آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

سلام
    امروز وپترو وبیمه شمواد وکگاز به نسبت خوب بود .
    سه سهم اول نمودارشون میگه رشد خوبی تو بازه ی سه-شش ماه خواهند داشت . روند صعودی خوبی شروع کردند . /
    شخصا شمواد دارن وبیمه هم تست خرید گرفتم امروز . وپترو اصلا حواسم بهش نبود .
    بازار نقدشوندگیش بره بالا . چذاب تر میشه . چند روزیه که این فاکتور رو به بهبوده
    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2015/08/02, 12:06.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

با سلام نظرم هنوز همون سه سهم دیروزی هست که اشاره شد. منفی و نزدیک صفر خرید دارند هر سه تا ;;)

فلوله هم هست ولی با ریسک بالاتره
      آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2015/08/03, 09:04.

نظر

• علی بابا
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 972

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        سلام
        سه سهم اول نمودارشون میگه رشد خوبی تو بازه ی سه-شش ماه خواهند داشت . روند صعودی خوبی شروع کردند . /
        سلام حیدرجان؛
        سه سهمی که من به ترتیب وزن دارم و به نظرم جز سهام های برترن .... حداقل تا مهر که تکیلف توافق مشخص شود
        شمواد - شپلی - خکمک
        سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• s90amir
          عضو عادی
          • Jul 2014
          • 110

سلام
          سلام حیدر جان
          از سهم هایی که نام بردی پیگیر وبیمه هستم ولی بنظرم وبیمه فعلا جایی نمیره چون سهم شش ماه هست داره درجا میزنه و کلی فروشنده داره اگر به حجم معاملات توی حرکت قبلی تابستان گذشته نگاه کنیم توی این قیمت ها حجم معاملات خیلی پایین تر بود در واقع انقدر قیمت سریع افت کرده بود که فروشنده چندانی نداشت ولی الان تا دلت بخاد فروشنده داره به نظرم خریدار اگر عجله نداشته باشه همینجا صبر میکنه تا اصطلاحا زهر فروشنده رو توی یک اصلاح دو سه هفته ای بازار بگیره و بعد حرکت سهم رو شروع می کنه

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
            سلام حیدرجان؛
            سه سهمی که من به ترتیب وزن دارم و به نظرم جز سهام های برترن .... حداقل تا مهر که تکیلف توافق مشخص شود
            شمواد - شپلی - خکمک
            سلام
            سهامدار واقعی به شما میگند .از وقتی که تو این چند وقت یادمه . اینها رو داشتید حدودا یه سال . بازدهی خوبی هم دادند مبارکتون باشه /

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
              سلام حیدر جان
              از سهم هایی که نام بردی پیگیر وبیمه هستم ولی بنظرم وبیمه فعلا جایی نمیره چون سهم شش ماه هست داره درجا میزنه و کلی فروشنده داره اگر به حجم معاملات توی حرکت قبلی تابستان گذشته نگاه کنیم توی این قیمت ها حجم معاملات خیلی پایین تر بود در واقع انقدر قیمت سریع افت کرده بود که فروشنده چندانی نداشت ولی الان تا دلت بخاد فروشنده داره به نظرم خریدار اگر عجله نداشته باشه همینجا صبر میکنه تا اصطلاحا زهر فروشنده رو توی یک اصلاح دو سه هفته ای بازار بگیره و بعد حرکت سهم رو شروع می کنه
              سلام
              وبیمه با شکست 120 وارد فاز جدید شده . بنده تست خریدی داشتم 130 فروختم
              ولی هنوز دنبالش میکنم و سیگنال خروجی نداده

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

سلام جناب حیدر شب شما بخیر
                درباره ی بازگشایی بانک ملت در روز شنبه نظرتان را خواستم
                یعنی اگر خیلی پایین باز شد نگه داری شود قیمتش بر می گردد یا بازهم افت داره بفروشیم
                ممنون
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• علی بابا
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 972

