آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

فقط مذاکرات ریسک بزرگه بازار
    سهامداری کنید تا مذاکرات...
    تمدید یا عدم توافق سیگنال خروج از بازار صادر میشود

نظر

• safa
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 61

در اصل توسط safa پست شده است View Post
      بیشتر حرفتون باب میل کسایی هست که نقدن و نگران اینکه نکنه توافق شه سهم ها قفل شن.
      به نظر من این سقوط و درجا زدن 8-9 ماه اخیر دستوریه و بالطبع خیلی ها سرمایه رو خارج کردن ولی این سرمایه کجا رفته..... برای اینکه حرفتون رو بپذیرم محیط بهتر برای سرمایه گذاری بعد از توافق کجا میتونه باشه؟
      در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
      بازاری که توش داره اوراق داره فروخته میشه یعنی چه
      اگر قرار بر قفل بود این کار رو نمیکردن
      شما فکر میکنن یکسری ادم احمق اون بالا نشستن
      اندازه من نوعی حالیشون نیست
      فقط اینو میتونم بگم بهترین الیوت کار ایران چون درست نیست اسم نمیارم و تکنیکالیست ایران توی بانک مرکزی
      نشسته
      اگر من از تکنیکال فقط دوتا خط رو میشناسم
      اون به اصطلاح بالاشم میدونه و پایینه شم میدونه
      من به عنوان یک برادر
      به شما توصیه میکنم
      وقتی بازار قفل شد شما بفروش

اصلا این جا همه دارن اشتباه میکنن
      خوب چرا بازار داره کف پایین تری میزنه
      شما متوجه کاهش ارزش بازار بورس هستید
      پولی خارج نشده پول اب شده
      یعنی ارزش قبلی رو نداره یعنی دیروز 10 تومن پاش میدادن امروز 6 تومن میدن
      این یعنی سرمایه اب شده
      حقوقی هر سقفی رو برای خروج مناسب میدونه
      شما برید ببینید تو کارگذاریها چه خبره
      نهایت دارن برای 20 تا 30 درصد سالانه پلن میچینن
      کدوم قفل اخه
      کدوم نقدینگی
      در اصل توسط safa پست شده است View Post

خدمت جناب نوام چانسکی عرض کنم شرایط تیره ای که شما می بینید با یه خبر امید وار کننده پودر میشه.....بازار3 روز مثبت میخوره ........تارگتای نجومی شروع میشه.........و دوباره سرمایه آب شده بر میگرده و شما قبول خواهید کرد که پول های پارک شده در بانک(دانه درشت ها) لحظه ای درنگ نخواهند کرد.....
      اون زمانه که همه در شگفت خبرای خوبین که داره پشت سر هم ردیف میشه ........واسه اثبات این ادعا صبر میکنیم
      پلن های 20 درصدی هم راحت میشه 50 درصد آبم از آب تکون نمیخوره
      همچنان صبر میکنیم ;)

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در عجبم از افرادی که نمیتوانند متعادل به بازار و دیگر قضایا نگاه کنند..بعضی ها آنقدر خوشبینند و برخی دیگر بدبین به مذاکرات ..
        الحاح و پافشاری شان بسیار خنده دارد ..خوشبینی و بدبینی خنده ندارد ؛خیلی خوشبینی و خیلی بدبینی بسیار خنده دار است ..
        آدم که میبینه بازار رو به رشده باید از فرصت استفاده کند پس خیلی بدبین نباید بود
        از طرفی آدم وقتی میبینه که بازار ریزشیه تعصبی نباید به خرج بده پس بازار چند ماه پیش که خیلی خوشبین ها عجیب نقره داغ شدند
        عیب اصلی این دو قسم این است که واقعیت را نمیتوانند ببینند نمیدونم چطور؟ولی اینها نمیبینند
        این داستان تکراری ،همیشه در حال تکرار شدن است....

