آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mahzad
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 898

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    زیر پایانی خوبه
    792 گذاشتم برای خرید فقط 600 دادند
    90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

وزمین که دیروز گفتم مشکوکه حقوقی خریداره نکنه باز قضیه کرسی هییت مدیره و.. است؟

نظر

• Trader7
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 940

دوستان عزیزم خسته نباشید /:.Heart.:/

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          وزمین که دیروز گفتم مشکوکه حقوقی خریداره نکنه باز قضیه کرسی هییت مدیره و.. است؟
          ترجیح میدم تو بازی که نمیدونم چه خبره ورود نکنم . [emoji1]
          شاید با وگردش اشتباه گرفتنش

نظر

• hamid888
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 1207

دوستان ما کلا ایرانی ها عادت داریم تو صف خرید بشنیم
            حالا دوستان بگن فردا تو کدوم صف بشینیم برای خرید؟
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

احتمالا فردا و 4 شنبه بازار مثبت باشد
              آماده نوسان گیری باشید . /:.coolsmiley02:./

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                دوستان ما کلا ایرانی ها عادت داریم تو صف خرید بشنیم
                حالا دوستان بگن فردا تو کدوم صف بشینیم برای خرید؟
                حالا چرا توصف ؟
                امروز خیلی از دوستان خرید کردن . ولی جو گیر نشیم بهتره .
                هر چند که قاسم قلی پر ریسکه ولی قرار بر بازگشت بازار باشه میتونه نوسان بده .
                فقط مواظب باشید تو هیجان بازار گیر نکنید .
                قطعه سازای کوچیک مثل خاذین . خکمک و ... هم میتونه گزینه خوبی باشه

نظر

• Vishkia
                  عضو عادی
                  • Oct 2014
                  • 205

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                  فعلا یه استراحت همینجاها داره (38% برگشتی)

حمایت بعدی، 50% فیبو شروع رالی از کف انتخابات پارسال روی 217 و حمایت اصلی، 62 درصد همان ریتریسمنت روی 185 تومانه... ایران خودرو 185 رو باید ببینه

خودرو ١٨٥ يعنى نا اميدى كامل بازار و اطمينان از شكست مذاكرات كه فعلا زوده براى اين نا اميدى. روزى كه اين قيمت رو ببينه فاتحه بازار خونده است. از نظر من تا تيرماه اين قيمت رو نخواهد ديد. شكستن حمايت ٢٢٥ هم با توجه به استحكام اين سطح و موقعيت زمانى خيلى بعيد به نظر ميرسه. البته صرفا نظر منه!

Sent from my iPad using Tapatalk

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
                    792 گذاشتم برای خرید فقط 600 دادند
                    یه مدت تقریباً روی فایرا تک سهم بودم تا همین 3-4 ماه پیش تا اینکه یکی از دوستام که از پرتفوم خبر داشت، آنقدر رفت روی مخم که آسه آسه سبک کردم و آخرین قسمتش رو تو بازگشایی اخیر روی 710 دادم رفت

یه نکته کلی رو دوستانه بگم

آدم ها آگاهانه و نا آگاهانه به ما ضربه میزنند، دوستانه و خصمانه، عمدی و سهوی

من از دوستم ضربه خوردم که نه میتونم بگم عمدی بوده و نه بگم سهوی، چون تجربه اش از من بیشتر بود، و وضع بازار هم قمر در عقرب و هنوز خیلی چیزها رو ندیده بودم که چه جوری با حساب سازی و پنهان کردن سود و زیان، سهم ها رو نصف و دو برابر میکنند، اما یک چیز محرزه و اون اعتقاد و تحلیل شخصیه، پس دوست من مقصر نبود، خودم مقصر بودم که ترازو نداشتم و دوم اینکه اجازه دادم از پرتفوم با خبر باشه و به خلوتم راه دادمش

مادامیکه ما از خودمون مطمئن نباشیم، دنبال تایید از دیگران میگردیم و اونجاست که نمی فهمیم سود مال خودمونه یا ضرر و کلاً معاملات نچسب میشه و همیشه با دلهره

پس کسی موفقه که راز معاملاتیش رو حفظ کنه، اگر به خودش مطمئنه!

نظر

• Vishkia
                      عضو عادی
                      • Oct 2014
                      • 205

خبر خوب: دلار آخر وقت ٣٣٨٠.
                      به زور دارن نگهش ميدارن. فردا قاعدتن بازار بايد متعادل باشه.
                      خبر بد: نفت ٥٦ دلار

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                        خودرو ١٨٥ يعنى نا اميدى كامل بازار و اطمينان از شكست مذاكرات كه فعلا زوده براى اين نا اميدى. روزى كه اين قيمت رو ببينه فاتحه بازار خونده است. از نظر من تا تيرماه اين قيمت رو نخواهد ديد. شكستن حمايت ٢٢٥ هم با توجه به استحكام اين سطح و موقعيت زمانى خيلى بعيد به نظر ميرسه. البته صرفا نظر منه!

