کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دکتر جان ..منور کردید
گفتیم کمی با جام جهانی فوتبالی بشیم/:.rolleyessmileyani
دکتر حان سهم برای نوساگیری نداری به ما معرفی کنی؟
بعد از مشکل قلبی سال پیش ....
تنها میان مدت کار می کنم....
ولی چند صفحه ای که خوندم از نظراتت بسیار لذت بردم....کاملا علمی نوسان می گیری...
الان هم تک سهم غپینو ام به دید پایان 93.....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
بعد از مشکل قلبی سال پیش ....
تنها میان مدت کار می کنم....
ولی چند صفحه ای که خوندم از نظراتت بسیار لذت بردم....کاملا علمی نوسان می گیری...
الان هم تک سهم غپینو ام به دید پایان 93.....
خدا بد نده... خطر که رفع شده ان شالله..
واقعیتش نوسانگیری سخته و لحظه ای بازار رو رها کردن برابر با ضرر میشه مثل سبزوایی که خریدم و هنوز نفروختم ..
ولی چون میخواستم در بازار باشم و بازده کلی امسال به نظرم آنچنان بالا نخواهد بود ،رو اوردیم به نوسانگیری..
50درصد سبد من هم غپینوست قبل از مجمع خریدم /:.smilingsmiley.:/
ارادت
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
با سلام
در مورد گروه خودرو و دیگر رقبا
نمیدونم دوستان چقدر با بازار خودرو و قیمت های و تغییرات آن آشنا هستند و یا پیگیر هستند
امر مهمی که حدود 6ماهی است رخ داده رشد فروش خودروهای چینی در بازار ماشین است
شاید چند وقت پیش میگفتند ماشین چینی آشغاله ولی کم کم نظرات در حال مثبت شدنه و امر مهم افزایش کیفیت خودروهای چینی ،تنوع سازی همراه با افزایش اعتماد مردم است که باعث تغییرات نمایی در فروش خودروی چینی خواهد شد ،مطمئن باشید کاهش قیمت تدریجی در مدل های حاضر چینی را در آینده نزدیک شاید تا آخر سال شاهد خواهیم بود و تنوع سازی امر مهمی است که بزودی رخ خواهد داد
البته سایپا چند مدل خودروی چینی قصد دارد مونتاژ کند ، خودم هنوز به جمع بندی نرسیدم که چینی ها اینجا مونتاژ کنند یا صادر کنند برایشان بهتر است
تصورم این است کم کم بازار خودروی جهانی بدست چینی ها خواهد افتاد
ارادتمند
حیدر جان سلام، تاپیکتو دوست دارم...دوست دارم یه استراتژی با کمک شما ها داشته باشیم که در کنار هم بشه سود های خوبی برد.....
من یه موردی که دارم روش کار میکنم سود های 6 ماهه هست
6 ماهه 40 درصد
بازی با اعداد با واقعیت فاصله داره ولی آیا در بورس ایران نمیشه توی این استراتژی پیروز شد؟
100 میلیون در چیزی بین 3-4 سال .... 1 میلیارد
در اصل توسط heydar";500169]با سلام شب بخیر
[COLOR="#0000FF پست شده است
رکیش با حدود 2%ضرر فروش رفت
10%سبزوا سر به سر فروش رفت 90 درصد باقیمانده فردا وارد ضرر میشود
50 درصد سبد را غپینو خریدم //رفتم مچمع قیمت خرید 5921ریال بدون احتساب کارمزد
زمگسا هم سر جاش هست
4%درصد نقد ..
خوب دوستان عزیز برآیند این هفته
رکیش گفته بودم 2% اشتباه کرده بودم حدود 5%درصد زیان درست است >>>150هزار تومان منفی
سبزوا >>10درصدش یربه یر فروش رفت >>بقیش هنوز تو سبده27درصد
غپینو 50درصد
کهرام>>>10درصد
حکشتی حدود 3درصد
زمگسا را با حدود 3درصد سود دادم البته سود سهام برای چند ماه تحویل میگیریم که من اون مقدار را در نظر میگیرم تا محاسبات پیچیده نشود >> که میشود 132000تومان سود
مابقی نقد
پس فعلا 20 میل شده>>>>>19985 تقریبا در این هفته کاری نکردیم[/COLOR] /:.sadsmiley.:/
در اصل توسط ali-79 پست شده است
قرار نشد از تاپیک استفاده جهت دار بکنی
هر کی تو اطراف و آشنایان خودروی چینی تو این چند سال خریده عین چیز پشیمونه .
ولی چند نفریم راضی هستن که بنظرم دروغ میگن . شما ببن کدوم پیش فروش ایرانخودرو رو زمین مونده و روز اول پر نشده . نمیگم ساعت اول . انشاله که کمی واقع بین بشیم .
مثبت بینی نخواستیم .
فرغون های وطنی از این آشغالهای چینی بهتره . این نظر منه .
اینکه تو دنیام حرفی برای رقابت داشته باشه . دیگه من نمیدونم . نه اطلاعات کافی دارم نه دانش اینکارو .
تولیدات چین رو با تولید جنسهای غربی در چین اشتباه نگیریم .
در اصل توسط ali-79 پست شده است
قرار نشد از تاپیک استفاده جهت دار بکنی
هر کی تو اطراف و آشنایان خودروی چینی تو این چند سال خریده عین چیز پشیمونه .
ولی چند نفریم راضی هستن که بنظرم دروغ میگن . شما ببن کدوم پیش فروش ایرانخودرو رو زمین مونده و روز اول پر نشده . نمیگم ساعت اول . انشاله که کمی واقع بین بشیم .
مثبت بینی نخواستیم .
Sent from my GT-N7100
داداش عصبانی نشو /:.smilingsmiley.:/
استفاده ابزاری کجا بود ،نظری بود که جایی بهتر از اینجا براش پیدا نکردم ؛این نظرو میشه تو تایپیک خودرویی نوشت نه
البته من به دنبال بحث هستم همین که شما بحث میکنید عالیه
نظر من و شمای نوعی قطعا همیشه درست نیست
از این به بعد چیزی خارج از موضوع نمینویسم/:.smilingsmiley.:/
در این تایپیک همه گونه سهام خرید و فروش میشود و هیچ فرقی بین گروههای مختلف وجود ندارد این رو صفحه ی یک هم گفتم پس بحث بنیادی نداریم و از دوستان به خاطر در ج مطلب قبلی پوزش میخوام
عصبانت کجا بود عاقو.:D اون جمله شوخی بود .
میدونم تو تاپیک خودش نمیشه چیزی نوشت . :D
اتفاقا خوبه که بجز نوسان داری نظرات خودتم میگی استفاده کنیم . شما همین فرمون ادامه بده :D
کلا موافق هر گونه بحثی هستم . :)
من فعلا دی دارم . خودرویی هم روزانه خرید و فروش میکنم . اگه فرصتش بشه . :)
نظر