آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    سلام
    ممنون از مشارکت مفیدتون
    کشورهای جهان رو میتوان به دو قسمت یا حداکثر سه قسمت تقسیم نمود . کشورهای تولید کننده مواد اولیه کشورهای تولید کننده تکنولوژی و فناوری و کشورهایی که عملا هیچ کاره اند نه این سمت نه اون سمت .
    البته برخی کشورها هر دوسو رو را دارند .
    تا حدود سال 2003-2004 اقتصاد برتر و پیشرو اقتصاد تکنولوژی محور بود . از اون سال ها به بعد به مدت 8 سال نقطه ی ثقل اقتصاد از کشورهای تکنولوژی محور به کشورهای تولیدکننده مواد اولیه و کشورهایی نظیر چین که صرفا تولید انبوه انجام میدهد . غرب و کشورهای تکنولوژی محور الان خواهان انتقال مرکز قدرت به کشورهای خودشون است و تکنولوژی بشه اساس کار نه ارزانی و تولید مواد اولیه . الان مثلا سهام آلمان خریدش مناسبه . /:.smilingsmiley.:/ به فرض مثال البته . من اطلاعی ندارم وضع سهامش دقیقا چطوره/:.ph34r-smiley.:/
    کشور ما کشور مواد اولیه ای است نه تکنولوژی محور . و صنایع موجود در بورس نیز اکثرا شاید 90 درصدشون یا از نوع مواد اولیه هستند یا به نوعی مونتاژ کننده هستند شبیه چین . به همین خاطر گفتم 3-5 سال

برخی کارهای تولیدی تکنولوژی محور در کشور ما که تکنولوژیش هم اکنون در کشور نیست و با این توافق این تکنولوژی قرار است وارد کشور شود سودهای نجومی و مناسبی خواهد داد که هیچ بازاری نمیتونه چنین سودی بدهد. هرکس متناسب با شغلش با رشته اش احتمالا چنین انتقال بکری رو میتواند پیدا کند
    خوب وقتی می خواهیم بالا داشتن بورس ایران را بررسی کنیم فکر نکنم لازم باشد این طور آینده ی اقتصاد جهان را بررسی کنیم. (البته آینده ی اقتصاد جهان تاثیر گذار است ولی نه این طور)
    ممکن است ما الان در بورس پسرفته ترین کشور جهان می بودیم که از صنایع ایران هم وضع صنایعش بدتر بود و هیچ صنعت درست درمانی نداشت ولی بازارش در طی یک سال (بلکه ده سال) آینده بالای درست درمان هم داشت!!!
    اصلا چه بسا یک شرکت هیچ چیزی داخلش نداشته باشد و فقط جنس از اروپا و چین بیاید مارک آن شرکت را بخورد و فروخته شود و شرکت کلی هم سود کند!!! (کاری که خیلی از شرکت های ما انجام می دهند، کاری که امارات با ما انجام می دهد، کاری که بخش کرد عراق در زمان تحریم ایران برای ما انجام داد و ...)
    ==================
    البته الان یک چیز یادم آمد که ممکن است بازار ایران را داغان کند و آن نفت است. ولی من به شخصه خیلی خوش بین هستم و فکر کنم طبق بررسی های قبلی ای که داشتم هم میزان تولید در سال های آینده زیاد شود و هم قیمت بالا رود./.:biggrinsmiley.://:.coolsmiley02:./
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• kianoush1
      عضو جدید
      • Aug 2015
      • 18

یه سوال جدی دارم
      خواهشا بدون تعصب و با صداقت کامل جواب بدید
      دوستان کسی هست که واقعا سود خوبی تو این بازار بکنه؟
      یعنی این بشه درامد اولش ؟
      با این همه انرژی که براش میزاری اصلا ارزش داره؟
      یا بریم سراغ یه کار دیگه بهتره
      خواهشا دقیق جواب بدید مهمه
      ممنون

نظر

• seraj
        ستاره دار(2)
        • Feb 2012
        • 2064

در اصل توسط kianoush1 پست شده است View Post
        یه سوال جدی دارم
        ممنون
        با سلام و عرض ادب
        من چهار سال پیش به توصیه یکی از دوستان وارد که نه معتاد این بازار شدم . دوسال اول که بازار بدک نبود من چیزی حالیم نبود دو سالیه که یه چیزایی فهمیدم دیگه بازار اون بازار قبلی نیست . دوست عزیز میتونم بگم جریان قیر و قیفه . الان هم مثل فرفرره دور خودم میچرخم . هرچی زور میزنم میبنم سر جای اولم هستم . ضررهامو با پولای جدید ترمیم میکنم بعدش میگم اگه سود نکردم سرمایمو هم از دست ندادم در صورتیکه خودمو گول میزنم . لامصب اعتیادش سخته نمیشه ترکش کرد . خلاصه کنم فعلا با این اوضاع چیزی توش نیست اگه معتاد نشدی ترکش کن درآمد دهم هم نیست چه برسه درآمد اول !
        نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

