کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
دولت برای نقدینگی و کنترل تورم قبل از عید در بازار سرمایه نقشه هایی دارد .
در این گونه بازارها بهتر است سود در کف را به باد ندیم.
بازار ریزش ندارد ولی با بیم و امید سعی خواهند کرد پول مردم در همین جا باقی بماند .تا به وقتش
دولت برای نقدینگی و کنترل تورم قبل از عید در بازار سرمایه نقشه هایی دارد .
در این گونه بازارها بهتر است سود در کف را به باد ندیم.
بازار ریزش ندارد ولی با بیم و امید سعی خواهند کرد پول مردم در همین جا باقی بماند .تا به وقتش
بیم و امید :
یعنی اینکه شما مثلا ثغرب رو به صف خرید فروختید و سود شناسایی کردید ولی احساس میکنید اشتباه کردید و دوباره با دادن کارمزد مجددا آن را میخرید .الان بازار اینطوریه و شاید قسمت عمده ای از خریداران فروشندگان نیم ساعت پیش هستند;;)
چه جورس سهام ملتو از چنگشون در اوردن......شنبه صف بشه کسی سهمی نداره به بازار بده
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام به آقا حيدر عزيز
با ديدار مجازي شما خوشحالم. كمي توقعي را ميبيني برادر
همه ي بازار رو نبايد به يك چشم ديد
به شخصه تك سهم فاذر شدم
الحمدوالله تا الان 9 درصد سود داده
ما فقرا را همين بازده بس
گروه تجهيزات با گزارش فاذر و فاراك نشون داد كه متفاوته
بالاس و سمگا هم نمونه ديگر
اگر بخريد و صبر كنيد ضرر نميكنيد
ديگر نمادها استراتیژي پيچيده دارند. استراتژي صف و ريزش
البته اين روال معمول بازار است ولي ما عادت داريم كه يك نماد را مستمرا در صف ببينيم تا اونوقت ارزيابيمان از سهم خوب باشد
متعادل رفتن بالا و پايين به كارمون نمياد انگار
نكته اخر:
اگر هم جو ميدهيد مثل من آخر بازار باشه كه ملت ضرر نكنن و بعد عذاب وجدان بگيريد
تا آخر وقت یا شب نمودار میزارم. به نظرم وضع گروه خوبه. وساخت خوب دووم آورده. به نظرم نباید هیجانی عمل کرد.
حله.
شخصا نظرم این است که در نقطه ی هیجانی خرید قرار داریم و یا نزدیک آن هستیم و با توجه به ریسک به ریوارد بالا(1:3) ورود به انبوه سازی اصلا به صلاح نیست. نمیدونم استراتژی بنده ورود را رد میکند شاید استراتژی یکی دیگر تایید کنه.و اتفاقا شناسایی سود رو بهتر میدونم . 30-40 درصد رشد در عرض 10 روز ..کافیست دیگه/:.ph34r-smiley.:/تازه بعضی بوق زن های تالار همسایه دارند بوق میزنند . ساختمونه دیگه موشک هم هوا نمیکنند پی به ای 6 فوق فوقش
ملت چی میخواهند دیگه؟ /:.rolleyessmileyani
3آذر هم یادتون باشه که چی شد /:.smilingsmiley.:/
در بازار یه عده همیشه خوشبینند و یه عده همیشه بد بین ..خوشبینان همیشه خریدارند چه در کف چه در سقف بالا میره پایین میاد هنوز سهام دارند و پولی به حسابشان اضافه نشده..
بدبینان هم فقط نگاه میکنند چه در سقف و چه در کف
حله.
شخصا نظرم این است که در نقطه ی هیجانی خرید قرار داریم و یا نزدیک آن هستیم و با توجه به ریسک به ریوارد بالا(1:3) ورود به انبوه سازی اصلا به صلاح نیست. نمیدونم استراتژی بنده ورود را رد میکند شاید استراتژی یکی دیگر تایید کنه.
من هم با حرف شما که ریسک ورود خیلی بالاست کاملا موافقم.من توصیه ای برای خرید ندارم. من حرفم با سهامدارای این گروهه. احتمال اینکه شنبه پایان بازی باشه زیاده. شنبه شاخص گروه میخوره به ابر کومو اونجاست که عیار بازیگران میتونه مشخص بشه. اندیکاتورها هنوز سبزند ولی شنبه روز دیگریست.
نظر