نموداری که گذاشته ام، هفتگی و بازه 5 ساله سهم رو نشون میده

2 سال فرسایشی با گریزهایی رو به بالا، به کف 90 تومانی رسید و قیمت سهم ثلث شد، فقط به یک دلیل، همان آینده ای که سهم ها را بخاطرش میخریم! همان آینده نیامده که قرار بیاد هم داره گوشزد میکنه اگر چنین نشود، چنان نیز هم نخواهد شد!

پس اهمیت مذاکرات روی کل بازار سایه افکنده، همونطور که امید به آینده اونو از 90 تومان کند و رسوند به 400 ، عکسش هم قادره اتفاق بیافته، علی الخصوص که 4 سال پیش که زمان دوری نیست دقیقاً این اتفاق افتاده، با این تفاوت که یک بار تعدیل ارزی شده و شدت کاهش ممکنه بیشتر بشه، چون پتانسیل دلاریش آزاد شده و تجدید ارزیابی دارایی ها تو کوتاه مدت معنایی نداره

محدوده 220 تومانی اگر ملاقات بشه، 5 بار ظرف یکسال و نیم دیده شده که 3 بارش حمایت بوده، اما نشکستنش بر میگرده به تصمیم بازار و گزارش های نه ماهه که بعیده با این بازار و فصل مالی، چنگی به دل بزنه. وقتی کلیت بازار تعطیله، خودرو و غیر خودرو نمیشناسه و اتفاقاً تو چنین بازارهایی، هیمنطور که قبلاً هم چندبار عرض کردم، شرکت های بزرگ و شاخص، آسیب پذیر تر هستند!

بحث آینده و آینده نگری یک طرف، بحث توان رسیدن به آینده طرف دیگر. الان مشکل شرکت های بزرگ، تامین بودجه برای پرسنل و پاسخگویی تعهداته و هر گونه افزایش سرمایه ای، بدون سود سازی، میشه قوز بالا قوز و زیان انباشته بیشتر!

صدرا پارسال 240 تومان و امسال 1000 تومان زیان انباشته و میگن هر سهم 10 هزار تومان دارایی داره پس سهم همچنان ارزنده است! خب همینجوری پیش بره، سال دیگه میشه 4000 تومان زیان و دارایی هاش چقدر میشه؟ با تورم 20 درصدی تازه میشه 12000 تومان و سال بعدش، معادل هر سهم دارایی، فقط زیان داره - زیانش میشه 16000 و دارایی= 14500

الان همین وضیعت خپارس رو دچار همین شرایط کرده و با تجدید ارزیابی، باز زیانی ساخته که بیشتر از قبل از ارزیابی بوده و باید اینبار آورده بیاد به کمکش و نمیدونم قوانین این اجازه رو میده یا نه، فعلاً خساپا برای بلوکش مشتری و خریدار واقعی با قیمت مد نظرش نداره و زیان میاد روی زیان، چرا که خط تولیدش عملاً خوابیده و آنقدر تعهد عقب افتاده با قیمت های سابق داره که تولید هم صرف نداره، گزارش 9 ماهه خیلی چیزها رو روشن میکنه!

پس مشکل مذاکرات و تمدیدش رو دست کم نگیریم!

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                          عضو فعال
                          • Dec 2013
                          • 839

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
                          بنظر امروز فرصت خرید هس

بانکی ها برگردن همه برگشتن

ممکنه در ساعات تعصیلی بازار اتفاقاتی بیفته که فردا بازار سبزی باشه................/:.wacsmiley.:/

دوستان فردا به این نکته که امروز صب اشاره داشتم میرسیم/:.happysmiley:./

نظر

• Vishkia
                            عضو عادی
                            • Oct 2014
                            • 205

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                            نموداری که گذاشته ام، هفتگی و بازه 5 ساله سهم رو نشون میده

2 سال فرسایشی با گریزهایی رو به بالا، به کف 90 تومانی رسید و قیمت سهم ثلث شد، فقط به یک دلیل، همان آینده ای که سهم ها را بخاطرش میخریم! همان آینده نیامده که قرار بیاد هم داره گوشزد میکنه اگر چنین نشود، چنان نیز هم نخواهد شد!

پس اهمیت مذاکرات روی کل بازار سایه افکنده، همونطور که امید به آینده اونو از 90 تومان کند و رسوند به 400 ، عکسش هم قادره اتفاق بیافته، علی الخصوص که 4 سال پیش که زمان دوری نیست دقیقاً این اتفاق افتاده، با این تفاوت که یک بار تعدیل ارزی شده و شدت کاهش ممکنه بیشتر بشه، چون پتانسیل دلاریش آزاد شده و تجدید ارزیابی دارایی ها تو کوتاه مدت معنایی نداره

محدوده 220 تومانی اگر ملاقات بشه، 5 بار ظرف یکسال و نیم دیده شده که 3 بارش حمایت بوده، اما نشکستنش بر میگرده به تصمیم بازار و گزارش های نه ماهه که بعیده با این بازار و فصل مالی، چنگی به دل بزنه. وقتی کلیت بازار تعطیله، خودرو و غیر خودرو نمیشناسه و اتفاقاً تو چنین بازارهایی، هیمنطور که قبلاً هم چندبار عرض کردم، شرکت های بزرگ و شاخص، آسیب پذیر تر هستند!

