آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلچی
    ستاره دار (2)
    • Jul 2013
    • 1945

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

چون نظر جناب بهرامی رو دیر دیدم وسایر دوستان هم هم فکری نکردن در 89 یک پله اضافه کردم
    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 303

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
      چون نظر جناب بهرامی رو دیر دیدم وسایر دوستان هم هم فکری نکردن در 89 یک پله اضافه کردم
      سلام
      بشخصه هر وقت ٤ شنبه خريد كردم پشيمون شدم
      ولي ايشالا موفق باشي
      هر وقت از شما يه پست ميبينم ياد خاهن لعنتي ميوفتم
      كل سود اين ماهه منو به تنهايي پروند !
      Using Tapatalk

نظر

• بقراط حکیم
        عضو فعال
        • May 2014
        • 576

خریدها صرفا جهت نوسانگیری

نظر

• ائلچی
          ستاره دار (2)
          • Jul 2013
          • 1945

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
          سلام
          بشخصه هر وقت ٤ شنبه خريد كردم پشيمون شدم
          ولي ايشالا موفق باشي
          هر وقت از شما يه پست ميبينم ياد خاهن لعنتي ميوفتم
          كل سود اين ماهه منو به تنهايي پروند !
          من شدم حلال خاهن؟! دوست عزیز اگه شما ضرر رو شناسایی کردین من و زوربا هنوز با سهم هستیم طوری نیست که به خیالتان بیاد بنده سهم رو چاق کنم و به خلق الله بندازم. نیتم فقط خیر بود و قبل شما هم سهم رو داشتم الان هم در ضررم . با اینکه تا جایی که یادم میاد توصیه ای به خرید نکرده ام ولی از محاسن سهم تعریف کردم و مسئولیت خرید و فروش هر کسی با خودش است ولی از شما و سایر دوستانی که به حرف بنده خرید کرده اید و متحمل ضرر شده اید معذرت می خوام واقعا شرمنده دوستان شده ام. (ولی باز هم می گویم بنده خودم همچنان با سهم هستم حتی یه تک دونه سهم که نفروختم هیچ بلکه اضافه هم کرده ام) انشاا... تا مجمع شرکت عملکرد مناسبی رو ارائه بده تا از شرمندگی تون دربیام، باز هم عذر می خوام که باعث ضرر تون شده ام.

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
            پالایشگاهها اکثرن سبز شدن

خبر خاصی اومده؟
            شتران صف خرید شد:-??
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• cliff
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 303

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
              من شدم حلال خاهن؟! دوست عزیز اگه شما ضرر رو شناسایی کردین من و زوربا هنوز با سهم هستیم طوری نیست که به خیالتان بیاد بنده سهم رو چاق کنم و به خلق الله بندازم. نیتم فقط خیر بود و قبل شما هم سهم رو داشتم الان هم در ضررم . با اینکه تا جایی که یادم میاد توصیه ای به خرید نکرده ام ولی از محاسن سهم تعریف کردم و مسئولیت خرید و فروش هر کسی با خودش است ولی از شما و سایر دوستانی که به حرف بنده خرید کرده اید و متحمل ضرر شده اید معذرت می خوام واقعا شرمنده دوستان شده ام. (ولی باز هم می گویم بنده خودم همچنان با سهم هستم حتی یه تک دونه سهم که نفروختم هیچ بلکه اضافه هم کرده ام) انشاا... تا مجمع شرکت عملکرد مناسبی رو ارائه بده تا از شرمندگی تون دربیام، باز هم عذر می خوام که باعث ضرر تون شده ام.
              ايلچي جان حرف منو بد برداشت كردي
              فقط خواستم به اين نكته اشاره كنم يه تريد بد ميتونه سود خوبيرو از دستت خارج كنه
              در مورد خاهن هم اميدوارم مزد صبرتون رو بگيريد
              من با توصيه شما وارد سهم نشده بودم و همونطور كه گفتيد مسوليت خريد و فروش هر كس با خودشه
              در مورد خاهن با توجه به نقدينگي كه داشتم ميتونستم با خريد پله اي در منفي ها و مارتينگل ميانگين كم كنم ولي اينكارو نكردم تا عادت نشه واسم. شناسايي ضرر هم بخش مهمي از تريده كه بايد بوقتش انجام شه
              هيچ وقت با اينكه شمارو نديدم فكر نكردم در حال انداختن سهم باشيد چون نوشته هاتون صادقانه بود
              موفق باشيد
              Using Tapatalk

