آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط heydar";545157]حالا اگر بخواهیم اولویت بندی کنیم

[B][COLOR="#FF0000
    پست شده است
    A:[/COLOR][/B]شکربن-بسویچ-چکارن >>در صورت مشاهده حمایت ورود بدون هیج تانی
    دوستان خسته نباشید..هفته ی خوبی بود نسبتا...
    این سه سهم هم که با هفکری انتخاب شدند وضعیت خوبی داشتند..
    سفارود آقا محمد رحمتی
    وخارزم علی بابا ی گل
    رتکو mahzad
    فباهنر diego
    حخزر آقا مسعود
    کار گروهی قطفا برآیندش روز به روز بهتر میشه..فقط دوستان لطف کنند نظرات خودشان را با دلیل متقن بگویند..
    بنده واقعا دوست ندارم کار جمع بندی رو انجام بدم و به نظرم سهم های پیشنهادی باید همهشون تحت نظر باشند ولی برخی دوستان دنبال چکیده ی کارند به همین خاطر چندتا سهم پرتکرار و با تحلیل بهتر به عنوان گروهAقرار میگیرند
    ارادت

نظر

• zorba
      ستاره دار(3)
      • Aug 2013
      • 3951

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      دوستان خسته نباشید..هفته ی خوبی بود نسبتا...
      این سه سهم هم که با هفکری انتخاب شدند وضعیت خوبی داشتند..
      سفارود آقا محمد رحمتی
      وخارزم علی بابا ی گل
      رتکو mahzad
      فباهنر diego
      حخزر آقا مسعود
      کار گروهی قطفا برآیندش روز به روز بهتر میشه..فقط دوستان لطف کنند نظرات خودشان را با دلیل متقن بگویند..
      بنده واقعا دوست ندارم کار جمع بندی رو انجام بدم و به نظرم سهم های پیشنهادی باید همهشون تحت نظر باشند ولی برخی دوستان دنبال چکیده ی کارند به همین خاطر چندتا سهم پرتکرار و با تحلیل بهتر به عنوان گروهAقرار میگیرند
      ارادت
      سلام حیدر جان
      اگه ستاره میدی تا سهم معرفی کنیم....وگرنه که هیچ:D;)
      زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• mirzaei,s
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 77

وآتوس نزدیک به 1300000 سهم برای فروش داشت که امروزهمش مچ شده سهم واقعا ارزنده هست با قیمت41 تومن

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط mirzaei,s پست شده است View Post
          نزدیک به 1300000 سهم برای فروش داشت که امروزهمش مچ شده سهم واقعا ارزنده هست با قیمت41 تومن

تو همه تاپیک ها این رو زدی
          سهم خوب احتیاج به این نوع تبلیغ نداره
          قيمت اسمي این سهم 350رياله
          یعنی همین 35 هم زیادیشه
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            سلام حیدر جان
            اگه ستاره میدی تا سهم معرفی کنیم....وگرنه که هیچ:D;)
            زوربا جان یه سهم معرفی کن یه هفته ای 20 درصد بده ..همه ی ستاره ها برای شما..ستاره برای ما نون که نمیشه شاید بدرد شما بخوره:D

نظر

• seraj
              ستاره دار(2)
              • Feb 2012
              • 2064

محمد جان
              سفارود بارار پایه است باید برم کارگزاری حالش نیست:D
              شکربن عالیه .رشد بسیار خوبی خواهد کرد موجب تحیر خواهد شد... من خریدم و فروختم دیروز و دو روز پیش .:D با معاملاتش آشنا نبودم قلقش دستم نبود متاسفانه عجله کردم
              ختور: تو این دو هفنه خوب رشد کرده
              با سلام
              حیدر جان خوشم میاد صادقانه اتفاقات معاملاتتان را بیان میکنید . کمتر تریدری را با این ویژگی دیدم . این میتونه برای امثال من که تازه کار هستم یک نکته آموزشی باشه . متشکر.
              آخرین ویرایش توسط seraj؛ 2014/10/08, 20:41.
              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• پاپیلو
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 224

ضمن تشکر از رحمتی عزیز مجددا روی بسوییچ و بیمه ملت تاکید می کنم و فلوله رو مناسب نمیدونم و حرف قبلی خودم رو در مورد فلوله پس می گیرم (جزئیاتش قابل گفتن نیست )

