حیدر یه شرط بندی شام و نهار داشتی با یکی از دوستان تاپیک شاخص . من درست یادم نیست. اگه وقتش شده بریم اون شام و نهار و بزنیم تو رگ . بازار که خبری نیست:)
آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
Collapse
X
-
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
داش علی ما زیاد حال و حوصله ی بالا آوردن پست ندارم. تایپیک شاخص کل حدود 1.5 ماه پیش بود
فقط اینو فهمیدم..مردم دنیال دلخوشی الکی اند کسی که الکی دلخوشی میده>>تعریف و تشکر های بی پایان
اون کسی که واقعیت رو بگه>>مردم تاب و تحمل واقعیت را ندارند ؛بهش حمله میکنند،ناسزا میگند و ...>>>>بعد میگند چرا مسئولان دروغ میگند>>خب راست بگند،مردم جنبه اش رو ندارند مشکل مردمند
از همون اول سال گفتیم کلا امسال خبری نیست ولی کو گوش شنوا..آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/08/10, 09:22.
نظر
-
تاپیکو یک ماهه با سرمایه سنگین میتونه راحت ده درصد بدهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
وساخت در محدوده 290-300 مناسبه داره میرسه به اون محدوده
پیداش کردم ..
:D
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=355
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postوساخت در محدوده 290-300 مناسبه داره میرسه به اون محدوده
پیداش کردم ..
:D
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=355
همه چيزو كه نميشه اينجا گفت . /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
خگستر را پیشنهاد میدم به بچه های نوسانگیر ، بررسی کنید.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
سودهای سال گذشته بد عادتمان کرده وراضی به سودهای 10 و20 درصدی نمیشیم . قصه چرخ وفلک در بورس امسال اتفاق افتاده عده ای سوار سهمی میشوند ویک دور میزنند وپیدا میشوند و دوباره سهمی دیگر و شده کلا نوسانگیری .واین نوسانگیری تو این شرایط بازار که حجم نقدینگی هم پایین است استرس زیادی به انسان وارد میکند .زیرا اهداف بازیگران سهم معلوم نیست که چه موقع سوار وپیدا شوی .
نظر
-
با سلام خدمت دوستان..
این چند روز منتظر وگردش و لپارس هستم که به فروش بروند و بریم سراغ >غپینو-پاکشو-گروه دارو
البته نوسانی رو ثتران و توریل گرفتم. و غمینو هم که نفروختم هنوز
خودرو نمودارش >>اگر 250 شکسته شود>>170 تومان که عدد تخیلی به نظر میرسد ولی نمودار من اینو میگه
شاخص سیمان حمایت 750 را دارد.
دلار هم 3103 تومان احتمالا زیر 3100 خواهد رفت>3080 و بعد نزدیک 3 تومان
یه کمی هم ناظر مهربون تر باشه و پست های ما را که در تایپیک شاخص کل زدیم رو پاک نکنه؟!! شاخص 100 هزاری مرداد ماه/:.rolleyessmileyani
اعدادی که داده میشود را سعی کنید به ذهن بسپارید:
مثل سود 100-150 تومانی خودرو و اعداد تخیبلی که دیگران میدهند.اجازه ندید هرکس از راه رسید یه عددی پرت کنه.. جلوی این افراد گاه ،مغرض باید ایستاد
سمگا هم واقعا عالی بود راضیم ازش.. با اینکه تا ته خط باهاش نموندم و رو 530-550 تومان قبل ار افزایش سرمایه دادم رفت
چند ماهی سعادت همراهی با دوستان را نخواهیم داشت.
خدانگهدارآخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/08/17, 19:03.
نظر
-
ونفت به نظر خریدش بد نباشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط "heydar" پست شده است View Postبا سلام خدمت دوستان..
این چند روز منتظر وگردش و لپارس هستم که به فروش بروند و بریم سراغ >غپینو-پاکشو-گروه دارو
البته نوسانی رو ثتران و توریل گرفتم. و غمینو هم که نفروختم هنوز
خودرو نمودارش >>اگر 250 شکسته شود>>170 تومان که عدد تخیلی به نظر میرسد ولی نمودار من اینو میگه
مواظب حودرو باشید!
نظر
نظر