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                ايلچي جان حرف منو بد برداشت كردي
                فقط خواستم به اين نكته اشاره كنم يه تريد بد ميتونه سود خوبيرو از دستت خارج كنه
                در مورد خاهن هم اميدوارم مزد صبرتون رو بگيريد
                من با توصيه شما وارد سهم نشده بودم و همونطور كه گفتيد مسوليت خريد و فروش هر كس با خودشه
                در مورد خاهن با توجه به نقدينگي كه داشتم ميتونستم با خريد پله اي در منفي ها و مارتينگل ميانگين كم كنم ولي اينكارو نكردم تا عادت نشه واسم. شناسايي ضرر هم بخش مهمي از تريده كه بايد بوقتش انجام شه
                هيچ وقت با اينكه شمارو نديدم فكر نكردم در حال انداختن سهم باشيد چون نوشته هاتون صادقانه بود
                موفق باشيد
                بنده متوجه شدم که منظور شما کنایه زدن نیست ولی در کل و برای کل افراد سایت بورسی گفتم ، باز هم می گم از همه کسانی که با اعتماد به حرف بنده وارد این سهم لعنتی شدن عذر می خوام. یه عده ای سهم رو پایین کشیدن اونم خیلی پایین و خودشان هم الان در ضرر هستن نمیدونم بازیشون چیه ولی خرید سهامدار عمده شرکت کمی ته دلم رو قرص کرده وگرنه منم اعضابم از فولاد نیست هر روز آب شدن سرمایه رو تماشا کردن برای هر کسی سخت است و کسانی که می گویند بزار بیاد پایین ما ناراحت نمیشیم و خوشحال تر هم می شیم شاید از شدت فشار عصبی همچین سخنی رو می گن و یا اینقدر به شرکت نزدیک هستن که باهاشون زد وبند دارند.

نظر

• حسابرس1
                  عضو عادی
                  • Jun 2014
                  • 93

[CENTER] [B][COLOR=#92D050][FONT=&amp]زندگی زیباست ای زیبا پسند---------------------- زنده اندیشان به زیبایی رسند[/FONT][/COLOR][/B]
                  [/CENTER]

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

​اقا این خبر کاهش سود لیزینگو جدی بگیرید......فعلا باید از این گروه دوری کرد..........شایدم اشتباه باشه نظرم.....
                    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      ​اقا این خبر کاهش سود لیزینگو جدی بگیرید......فعلا باید از این گروه دوری کرد..........شایدم اشتباه باشه نظرم.....

جناب mey عزیز میشه بگین منظورتون کدوم خبره؟ تا اونجا که من شنیدم کاهش بهره بانک مستقیما به سود لیزینگی هاست
                      Honesty is the best policy

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

هزینه‌ خرید لیزینگی خودرو کاهش یافت ؛ کاهش نرخ سود لیزینگ‌ها
                        اقتصاد > حمل و نقل - همشهری آنلاین:
                        نرخ سود شرکت‌های لیزینگ خودرو با مصوبه شورای پول و اعتبار به ۲۱ درصد کاهش یافت.

ايسنا نوشت: شرکت‌های لیزینگ خودرو به طور میانگین 28 درصد و در مواردی تا 32 درصد نیز بهره بابت تسهیلات پرداختی به مشتریان دریافت می‌کنند.

با این حال شورای پول و اعتبار در جدیدترین جلسه خود نرخ سود شرکت‌های لیزینگ را به 21 درصد کاهش داد؛ بنابراین شرکت‌های لیزینگ خودرو نیز موظف هستند سود تسهیلات خودرو را به حداکثر 21 درصد کاهش دهند.

در مصوبه شورای پول و اعتبار در این رابطه آمده است: نرخ سود مورد عمل شرکت‌های لیزینگ معادل 21 درصد تعیین می‌شود. دریافت هرگونه وجه اضافی از سوی شرکت‌های مزبور برای اعطای تسهیلات ممنوع است.

طبق آنچه که اعلام شده، مصوبه جدید شورای پول و اعتبار از نیمه ماه جاری (اردیبهشت‌ماه) لازم‌الاجرا خواهد بود؛ بنابراین شرکت‌های لیزینگ خودرو نیز تنها چند روز فرصت دارند تا بهره تسهیلات پرداختی به مشتریان برای خرید اقساطی خودرو را به 21 درصد کاهش دهند.