سلام
                  سهامدار واقعی به شما میگند .از وقتی که تو این چند وقت یادمه . اینها رو داشتید حدودا یه سال . بازدهی خوبی هم دادند مبارکتون باشه /
                  مخلص
                  اگر سه سهم و بهتر دو سهم انتخاب کنیم و با نصف همون سهم روی سهم نوسان بگیریم و رفتار سهم دستمون باشد بهترین بازدهی را خواهیم داشت.
                  به شرط انکه به اینده سهم امیدوارباشیم

شمواد ، سهمیه که هیچ سهمی الان به مانند او پتانسیل ندارد
                  1. تسویه وام ارزی که از صندوق ذخیره ارزی گرفته و تسویه ان با بانک توسعه صادارت تموم شده و نهایت تا مهر 12 میلیارد سود نصیب شرکت می شود هر چند وعده اخر این ماه را دادن.
                  2. تسویه بدهی شصفا و شرکت بازرگانی پتروشمی که مدیرعامل قول کوتاه مدت ان را داده بود و در مجمع چند روز قبل شپلی ، رضایی مدیرعامل شپلی گفت توافقاتی شده
                  3. افزایش سرمایه حداقل 200% از تجدید ارزیابی که در گزارش پیش بینی چندروز قبل گفته شده تو همین سال مالی که اخرش شهریوره و منتظر جواب کانون دادگستری است
                  3. برون سپاری تولید محصول او دی تی پی به پتروشیمی فارابی و چندین شرکت کوچیک دیگه با ظرفیت خیلی بالا
                  4. برون سپاری محصول جدید پی دی تی درسال مالی بعد که از مهر شروع می شود.
                  5. مهمتر از همه به دلیل توقف تولید محصول دی ام تی در ژاپن، تلاش شرکت برای گرفتن بازار 90 هزار تن این کشور است که فردا معاون اقتصادی ژاپن وارد ایران می شود
                  6. تسویه بدهی 60 میلیارد تومنی !!! شپلی به شمواد که اینو گذاشتم اخری چون سخته !

سهمی به پر باری و ان شالله به بازدهی این سهم سراغ ندارم ....
                  بررسی شود
                  سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

با سلام
                    واقعیتش هرچه بالا پایین میکنم 3-5 سال دیگه بورس بالایی آنچنانی نخواهد داشت . در این بین تک سهم هایی چه با سفته بازی چه واقعا با تغییر بنیاد میتونند رشد کنند ولی کلیت بازار جای موندن نیست . به ویژه با سرمایه های بالای 1 میلیارد .
                    اوراق مشارکت و سود بانکی بهتر جواب میده برای سرمایه های بزرگ , وحتی کارهای تولیدی شاید تو سال های آِنده بهتر جواب بدند
                    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2015/08/14, 12:34.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

با سلام
                      واقعیتش هرچه بالا پایین میکنم 3-5 سال دیگه بورس بالایی آنچنانی نخواهد داشت . در این بین تک سهم هایی چه با سفته بازی چه واقعا با تغییر بنیاد میتونند رشد کنند ولی کلیت بازار جای موندن نیست . به ویژه با سرمایه های بالای 1 میلیارد .
                      اوراق مشارکت و سود بانکی بهتر جواب میده برای سرمایه های بزرگ , وحتی کارهای تولیدی شاید تو سال های آِنده بهتر جواب بدند
                      سلام حیدر عزیز،
                      این بالا پایین کردنتان را هم بفرمایید چطور است.
                      من فکر می کنم این زمانی که شما گفتید حد اکثر یک سال است. چون:
                      • بحث انتخابات ریاست جمهوری
                      • نتیجه دادن پول های تزریق شده بخصوص در صنایع بزرگی که تا الان مشکل نقدینگی داشتند.
                      • از زیان در آمدن خودروسازان
                      • نتیجه دادن رفع تحریم های صنایع مختلف (مثل تجهیزاتی ها) و بخصوص بازگشایی سوئیفت...
                      • در ضمن اگر بازار بالایی نداشته باشد استفاده از نوساناتی که به وجود آمده و می آید هم خودش یک گزینه است! (حتی سرمایه های بالای ده میلیارد هم به راحتی فکر کنم بتوانند از وبصادر و چند سهم بزرگ دیگر نوسان بگیرند!!!)