نظر

• abstract
          عضو فعال
          • May 2013
          • 1506

اگه اینها نباشند که بازار سود نمیده برادر من :D
          تو این بازار هم فروشنده خوشحاله هم خریدار
          همون جمله معروف .
          همیشه هم این موضوع صادقه . :)

نظر

• ابوذر
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 614

اقا حیدر وعلی جان نظرتان در مورد خرید بانک تجارت چیست؟

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              در عجبم از افرادی که نمیتوانند متعادل به بازار و دیگر قضایا نگاه کنند..بعضی ها آنقدر خوشبینند و برخی دیگر بدبین به مذاکرات ..
              الحاح و پافشاری شان بسیار خنده دارد ..خوشبینی و بدبینی خنده ندارد ؛خیلی خوشبینی و خیلی بدبینی بسیار خنده دار است ..
              آدم که میبینه بازار رو به رشده باید از فرصت استفاده کند پس خیلی بدبین نباید بود
              از طرفی آدم وقتی میبینه که بازار ریزشیه تعصبی نباید به خرج بده پس بازار چند ماه پیش که خیلی خوشبین ها عجیب نقره داغ شدند
              عیب اصلی این دو قسم این است که واقعیت را نمیتوانند ببینند نمیدونم چطور؟ولی اینها نمیبینند
              این داستان تکراری ،همیشه در حال تکرار شدن است....
              در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
              اگه اینها نباشند که بازار سود نمیده برادر من :D
              تو این بازار هم فروشنده خوشحاله هم خریدار
              همون جمله معروف .
              همیشه هم این موضوع صادقه . :)
              خدا کنه من

اشتباه کنم ولی دیگران تصمیم درست بگیرن

خدا کنه بازار بره 150 هزارتا ولی من اشتباه کنم

اینجا برای پول اومدیم نه برای اثبات خودمون نه برای فخر فروشی همه از هم یاد میگیرم همه در سرنوشت هم دخیل هستیم

هیچ ادعا یی ندارم بیشتر در جهت کمک به همدیگه اینجا هستیم

بازار و پیش بینی ان افسانه بیش نیست

ولی ما با مئیریت سرمایه و دیدن هر روز معاملات در یک نماد و سهم تصمیم به ماندن و یا به خ روج میگیریم

و بیشتر از این هم از دست مان برنمیاد

چند روز پیش اگر به من و شاید شما میگفتن میگفتیم عادل یک

سود گرفتی بیا بیرون و الان بعد از چند روز همچنان عادل در خودرو است

چون هر روز با روز دیگر فرق داره و ما هم تصمیمان عوض میشه

هر چند واگراییها و خروجها و تعویض سهامها و رنج منفی و مثبتها در پیش است هنوز

یا علی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                اقا حیدر وعلی جان نظرتان در مورد خرید بانک تجارت چیست؟
                والا چیزی نمیدونم ازش .

Sent from my GT-N7100

نظر

• ابوذر
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 614

خدا کنه من

اینجا برای پول اومدیم نه برای اثبات خودمون نه برای فخر فروشی همه از هم یاد میگیرم همه در سرنوشت هم دخیل هستیم

ولی ما با مئیریت سرمایه و دیدن هر روز معاملات در یک نماد و سهم تصمیم به ماندن و یا به خ روج میگیریم

یا علی
                  جناب نوام در مورد کرمانشاه که چند روز پیش گرفتیم نظرتان چه میباشد وتا کجا بالا میرود .مطلب بعدی بانک تجارت بود که پرسیدم که از دوستان نظرشان در مورد خرید ان چیست که جوابی نگرفتم.ممنون از لطف شما ودیگر دوستان .

نظر

• abstract
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1506

خدا کنه من

یا علی
                    من ارادت دارم خدمت شما
                    حرف بدی زدم ؟:(
                    فقط خواستم بگم همه نسبت به دیدی که دارن خرید و فروش میکنن و حس برنده بودن هم دارن. اگه همه یک نظر داشته باشن که بازار تکون نمیخوره .
                    درضمن برخلاف طرز فکر بعضیا خوبه ما همیشه سهامدار بودیم و بازم صحبت جاموندن و این حرفای خنده دار ....

