آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
Collapse
X
-
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postهپکو عشق من
در مورد بازار هم نظرم اینه که این یه هیجان موقت هستش...پس فقط نوسان
آقا این هپکو منم دوست داشتم بخرم مخصوصا زیر 60 تومن، ولی چون کارگذاری مفید میگه باید حضوری سفارش بدین حوصله رفتن به کارگذاری رو نداشتم. اون یکی کارگذاری هم توش اعتبار نداشتم، واین شد که فعلا قید سهمو زدم.
راستی حاجی این آواتارت خیلی بهتر از اون جونه هستش هـــــــا. /:.smilingsmiley.:/أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postسلام رحمتی جون
آقا این هپکو منم دوست داشتم بخرم مخصوصا زیر 60 تومن، ولی چون کارگذاری مفید میگه باید حضوری سفارش بدین حوصله رفتن به کارگذاری رو نداشتم. اون یکی کارگذاری هم توش اعتبار نداشتم، واین شد که فعلا قید سهمو زدم.
راستی حاجی این آواتارت خیلی بهتر از اون جونه هستش هـــــــا. /:.smilingsmiley.:/
اون اواتار یه خواننده کره ای بودش
این ویکتور فرانکل هستشلا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط H.samimi پست شده است View Postدوستان
خزرح قيمتش از خود سهم خيال پايين تره كسى ميدونه چرا؟أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postسلام رحمتی جون
راستی حاجی این آواتارت خیلی بهتر از اون جونه هستش هـــــــا. /:.smilingsmiley.:/هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر
-
در اصل توسط hamid888 پست شده است View Postدوست عزیز تو مفید چرا نماد خزرح و فولادح وجود نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق های استفاده نشده قابلیت معامله آنلاین رو ندارن وباید حضوری (یا اگر کارگذاری تون شما رو میشناسه و اعتمد داره ،تلفنی) خرید شود.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
درود
دوستان نظری درموردکاذرندارید ازصف فروش برانوسان واردش شدم ک فرداش بست ...بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Postائلچی جان نقدی یا خیر؟
دوستان صمیمی سبدشون رو بگن ببینیم چه خبره ;;)
یه ماهه که من تقریبا نقدم بجز نوسان کار خاصی نمی کنم
بالای 50% سبدم خاهن که خدا واسم نگهش داشته. بعدی به ترتیب وزنشون: ثشرق، شتران خدا بیامرز، اعتلای یتیم، فاذر ،چند تا زپرتی دیگه که وزنشون کمه.
ولی در کل این بسته بودن خاهن خیلی بهم حال داده خدا کنه بعد توافق با آگهی دعوت به مجمع افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی همراه باشه. آمین.أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
10 درصد خارزم...میا...124.....15 .. ثتران 2083.........10 ...دی 149........حکمت عزیز25...108.....فایرا ملعون 10 .....710........ثباغ گلم 15 ......224........15 درصدم نقد..................پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postنقدم ولی در حد تقریبا 3 درصد(که اونم برای گذران زندگی کنار گذاشتم) /.:biggrinsmiley.:/
بالای 50% سبدم خاهن که خدا واسم نگهش داشته. بعدی به ترتیب وزنشون: ثشرق، شتران خدا بیامرز، اعتلای یتیم، فاذر ،چند تا زپرتی دیگه که وزنشون کمه.
ولی در کل این بسته بودن خاهن خیلی بهم حال داده خدا کنه بعد توافق با آگهی دعوت به مجمع افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی همراه باشه. آمین.Honesty is the best policy
نظر
نظر