و ...
                      «محمد حسین» هستم.
                      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• علی بابا
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 972

با سلام

اگر مفروضات را همین داده های فعلی بدانیم تمام بازارها مانند هم هستند و در رکود به سر می برن و بی دردسرترینش بانک است.
                        یا باید همین الان رفت بانک و سپرده کرد و یا هر کی در شغل خودشون با توجه به تجربه وسوختش ، سود بیشتری در بیاورد که در بورس راحت تک سهم هایی همیشه هستند .... همیشه هستند

واما محال است با این نرخ بهره ، تولید و رونقی ایجاد شود و روحانی ای بماند .... پس راه حل اول هم منتفی است و راه دوم اینکه هر کی با تجربه و سوختی که تا حالا داده در کارش بماند و امید به گشایش ها داشته باشد.
                        جناب حیدر شما خودتون بارها گفتید منفی بیشتر نگاه می کنید و من هم می گوییم مثبت بیشتر نگاه و فکر می کنم. برای همین شرایط بعد از رفع تحریم را خیلی مثبت می دانم و از الان ان روزها را سیاه نمی بینم.
                        اگر بخواهم منفی هم فکر کنم، انتخاب سهم شمواد برای همین شرایط بد بوده. هم خودم و هم چندتا دوستی که نزدیک 10درصد شمواد را دارن معتقدن که با وجود تحریم این سهم رشد خوبی خواهد داشت و بدون تحریم مسلما بهتر تر !
                        یک نمونه دلیل برای سهم شمواد می اورم:
                        شرکت طرح جانبی پی دی تی را راه انداخته که سود عملیاتی حدود 100 تومن را می تواند نصیب شرکت کند. امام شرکت قصد ندارد این محصول را خودش بزند و می خواهد ان را برون سپاری کند. که بازم سود خوبی نصیبش می شود. چرا چنین قصدی ندارد چون فرض را بر رفع تحریم گذاشته و دارد دنبال یک بازار بسیارخوب دیگه می گردد و مضاف بر اینکه که همین PDT را هم دارد و به نام خودش در بازاره هر چند به دست یکی دیگه ساخته شود. حالا اگر تحریم رفع نشد این PDT را خودش خواهد زد و در این شرایط که خیلی از صنایع نابود خواهندشد این شرکت حداقل سود صد تومنی دارد !!! از کجا چنین تضمینی وجود دارد ؟ چون مصرف این محصول الان در ایران 60 هزار تن است که کاملا وارد می شود و شمواد تنها شرکتی است که الان دارد این محصول را می زند. البته تولید اصلی برای 6 ماه اینده است.

وقتی من خاک این بازار را خوردم و تک سهم هایی از این مدل است، هیچ بازار دیگری برای من به صرفه نیست.
                        همچنین وقتی قراره اوضاع به این خرابی ای که شما می گویید باشد توقع نداشته باشید این تک سهم ها تو بوق و کرنای همه باشد و باید دست عده ای خاص! باشد

سالم باشید

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          سلام حیدر عزیز،
                          این بالا پایین کردنتان را هم بفرمایید چطور است.
                          من فکر می کنم این زمانی که شما گفتید حد اکثر یک سال است. چون:
                          • بحث انتخابات ریاست جمهوری
                          • نتیجه دادن پول های تزریق شده بخصوص در صنایع بزرگی که تا الان مشکل نقدینگی داشتند.
                          • از زیان در آمدن خودروسازان
                          • نتیجه دادن رفع تحریم های صنایع مختلف (مثل تجهیزاتی ها) و بخصوص بازگشایی سوئیفت...
                          • در ضمن اگر بازار بالایی نداشته باشد استفاده از نوساناتی که به وجود آمده و می آید هم خودش یک گزینه است! (حتی سرمایه های بالای ده میلیارد هم به راحتی فکر کنم بتوانند از وبصادر و چند سهم بزرگ دیگر نوسان بگیرند!!!)

