حق تقدمهاى استفاده نشده اى كه پيشش دارم نداده. يه شركت فشل كه با وجود نداشتن رقيب در داخل كشور، قطعن به دليل سوء مديريت به اين وضع دچار شده. فقط با فروش بخش كوچكى از زمينهاش ميتونه ساختار ماليشو اصلاح كنه ولى معلوم نيست چه غلطى داره مى كنه؟! خودشونو خفه كردن پارسال ٢ درصد حاشيه سود خالصشون بود، امسالم كه اينه وضعشون.
                        زمينهاشم اگه بفروشه حتما ميره تو جيب همون مديران و صاحبان نالايقش.
                        فكر مي كنم پشت پرده بكام فساد بسيار بزرگى وجود داره كه اگه قابل پيگيرى باشه به وزارت مخابرات هم خواهد رسيد!

آخرین ویرایش توسط Vishkia؛ 2014/12/07, 21:11.

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

خودشون گفتن مالیات بر ارزش افزوده برای سال بعد 8 درصد میمونه و تغییر نمیکنه. دیروز هم خوندم که حاملهای انرژی برابر یا کمی بیشتر از تورم افزایش پیدا می کنند. زیاد نگران نباشید. خیلی نمی خوان به مردم فشار بیارن. البته با این نرخ نفت به نظر افزایش نرخ دلار و به تبع اون تورم دور از انتظار نیست!
                          ..

مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصد می‌شود

نظر

• Vishkia
                            عضو عادی
                            • Oct 2014
                            • 205

با پيشنهاد دلار٢٨٥٠ تومان در بودجه بايد شاهد تثبيت دلار آزاد در حوالى ٣٥٠٠ تومان باشيم. با فرض تورم زير ٢٠ درصد براى سال بعد (مثلا ١٥ درصد)، بايد ميشد حدود ٣٠٥٠ تومان و دلار آزاد هم حدود ٣٧٠٠. بنابراين فكر مي كنم از الان تا يك سال ديگه، دلار آزاد بين ٣٥٠٠ تا ٣٧٠٠ نوسان كنه. البته در صورت حصول توافق هسته اى و با افزايش رشد اقتصادى و قدرتمند شدن ريال، قطعن شاهد كاهش قيمت دلار خواهيم بود.

نظر

• Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

بكام هميشه به من ضرر زده غير از همين دفعه كه يك روز قبل از بسته شدن فروختمش. هنوز هم پول حق تقدمهاى استفاده نشده اى كه پيشش دارم نداده. يه شركت فشل كه با وجود نداشتن رقيب در داخل كشور، قطعن به دليل سوء مديريت به اين وضع دچار شده. فقط با فروش بخش كوچكى از زمينهاش ميتونه ساختار ماليشو اصلاح كنه ولى معلوم نيست چه غلطى داره مى كنه؟! خودشونو خفه كردن پارسال ٢ درصد حاشيه سود خالصشون بود، امسالم كه اينه وضعشون.
                              زمينهاشم اگه بفروشه حتما ميره تو جيب همون مديران و صاحبان نالايقش.
                              فكر مي كنم پشت پرده بكام فساد بسيار بزرگى وجود داره كه اگه قابل پيگيرى باشه به وزارت مخابرات هم خواهد رسيد!

دوست من

تمام مملکت رو فساد گرفته و فایرا رو بعنوان مثال کوچکی که فقط با چرخاندن قلم، قیمت ها رو 50% بالا و پایین میکنند و پشت سر هم مدیریت عوض میشه، ذکر کردم

اگر داستان شخصی که مدیر بازرگانی یک شرکت قدر بود دقت کرده باشید، ملاک شرکت ها تو ایران سود سازی نیست، بلکه حفظ الیگارشی است

تو شرکت مذکور، از دربان گرفته تا مدیر عامل، ضربدری و زنجیروار با هم فامیل بودند و خدمه و آبدارچی، شدند منشی مدیر عامل، مدیر عاملانی که کسی مدرک تحصیلی شان را رویت نکرد هیچگاه

پس بعنوان تحلیل وضع موجود و شرکت های سود ساز، خدمت شما عرض کنم که، تا اینجای کار، هیچ گروهی سود به معنای واقعی کلمه نساخته، بلکه تورم کمکش کرده تا دارایی هاش متورم بشه.