بحث آینده و آینده نگری یک طرف، بحث توان رسیدن به آینده طرف دیگر. الان مشکل شرکت های بزرگ، تامین بودجه برای پرسنل و پاسخگویی تعهداته و هر گونه افزایش سرمایه ای، بدون سود سازی، میشه قوز بالا قوز و زیان انباشته بیشتر!

صدرا پارسال 240 تومان و امسال 1000 تومان زیان انباشته و میگن هر سهم 10 هزار تومان دارایی داره پس سهم همچنان ارزنده است! خب همینجوری پیش بره، سال دیگه میشه 4000 تومان زیان و دارایی هاش چقدر میشه؟ با تورم 20 درصدی تازه میشه 12000 تومان و سال بعدش، معادل هر سهم دارایی، فقط زیان داره - زیانش میشه 16000 و دارایی= 14500

الان همین وضیعت خپارس رو دچار همین شرایط کرده و با تجدید ارزیابی، باز زیانی ساخته که بیشتر از قبل از ارزیابی بوده و باید اینبار آورده بیاد به کمکش و نمیدونم قوانین این اجازه رو میده یا نه، فعلاً خساپا برای بلوکش مشتری و خریدار واقعی با قیمت مد نظرش نداره و زیان میاد روی زیان، چرا که خط تولیدش عملاً خوابیده و آنقدر تعهد عقب افتاده با قیمت های سابق داره که تولید هم صرف نداره، گزارش 9 ماهه خیلی چیزها رو روشن میکنه!

پس مشکل مذاکرات و تمدیدش رو دست کم نگیریم!
                            عرايض بنده هم مويد اهميت مذاكرات بود. لذا تا تير ماه شاهد تناوبى از ياس و اميد در بازار خواهيم بود و نا اميدى مطلق در بازار وجود نخواهد داشت بلكه به شخصه وزن اميد رو بيشتر مي دونم. به همين دليل ١٨٥ تومن رو تا تير ماه محتمل نميدونم. قاعدتن در صورتى كه پيش از موعد نهايى شكست مذاكرات برام محرز شه بدون توجه به سود و ضرر فرار رو بر قرار ترجيح خواهم داد!

نظر

• Nay
                              Banned
                              • Aug 2014
                              • 641

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                              عرايض بنده هم مويد اهميت مذاكرات بود. لذا تا تير ماه شاهد تناوبى از ياس و اميد در بازار خواهيم بود و نا اميدى مطلق در بازار وجود نخواهد داشت بلكه به شخصه وزن اميد رو بيشتر مي دونم. به همين دليل ١٨٥ تومن رو تا تير ماه محتمل نميدونم. قاعدتن در صورتى كه پيش از موعد نهايى شكست مذاكرات برام محرز شه بدون توجه به سود و ضرر فرار رو بر قرار ترجيح خواهم داد!

کلمه امید به تنهایی کلمه قشنگی نیست و نشان از انفعال داره

به نظرم باید دست به کار شد و به فراخور توان شخصی، در حد هر شخص یک شمع، یک صدا، یک قلم، می بایست وزنه را به نفع عقلانیت، تغییر داد!

کیست ندونه که باید توافق بشه و صحبت اینجاست، چرا نمیشه؟

این بر میگرده به ماهیت و شخصیت افراد ذینفع.

متنفعان درجه اول، اقدام عملی میکنند و الباقی امیدوارند!

منظور دلواپسانه که هم تریبون دارند و هم نان خور فراوان، پس با زور ساندیس هم که شده، صدای رساترشان نسبت به اکثریت منفعل و سرخورده، حال به زعم خود، روشنفکر، چربش بیشتری داره.

بقولی بچه تا گریه نکنه، مادر بهش شیر نمیده، پس این یک غریزه است که حق گرفتنی است!

بیاییم حداقل حق خودمون رو بگیریم و لا اقل نشان دهیم بی تفاوت نیستیم!

بوی گندم مال من، هر چــــی می کارم مال من
                              یه وجب خاک مال من، هر چی که دارم مال من

نظر

• Vishkia
                                عضو عادی
                                • Oct 2014
                                • 205

اگه زمان کمی یاری کنه محدوده 250 تومن می تونه محدوده برگشت خودرو باشه و در این صورت دیگه حتی به سمت حمایت 225 هم نخواهد رفت!
                                ببینیم چی میشه :-w

نظر

در حال کار...
                                X