کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب حیدر فکر می کنم بازی هرمز هنوز تمام نشده و خیلی از ما بهترون دارن روش مانور میدن نظر جناب عالی چیه؟
احتمال مشاهده عدد حداکثر 220 هم ممکن است . ولی شخصا به همین مقدار سود بسنده کردم .حدودا 25درصد از همین جا هم میتونه رشد کنه حداکثر البته نظر شخصی . و شاید بره تا 300 مثلا
جناب حیدر فکر می کنم بازی هرمز هنوز تمام نشده و خیلی از ما بهترون دارن روش مانور میدن نظر جناب عالی چیه؟
شنبه نشون میده سهم چیکاره هست
دیروز حقیقی سنگین فروخت !!!
هر روز صف را سنگین میکرد . امروز از صف خارج شدن !!!
نیم ساعت آخر 50 میل یک حقوقی خرید . تقریبا چند حقوقی که حتما با هم هستن بیش از 350 میل خریدن
امروز گویا سازمان به رفتار حقوقی سهم گیر داده بود و برای همین دستور خرید صبح را لغو کردن .
شنبه اگر بالای 170 همین تعداد خرید را بذارن یعنی سهم بالا داره . از قیمت 173.3 تا صف فروشش حدود 280 میل خریدار بود
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
جناب American sniper میشه لطف کنید بگید اطلاعات جدول 2 پست بالایی شما مربوط به کدام سایت است؟ خیلی اطلاعات مفیدی است. فکر می کنم باید سایت خوبی باشه که این اطلاعات رو اینجوری تحلیل کرده.
اگر جواب بدید ممنون می شم
نظر