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

زوربا جان یه سهم معرفی کن یه هفته ای 20 درصد بده ..همه ی ستاره ها برای شما..ستاره برای ما نون که نمیشه شاید بدرد شما بخوره:D
                  والا ستاره برای ما هم نون نمیشه....من محض قشنگیش روی لباس گفتم:D
                  با اینحال شما هم ستاره خیرات نمیکنی وگرنه چیز "نشد" از ما نمیخواستی....
                  آخه مرد مومن، 20 درصد یه هفته ای؟
                  ......
                  من پیشنهاد میکنم شما و یا دوستان یه همچین سهم مجرب و صاحب کرامتی معرفی کنی، اونوقت من خودم از مدیران بورسی درخواست میکنم،همه رو یکی یه ستاره مهمون کنن:D
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

مدیریت سرمایه:
                    برخی دوستان دید شون نسبت به کسی که سکه و یا دلار میخرد دیده یک خائنه..میگویند دلال و دلال بازیه که باعث شد دلار سال 90-91 سه برابر شود اگر این دلالان زالو صفت نبودند که اینطور نمیشد!
                    بنده در جواب این دوستان باید عرض کنم بزرگترین دلال در کشور ما خود دولت است و این افراد خرده پا اصلا نمیتوانند آنقدر در قیمت ها دستکاری کنند مگر سرمایه شان چقدر است؟1میلیون دلار 10 میلیون دلار چقدر؟!

سال 90-91 آدم با چشم خودش داشت میدید که دولت دست کرده در جیبش و کل سرمایش در حال به باد رفتن..چرا برای حفظ سرمایه نباید کاری میکرد؟

بگذارید یه کم با عدد و رقم صخبت کنم:
                    فرض کنید 100 میلیون تومان(80000دلار) داشتید.طی دو سال 90-91 در بانک گذاشته بودید با سود 18% >>.>>>میشود 140 میلیون (45 هزار دلار)بعد از دوسال 35 هزار دلار دولت از جیب شما برداشت!
                    حالا اگر کسی 100 میلیون رو همین طور گذاشته بود که دیگه بدتر سرمایش میشد 30 هزار دلار >>>50 هزار دلار دولت از جیب این بنده ی خدا برداشته...

...........................................
                    ....................................
                    .............................
                    ادامه دارد..

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

با سلام
                      خزامیا 142-143 را بشکند باز صعودی خواهد بود.

کاذر و کگاز هر دو برگشت خوبی داشتند بنیاد کاذر تعریفی نیست ولی خوب نوسان میده

ونیرو و گروه قند و وصنا که صف داره هم تحت نظارت

نظر

• szgolyas
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 38

پياذر تا بالاي کانال تثبيت نشه وارد نشيد

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2938

با سلام خدمت دوستان
                          جمع قشنگی دارد شکل میگیرد یا بهتر بگم شکل گرفته است، بدون ادعاهای عجیب و غریب و صرفا با هدف تبادل نظر و به اشتراک گذاشتن تجربیات . تبریک میگویم به آقا حیدر عزیز و دوست داشتنی و همچنین سایر دوستان فعال
                          معمولا آخر هفته فرصتی دست میدهد که کل بازار را بررسی کرده و و به اندازه بضاعت نکاتی را برداشت میکنم. شرکت در مسابقات هفتگی نیز دلیل دیگری است برای بررسی همه جانبه بازار البته به شرط بدست آوردن وقت.
                          این روزها معتقدم که با رنج شدن بازار سرمایه، باید نگاه جدی به حجم معاملات داشت
                          به دلیل کمبود نقدینگی ورود سرمایه های کوچک نقش آفرین شده اند و البته نوسان گیری استراتژی اصلی بازار شده است. به همین علت و علل دیگر به نظرم سهم های با ارزش زیر 500 میلیارد گزینه های خوبی برای نوسانگیری برای سرمایه های کوچک و متوسط باشد.
                          روش بررسی به این شکل است که ابتدا حجم معاملات شاخص گروها را بررسی کرده آنها که تحرکات چشمگیری درونشان رخ داده را مشخص کرده و دلایل تغییرات را در زیر مجموعه ها بررسی میکنم.
                          نکته: این روزها معاملات بلوکی هم نقش مهمی بازی میکنند و باعث و بانی حجم خوردن بعضی سهام میشوند که به نظرم ملاک و معیار مناسبی برای انتخاب سهم نیستند.
                          نتیجه بررسی این آخر هفته به شکل زیر است. نقد دوستان و احیانا تکمیل تحلیل سهم را به جان دل پذیرا هستیم
                          1. کانی های فلزی