Sent from my GT-N7100

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

طرف تا دیروز دتولید رو منفی 5 میداد
                      الان مثبت 5 نشسته تو صف . بازم به مرام حقوقی که دستشو رد نمیکنه . :D
                      دو روز بگذره این .... ها 300 م برا خ... صف میچینن . بعد اینکه حقوقی ریخت تو حلقشون میرن یقه دولت رو میگیرن بیا این سهامو ازمون بخر. یه همچین آدمایی هستن اینا

Sent from my GT-N7100

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                        جناب نوام در مورد کرمانشاه که چند روز پیش گرفتیم نظرتان چه میباشد وتا کجا بالا میرود .مطلب بعدی بانک تجارت بود که پرسیدم که از دوستان نظرشان در مورد خرید ان چیست که جوابی نگرفتم.ممنون از لطف شما ودیگر دوستان .
                        فعلا باهاش هستم خروج کردم قول دادم بگم

وتجارت هم جواب دادم

من سهمایی که میانگین ماهانه انها کمتر از حجم مبنا باشه اونم تو نزول نمیگیرم تازه هم خبری نیست

و از نظر تکنیکالی چیزی نمیشه گفت

گفتم برو تو صف زاگرس هر طور شده

در مورد نرخ خوراک
                        پتروشیمی
                        ها همچنان ابهام وجود دارد. 1- در تماس با یکی از شرکتهای پتروشیمی گفتند همچین مصوبه ای به دست ما نرسیده و کماکان محاسبات با همان نرخ های قبلی است. 2- به نظر می رسد برای محاسبه نرخ خوراک جدید بایستی میانگین وزنی استفاده شود به عنوان مثال پتروشیمی پردیس که 75% گاز مصرفی خوراک و 25 % گاز مصرفی سوخت است. 2914=25%*75%+1320*3445 در حالیکه شرکت در بودجه خود با توجه به نرخ خوراک 3445 ریالی و سوخت 865 ریالی میانگین وزنی 2800 ریال را دیده است. 3-نکته بعدی اینکه حتی اگر متوسط 202 تومان را لحاظ کنیم تنها زاگرس سودآوری مناسبی دارد و با توجه به په به ای پایین و احتمال گزارش سه ماهه خوب برای خرید مناسب هست.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

حيدر آقا بيا بگو شاخص رو چطور ميبيني ؟
                          هر چي امشب دارم نگاه ميكنم همه چي باهم در تضاده . /.:blinksmiley.:/ سرگيجه گرفتم
                          خبهمنم فردا صف فروشه . مثل اون يكي رفيقش . ميگي نه :D
                          طرف تا دیروز دتولید رو منفی 5 میداد
                          الان مثبت 5 نشسته تو صف . بازم به مرام حقوقی که دستشو رد نمیکنه . :D
                          دو روز بگذره این .... ها 300 م برا خ... صف میچینن . بعد اینکه حقوقی ریخت تو حلقشون میرن یقه دولت رو میگیرن بیا این سهامو ازمون بخر. یه همچین آدمایی هستن اینا
                          علی جان یه چیزی میگم امیدوارم ناراحت نشی و پیشاپیش اگه باعث ناراحتیت میشه عذر میخوام.
                          یه نوسانگیر نباید تعصب مثبت یا منفی به سهمی داشته باشه. من هم کشته مرده خودرو نیستم. داره میره بالا ما هم میگیم بره. هر وقت خریدارا تموم شدن ما هم میفروشیم. یه نوسانگیر باید اگه سیکنال خرید میبینه بخره و با سیکنال فروش هم بفروشه. والسلام
                          اگه بحث بنیادی و این حرف ها باشه به نظرم همین خــــ..... های زیانده در مقام مقایسه از یه شرکت کاغذی مثل حسینا یا رتکو و .... که نه کشتی داره، نه کارخونه و نه زمین و تنها چیزی که داره یه قرارداده خیلی بهترن. فکر کن قراردادش تمدید نشه امسال. قرادادی که کوتاه مدت هم هست گویا. حتاید هم که داره برمیگرده بندر.... اون وقته که شما بمونید و یه حوض بدون آب و بدون ماهی. ضمن این که بخش عمده تعدیل این شرکت به خاطر انبارداری بوده که نظر من اینه که به خاطر تحریمهای بانکی و تاخیر در پرداخت وجه و ... و توقف طولانی تر از حد مجاز بوده که با لغو تحریمها از این محل تعدیل منفی سنگینی خواهد داشت. شخصا امیدوارم که این مورد آخرو اشتباه کرده باشم ولی خود من سهام پشمک سازی رو به این شرکتهای خلق الساعه کاغذی ترجیح میدم.
                          باز هم امیدوارم از این حرفام سو برداشت نشه و باعث ایجاد کدورت نشده باشم.
                          ارادتمند.
                          اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• abstract
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 1506