یه سوال جدی دارم
          ممنون
          سه سهم فنوال ...تکمبا...شپلی....باعث شد سال بسیار خوبی داشته باشم.......فقط اشتباه هم این بود البته اگه بشه اسمشو اشتباه گذاشت...وقتی به تحلیل...و...اطلاعاتم 100 در 100 ایمان داشتم.....هیچ وقت بیشتر از 25 درصد سبد را به هر کدام از این سه سهم اختصاص ندادم.......از لحاظ نوسانگیری هم امثال سال خوبی بود...ولی به هیچ عنوان به بازدهی 3 سهمه فوق نرسید..... سال مالیم هم از برج 8شروع میشه.............................................. .....................................یک توصیه دوستانه....اگه میخوای تازه وارد شی...بدان ...که تا وقتی بتونی گلیم خودتو از اب دربیاری.....ضرر های زیادی خواهی کرد..........این بورس ما....پوست کلفت میخواد....صبر میخواد....ترس به موقع...و...شجاعت به موقع میخواد.....اگه بابات هم ...البته جسارت نباشه....گفت فلان سهم به این علت خوبه....تا کامل تحلیل نکردی...و...باروند معاملاتش اشنا نشدی نخر............به حد ضرر پایبند باش....هر چند تلخ باشه...ولی تو میان مدت نجات دهنده هست........تو بازار نزولی قانع باش...و...این اصل اساسی که اول حفظ سرمایه...بعد سود .......را هیچ وقت از یاد نبر..........تعصب بلای خانمانسوزیست....ولی پایبند بودن به تحلیلی که انجام دادی با روش درست.....در اکثر مواقع نجات دهنده است...........بیشتر به فتار حقیقی ها توجه کن تا حقوقی ها...ا.......به امید موفقیتتان در هر شغلی...قربانت..................................... .................................................. .................................................. .................................................. ........شغل اول بنده میباشد
          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• علی بابا
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 972

یه سوال جدی دارم
            ممنون
            خلاصه می گوییم :
            در بورس شکست و حتی ورشکستگی حتمی است .... باید سعی کنی نابود نشوی .... نابود یعنی استانه صبر در برابر شکست حتمی شما .... چون بعضی ها حتی با نصف شدن پولشون ماندن و خوب جبران کرد و ادامه دادن ....
            بدان شکست حتمی است که اگر نباشد هیچ یاد نگرفتی .... هیچ یاد نمی گیری تا خودت همه چیز را تجربه کنی ... با ضرر هاش ...به فرض من یک سهم هم بگوییم و5 برابر هم بشود باز هیچی چون باید ضرر و خاک بازار را بخوری ....
            حالا با این تفاسیر، و پولی که می اوری ، می شود کار اولت باشد و یا در کنار کار اصلیت باشد .....

تجربه : بورس برای خیلی ها درامد اول است ولی کار اول نیست هر چند چند برابر کار اولشون ممکنه وقت ببرد و بازدهی داشته باشد. سعی کنید یک کار دیگه هم داشته باشید چون ممکنه در مقطعی چند ماه از بازار کنار باشید و اگر کاری نداشته باشید سرخورده می شوید .... همچنین وقتی در دوفضا شاغل باشید از بورس زده نمی شوید ...
            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• tom cruise
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 4756

