کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
اولین قطعه ساز
خفنر گزارش داد گزارش معمولی
بخواد خودشو بکشو 30-40 تومان بیشتر سود نمیتونه بساره
...
حواستان باشه به خصوص برخی قطعه سازها برخی هاشون باد شدند
اولین قطعه ساز
خفنر گزارش داد گزارش معمولی
بخواد خودشو بکشو 30-40 تومان بیشتر سود نمیتونه بساره
...
حواستان باشه به خصوص برخی قطعه سازها برخی هاشون باد شدند
بالاخره موضع خودتو مشخص کن
همین رایان که گرفتی سودش بیشتر از چی فنر نیست
بازار انتظار خاصی از گزارش خ ها نداره
بیشتر باید مواظب اونایی بود که اصطلاحا خشک خشکن و فروشنده ندارن ولی پ/ای بالاتر از 5 نمیگیرن
[emoji1]
بالاخره موضع خودتو مشخص کن
همین رایان که گرفتی سودش بیشتر از چی فنر نیست
بازار انتظار خاصی از گزارش خ ها نداره
بیشتر باید مواظب اونایی بود که اصطلاحا خشک خشکن و فروشنده ندارن ولی پ/ای بالاتر از 5 نمیگیرن
[emoji1]
نه ما گهگاهی از دید بنیادی سهام رو بررسی میکنیم.همین..فقط قطعه سازها رو باید هرروز دنبال کرد دیدیم گاهی اوقات قفل میکنند و رو دست آدم میمونند.
اکثر قطعه سازها رو از ابتدای مهر ماه تا کنون بررسی کنید 20 درصد گین داده اند و باز هم خواهند داد. گزارش پایان سال اکثر انها دیدنی خواهد بود. یکه زارع گفت که تا 10 سال دیگر ایران خودرو باید 3 میلیون دستگاه تولید کند یعنی حداقل سالی 200 هزار دستگاه بیشتر!
گین اصلی این وسط واسه قطعه سازهاست از منفیهای اونها بهره ببرید که بعدا پشیمون نشید
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
اکثر قطعه سازها رو از ابتدای مهر ماه تا کنون بررسی کنید 20 درصد گین داده اند و باز هم خواهند داد. گزارش پایان سال اکثر انها دیدنی خواهد بود. یکه زارع گفت که تا 10 سال دیگر ایران خودرو باید 3 میلیون دستگاه تولید کند یعنی حداقل سالی 200 هزار دستگاه بیشتر!
گین اصلی این وسط واسه قطعه سازهاست از منفیهای اونها بهره ببرید که بعدا پشیمون نشید
بهرحال از نظر نوسان و پول و این مباحث نظری ندارم چون گروه رو دنبال نکردم ولی از نظر بنیاد زیاد حرفی برای گفتن ندارند..شاید از همین جا 100 درصد هم رشد کنند اطلاع ندارم
داره خوبم داره الانم دقیق چن روز رو حمایتهآر اس آی هم رو50 حمایت خوبیه5روز هم رو کیجونسن داره معامله میشه من که برا کوتاه مدت خریدم به شرطی که این حمایتو نشکونه.
دوستان شنبه دانا راه میده؟نظرتون چیه ؟ از دیروز روش کار میکنم خواستم امروز یکی از سهمهارو فداش کنم نشد!شنبه 132یه گیر کوچیک داره اگه رد کنه که احتمالا با حرکت امروز میکنه ولی اگه رد نکرد خوراک خریده.من برا کوتاه مدت گفتم!
دوستان شنبه دانا راه میده؟نظرتون چیه ؟ از دیروز روش کار میکنم خواستم امروز یکی از سهمهارو فداش کنم نشد!شنبه 132یه گیر کوچیک داره اگه رد کنه که احتمالا با حرکت امروز میکنه ولی اگه رد نکرد خوراک خریده.من برا کوتاه مدت گفتم!
طبق این نمودار مسخره من سهم میخاد از یه مثلثی خارج بشه
اگه خارج بشه اهداف بالای 200 داره
حد ضرر سهم رو 117 هست
اگه 117 بشکنه ممکنه تا 90 تومن بریزه که بعیده این اتفاق بیفته
نظر