• کمنگنز با اینکه حجم قابل ملاحظه ای معامله نشده اما در 4 روز پیاپی روند صعودی حجم و قیمت همراه شده است هرچند به نظرم همچنان در اصلاح به سر میبرد ولی ممکن است که پس از پایان A نوبت به B رسیده باشد با هدف 715 یا 767 . البته توجه به این نکته تکنیکی هم ضروری است که سیگنال ورود بعد از پشت سر گذاشتن قله قبلی کوتاه مدت سهم کم ریسک تر خواهد بود یعنی حدود 630
                          • ومعادن: از 12 میلیون حجم مربوط به اخر هفته 10 میلیون مربوط به بلوک سهم است ونکته اش را خدمتتان گفتم. اما اگر به سابقه توجه کنید این مدت حقوقی هر روز در حال خریدن است. از لحاظ تکنیکی سهم به کف قبلی خودش نزدیک شده و خب ممکنه که حتی کف جدیدی هم بسازد. ولی از حیث زمان باید حرکت سهم شروع شود. البته نباید از این نکته گذشت که 218 هم ممکن است هدف بعدی سهم باشد. نهایتا اینکه تو واچینگ میان مدت باشه بد نیست

1. محصولات فلزی

• فاذر: همانطور که تحلیل سهم نشان میدهد نوید شروع موج 5 محرز شده و حجم معاملات هم در چند روز پیاپی این را تایید میکند. یه دوستی داریم به نام تمام که گیر داده بود برای دو میلیون سهمی که یکی از حقیقی های گنده سهم داره که باید معامله بشود تا حرکت شروع بشه. تو هفته گذشته هم فکر میکنم خیال این دوست سخت گیرمان هم راحت شده باشد. ممکن است که سهم تا 233 برود و نتواند خط روند نزولی میان مدت خود را بشکند و مجددا اصلاح کند که در این صورت باید با دید اتمام موج 2 و شروع موج 3 از 5 وارد سهم شد. یک ابر قوی کومو هم جلوی سهم خودنمایی میکند اما به نظرم این حجم معامله آنرا فیل میکند
                          • فلامی: این هم حجم خوبی خورده در دو روز پیاپی و ممکن است نوسان خوبی بدهد. از حیث تکنیکی و نمای شکل درک مناسبی از سهم ندارم و شاید بعد از یک رشد به صلاحش باشد که به روند اصلاح ادامه دهد ولی این تغییر حجم غیر از این واقعیت را میگوید

1. چند رشته ای ها

• وامید تنها سهمی است که باعث تغییرات حجم در این شاخص شد که البته بر میگردد به معاملات بلوکی که کلا میگذریم

1. کاشی و سرامیک

• کترام- کلوند و کپارس : احتمال میدهم که این حجم معاملات در این سهم های ریز بازار بر میگردد به گزارشهای پیش روی. دوستان اگر اطلاعی دارند اطلاع رسانی کنند

1. کانی غیرفلزی

• کاذر: همراهی حجم و قیمت و شکسته شدن خط روند کوتاه مدت همه و همه گواه حرکت سهم است. به لحاظ تکنیکی اگر بپذیریم که یک مثلث کاهشی و نزولی تشکیل شده، میشود هدف تکنیکی 700 را برای این شکل در نظر گرفت که البته مقاومتهای زیادی سر راه خواهد داشت
                          • کرازی: و اما کرازی این سهم هم حجم خوبی داشته در یک روز هم نه بلکه در سراسر هفته ولی نکته ای که این سهم دارد عبرت آموز است که باید دوستان به آن توجه کنند. سهم بعد از یک صعود مناسب به سقف قبلی رسیده و اینگونه حجم خوردن در این مواقع نشان از پیاده شدن است. لذا نکته نقض هم برای حجم وجود دارد فکر میکنم این قضیه برای شگل هم اتفاق افتاده و شک ندارم که این حجم وحشتناک بخاطر فروش سهم توسط نوسانگیرها است و بهتر است در روش بررسی سهم به این نکته نیز توجه ویژه داشته باشیم.

تک سهم های دیگری هم از دیگر گروه ها مشاهده میشود که تغییرات قابل ملاحظه ای داشته اند. بررسی آنها را میگذاریم به عهده دیگر دوستان

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط heydar";546427][B][COLOR="#FF0000 پست شده است
                            مدیریت سرمایه:[/COLOR][/B]
                            برخی دوستان دید شون نسبت به کسی که سکه و یا دلار میخرد دیده یک خائنه..میگویند دلال و دلال بازیه که باعث شد دلار سال 90-91 سه برابر شود اگر این دلالان زالو صفت نبودند که اینطور نمیشد!
                            بنده در جواب این دوستان باید عرض کنم بزرگترین دلال در کشور ما خود دولت است و این افراد خرده پا اصلا نمیتوانند آنقدر در قیمت ها دستکاری کنند مگر سرمایه شان چقدر است؟1میلیون دلار 10 میلیون دلار چقدر؟!

