آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    خودرو فعلا حمایت شد محدوده 65-67 شکسته شود در فروش آن نباید شک گردد.
    75 هم شکسته بشه خوب میشه:)
    بازار مستعد اصلاح بیشتره. خودرو رو با ضرب و زورنگه داشتند تا بازار نریزه . خودرو رو ول کنند قسمت بزرگ بازار صف فروش خواهد شد احتمالا

نظر

• بقراط حکیم
      عضو فعال
      • May 2014
      • 576

کسانی که در سود هستند بهتره شناسایی سود کنند. بازار بی رمق هست و واکنش خاصی به سخنان دیروز رهبری دیده نمیشه. اندیکاتورها همگی سیگنال فروش دادن. به نظر من اگه بخاد بازار بره بالا بانکیها به راحتی فرصت ورود میدن.

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Post
        کسانی که در سود هستند بهتره شناسایی سود کنند. بازار بی رمق هست و واکنش خاصی به سخنان دیروز رهبری دیده نمیشه. اندیکاتورها همگی سیگنال فروش دادن. به نظر من اگه بخاد بازار بره بالا بانکیها به راحتی فرصت ورود میدن.
        دارد واکنش میدهد خوب
        اینهمه سهم قرمز واکنش است
        وقتی دولت با9هزار سو سعی در توافق کرد به192هزار سو رساند
        وقتی قرار شد یک توافق کلی یا سیاسی شود تا جلوی تحریم کنگره بگیرند جزئیات بافتد بعدا گفتند جز کل باید یکجا باشد
        چون تیم غرب یمیخواهد یکم لطف کند به روحانی جایش محکم شود مقابل سپاه...از این فرصت استفاده میخواهند بکنند..
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

حکمت-خگستر خرید شد
          ضرر شناسایی شد;;)

نظر

• H.samimi
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 2092

جالبه حق بيمه رازى ١ ريال٢٠٠ درصد مثبت خورده شده ٣ ريال اينهم از شگفتيهاى بازار ايران

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

ضرر شناسایی شد;;)
              :xفدا سرت......وجودتو عشقه...........:x
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

در اصل توسط بقراط حکیم پست شده است View Post
                در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                برخلاف نظر دوستان به نظرم این که گفته شده توافق یک مرحله ای باشه خبر خوبی واسه این روزها نخواهد بود چرا که در این صورت بزودی توافق صورت نمیگیره
                همون دیروز گفتم اتفاقا سخنان رهبری اصلا واسه بازار خوب نبود

به نظرم باید قیمت ها اینقدر پایین بیاد که دیگه فروشنده حاضر به فروش در اون قیمت نشه.....و اون موقع کف شاخص و سهام مشخص بشه وگرنه اخبار کوتاه مدت مثل قیمت نفت و...نوسان کوتاه مدت میدن همین و باز بعدش ریزش شروع میشه و...
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

چند وقت دیگه اولین پیش بینی ها میاد

به نظرتون کدام سهام اولین پیش بینی شون خوب خواهد بود؟

باید کم کم این سهام رو شناسایی کردB-)
                  لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Trader7
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 940

تو ایران خودرو من هیچ چیز بدی نمی بینم
                    به نظر من بعد از رشد یکضرب از 220 تا 280 تومن این اصلاح کاملا طبیعی ست و برای ادامه ی رشد سهم لازمه
                    از طرفی سهم در حال پول بک به سقف کانال نزولی شکسته شده هستش
                    خریداران حقوقی هم در سهم بسیار قدرتمند ظاهر شدند
                    ضمن این که بر خلاف اکثر سهام بازار گزارش 9 ماهه ی ایران خودرو بسیار عالی بود
                    خلاصه بگم با احترام به دوستان عزیز فعلا هیچ دلیلی برای فروش خودرو نمی بینم

یادم میاد تو هفته های گذشته ملت داشتن دو دستی می زدن تو سر خودشون من داشتم ثتران می خریدم تو منفی و بدون توجه به اونا ثتران هام رو نگه داشتم و دو روز پیش زمانی که صحبت از تغییر کاربری زمین شرکت و انفجار سود و حجم معاملات بالا و ... بود به راحتی روی 273.8 فروختم به صف خرید و سود خوبی کردم
                    تو این بازار کلا باید بر خلاف نظر جمع حرکت کنی تا سود کنی
                    ;)

نظر

• trojan
                      ستاره دار(1)
                      • Nov 2013
                      • 881

یکی دو هفته ای میشه ایران خودرو از رکورد 500 هزار دستگاه درسال عبور کرده و این یعنی با توجه به کار اعلام شدن تمام پنجشنبه ها تا انتهای سال میتونه به 600 هزار تولید هم برسه

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

خداییش آدم تو کف برخی صحبت ها می مونه. دو روز پیش همه تارگت های فضایی از امروز تارگت های زیر زمینی .
                        حواستون باشه ..زیاد با جو فروم ها کار نکنید .
                        بازار رو که از ساعت 10:30 به بعد نداشتم الان دیدم اکثرا صف فروش..حرفی نیست... سهامیکه 30-40درصد رشد کرده بودند باید اصلاح میکردند.ساختمانی ها را در اوج چقدر بوق زدند واقعا آدم میمونه این ها کی هستند و به چه قیمتی سود کنند
                        هر روز میخرند پس کی میفروشند /.:biggrinsmiley.:/ دروغ همانطور که در جامعه عادی است ئر مجازی هم عادی است شاید عادی تر..
                        کلا بورس با توافق گره خورده توافق بشه خوب نشه بد.به گزارش و .. به نظرم در این برهه زمانی کار نداشته باشیم بهتر باشه.

