آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
    صرفا گپ دوستانس . :) همبشه سعی خودم بر اینه پیش فرضهایی که توش دچار اشتباه شدم رو بمرور دوباره بررسی و اصلاح کنم . صرفا با بحث کردن میشه به نتیجه مناسب و شاید هم درست رسید .
    خودمم فن خودرو نیستم ولی با تارگتهای عجیب و غریب هم موافق نیستم . بمرور تعدیلات منفی بقیه گروهها نشون میده که مزیتی نسبت به این صنعت ندارن و با رانت زنده موندن.
    راستش بقیه ی گروه ها بدلیل سیاست های اقتصادی یک سال گذشته متضرر شدند و من منکر اون ها نیستم..مثلا روغنی ها را اگر گزارش شان را یررسی کنید میبینید که سیاست های اقتصادی دولت چه ضربه ای به صنایع در این یک سال وازد کرده است.
    صنایع ایران در حال احتضار است و شکست مذاکرات>>احتمالا نتیجه ی فروپاشی اقتصادی خواهد داشت...
    ..
    پتروشیمی و.. رانت دارند ولی در این روزها که ورود هر دلار به کشور غنیمت است اینها سروری میکنند(همین امروز مدیر عامل پترو فارس مصاحبه کرده(فکر کنم دست به دامنشون شدند):D که دلارمون را در بازار آزاد میفروشند همین خبر و کاهش جند تومانی "اگر تقاضا بالا باشد نخواهند توانست کما اینکه قبلا نتوانستند").زمانی اینهااز این حالت خارج خواهند شد که ارز به کشور سرازیر شود.
    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/09/16, 16:47.

نظر

• abstract
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1506

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
      جناب ali79دوستمون حیدر خان چندان بیراه هم نگفتن!!!!!!! البته به شرطی که حمایت221شکسته شه! برای درک مطلب نگاهی به شاخص گروه خودرو بندازید متوجه میشید که اگه حمایت10200شکسته شه حمایت بعدی کجاست؟! البته من تکنیکالشو گفتم(اونم به شرط شکست221)فاندش که خوبه همه میدونیم! در ضمن سهام خپارسو دار دستش هم آزاد میشه! به هر حال نظر من حقیر که ضررها دادم و هنوز در حال یادگیری هستم اینه که تعصب رو هیچ سهمی نداشته باشیم و تا حد ضرر فعال شد بدون تعصب خروج کنیم حتی اگه اون سهم طلا باشه(منظور کل سهام بازار هست نه صرفا خودرو!)
      همه این صحبتها توجه کنید سر اگر و اما و چرا و کجا هستش !!!!!!!
      دو تا دونه سهم از گروه خ تو پورتفوی من نیست . نمیدونم چجوری به این نتیجه رسیدین .!!!!

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

انتشار خبر فروش دلار توسط پتروشیمی نکات ریزی داشت که در زمان بهمنی هم رخ داد....بهرحال اگر فردا باز رفت بالای 3200 این نشانه ای خوبی برای ثبات دلار نخواهد بود..جون همه میدانیم که پتروشیمی ها ارز خود را در بازار ارز میفروشند و لازم نبود که مدیر عامل اظهار فضل کند..این خبر اگر تاثیر واقعی بگذارد دلار باید به حدود 60 باید برگردد

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

یه مقدار دجابر ودکیمی خریذم

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
            یه مقدار دجابر ودکیمی خریذم
            :->

نظر

• Dr.boursi
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 1348

حیدر جان خودرو 227 فکر کنم جالب باشه البته اگر دوباره تاچش کنه....
              یک نکته و اون اینه که اگر از محوطه رنگی خارج و تثبیت بشه باز توی روند صعودی قرار می گیره.....
              بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

برخی فروشنده واضح است در حال خروج از برخی سهام هستند رنج منفی میکشند و تمام...احتمالا یه عده نمیخواهند ریسک کنند و در طی مذاکرات سهام داشته باشند

نظر

• abstract
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1506

برخی فروشنده واضح است در حال خروج از برخی سهام هستند رنج منفی میکشند و تمام...احتمالا یه عده نمیخواهند ریسک کنند و در طی مذاکرات سهام داشته باشند
                  سواي اينكه ملت مجبورن براي فروش مقداري سهم رنج منفي بكشن كه گاهي تا صف فروشم ميره
                  اين رنجاي مثبت تو برخي سهام واقعا خنده داره . 100 هزار تومن رنج مثبت ميكشه فكر ميكنه خيلي زرنگه /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