سال 90-91 آدم با چشم خودش داشت میدید که دولت دست کرده در جیبش و کل سرمایش در حال به باد رفتن..چرا برای حفظ سرمایه نباید کاری میکرد؟

بگذارید یه کم با عدد و رقم صخبت کنم:
                            فرض کنید 100 میلیون تومان(80000دلار) داشتید.طی دو سال 90-91 در بانک گذاشته بودید با سود 18% >>.>>>میشود 140 میلیون (45 هزار دلار)بعد از دوسال 35 هزار دلار دولت از جیب شما برداشت!
                            حالا اگر کسی 100 میلیون رو همین طور گذاشته بود که دیگه بدتر سرمایش میشد 30 هزار دلار >>>50 هزار دلار دولت از جیب این بنده ی خدا برداشته...

...........................................
                            ....................................
                            .............................
                            ادامه دارد..
                            ادامه ی بحث:
                            سال 90 اگر کسی 50 درصد پولش را غیر ریالی کرده بود میتوانست حداقل قدرت خرید خود را حفط کند:
                            40 هزار دلار +50 میلیون پول نقد رایج مملکت=80 هزار دلار>>>>سال 92>>>> (50 میل )+40 هزار دلار(برابر با 140 میلون تومان)= 190 میلیون تومان =55 هزار دلار
                            با این جال که ارزش دلاری حدودا 30 درصد افت کرده ...30 درصد کجا ؟! 62.5 درصد افت در صورت حفظ ریال کجا؟!
                            ............................................
                            این مثالی بود که حالت خاص بود و شاید تکرار ناپذیر..
                            ولی مدیریت سرمایه همیشگی باید باشد..بویژه ما در کشوری زندگی میکنیم که تصمیمات یک روزه فراوان دیده میشود..مذاکرات به بن بست برسه دلار چند خواهد شد؟اصلا کشور در طی این یک سال مگر فقط به امید مذاکرات نبود؟ اگر شکست بخورد چه میشود؟همیشه باید تمام سناریوها در نظر گرفته شوند و هیچ سناریویی از پیش حذف شده نیست.اگر توافق شد چگونه پیش خواهیم رفت؟
                            .........................
                            بنده شخصا حدود 50 درصد سرمایم غیر ریالی بود و واقعا همین 50 درصد خیلی به من کمک کرد که از تورم عقب نیفتم...
                            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/10/10, 20:00.

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

با سلام
                              خزامیا 142-143 را بشکند باز صعودی خواهد بود.

کاذر و کگاز هر دو برگشت خوبی داشتند بنیاد کاذر تعریفی نیست ولی خوب نوسان میده

ونیرو و گروه قند و وصنا که صف داره هم تحت نظارت
                              در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                              با سلام خدمت دوستان
                              جمع قشنگی دارد شکل میگیرد یا بهتر بگم شکل گرفته است، بدون ادعاهای عجیب و غریب و صرفا با هدف تبادل نظر و به اشتراک گذاشتن تجربیات . تبریک میگویم به آقا حیدر عزیز و دوست داشتنی و همچنین سایر دوستان فعال
                              معمولا آخر هفته فرصتی دست میدهد که کل بازار را بررسی کرده و و به اندازه بضاعت نکاتی را برداشت میکنم. شرکت در مسابقات هفتگی نیز دلیل دیگری است برای بررسی همه جانبه بازار البته به شرط بدست آوردن وقت.
                              این روزها معتقدم که با رنج شدن بازار سرمایه، باید نگاه جدی به حجم معاملات داشت
                              به دلیل کمبود نقدینگی ورود سرمایه های کوچک نقش آفرین شده اند و البته نوسان گیری استراتژی اصلی بازار شده است. به همین علت و علل دیگر به نظرم سهم های با ارزش زیر 500 میلیارد گزینه های خوبی برای نوسانگیری برای سرمایه های کوچک و متوسط باشد.
                              روش بررسی به این شکل است که ابتدا حجم معاملات شاخص گروها را بررسی کرده آنها که تحرکات چشمگیری درونشان رخ داده را مشخص کرده و دلایل تغییرات را در زیر مجموعه ها بررسی میکنم.
                              نکته: این روزها معاملات بلوکی هم نقش مهمی بازی میکنند و باعث و بانی حجم خوردن بعضی سهام میشوند که به نظرم ملاک و معیار مناسبی برای انتخاب سهم نیستند.
                              نتیجه بررسی این آخر هفته به شکل زیر است. نقد دوستان و احیانا تکمیل تحلیل سهم را به جان دل پذیرا هستیم
                              1. کانی های فلزی