مثلا ارزش ملک شده ده برابر، چه ربطی به مدیریت صحیح آن شرکت داشته؟ چه نفعی برای دارنده سهام میتونه داشته باشه؟

ولی برای سرایدار (متولی) شرکت که اینجا منظور گردانندگان اصلی هستند، گذران زندگی با حداقل نون و بوقلمون به همراه داره، حال هیچگاه صاحب واقعی نباشند، اما کــــــــــــــــــش دار بودن قضایا دقیقاً به همین ربط داره، یعنی برخوردار بودن از منصب شغلی و ریخت و پاش ها و سو استفاده ها... یه بار دیگه با چشم دل به شرکت های دولتی دقیق بشوید، خواهید فهمید که علی الحساب یعنی چی!!!

ما تو کشور علی الحساب ها زندگی میکنیم که خودش بزرگترین ریسکه!

علی الحساب، یعنی تمامی تحلیل ها پشم!

نظر

• Vishkia
                                عضو عادی
                                • Oct 2014
                                • 205

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                                دوست من

تمام مملکت رو فساد گرفته و فایرا رو بعنوان مثال کوچکی که فقط با چرخاندن قلم، قیمت ها رو 50% بالا و پایین میکنند و پشت سر هم مدیریت عوض میشه، ذکر کردم

اگر داستان شخصی که مدیر بازرگانی یک شرکت قدر بود دقت کرده باشید، ملاک شرکت ها تو ایران سود سازی نیست، بلکه حفظ الیگارشی است

تو شرکت مذکور، از دربان گرفته تا مدیر عامل، ضربدری و زنجیروار با هم فامیل بودند و خدمه و آبدارچی، شدند منشی مدیر عامل، مدیر عاملانی که کسی مدرک تحصیلی شان را رویت نکرد هیچگاه

پس بعنوان تحلیل وضع موجود و شرکت های سود ساز، خدمت شما عرض کنم که، تا اینجای کار، هیچ گروهی سود به معنای واقعی کلمه نساخته، بلکه تورم کمکش کرده تا دارایی هاش متورم بشه.

مثلا ارزش ملک شده ده برابر، چه ربطی به مدیریت صحیح آن شرکت داشته؟ چه نفعی برای دارنده سهام میتونه داشته باشه؟

ولی برای سرایدار (متولی) شرکت که اینجا منظور گردانندگان اصلی هستند، گذران زندگی با حداقل نون و بوقلمون به همراه داره، حال هیچگاه صاحب واقعی نباشند، اما کــــــــــــــــــش دار بودن قضایا دقیقاً به همین ربط داره، یعنی برخوردار بودن از منصب شغلی و ریخت و پاش ها و سو استفاده ها... یه بار دیگه با چشم دل به شرکت های دولتی دقیق بشوید، خواهید فهمید که علی الحساب یعنی چی!!!

ما تو کشور علی الحساب ها زندگی میکنیم که خودش بزرگترین ریسکه!

علی الحساب، یعنی تمامی تحلیل ها پشم!
                                فرمايش شما در مورد همه گروهها رو قبول ندارم. تو همين وضعيت داغون مملكت معدود شركتهايي هستند كه با مديريت صحيح، از داشته هاشون استفاده بهينه مي كنن و سود مناسبي هم مى سازن.
                                بله درسته، تورم دارايي ها ربطى به چگونگى مديريت نداره ولى فروش بخشى از دارايى هاى غير سرمايه اى متورم و مصرف صحيح منابع حاصل از اون در جهت عمليات شركت و سودسازى قطعا به مديريت شركت بستگى داره. البته با فرض استقلال مديريت كه در مورد بكام خيلى بهش شك دارم!
                                همونطور كه گفتم مطمئنم در كنار تمام نالايقى هاى سيستم داخلى شركت، يه سر مسايل بكام عناصر فاسد دولتى هستن.
                                در هر صورت چنين شركتى اصلا ارزش وقت گذاشتن و تحليل رو نداره مگر براى نوسان گيرى اونم بر پايه شايعات!

نظر

در حال کار...
                                X