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                            علی جان یه چیزی میگم امیدوارم ناراحت نشی و پیشاپیش اگه باعث ناراحتیت میشه عذر میخوام.
                            یه نوسانگیر نباید تعصب مثبت یا منفی به سهمی داشته باشه. من هم کشته مرده خودرو نیستم. داره میره بالا ما هم میگیم بره. هر وقت خریدارا تموم شدن ما هم میفروشیم. یه نوسانگیر باید اگه سیکنال خرید میبینه بخره و با سیکنال فروش هم بفروشه. والسلام
                            اگه بحث بنیادی و این حرف ها باشه به نظرم همین خــــ..... های زیانده در مقام مقایسه از یه شرکت کاغذی مثل حسینا یا رتکو و .... که نه کشتی داره، نه کارخونه و نه زمین و تنها چیزی که داره یه قرارداده خیلی بهترن. فکر کن قراردادش تمدید نشه امسال. قرادادی که کوتاه مدت هم هست گویا. حتاید هم که داره برمیگرده بندر.... اون وقته که شما بمونید و یه حوض بدون آب و بدون ماهی. ضمن این که بخش عمده تعدیل این شرکت به خاطر انبارداری بوده که نظر من اینه که به خاطر تحریمهای بانکی و تاخیر در پرداخت وجه و ... و توقف طولانی تر از حد مجاز بوده که با لغو تحریمها از این محل تعدیل منفی سنگینی خواهد داشت. شخصا امیدوارم که این مورد آخرو اشتباه کرده باشم ولی خود من سهام پشمک سازی رو به این شرکتهای خلق الساعه کاغذی ترجیح میدم.
                            باز هم امیدوارم از این حرفام سو برداشت نشه و باعث ایجاد کدورت نشده باشم.
                            ارادتمند.
                            نه عزیزم . تعصب چیه . خود من برای این ماه خکمک رو گذاشتم تو واچینگ اگه یادت باشه .
                            برای من همه سهام یکی هستن . فقط قواعد خودمو دارم . شناوری مناسب . نقد شوندگی .
                            خود من طرفدار سایپا بودم به خیلیام رو 200 تومن گفتم بخرید . اونم تو رالی قبلی با اون بازار .
                            خبهمنم دیشب بررسی کردم نتیجه گرفتم مثل خگستر میشه . شاید فکر کردی منظورم خودرو هست . و ناراحتی .
                            ولی جو بازار مثبت تر از اونی بود که همچین امکانی باشه . و من اشتباه برداشت کردم .
                            اشتباهه دیگه . همین امروز 200 نفر فکر کردن بالای سهم همینجاست و فروختن . منم یکی از 200 نفر

سهامی هم هستن که حتی سود بده نمیخرم . اسم ببرم ؟ ش....ا . پارسال براش سود 4 رقمی در میاوردن . ولی از وقتی صفش عرضه شده کسی نیست صف فروش رو جمع کنه . نمیدونم سهم به این با ارزشی . چرا صفش جمع نمیشه