نکته مهم در این زمینه این است که بیشتر شرکت‌های فعال در حوزه لیزینگ خودرو فاقد مجوزهای لازم از سوی بانک مرکزی هستند و بنابراین مشخص نیست که این شرکت‌ها تا چه حد به مصوبه جدید شورای پول و اعتبار پایبند خواهند بود.

فاقد مجوز بودن بیشتر شرکت‌های فعال در حوزه لیزینگ خودرو باعث شده تا هر از چند گاهی اخباری در زمینه کلاهبرداری این شرکت‌ها منتشر شود؛ به‌گونه‌ای که مالک شرکت لیزینگ پس از دریافت پیش‌پرداخت از تعداد قابل توجهی از مشتریان، متواری شده و از تحویل خودرو یا حتی بازگرداندن وجه پیش‌پرداختی مشتریان، خودداری می‌کند.

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

کدام صنایع در اقتصاد ایران پیشران هستند؟
                          اقتصاد > صنعت - اقتصادنیوز نوشت:

محمدرضا نعمت‌زاده وزیر صنعت،معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که موتورهای رشد اقتصادی یا نیروهای پیشران رشد در سال 93 کدام صنایع بودند و بر اساس برآورد در سال 94 نیروهای پیشران رشد اقتصادی کدام صنایع می‌توانند باشند، اظهار کرد: با توجه به اینکه سهم صنعت خودرو در بین مجموعه گروه‌های صنعتی‌ ما حدود 18 تا 19 درصد و بالاترین سهم را دارد و از آن طرف یک محصول پیچیده و گسترده‌ای است انواع و اقسام صنایع پایین‌دستی مرتبط با آن وجود دارد، ما فکر کردیم اگر به این صنعت کمک کنیم هم باعث می‌شود که این سهم 18، 19 درصد افزایش یابد و هم صدها واحد پایین‌دستی‌اش که تقریباً به حالت رکود درآمده بود را بتوانیم راه‌اندازی کنیم.

وی ادامه داد: ما در ماه‌های اول سال 93 نزدیک به 90 تا 95 درصد در صنعت خودرو رشد نسبت به ماه‌های قبل داشته‌ایم. در نیمه دوم سال گذشته هم به تدریج تولید را شروع کرده و افزایش دادیم. در خودرو به طور متوسط ما 65 درصد نسبت به 11 ماه مشابه سال قبل رشد داشته‌ایم که رقم بزرگی است و این ایجاد تحرک کرده است.

نعمت‌زاده با اشاره به اینکه دومین صنعت پیشران ما فلزات اساسی مانند فولاد و سیمان است، گفت: رشد در این قسمت حدود 7.2 درصد است اما ما برآورد 10 درصد هم داشته‌ایم. ما می‌توانستیم رشد بسیار بهتری داشته باشیم. به دو دلیل شد که ما نتوانستیم در صنعت فولاد رشد بیشتری داشته‌باشیم. اولین دلیل مشکلاتی بود که در صادراتمان ایجاد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این‌باره با بیان اینکه در کشور عراق ناامنی‌هایی به وجود آمد که باعث شد بسیاری از پروژه‌ها در آنجا بخوابد، اظهار کرد: در اثر این ناامنی‌ها ساخت‌وسازی که پیش‌بینی می‌شد به وجود نیامد و در نهایت صادرات فولاد و سیمان ما به آن کشور کاهش پیدا کرد.

وی با بیان این که همچنین دلیل دوم عدم رشد چشمگیر در صنایع فولاد و سیمان و سایر صنایع فلزی سیاست‌های دولت در اتمام پرو‌ژه های نیمه تمام بود، گفت: دولت تصمیم گرفت که طرح‌های نیمه‌تمام با درصد رشد بالای 70، 80 درصد را در اولویت تخصیص بودجه قرار دهد. بنابر این خود‌به‌‌خود واحدهایی که به 80 درصد رسیده‌اند، نه سیمان می خواهند و نه آهن، زیرا در محله نازک‌کاری هستند.

