آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

حق تقدمها بازی خاص خودشونو دارن .
    برای نوسان گیری هم خیلی پر ریسکه .
    حق تقدم سشرق تازه باز شده . بنابراین یه ماهی میشه روش کار کرد . از ماه دوم به بعد بازی فرسایشی میشه معمولا . بخاطر شناور زیاد سهم اصلی فکر کنم نوسانات زیادی داشته باشه .
    دوستان موافق نظرشون رو راجع به قیمت تعادلی حق ها و خودش بگن .
    آخر وقت 4شنبه هم یه آتیش بازی تو وساخت در جریان بود . بنظرم با کمی بخت و اقبال گین خوبی میشه از این سهم گرفت .

Sent from my GT-N7100

نظر

• عادل عطایی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 331

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
      با سلام دوباره. خب امروز از هر دوشون خریدم.
      زنگان حدود 392 میانگینم بود. رتکو هم 1025 . هر دوشون رو میشد پایین تر هم خرید ولی دیگه گذشته.
      ببینم چیزی کاسب میشیم یا نه.
      با سلام.
      زنگان حدود 375 فروخته شد یعنی 4.5% ضرر. با کارمزد حدود 6 درصد. بزرگترین اشتباهم این بود که سهمی رو بدون این که از قبل با روند معاملاتش آشنا باشم خریدم. رتکو هم 1100 فروخته شد که میشه 7.3% سود. کارمزد رو هم که در نظر بگیریم میشه 5.8 درصد. روی هم رفته یعنی این هفته هیچی کاسب نبودیم.
      اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
        حق تقدمها بازی خاص خودشونو دارن .
        برای نوسان گیری هم خیلی پر ریسکه .
        حق تقدم سشرق تازه باز شده . بنابراین یه ماهی میشه روش کار کرد . از ماه دوم به بعد بازی فرسایشی میشه معمولا . بخاطر شناور زیاد سهم اصلی فکر کنم نوسانات زیادی داشته باشه .
        دوستان موافق نظرشون رو راجع به قیمت تعادلی حق ها و خودش بگن .
        آخر وقت 4شنبه هم یه آتیش بازی تو وساخت در جریان بود . بنظرم با کمی بخت و اقبال گین خوبی میشه از این سهم گرفت .

Sent from my GT-N7100
        فکر کنم حق تقدم خودرو و خچرخش مناسب تر باشه
        حیف خچرخش ح تا 18خرداد وقت داره ،خود خچرخش با تثبیت بالای 1960وارد روند صعودی میشود
        سشرق فاصله اش با با حقش معقوله ،چطور به این نتیجه رسیدید که میتواند خوب نوسان بدهد؟

سهمی است به نام غبهنوش نوسان های 8درصدیش معروفه برای شنبه
        آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/05/29, 18:00.

نظر

• (حیدری)
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 1030

در اصل توسط (حیدری) پست شده است View Post
          با سلام وعرض ادب خدمت دوستان سبد من
          10درصدمداران
          10درصدخمحرکه
          30درصد صادرات
          20درصد خبهمن
          30درصد وساپا
          خبهمن ووساپا واسه نوسانگیری
          باسلام خدمت دوستان بزرگوار
          همون سبد هفته قبل را فعلا نگه داشتم.یه مقدار نقدینگی دستم اومد که دادم وساپا گرفتم تا فعلا میانگین بیاد پایین
          در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• عادل عطایی
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 331

یه مطلبی رو هم راجع به نوسانگیری و کلا معامله در بورس عرض کنم که البته اکثریت دوستان خودشون بهتر از من میدونن، و اون مدیریت سرمایه هست. مدیریت سرمایه عموما به رعایت حدضرر گفته میشه که من اون رو بیشتر در قالب انظباط معاملاتی میدونم. و میشه مدیریت سرمایه ایستا یا انفعالی اسمشو گذاشت. در مقایل مدیریت سرمایه فعال هست که در جهت افزایش سود و بهبود کارایی سیستم معاملاتی هست. (حالا اسمش هر چی هست) با یه مثال عرض میکنم.

بر فرض من چهار میلیون تومن پول دارم. میرم تحلیل میکنم و دو تا سهم a و b رو با قیمت هر دو 100 تومن برای خرید پیدا میکنم. با دید فروش در آخر هفته. سهم a خرید خوبی از آب در میاد و روزی 2 تومن رشد میکنه و سهم b هم روزی 2 تومن نزول میکنه. یعنی بعد از یک هفته اولی حدودا 10 درصد رشد کرده و دومی 10 درصد نزول. اگه پله ای نخریده باشم و تا آخر هفته هم خرید و فروش نکنیم بازده سبد صفر هست. ولی اگه پله ای خرید کرده باشیم و مثلا 50% از خریدمون باقی مونده باشه اینجا نقش مدیریت سرمایه ظاهر میشه.

حالت اول: بعد از دو روز برای جبران ضرر سهم b میانگین کم میکنیم و روی منفی 4 درصد 25 درصد بقیه رو از سهم b میخریم. به هر حال پایین رفته و ریسکش کمتر میشه. فرداش هم باز 25 درصد باقیمانده رو در منفی 6 درصد. قیمت تموم شده سهم برای ما در میاد حدودا 96.6. وقتی آخر هفته بشه چی میشه؟ من هستم و 31000 تا سهم 90 تومنی و 10000 تا سهم 110 تومنی. و در نتیجه 4 میلیونم شده 3890000. به عبارتی 2.75 درصد ضرر. ( بدون لحاظ کردن کارمزد کاگزاری)

حالت دوم: بعد از دو روز باز هم از سهم a میخرم 4 درصد گرونتر و میانگینم میره بالاتر. فردا شم تتمه پول رو باز از سهم a میخرم. حدودا میانگین خریدم میشه 103.4. آخر هفته داریم 29000 سهم 110 تومنی و 10000 سهم 90 تومنی. یعنی 4،090،000 تومن. به عبارتی 2.25% سود. ( بدون لحاظ کردن کارمزد کاگزاری)
            تفاوت سرمایه ما در این دو حالت 5 درصده. با دو سهم کاملا یکسان.