واما حسینا . قبلا بحث کردیم . کسی هم پیشگویی بلد نیست که بگه سال آینده برنده مناقصه هست یا ته . هر چی گفتیم بحث امسال بوده . بحث جو سازی و خراب کردن یه سهم توسط برخیا . اینجا نمیگم ولی خواستی خصوصی بهت دونه به دونه آدرس میدم . خودت قضاوت کنی.
                            از 3 تومن تا روز بازگشایی که حداکثر قیمت درست یادم باشه 4900 بود برای خرید مناسب دیدم و خرید کردم بکسیم پیشنهاد نکردم و اگر یک کلمه کسی رو تشویق کردم شما بگو . اونایی که تو قیمتهای پایینتر میزدن تو سرش بعد 7 تومن براش بوقچی بودن . یعده هم بعد 7 تومن اومدن زدن تو سرش تا بخرن . و این سیکل فعلا ادامه داره

شاید زیادی روی خودرو صحبت کردن درست نبود که من معذرت میخوام .

حیدر هم اول تاپیک نوشته که اینجا سهام زیان ده و غیره هیچ فرقی باهم ندارند . بحثی از بنیاد نداریم .

در مورد بنیاد حسینا . من قبلا هم گفتم چیزی از تحلیل بنیادی و این حرفا نمیدونم . ولی اینجوری که شما سر و ته شرکت رو هم آوردی نیست .

چقد طولانی . :D
                            میبینی یک سوء تفاهم چی میشه .
                            روی صحبت من با اون گروهی بود که وزیر و رییس جمهور رو متهم میکردن
                            نه با سهم خاصی . شبندر . تاپیکو . خودرو . فرقی نداره .
                            تازه خبهمن که آخر بنیاده . :)

Sent from my GT-N7100

نظر

• ابوذر
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 614

فعلا باهاش هستم خروج کردم قول دادم بگم

وتجارت هم جواب دادم

من سهمایی که میانگین ماهانه انها کمتر از حجم مبنا باشه اونم تو نزول نمیگیرم تازه هم خبری نیست

و از نظر تکنیکالی چیزی نمیشه گفت

گفتم برو تو صف زاگرس هر طور شده

در مورد نرخ خوراک
                              پتروشیمی
                              ها همچنان ابهام وجود دارد. 1- در تماس با یکی از شرکتهای پتروشیمی گفتند همچین مصوبه ای به دست ما نرسیده و کماکان محاسبات با همان نرخ های قبلی است. 2- به نظر می رسد برای محاسبه نرخ خوراک جدید بایستی میانگین وزنی استفاده شود به عنوان مثال پتروشیمی پردیس که 75% گاز مصرفی خوراک و 25 % گاز مصرفی سوخت است. 2914=25%*75%+1320*3445 در حالیکه شرکت در بودجه خود با توجه به نرخ خوراک 3445 ریالی و سوخت 865 ریالی میانگین وزنی 2800 ریال را دیده است. 3-نکته بعدی اینکه حتی اگر متوسط 202 تومان را لحاظ کنیم تنها زاگرس سودآوری مناسبی دارد و با توجه به په به ای پایین و احتمال گزارش سه ماهه خوب برای خرید مناسب هست.
                              امروز که به شما گفتم دیروز حواسم پرت شد ونشد به شما خبر بدهم ودر مورد زاگرس خرید کنیم وامروز هم که صف بالای2میلیون داشت موقعی که خبر دادین .مسئله این است با توجه به اینکه فردا شاخص به مقاومت برخورد میکند واحتمال ریزش ومنفی شدن ایا به نظر شما همان اول وقت وارد صف خرید زاگرس شوم یا منتظر مقاومت شاخص بمانم؟باتشکر