حیدر عزیز تا حدودی بازار نتایج منفی مذاکرات رو پیشخور کرده.. فکر میکنم دیگه الان توجیه چندانی برای این کار نیست.
                    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                      حیدر عزیز تا حدودی بازار نتایج منفی مذاکرات رو پیشخور کرده.. فکر میکنم دیگه الان توجیه چندانی برای این کار نیست.
                      با سلام خدمت aiming عزیز ..
                      واقعیتش رو اکر بخوام بگم بازار باز هم میتونه افت کنه ..برخی سهام مانند مپنا با پی به ای13 یا بیمه ای ها با پی به ای فضایی یا برخی سهام گروه "خ"
                      این همه سهم هست که باز پتانسیل کاهش دارند و نمیتوان گفت مثلا مپنای 650 تومانی ارزنده است. سهام با پی به ای بالای 6 همه میتوانند تا پی به ای 5 اصلاح کنند
                      ارادت

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

انتشار خبر فروش دلار توسط پتروشیمی نکات ریزی داشت که در زمان بهمنی هم رخ داد....بهرحال اگر فردا باز رفت بالای 3200 این نشانه ای خوبی برای ثبات دلار نخواهد بود..جون همه میدانیم که پتروشیمی ها ارز خود را در بازار ارز میفروشند و لازم نبود که مدیر عامل اظهار فضل کند..این خبر اگر تاثیر واقعی بگذارد دلار باید به حدود 60 باید برگردد
                        /:.rolleyessmileyani

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

باسلام خدمت دوستان..
                          اصلا علاقه ای به القای جو منفی و ناامیدکننده ندارم..ولی به این اغتقاد دارم بازار هنوز هم در خیلی از سهم ها در کف قرار ندارد و ریزش میتواند ادامه داشته باشد.این به این معنی نیست که ریزش قطعی است نه...فقط خواستم بگم با کف برخی سهام هنوز راه زیادی مانده است.....
                          نمیدونم شاید شما مپنای 650 تومانی را در کف میبینید ولی به نظرم حتی 300 تومان هم برای مپنا متصور بود
                          یا البرز 100تومانی را ارزان درحالیکه تا 50-60 تومان هم پتانسیل نزول دارد.
                          یا وتجارت 100تومانی که تا 60-70 تومان هم جا دارد..
                          یا بکام 100 تومان مثلا
                          و گروه روی به فرض مثال فاسمین بنده دقیقا متوجه نمیشم چرا پی به ایش 7 است؟
                          همچنین سهامی که احتمالا تعدیل منفی خواهند داشت و پی به ای پایین آن ها موقتی است!...
                          گروه"خ" که به امید سودسازی نجومی پی به ای عجیبی گرفته اند!
                          گروه قند...
                          گروه کاشی نه همه سهام ولی اکثرا..
                          حمل و نقل اکثرا
                          سهم های فوق حبابی هم فاکتوز گرفتم..سمگا...لپارس...کفپارس..کاذر..کسرا...غالبر.. بافق..کخاک و سهم هایی که حضور ذهن ندارم...
                          ..........................................******** *********************************................. ..............................
                          این مساله را مطرح کردم جون دیدم در برخی جاها کف بودن شاخص و این قبیل حرف ها در حال گفته شدن است..
                          طرح این مبحث بدین معنی نیست که حتما این توانایی بالقوه بالفعل شود ممکن است شود ممکن تا ابد این امر رخ ندهد....
                          طرح این مباجث با نوسانگیری منافات دارد/:.coolsmiley02:./
                          ارادت
                          آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/09/18, 19:17.

