کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
آقا بازده سبد ما تو این یه هفته صفر بود تقریبا ..سبد تو این بازارها بدرد نمیخوره هر روز یکی مثبته اون یکی منفی بازده سبد هم صفر ..باید تک سهم بشیم هفته آینده:D
فعلا دارم میگردم به همین خاطر فعلا حرفی برای گفتن ندارم.
سبد هم همونه کار خاصی نکردم
در صورتی که پتروشیمی پالایشگاهها زودتر باز بشن این امر زودتر اتفاق میفته و کلیت بازار صدمه کمتری میبینه
البته در این بین تک سهمهایی خواهد بود که بر خلاف شاخص حرکت کند و یا حداقل درجابزند
و البته یه صعود 3-4 هزاری در میانه راه اتفاق خواهد افتاد به احتمال زیاد
اما....
آنچه که احتمالش بالاست رسیدن شاخص به 60 هزار هست.........شاخص 60 هزاری را زمانی مطرح کردم که در 72 هزار بودیم
..............................................
ناگفته نماند که شاخص 60 هزاری را 1 سال پیش جناب شبندر مطرح کردند!!
کم کم دارم بهش امان میارم/.:biggrinsmiley.:/
فعلا این پست بیاد بالا تا فراموشش نکنیم معامله هیجانی کنیم احیانا
بعضی سهام رو دارند روش جو میدند..یه دفعه رنج میکشند و از یان مباحث...این سهام چون پول های بزرگی توش گیر کرده با اینگونه حرکات در حال فرار هستند. صف فروش کنند نمیتونند بفروشند .باز خود دانید
بعضی سهام رو دارند روش جو میدند..یه دفعه رنج میکشند و از یان مباحث...این سهام چون پول های بزرگی توش گیر کرده با اینگونه حرکات در حال فرار هستند..باز خود دانید
لطفا نام ببرید فکر نمیکنم کسی ناراحت بشه
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
سهمهایی که روش جو میاد معمولا سهم های کوچیکه که با سفته بازی بالا و پایین میشن. نقدینگی که پشت اینا میاد گاهی اوقات وحشتناکه. پله اخر رو فقط توی مثبت کامل میتونن پیاده کنن. بقیه سهم های بزرگ که خیلی وقته منفی خوردن و چه حقوقی چه حقیقی توش ضرر حسابی کرده و فعلا هم خیلی فروشنده نداره. فارس هم که مدتها بسته بود خب باید تاوان پس بده. تازه پالایشگاهیها نیومدند. زحمت فاصله شاخص 68 هزار تا عدد پایینتر رو یحتمل پالایشگاهیها باید بکشن. هر چند خودم بعید میدونم شاخص زیر 68 هزار بیاد. حالا علتش چیه شما حساب کنید خوش بینی محض :D
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
قیمتها توسط مردمی تعیین میشود که لزوما
با منطق خرید و فروش نمیکنند والا من خودم در عجبم بانک تجارت که سه ماه به پایان مالی اش مانده چطور زیر 100
معامله میگردد.
سهمی مانند وبیمه که سودی کف دست سهامدار نمیزاره و هر سهمش 20 تا 40 تومن نهیت قیمت میخوره رو 120 میخرن
بعد تجارت که هر سهمش 140 تومن دارایی داره و پارسال 17 تومن سود داده رو 92 میفروشن
اصلا قاسم که سود 100 تومنی پیش بینی کرده و مطمنا همه رو تقسیم نمیکنه با فرض اینکه اصلا 100 هم بسازه ملت کوپنی هر سهم رو 1000 پول دادن و تا 2000 تومن هم خریدن
یعنی تجارت به فرض بدترین تعدیل منفی و تقسیم سود ده تومنی در امسال باید کوپنی 100 بدنش
حالا دارن 92 میفروشند یعنی قاسم از تجارت ارزنده تر است
كو پول كه قيمت رو بالا ببره
فراموش كرديد ٩٠ درصد شركتهاي بورس افزايش سرمايه سنگين داده اند
اگر اينها در سال ٩٤ گزارشهاي خوبي اراييه دهند
و پول گرفته را پس ندهند
بايد منتظر صعود بورس در سال ٩٥ باشيد
تا پول رفته سهامدارن توسط كمپاني ها بر نگرده اوضاع همينه
يا اينكه مشتري جديد پيدا بشه كه فعلا بعيده
نظر