نظر

• عادل عطایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 331

نه عزیزم . تعصب چیه . خود من برای این ماه خکمک رو گذاشتم تو واچینگ اگه یادت باشه .
                                برای من همه سهام یکی هستن . فقط قواعد خودمو دارم . شناوری مناسب . نقد شوندگی .
                                خود من طرفدار سایپا بودم به خیلیام رو 200 تومن گفتم بخرید . اونم تو رالی قبلی با اون بازار .
                                خبهمنم دیشب بررسی کردم نتیجه گرفتم مثل خگستر میشه . شاید فکر کردی منظورم خودرو هست . و ناراحتی .
                                ولی جو بازار مثبت تر از اونی بود که همچین امکانی باشه . و من اشتباه برداشت کردم .
                                اشتباهه دیگه . همین امروز 200 نفر فکر کردن بالای سهم همینجاست و فروختن . منم یکی از 200 نفر

سهامی هم هستن که حتی سود بده نمیخرم . اسم ببرم ؟ ش....ا . پارسال براش سود 4 رقمی در میاوردن . ولی از وقتی صفش عرضه شده کسی نیست صف فروش رو جمع کنه . نمیدونم سهم به این با ارزشی . چرا صفش جمع نمیشه

واما حسینا . قبلا بحث کردیم . کسی هم پیشگویی بلد نیست که بگه سال آینده برنده مناقصه هست یا ته . هر چی گفتیم بحث امسال بوده . بحث جو سازی و خراب کردن یه سهم توسط برخیا . اینجا نمیگم ولی خواستی خصوصی بهت دونه به دونه آدرس میدم . خودت قضاوت کنی.
                                از 3 تومن تا روز بازگشایی که حداکثر قیمت درست یادم باشه 4900 بود برای خرید مناسب دیدم و خرید کردم بکسیم پیشنهاد نکردم و اگر یک کلمه کسی رو تشویق کردم شما بگو . اونایی که تو قیمتهای پایینتر میزدن تو سرش بعد 7 تومن براش بوقچی بودن . یعده هم بعد 7 تومن اومدن زدن تو سرش تا بخرن . و این سیکل فعلا ادامه داره

شاید زیادی روی خودرو صحبت کردن درست نبود که من معذرت میخوام .

حیدر هم اول تاپیک نوشته که اینجا سهام زیان ده و غیره هیچ فرقی باهم ندارند . بحثی از بنیاد نداریم .

در مورد بنیاد حسینا . من قبلا هم گفتم چیزی از تحلیل بنیادی و این حرفا نمیدونم . ولی اینجوری که شما سر و ته شرکت رو هم آوردی نیست .

چقد طولانی . :D
                                میبینی یک سوء تفاهم چی میشه .
                                روی صحبت من با اون گروهی بود که وزیر و رییس جمهور رو متهم میکردن
                                نه با سهم خاصی . شبندر . تاپیکو . خودرو . فرقی نداره .
                                تازه خبهمن که آخر بنیاده . :)

Sent from my GT-N7100
                                درسته جمله آخر رو من متوجه منظورت نشده بودم. راجع به خودرو هم اصلا ناراحت نشدم. امروز سهامدارشم ولی فردا شاید نباشم. :D
                                راستش من واقعا اعتقاد به حباب شدید حسینا دارم. یه بادکنکی میبینمش که معلوم نیست دست کی بترکه. خودت میگی معلوم نیست سال بعد برنده مناقصه بشه یا نه. اگه نشه سودش چقد کم میشه؟ پتانسیلاش کجا میره؟ اون وقت کی میاد با پی به ای 10 بخردش؟ راستش سری پیش که 6600 شده بود من هم اعلام فرصت فروش کردم (و از همون روز 14-13 درصد افت کرد) که باعث شد با چندتا از سهامداراش حرفم بشه و از اون موقع دیگه کاری به این سهم ندارم. از وقتی فهمیدم این سهم رو داری دنبال یه فرصت بودم که این حرفا رو بگم بهت چون اصلا دوست ندارم همچین ضرر سنگینی به تو برسه. به هر حال خودت بهتر از من با این سهم آشنایی و دلایل خودت رو داری. فقط این مسئله ای که گفتم رو بیشتر بهش فکر کن. پیام خصوصی رو هم بی زحمت بفرست ببینم دنیا دست کیه.

خوشم میاد بچه های تاپیک همه جنبه بالا هستن.
                                اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

در حال کار...
                                X