آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • DIEGO
    عضو عادی
    • Jan 2014
    • 85

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

با اجازه اقا حیدر بنده هم چند تا سهم که زیر نظر دارم رو بگم.
    1-کرمان:به نظر در 450-440 کف قابل قبولی ساخته و در ضمن منتظر برگزاری مجمع هم هست.سود 10 تومنی تقسیم میکنه که فکر کنم بیفته شب عید.
    نظر شخصی و کاملا اماتور من اینه که احتمال شرکت در مجمع و مجانی در اومدن سود مجمع هست.(تاکید میکنم حدس من اینه)
    حد ضرر هم شکست 440-450
    معایب:حامی درست و حسابی نداره و کم معاملست.
    2-ونفت:روی 230 داره خوب حمایت میشه.لذا به دلیل ریوارد به ریسک خوب با حد ضرر 230 گزینه خوبی برای واچ لیست هست.
    معایب:مظنون به داشتن آرایش سر و شانه
    3-بترانس:روند صعودی ملایمی گرفته و در صورت عبور از 420 میشه جدی تر بهش نگاه کرد.
    4-پتایر:در 420-430 خوب میخرند.دیروز هم خوب حمایت شده.لذا خرید در بازه مذکور با حد ضرر 420 .ریوارد به ریسک خوبی هم دارد.
    معایب:وجود حق تقدم کمی نفس سهم رو گرفته.در هفته گذشته تعداد کمی پرحجم فروشنده بودند و از طرفی تعداد ورودی ها به خروجی ها کمی بالا بوده(یه کی از دوستان تعبیر جالب و با مزه و +18 از این مورد داره که قابل بیان نیست!)
    5-ثتران:روند صعودی خوبی گرفته خرید در محدوده 217-220 با حد ضرر212-214 .
    معایب:روند بالاتر نزولیست.شاخص گروه تا مقاومت فاصله چندانی ندارد.
    6-فباهنر:روند صعودی خوبی گرفته.پس از ریزش 22 درصدی شاید یه کمی جبران کنه.شخصا صبر میکنم ببینم با 227-230 چه میکنه و بعد از اون تصمیم میگیرم.
    معایب:تا قیل از نزول اخیر سهم بازیگر داشت و بارزترین هنرش هم قرار دادن سفارشهای فروش 50 هزارتایی و فروش در منفی بود.روند غالب نیز نزولیست.
    از میان غولها هم رمپنا 635-640 با حد ضرر 630 شاید چند درصدی سود بده.
    آخرین ویرایش توسط DIEGO؛ 2014/10/02, 16:03.

نظر

• amir2011
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 27

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      با سلام
      بنده تا به امروز نمودار نگذاشتم و نخواهم گذاشت چون در تکنیکال طفل نوپایی هستم و اصلا نمودارهای بچه گانه من دردی را دوا نخواهد کرد و بیشتر از نمودار برای تایید نهایی استفاده میکنم
      ارادت
      سلام حیدرخان.لطفا ایمیلتان را بفرماییدمطلبی را می خواهم با شما در میان بگذارم.پیام خصوصی که این سایت ندارد یا من بلد نیستم.ممنون

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

در اصل توسط DIEGO پست شده است View Post
        با اجازه اقا حیدر بنده هم چند تا سهم که زیر نظر دارم رو بگم.
        1-کرمان:به نظر در 450-440 کف قابل قبولی ساخته و در ضمن منتظر برگزاری مجمع هم هست.سود 10 تومنی تقسیم میکنه که فکر کنم بیفته شب عید.
        نظر شخصی و کاملا اماتور من اینه که احتمال شرکت در مجمع و مجانی در اومدن سود مجمع هست.(تاکید میکنم حدس من اینه)
        حد ضرر هم شکست 440-450
        معایب:حامی درست و حسابی نداره و کم معاملست.
        2-ونفت:روی 230 داره خوب حمایت میشه.لذا به دلیل ریوارد به ریسک خوب با حد ضرر 230 گزینه خوبی برای واچ لیست هست.
        معایب:مظنون به داشتن آرایش سر و شانه
        3-بترانس:روند صعودی ملایمی گرفته و در صورت عبور از 420 میشه جدی تر بهش نگاه کرد.
        4-پتایر:در 420-430 خوب میخرند.دیروز هم خوب حمایت شده.لذا خرید در بازه مذکور با حد ضرر 420 .ریوارد به ریسک خوبی هم دارد.
        معایب:وجود حق تقدم کمی نفس سهم رو گرفته.در هفته گذشته تعداد کمی پرحجم فروشنده بودند و از طرفی تعداد ورودی ها به خروجی ها کمی بالا بوده(یه کی از دوستان تعبیر جالب و با مزه و +18 از این مورد داره که قابل بیان نیست!)
        5-ثتران:روند صعودی خوبی گرفته خرید در محدوده 217-220 با حد ضرر212-214 .
        معایب:روند بالاتر نزولیست.شاخص گروه تا مقاومت فاصله چندانی ندارد.
        6-فباهنر:روند صعودی خوبی گرفته.پس از ریزش 22 درصدی شاید یه کمی جبران کنه.شخصا صبر میکنم ببینم با 227-230 چه میکنه و بعد از اون تصمیم میگیرم.
        معایب:تا قیل از نزول اخیر سهم بازیگر داشت و بارزترین هنرش هم قرار دادن سفارشهای فروش 50 هزارتایی و فروش در منفی بود.روند غالب نیز نزولیست.
        از میان غولها هم رمپنا 635-640 با حد ضرر 630 شاید چند درصدی سود بده.
        پتایر دو تا از سهامداران که یک درصدی بودن در حال فروش هستن و دارن خارج میشن ....صحبت هایی هست که گزارش 6ماهش خوب نیست به نظرم باید صبر کرد بعد گزارش اقدام کرد تا اون موقع ریسکش زیاده
        در مورد ثتران باید بگم که بازار روی گروه ساختمون نیست
        کرمان سهم عالیه مخصوصا برای بلند مدتی ها
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Ahmad16
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 223