و ...
                          سلام
                          ممنون از مشارکت مفیدتون
                          کشورهای جهان رو میتوان به دو قسمت یا حداکثر سه قسمت تقسیم نمود . کشورهای تولید کننده مواد اولیه کشورهای تولید کننده تکنولوژی و فناوری و کشورهایی که عملا هیچ کاره اند نه این سمت نه اون سمت .
                          البته برخی کشورها هر دوسو رو را دارند .
                          تا حدود سال 2003-2004 اقتصاد برتر و پیشرو اقتصاد تکنولوژی محور بود . از اون سال ها به بعد به مدت 8 سال نقطه ی ثقل اقتصاد از کشورهای تکنولوژی محور به کشورهای تولیدکننده مواد اولیه و کشورهایی نظیر چین که صرفا تولید انبوه انجام میدهد . غرب و کشورهای تکنولوژی محور الان خواهان انتقال مرکز قدرت به کشورهای خودشون است و تکنولوژی بشه اساس کار نه ارزانی و تولید مواد اولیه . الان مثلا سهام آلمان خریدش مناسبه . /:.smilingsmiley.:/ به فرض مثال البته . من اطلاعی ندارم وضع سهامش دقیقا چطوره/:.ph34r-smiley.:/
                          کشور ما کشور مواد اولیه ای است نه تکنولوژی محور . و صنایع موجود در بورس نیز اکثرا شاید 90 درصدشون یا از نوع مواد اولیه هستند یا به نوعی مونتاژ کننده هستند شبیه چین . به همین خاطر گفتم 3-5 سال

برخی کارهای تولیدی تکنولوژی محور در کشور ما که تکنولوژیش هم اکنون در کشور نیست و با این توافق این تکنولوژی قرار است وارد کشور شود سودهای نجومی و مناسبی خواهد داد که هیچ بازاری نمیتونه چنین سودی بدهد. هرکس متناسب با شغلش با رشته اش احتمالا چنین انتقال بکری رو میتواند پیدا کند

اگر مفروضات را همین داده های فعلی بدانیم تمام بازارها مانند هم هستند و در رکود به سر می برن و بی دردسرترینش بانک است.
                          یا باید همین الان رفت بانک و سپرده کرد و یا هر کی در شغل خودشون با توجه به تجربه وسوختش ، سود بیشتری در بیاورد که در بورس راحت تک سهم هایی همیشه هستند .... همیشه هستند

واما محال است با این نرخ بهره ، تولید و رونقی ایجاد شود و روحانی ای بماند .... پس راه حل اول هم منتفی است و راه دوم اینکه هر کی با تجربه و سوختی که تا حالا داده در کارش بماند و امید به گشایش ها داشته باشد.
                          جناب حیدر شما خودتون بارها گفتید منفی بیشتر نگاه می کنید و من هم می گوییم مثبت بیشتر نگاه و فکر می کنم. برای همین شرایط بعد از رفع تحریم را خیلی مثبت می دانم و از الان ان روزها را سیاه نمی بینم.
                          اگر بخواهم منفی هم فکر کنم، انتخاب سهم شمواد برای همین شرایط بد بوده. هم خودم و هم چندتا دوستی که نزدیک 10درصد شمواد را دارن معتقدن که با وجود تحریم این سهم رشد خوبی خواهد داشت و بدون تحریم مسلما بهتر تر !
                          یک نمونه دلیل برای سهم شمواد می اورم:
                          شرکت طرح جانبی پی دی تی را راه انداخته که سود عملیاتی حدود 100 تومن را می تواند نصیب شرکت کند. امام شرکت قصد ندارد این محصول را خودش بزند و می خواهد ان را برون سپاری کند. که بازم سود خوبی نصیبش می شود. چرا چنین قصدی ندارد چون فرض را بر رفع تحریم گذاشته و دارد دنبال یک بازار بسیارخوب دیگه می گردد و مضاف بر اینکه که همین PDT را هم دارد و به نام خودش در بازاره هر چند به دست یکی دیگه ساخته شود. حالا اگر تحریم رفع نشد این PDT را خودش خواهد زد و در این شرایط که خیلی از صنایع نابود خواهندشد این شرکت حداقل سود صد تومنی دارد !!! از کجا چنین تضمینی وجود دارد ؟ چون مصرف این محصول الان در ایران 60 هزار تن است که کاملا وارد می شود و شمواد تنها شرکتی است که الان دارد این محصول را می زند. البته تولید اصلی برای 6 ماه اینده است.