نظر

• nima2012
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 123

بحث کف بودن یا نبودن شاخص و سهام یه چیزه که منم اعتقاد دارم مثلا توریل چرا باید پی به ایش انقدر بالا باشه اما بحث دیگه اینه که پول و اراده ای برای رشد بازار دیده نمیشه تا قیمتا کمی بالا میره سیل عرضه ها رو مشاهده میکنیم گاهی با خودم میگم هدف دولت همین بود که این نقدینگی که مخرب هست در یه زندان گیر بیفته الان خیلی ها مترصد صفر شدن ضرر و خروج از بازار هستن سود که پیش کش
                            ترسم ازینه که تا ماه ها اتفاق خاصی رخ نده و اگه به قیمتا دقت کنید اکثریت قیمتا پایین تر از کف قبلی شاخص نزول کرده و همینطور فرسایشی داره پایین میره دو روز مثبت ده روز منفی شده حکایت بازار ما...
                            هم داریم بیست درصد سود بانک رو از دست میدیم هم داره سرمایمون آب میشه ضرری دوجانبه...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

تجربه ای باارزش

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2570&page=36

نظر

• علی علیزاده
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1159

در اصل توسط heydar";541338][COLOR="#0000CD پست شده است
                                باسلام خدمت دوستان..
                                اصلا علاقه ای به القای جو منفی و ناامیدکننده ندارم..ولی به این اغتقاد دارم بازار هنوز هم در خیلی از سهم ها در کف قرار ندارد و ریزش میتواند ادامه داشته باشد.این به این معنی نیست که ریزش قطعی است نه...فقط خواستم بگم با کف برخی سهام هنوز راه زیادی مانده است.....
                                نمیدونم شاید شما مپنای 650 تومانی را در کف میبینید ولی به نظرم حتی 300 تومان هم برای مپنا متصور بود
                                یا البرز 100تومانی را ارزان درحالیکه تا 50-60 تومان هم پتانسیل نزول دارد.
                                یا وتجارت 100تومانی که تا 60-70 تومان هم جا دارد..
                                یا بکام 100 تومان مثلا
                                و گروه روی به فرض مثال فاسمین بنده دقیقا متوجه نمیشم چرا پی به ایش 7 است؟
                                همچنین سهامی که احتمالا تعدیل منفی خواهند داشت و پی به ای پایین آن ها موقتی است!...
                                گروه"خ" که به امید سودسازی نجومی پی به ای عجیبی گرفته اند!
                                گروه قند...
                                گروه کاشی نه همه سهام ولی اکثرا..
                                حمل و نقل اکثرا
                                سهم های فوق حبابی هم فاکتوز گرفتم..سمگا...لپارس...کفپارس..کاذر..کسرا...غالبر.. بافق..کخاک و سهم هایی که حضور ذهن ندارم...
                                ..........................................******** *********************************................. ..............................
                                این مساله را مطرح کردم جون دیدم در برخی جاها کف بودن شاخص و این قبیل حرف ها در حال گفته شدن است..
                                طرح این مبحث بدین معنی نیست که حتما این توانایی بالقوه بالفعل شود ممکن است شود ممکن تا ابد این امر رخ ندهد....
                                طرح این مباجث با نوسانگیری منافات دارد/:.coolsmiley02:./
                                ارادت[/COLOR]
                                جناب حیدر جان با عرض سلام....بنده کاملا با نظر شما مخالفم و اعتقادی ندارم که سهام ها ریزش بیشتری داشته باشند بنا به دلایلی:اول اینکه مثلا سهام هایی که حدودا 50 60 درصد نزول کردن مثلا چه اتفاقی واسه شرکت افتاده است تو این هشت ماه؟ایا سود سازیشون کم شده؟یا اگر کم شده مثلا 50 درصد ای پی اسشون کم شده؟؟یا شرکت منحل شده یا یا یا.....؟هیچ اتفاقی واسه اکثر شرکت ها تو تولید یا فروششون نیوفتاده....متاسفانه این ریزشی هم که سهام ها داشته بخاط شاخص بوده و بازار نگاه شاخص میکنه و سهام خرید یا فروش میکنه/اگه شاخص مثبت باشه الله بختکی میخرن و برعکسش منفی باشه سهامدارانو باید تو صف فروش پیدا کرد////سهام هایی هم مثل مپنا استثنا هستن چون یجورایی لیدری بازارو میکنن و حتما نباید که پی به ایشون 5 یاکمتر باشه....باید بین مپنا سهم به این بزرگی با سهمی مثل گروه ساختمان یا قندی یا خودرویی یه فرقی باشه دیگه....چون اینگونه سهام های بزرگ با منفی یا مثبت شدنشون تاثیر چند صد واحدی رو شاخص میزارن.....شما مطمین باشید اگه مپنا بخواد بشه 300 کل بازار دسته کم پنجاه درصد دیگه میریزن واین غیر قابل قبوله از همه لحاظ.......یا علی
                                یا غنی....

نظر

در حال کار...
                                X