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
          پتایر دو تا از سهامداران که یک درصدی بودن در حال فروش هستن و دارن خارج میشن
          بله دقیقا دارن خالی می کنن..

خالی کنن سهم نفس می کشه و صعود می کنه ..

نظر

• amir2011
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 27

سلام.چجوری میشه پیغام خصوصی برای یک نفر تواین سایت زد.لطفا راهنمایی نمایید.ممنون

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

با اجازه دوستان برای خرید در هفته جاری به نظرم ختور به خاطر بنیاد خوب و نوع معاملات در روز 4 شنبه مناسب باشه برای خرید و همچنین شکربن حدود 300 گزینه مناسبی هست..... حد ضرر هم با توجه به شرایط لحظه ای متفاوته
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• علی بابا
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 972

وتوکا اوایل هفته بعدی و نه این هفته می رود مجمع
                هیمن نزدیکی ها رشدی خواهد داشت. (نه قبل از مجمع)
                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• amir2011
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 27

جناب heydar لطفا تماستان را بفرمایید.

نظر

• amir2011
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 27

جناب heydar لطفا شماره تماستان را به ایمیل من entezaran@yahoo.com ارسال بفرمایید.مطلبی را می خواهم مشورت نمایم.ممنون

نظر

• mahzad
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 898

شما فرمودید هرکس سهم معرفی کنه من فکر کردم یه جمع بندی انجام میدید گفتم رتکو از سهم های پیشنهادی هم حداکثر 4 پذیرفته میشه در کل تا پایان جمعه شب
                      90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• پاپیلو
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 224

بنظر بنده با بسوییچ میشه تا پایان سال سود خوبی کرد نمودارش خیلیشبیه نمودار 160تومنی مپنا هست که ما از صف فروش خریدیم

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Post
                          بنظر بنده با بسوییچ میشه تا پایان سال سود خوبی کرد نمودارش خیلیشبیه نمودار 160تومنی مپنا هست که ما از صف فروش خریدیم
                          با سلام
                          اگر ممکن است دلایل بنیادی خود را بیان کنید.

نظر

• amir2011
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 27

heydar لطفا مجدد ایمیل چک شود.مرسی

نظر

• علی بابا
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 972

سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

ختراک:دوبار به قیمت های 205 هم حمله کرده در طی ماه گذشته و نتوانست بشکند >>>تا زمانیکه که شکسته نشده احتمال نوسان 180-205 وجود دارد پس خرید مناسب یا نزدیک 180 یا بعد از شکست 205 تومان

جخزر که دوستمون مسعود رمضانی معرفی کردند >>>طی این هفته حجم خوبی رد و بدل شد ولی به نظر میرسه کنترل میشود خرید محدوده 550 تومان

ثتران :210 تومان خریدش بسیار کم ریسک ولی برای نوسان چند درصدی و نه یک رالی جانانه..با عبور از محدوده ی 240 میتوان انتظار رالی درست وحسابی از آن داشت.

ونفت:تشخیص برای بنده سخت دوستان نظرشون رو لطف کنند بیان کنند ولی شخصا اگر بخوام بخرم حدود 200-210 میخرم.

خودرو: در محدوده ی 250-265 است و باید منتظر شکست یکی از نواحی مذکور باشیم حالت بی تصمیمی است فعلا..

رتکو: 990 نیاید شکسته شود صعودش هم منوط به تثبیت بالای 1025-1030 است .

کرمان: 450 کم ریسک برای خرید روند نزولی است ولی میتوان نوسان چند درصدی با خرید 450 تومانی داشته باشیم بنده چند وقت پیش ورود و خروج بذون سود داشتم روی سهم و چیزی که متوجه شدم اون جریان نقدینگی که چند وقت پیش در این سهم بود دیگر نیست!

ادامه ی سهام تا انتهای امشب اگر عمری باشد..

کلا دنبال سهمی باید بود که نوسان درست و حسابی بده نه چند درصدی ..مثل زمگسا هفته ی گذشته که نزدیک به 20 درصد در طول یک هفته رشد داشت

نظر

در حال کار...
                                X