در اصل توسط heydar";631842]سلام
              ممنون از مشارکت مفیدتون
              کشورهای جهان رو میتوان به دو قسمت یا حداکثر سه قسمت تقسیم نمود . کشورهای تولید کننده مواد اولیه کشورهای تولید کننده تکنولوژی و فناوری و کشورهایی که عملا هیچ کاره اند نه این سمت نه اون سمت .
              البته برخی کشورها هر دوسو رو را دارند .
              تا حدود سال 2003-2004 اقتصاد برتر و پیشرو[COLOR="#FF0000
              پست شده است
              اقتصاد تکنولوژی محور بود[/COLOR] . از اون سال ها به بعد به مدت 8 سال نقطه ی ثقل اقتصاد از کشورهای تکنولوژی محور به کشورهای تولیدکننده مواد اولیه و کشورهایی نظیر چین که صرفا تولید انبوه انجام میدهد . غرب و کشورهای تکنولوژی محور الان خواهان انتقال مرکز قدرت به کشورهای خودشون است و تکنولوژی بشه اساس کار نه ارزانی و تولید مواد اولیه . الان مثلا سهام آلمان خریدش مناسبه . /:.smilingsmiley.:/ به فرض مثال البته . من اطلاعی ندارم وضع سهامش دقیقا چطوره/:.ph34r-smiley.:/
              کشور ما کشور مواد اولیه ای است نه تکنولوژی محور . و صنایع موجود در بورس نیز اکثرا شاید 90 درصدشون یا از نوع مواد اولیه هستند یا به نوعی مونتاژ کننده هستند شبیه چین . به همین خاطر گفتم 3-5 سال

برخی کارهای تولیدی تکنولوژی محور در کشور ما که تکنولوژیش هم اکنون در کشور نیست و با این توافق این تکنولوژی قرار است وارد کشور شود سودهای نجومی و مناسبی خواهد داد که هیچ بازاری نمیتونه چنین سودی بدهد. هرکس متناسب با شغلش با رشته اش احتمالا چنین انتقال بکری رو میتواند پیدا کند

سلام .
              بله گفتم تک سهم ها همیشه بودند و هستند و خواهند بود احتمالا . ولی برای کسی که همیشه بازار رو دنبال نمیکند و یه سبد میچینه و یه سال بعد میاد دنبال سبدش . و فرض ما اینه که سبدش با شاخص کل همگرایی نزدیک به یک داشته باشد ارزش نداره پولشو بخوابونه .
              رشد مواد و....همه مرهون رشد نفت بود
              منتها تکنولوژی امریکایی نفت گاز شل کمر نفت گاز را شکست قدرت تکنولوزی ده برابر مواد خام است برای همین هیچ وقت کشورهای دارای موادخام به جایی نرسیدند..
              از طرفی رشد رباتیک سبب میشود کارگر گران نشود....
              در واقع کشورهای جهان سوم که کارگر ارزان یا مواد اولیه دارند در مقابل قدرت تکنولوژی قابلیت عرض اندام ندارند..نمونه اش در زیر....و نفت گاز شل
              ایران هم با کارگر 300دلار زیر قیمت چین نیاز به تکنولوژی ندارد ..چون هم ارزان است هم انرژی مفت...است...صدور تکنولوژی به ایران هم نهایت در حد ال 90 دهه90باشد..کشوری که یکسال با ساخت بمب فاصله داشته باشد هیچوقت تکنولوژی داده نمی شود بهترین لطفی بکنند قطعات دارو بدهند...

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
              نادر علی
              بعد از تولید شیل گس در آمریکا صادرات گاز LPGآمریکا طی 8سال از1.5میلیون تن به بیش از20میلیون تن در سال رسیده که عمده این صادرات بازار آسیا رو هدف گرفته از2سال پیش وقتی هشدار ریزش نفت و محصولات پتروشیمی میدادیم خیلیا فقط میخندیدند .
              الان با نمودار مطالبو واضحتر بیان میکنم تا عمق فاجعه مشخص بشه
              قیمت گاز LPGدر آسیا که توسط عربستان بر اساس نوسانات قیمت نفت بدست میومد اکنون به پایینترین حد خود رسیده
              در نمودار میبینید قیمت گاز مایع فقط طی این5ماه از500دلار به 320دلار رسیده که با کاهش ارزش یوآن چین امروز قیمت این محصول در بازار چین295دلار هرتن گزارش شده که واقعا ترسناک
              قیمت گاز مایع در طی 7سال اخیر از1000دلار در هرتن به295دلار رسیده دلیلش رشد20برابری صادرات گاز مایع آمریکا به آسیاست
              وقتی گاز مایع که از شیل گس بدست میاد در آمریکا قیمتش به200دلار کاهش یافته قیمت در آسیا نیز با عرضه های آمریکا کاهش پیدا کرده و این گپ قیمتی بین آمریکا و آسیا بمرور کم میشه
              در طرف دیگر رشد اقتصادی چین کم شده آمارهای اقتصادی چین نشان از کندشدن رشد اقتصادی چین کاهش8.7درصدی صادرات و احتمال رسیدن رشد اقتصادی چین از7درصد به6.3الی6درصد در سال2016داره
              حالا حساب کنید در ادامه نفتای1100دلاری به400دلار رسیده و متانول در چین به250دلار رسیده خیلی از طرحهای پتروشیمی با این وضعیت قیمتهای جهانی عملا حاشیه سودشون کم شده و اون صرفه اقتصادی را از دست میدن و ممکن اصلا به مرحله اجرایی نرسن و فقط طرح کاغذی باشند که تا چندسال اجرا نشوند .
              حالا اینور تحلیلگران و کارشناسان بورس ایران که ماهانه یکبار با رسانه ها مصاحبه میکنند و از بدو تولد هم مدیر بوده اند بجای اینکه بروند تحقیق و مطالعه کنند ببینید عامل ریزش بورس ایران و بورس چین و...چه بوده میان میگن چون قیمتها کاهش داشته پس الان فرصت خرید بشتابید یا بورس با توافق50%رشد میکند و الان یکسال و نیم همین مطالب مدام تکرار میکنند بدون اینکه بدونند دلیل این ریزش چه بوده
              دریغ ازینکه یه ساعت وقت بزارند ببینند چرا قیمتها کاهش داشته اگر دلیل بنیادی داشته اون دلیل منتفی شده که جنابعالی تو مصاحبه هات مدام به رشد 50درصد و صعود و...اشاره میکنی؟
              فقط به این4نمودار نگاه کنید تا متوجه مطالبم بشید.
              Kazem Naderali's photo.
              Kazem Naderali's photo.
              Kazem Naderali's photo.
              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
              tom cruise in face book