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                          چند وقت دیگه اولین پیش بینی ها میاد

به نظرتون کدام سهام اولین پیش بینی شون خوب خواهد بود؟

باید کم کم این سهام رو شناسایی کردB-)
                          سلام رحمتی جان
                          به نظرم با این اوضاع هم نباید دل به اکثر پیشبینی ها بست
                          الان پکویر چون سال مالیش برج 9 بوده پیشبینی هم اعلام کرده و خوب هم بوده ولی.....
                          مثلن اگر مذاکرات به خوبی و خوشی به اتمام برسه! باید دید آیا وارادت لاستیک به چه نحوی خواهد بود!
                          اگه واردات خیلی از کالاها به حالت عادی برگرده،گزارش بعضی شرکتها هم "یک جوری"خواهد شد!
                          یا پتروشیمی ها با این وضعیت نفت و همینطور مذاکرات،ابهام ضربدر ابهام هستند!...حالا ولو اینکه یک پیشبینی از نوع "آب دوغ خیاری" هم ارائه بدن،زیاد قابل اتکا نیست!
                          این چیزی که من میبینم،در همه ی عرصه ها ساعت مملکت ایست قلبی کرده! و منتظرِ برایند این مذاکراتِ! تا یا با شوک الکتریکی علائم حیاتی نشون بده! و یا براش نعشکش و قاری فراهم کنن!
                          بلاتکلیفی از تکالیف سخت هم گاهی سختتره!
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                            سلام رحمتی جان
                            به نظرم با این اوضاع هم نباید دل به اکثر پیشبینی ها بست
                            الان پکویر چون سال مالیش برج 9 بوده پیشبینی هم اعلام کرده و خوب هم بوده ولی.....
                            مثلن اگر مذاکرات به خوبی و خوشی به اتمام برسه! باید دید آیا وارادت لاستیک به چه نحوی خواهد بود!
                            اگه واردات خیلی از کالاها به حالت عادی برگرده،گزارش بعضی شرکتها هم "یک جوری"خواهد شد!
                            یا پتروشیمی ها با این وضعیت نفت و همینطور مذاکرات،ابهام ضربدر ابهام هستند!...حالا ولو اینکه یک پیشبینی از نوع "آب دوغ خیاری" هم ارائه بدن،زیاد قابل اتکا نیست!
                            این چیزی که من میبینم،در همه ی عرصه ها ساعت مملکت ایست قلبی کرده! و منتظرِ برایند این مذاکراتِ! تا یا با شوک الکتریکی علائم حیاتی نشون بده! و یا براش نعشکش و قاری فراهم کنن!
                            بلاتکلیفی از تکالیف سخت هم گاهی سختتره!
                            بابا زوربا تو هم که می خور شدی /:.yead.:/
                            شنیده ام خاهن تا 2 هفته دیگه گزارش و طرح افزایش سرمایش میاد! ببینیم کی به چیه /:.rolleyessmileyani
                            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                              بابا زوربا تو هم که می خور شدی /:.yead.:/
                              شنیده ام خاهن تا 2 هفته دیگه گزارش و طرح افزایش سرمایش میاد! ببینیم کی به چیه /:.rolleyessmileyani
                              :D
                              من که حرف حافظ رو زدم و گفتم: خدای را به می ام شستشوی خرقه کنید.....چرا؟....که من نمی شنوم بوی خیر از این اوضاع!
                              این ربطی به میخوارگی نداره!....و البته ربطی هم به مذاکرات هسته ای:D
                              اما خاهن:
                              خاهن خائنی بود در لباس یک قطعه ساز نجیب!
                              هم جیب سهامدارای قبلیشو زد با خوردن پول حق تقدمها!
                              و هم جیب ما رو...چرا که از بازار صعودی برج هشت ما رو محروم کرد!
                              نکنه گزارش و طرح بیاد و سهم باز نشه و افزایش سرمایه بده؟!:))
                              شاید برای آمرزش گناهان مسئولینش و پولی که از حقای قبلی به جیب زدن ما رو درعوض حق تقدم دارن قبلی به فیض رسوندن!:))>:)
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

رحمتی عموووو این هپکو رو چند بخریم بازی رو بردیم؟
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

در حال کار...
                                X