وقتی من خاک این بازار را خوردم و تک سهم هایی از این مدل است، هیچ بازار دیگری برای من به صرفه نیست.
                          همچنین وقتی قراره اوضاع به این خرابی ای که شما می گویید باشد توقع نداشته باشید این تک سهم ها تو بوق و کرنای همه باشد و باید دست عده ای خاص! باشد

سالم باشید
                          سلام .
                          بله گفتم تک سهم ها همیشه بودند و هستند و خواهند بود احتمالا . ولی برای کسی که همیشه بازار رو دنبال نمیکند و یه سبد میچینه و یه سال بعد میاد دنبال سبدش . و فرض ما اینه که سبدش با شاخص کل همگرایی نزدیک به یک داشته باشد ارزش نداره پولشو بخوابونه .
                          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2015/08/14, 18:20.

نظر

• MAJIDGOLD
                            ستاره دار(2)
                            • Mar 2014
                            • 120

سالم باشید
                            از بازگشایی و صعود اخیر شمواد هم کمی توضیح میدهید؟

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

ممنون از مشارکت مفیدتون
                              کشورهای جهان رو میتوان به دو قسمت یا حداکثر سه قسمت تقسیم نمود . کشورهای تولید کننده مواد اولیه کشورهای تولید کننده تکنولوژی و فناوری و کشورهایی که عملا هیچ کاره اند نه این سمت نه اون سمت .
                              البته برخی کشورها هر دوسو رو را دارند .
                              تا حدود سال 2003-2004 اقتصاد برتر و پیشرو اقتصاد تکنولوژی محور بود . از اون سال ها به بعد به مدت 8 سال نقطه ی ثقل اقتصاد از کشورهای تکنولوژی محور به کشورهای تولیدکننده مواد اولیه و کشورهایی نظیر چین که صرفا تولید انبوه انجام میدهد . غرب و کشورهای تکنولوژی محور الان خواهان انتقال مرکز قدرت به کشورهای خودشون است و تکنولوژی بشه اساس کار نه ارزانی و تولید مواد اولیه . الان مثلا سهام آلمان خریدش مناسبه . /:.smilingsmiley.:/
                              کشور ما کشور مواد اولیه ای است نه تکنولوژی محور . و صنایع موجود در بورس نیز اکثرا شاید 90 درصدشون یا از نوع مواد اولیه هستند یا به نوعی مونتاژ کننده هستند شبیه چین . به همین خاطر گفتم 3-5 سال

با سلام به همین خاطر می باشد که حدود 2 ساله صنایع های فلزی- پتروشیمی - معادن مورد اسقبال بازار نیست و به قول شما از لحاظ قیمتهای جهانی هم انگیزه رشد هم وجود ندارد هماند قیمتهای جهانی !! ولی یک اما ممکنه در این بین به وجود اید در آینده به دلیل حمایت صنایع های تولیدی داخل باید صبر کنیم ببینیم بوجه سال 95 هم مانند بوجه سالهای 93 الی 94 می باشد یا یک تغییر واقعی انجام میشه چون واقعا در رکود بسیار عمیقی به سر می بریم

ولی از سوی دیگه این دولت به نظر می رسه نظر خاصی به صنایع های خودروی داره که با رفع تحریم های صنایع خودرو - بانکی - برقی - بیمه- مورد توجه قرار میگره باید به این صنایع ها نگاه ویژه ای داشت باز هم منتظر گذشت زمان برای یافتن حقیقت هستیم با تشکر
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post
                                از بازگشایی و صعود اخیر شمواد هم کمی توضیح میدهید؟
                                در بازگشایی باید به حقوقی و سازمان احترام گذاشت و یک منفی نثار سهم کرد .... ولی سهم مجبور به صعوده چون بزودی عدد و زمان افزایش سرمایه اش مشخص می شود. در مورد تعدیل منفی هم سود را برده در سود انباشته چون هدف هیئت مدیره اینه که افزایش سرمایه از تجدید و انباشته (جهت راه اندازه طرح دی او تی پی ) را با هم بدهند.
                                جای هیچ نگرانی ای نیست ....

نظر

در حال کار...
                                X