• کمنگنز با اینکه حجم قابل ملاحظه ای معامله نشده اما در 4 روز پیاپی روند صعودی حجم و قیمت همراه شده است هرچند به نظرم همچنان در اصلاح به سر میبرد ولی ممکن است که پس از پایان A نوبت به B رسیده باشد با هدف 715 یا 767 . البته توجه به این نکته تکنیکی هم ضروری است که سیگنال ورود بعد از پشت سر گذاشتن قله قبلی کوتاه مدت سهم کم ریسک تر خواهد بود یعنی حدود 630
                              • ومعادن: از 12 میلیون حجم مربوط به اخر هفته 10 میلیون مربوط به بلوک سهم است ونکته اش را خدمتتان گفتم. اما اگر به سابقه توجه کنید این مدت حقوقی هر روز در حال خریدن است. از لحاظ تکنیکی سهم به کف قبلی خودش نزدیک شده و خب ممکنه که حتی کف جدیدی هم بسازد. ولی از حیث زمان باید حرکت سهم شروع شود. البته نباید از این نکته گذشت که 218 هم ممکن است هدف بعدی سهم باشد. نهایتا اینکه تو واچینگ میان مدت باشه بد نیست

1. محصولات فلزی

• فاذر: همانطور که تحلیل سهم نشان میدهد نوید شروع موج 5 محرز شده و حجم معاملات هم در چند روز پیاپی این را تایید میکند. یه دوستی داریم به نام تمام که گیر داده بود برای دو میلیون سهمی که یکی از حقیقی های گنده سهم داره که باید معامله بشود تا حرکت شروع بشه. تو هفته گذشته هم فکر میکنم خیال این دوست سخت گیرمان هم راحت شده باشد. ممکن است که سهم تا 233 برود و نتواند خط روند نزولی میان مدت خود را بشکند و مجددا اصلاح کند که در این صورت باید با دید اتمام موج 2 و شروع موج 3 از 5 وارد سهم شد. یک ابر قوی کومو هم جلوی سهم خودنمایی میکند اما به نظرم این حجم معامله آنرا فیل میکند
                              • فلامی: این هم حجم خوبی خورده در دو روز پیاپی و ممکن است نوسان خوبی بدهد. از حیث تکنیکی و نمای شکل درک مناسبی از سهم ندارم و شاید بعد از یک رشد به صلاحش باشد که به روند اصلاح ادامه دهد ولی این تغییر حجم غیر از این واقعیت را میگوید

1. چند رشته ای ها

• وامید تنها سهمی است که باعث تغییرات حجم در این شاخص شد که البته بر میگردد به معاملات بلوکی که کلا میگذریم

1. کاشی و سرامیک

• کترام- کلوند و کپارس : احتمال میدهم که این حجم معاملات در این سهم های ریز بازار بر میگردد به گزارشهای پیش روی. دوستان اگر اطلاعی دارند اطلاع رسانی کنند

1. کانی غیرفلزی

• کاذر: همراهی حجم و قیمت و شکسته شدن خط روند کوتاه مدت همه و همه گواه حرکت سهم است. به لحاظ تکنیکی اگر بپذیریم که یک مثلث کاهشی و نزولی تشکیل شده، میشود هدف تکنیکی 700 را برای این شکل در نظر گرفت که البته مقاومتهای زیادی سر راه خواهد داشت
                              • کرازی: و اما کرازی این سهم هم حجم خوبی داشته در یک روز هم نه بلکه در سراسر هفته ولی نکته ای که این سهم دارد عبرت آموز است که باید دوستان به آن توجه کنند. سهم بعد از یک صعود مناسب به سقف قبلی رسیده و اینگونه حجم خوردن در این مواقع نشان از پیاده شدن است. لذا نکته نقض هم برای حجم وجود دارد فکر میکنم این قضیه برای شگل هم اتفاق افتاده و شک ندارم که این حجم وحشتناک بخاطر فروش سهم توسط نوسانگیرها است و بهتر است در روش بررسی سهم به این نکته نیز توجه ویژه داشته باشیم.

تک سهم های دیگری هم از دیگر گروه ها مشاهده میشود که تغییرات قابل ملاحظه ای داشته اند. بررسی آنها را میگذاریم به عهده دیگر دوستان
                              این هفته کم استقبال شد...
                              بهرحال این سهام بررسی شده در این هفته بود.

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

رتکو 10776 یه مقدار خرید شد یه بنده خدایی عجله داشت برای فروش

اعتلا فعلا انتظارات را برآورده نکرده:D

رتکو با 1 درصد سود خالص دادم
                                آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/10/11, 10:29.

نظر

در حال کار...
                                X