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

سلام دوستان
                خبر بازگشایی سفارت انگلیس خبر بسیار مهم و تاثیرگذاریه . هم دلار را احتمالا کاهش خواهد داد هم شاخص احتمالا یه صعودی هر چند موقت خواهد داشت

اصلا انتظار نداشتم یه این زودی این امر محقق بشه

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

سلام دوستان
                  خبر بازگشایی سفارت انگلیس خبر بسیار مهم و تاثیرگذاریه . هم دلار را احتمالا کاهش خواهد داد هم شاخص احتمالا یه صعودی هر چند موقت خواهد داشت

اصلا انتظار نداشتم یه این زودی این امر محقق بشه

علت این تعجیل فکر کنم به نتایج صلح اسرائیلی ها و ساکنین غزه ربط داره که برای انگلستان بسیار خوشایند و مهم میباشد........شاخه قدس حماس هم که عامل ایران هست

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

باز یه روز بازار مثبت شد زمزمه های شاخص بالای 80 هزار به گوش رسید/:.yead.:/

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

به نظر میرسه حرکت رو به مثبت بورس و دلار رو تا دوسه هفته پیش رو داشته باشیم ولی نه 80 هزار واحد

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

به نظر میرسه حرکت رو به مثبت بورس و دلار رو تا دوسه هفته پیش رو داشته باشیم ولی نه 80 هزار واحد
                        همین افرادی که صحبت از شاخص 80 هزار میکنن تا چندروز پیش صحبت از شاخص 61 میکردن .

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                          همین افرادی که صحبت از شاخص 80 هزار میکنن تا چندروز پیش صحبت از شاخص 61 میکردن .

بنده نظرم روی شاخص 63 هزاری بود وحالا هم امیدوارم وارم با تایید توافق نهایی شاخص کل یک رشد معقولی انجام دهد تا اخر سال بعد هم در سال 95 خبر های بنیادی کم کم نمایان میشه !!!
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

اعتراف به اشتباه .
                            اینجا رو کاملا اشتباه کردم .بازار به هیچ وجه اونطوری که پیش بینی میکردم نبود . البته روز بعدش فهمیدم که اونطوری نبود /:.ph34r-smiley.:/
                            الان به نظرم میریم برای 58000 این دفعه ببنیم باز اشتباه درمیاد یا نه /:.yead.:/

نظر

• liveparsi
                              عضو عادی
                              • Dec 2014
                              • 223

واقعا هنوز روتون کم نشده و بازم این تاپیکو بالا میارید؟

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

شاخص 58 هزار سرش گرده
                                بیخود باز این اعداد را ملکه ذهنتون نکنید .
                                هر بار شاخص به محدوده 63 یا 62 رسیده هی این عدد را تکرار میکنید و بعدش بازار 30% رشد کرده
                                کی قراره یه اشتباه را چند بار تکرار کنید .

نظر

در حال کار...
                                X