کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دو تا شیر به هم خوردن باید غالبر را بالا ببرن
من هم خریدم 130.6
دوست عزیز باید در چهت بازار حرکت کرد فعلا نظر بازار روی سهم های خودرویی و بانکی است دو تا شیر که چه عرض کنم اگه 10 تا شیر هم باشید خلاف جهت بازار سود کمتری بدست خواهید آورد
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
دوست عزیز باید در چهت بازار حرکت کرد فعلا نظر بازار روی سهم های خودرویی و بانکی است دو تا شیر که چه عرض کنم اگه 10 تا شیر هم باشید خلاف جهت بازار سود کمتری بدست خواهید آورد
( شوخی بود امیدوار پرسود باشید )
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
شنبه فکر نکنم بازار مثل یک ساعت اخر بازار امروز جالب باشه اکثر صف ها داده شد انهم توسط حقوقی و متاسفانه اکثرا امروز حقوقی ها خرید کمی داشتند یا اصلا نداشتند توجه کنید میگم شنبه نه کل هفته بعد !......نظر شما دوستان چیست؟
شنبه فکر نکنم بازار مثل یک ساعت اخر بازار امروز جالب باشه اکثر صف ها داده شد انهم توسط حقوقی و متاسفانه اکثرا امروز حقوقی ها خرید کمی داشتند یا اصلا نداشتند توجه کنید میگم شنبه نه کل هفته بعد !......نظر شما دوستان چیست؟
عرضه های آخر بازار زمانی زیاد شد که اعلام شد سهمیه هر آنلاین 50000 سهم هست خیلی ها اقدام به فروش کردند برای تهیه نقدینگی ایشالا شنبه روند بازار بهتر از امروز هست این رو از معاملات بانکی ها و خودرویی ها میشد فهمید البته اگه خبر بدی تا شنبه نیاد
من هم خریدم . دیگه هرکس نظری داشت از دیشب گفتم 100-120 میخرم البته دوبه شک شدم با این همه حرف و حدیث ولی در نهایت 50تا گرفتم دیگه:-s
دوست عزیز یک قانون جالب تو بورس داریم که اگر بعد از عرضه اولیه قیمت پایین بیاد سهامدار عمده وظیفه خرید اونها رو دارن خیالتون راحت اگه این سهم صف فروش بشه شیشه های تالار حافظ میاد پایین
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
نظر