به گفته نعمت‌زاده، بنابراین فروش آهن‌ و سیمان در داخل کشور به دلیل توقف پروژه‌های دولتی‌مان کاهش پیدا کرد و اخیراً هم در بازارهای بین‌المللی کاهش قیمت نفت موجب کاهش قیمت فولاد و فلزات به مقدار زیاد شده است. در این شرایط به خودی خود کشورهایی که حتی خودشان واردکننده بودند تبدیل به تولیدکننده شده‌اند؛ نظیر کشور چین که با صادرات خود بازار را اشباع می‌کند.

وزیر صنعت،معدن و تجارت با تاکید بر اینکه رقبا در بازار بیشتر شدند و یک مقدار صادراتمان محدودتر شده است، تصریح کرد: اما همچنان فلزات و به طور کلی مس، فولاد، آلومینیوم و غیره همچنان پیشران هستند زیرا صنایع پایین‌دستی فراوانی در داخل داریم که می‌توانند از اینها تغذیه شوند.

وی با بیان این که مورد دیگر لوازم خانگی است که از صنایع پیشران ما است، گفت: ما در لوازم خانگی به طور متوسط بالای 25 درصد در 10ماهه آخر سال 93 رشد داشته ایم. با این رشد هم نیاز خانواده‌‌ها تامین می شود و هم جلوی واردات گرفته می شود.

نعمت‌زاده با تاکید بر این که این میزان واردات لوازم خانگی نشان می‌دهد که تقاضا در داخل بالا است، تصریح کرد: با افزایش میزان واردات می‌توانیم صادرات را رونق دهیم خوشبختانه ما توسعه لوازم خانگی را شروع کردیم و با افزایش تولید و متنوع‌سازی و بالا بردن کیفیت‌ صادرات را توسعه می بخشیم.

وزیر صنعت،معدن و تجارت در ادامه اظها کرد: صنایع غذایی باز صنعت پیشرانی است که هم جنبه صادراتی دارد و هم مصرف داخلی‌ آن با توجه به رشد اقتصادی رو به افزایش است. مسائل ساختمانی بعضی‌هایشان باز همین حکم را دارد. تولید کاشی و سرامیک‌مان به رغم مشکلات بین‌المللی افزایش صادرات دارد. در این بخش بیش از 20 درصد افزایش تولید داریم.

وی با تاکید بر این که محصولات پتروشیمی نیز از صنایع‌ پیشران است و در حدود 20 درصد رشد تولید مواد پلیمری در سال 93 داریم، گفت: شرکت‌های پتروشیمی صنایع پایین‌دستی فراوانی را می‌توانند ایجاد کنند که همگی از صنایع پیشران‌ هستند.

نعمت‌زاده در پایان اظهار کرد: چند ماه قبل مقام معظم رهبری را ملاقات کردم، ایشان تاکید فرمودند که صنعت به عنوان پیشران توسعه اقتصادی کشور و خروج از رکود است.

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            جناب mey عزیز میشه بگین منظورتون کدوم خبره؟ تا اونجا که من شنیدم کاهش بهره بانک مستقیما به سود لیزینگی هاست
                            اراد عزیز...سود بانک شده 20...سود لیزینگیا از 24 شده 21...........به نظرت این باعث کاهش حاشیه سودشون نمیشه....ممنون از راهنماییت
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

لازمه که بررسی بشه. من شخصا تعصب خاصی روی هیچ سهمی ندارم. تا اونجا که میدونم سود شرکتی مثل ولیز قبلا 21 بوده و یا ولغدر ولساپا 21 بوده ، معمولا لیزینگهای غیر مجاز سودهای بیشتر گرفتند. البته بازهم میگم باید بررسی بشه و به قول معروف سبک و سنگین بشه و ببینیم این وسط چه اتفاقی قراره واسه لیزینگها بیفته.

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3238

خوشحال میشم دوستان نظراتشون را به اشتراک بزارند. تا اونجایی که من میدونم شورای پول و اعتبار در مصوبه شماره 1179 در تاریخ سوم تیر 93 حداکثر بهره لیزینگ را 22 درصد اعلام کرده بود که در این میان برخی لیزینگهای غیر مجاز اقدام به اخذ بهره های بیشتر از نرخ مصوب کرده بودند. با این وجود فکر نمیکنم در مصوبه چند روز گذشته ، اتفاق بدی برای لیزینگی ها رقم خورده باشد. باز هم عرض میکنم این نظر شخصی من هستش و خوشحال میشم دوستان چنانچه اطلاعات تکمیلی داشته باشند در میان بزارند.

نظر

در حال کار...
                                X