نتیجه گیری : ممکنه من ( نوعی) سیستم تحلیلی خوبی داشته باشم که 70-60 درصد مواقع ( یا حتی بیشتر) سیگنال درست بده و من ضرر کنم. از طرفی ممکنه سیستمی داشتم باشم که 40% مواقع سیگنال درست میده ولی من سود کنم. مهم اینه که از فرصت ها استفاده کامل و بهینه بکنیم و آسیب ناشی از تحلیل ها و تصمیم های نادرست رو به حداقل برسونیم. به عبارتی مدیریت سرمایه حتی از تحلیل ( اعم از بنیادی و تکنیکال) هم مهمتره. مدیریت سرمایه یعنی همواره وزن سهام رو به رشد در سبد ما بیشتر شه و هر چه بیشتر از سهم رو به پایین پرهیز کنیم. در واقع به جای بستن معاملات با ضرر، با رقیق کردن و کم کردن درصد سهم زیانده، همزمان از ضرر هنگفت جلوگیری میکنیم و متقابلا به استقبال سود میریم. به نظرم رعایت این اصل واقعا مفید هست و صد البته که خیلی خیلی سخته.

باز هر کجا که دوستان فکر میکنند اشتباه میکنم با آغوش باز پذیرای انتقادات هستم.
            یا حق

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

با سلام

رتاپ تثبیت بالای 860 تومان وارد روند صعودی میشود ،حدضرر 830تومان--- در این گروه رکیش نخرید!

وملت که یکی از دوستان معرفی کرده بود را بررسی کردم به نظرم مناسبه و ریسکش به نسبت پایین میباشد برای احتیاط هم حدضرر 62.5تومان

حکشتی گفته بودم حد ضرر 440تومان هنوز نشکسته ولی به نظر میرسه تا 420 تومان خواهد رفت البته شاید..

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

در اصل توسط heydar";501979]فکر کنم حق تقدم خودرو و خچرخش مناسب تر باشه
                حیف خچرخش ح تا 18خرداد وقت داره ،خود خچرخش با تثبیت بالای 1960وارد روند صعودی میشود
                سشرق فاصله اش با با حقش معقوله ،چطور به این نتیجه رسیدید که میتواند خوب نوسان بدهد؟

[COLOR="#FF0000
                پست شده است
                سهمی است به نام غبهنوش نوسان های 8درصدیش معروفه برای شنبه[/COLOR]
                بخاطر اینکه سهم اصلی خودش پر نوسانه :)

Sent from my GT-N7100

نظر

• nudnik
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 224

در اصل توسط heydar";501979]فکر کنم حق تقدم خودرو و خچرخش مناسب تر باشه

[COLOR="#FF0000
                  پست شده است
                  سهمی است به نام غبهنوش نوسان های 8درصدیش معروفه برای شنبه[/COLOR]
                  غبهنوش حقش یا خودش ؟

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
                    بخاطر اینکه سهم اصلی خودش پر نوسانه :)

Sent from my GT-N7100
                    فکر کردم پیشنهادتون برای فرداست
                    در اصل توسط nudnik پست شده است View Post
                    غبهنوش حقش یا خودش ؟

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk
                    خود سهم ،غبهنوش در حال حاضر حق نداره

......

دوستان عزیز سهم های مورد نظر خود را بیان کنند تا با تضارب آرا بتوانیم چند سهمی برای هفته ی بعد در نظر داشته باشیم
                    آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/05/30, 18:06.

نظر

• abstract
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 1506

منکه قبلا گفتم .
                      دی . وساخت .سشرقح.فباهنر .

Sent from my GT-N7100

نظر

• DJANGO
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1701

در اصل توسط heydar";502229]فکر کردم پیشنهادتون برای فرداست

خود سهم ،غبهنوش در حال حاضر حق نداره

......

[B][COLOR="#FF0000
                        پست شده است
                        دوستان عزیز سهم های مورد نظر خود را بیان کنند تا با تضارب آرا بتوانیم چند سهمی برای هفته ی بعد در نظر داشته باشیم[/COLOR][/B]
                        سلام.حیدر جان به نظرم پدرخش واسه این هفته بد نباشه./:.winksmiley02.:/
                        عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
                          سلام.حیدر جان به نظرم پدرخش واسه این هفته بد نباشه./:.winksmiley02.:/
                          سلام عزیز
                          پدرخش رو بررسی کردم ، حله ،فقط از اون سهم هاست که آدم توش گیر بیفته ،فرار سخته /:.smilingsmiley.:/ معاملاتش رو یه مدتی زیر نظر داشتم

خودرو با حد ضرر 267 در روند صعودی سهامداران تا زمانیکه که 267 نشکسته نگه داری کنند خودم شاید فردا از این گروه خرید داشته باشم بدون هیچ تعصبی و احتمالا خکاوه یا خچرخش خواهد بود
                          ///////////

حق تقدم وسکاب هم هست چون قیمتش زیر 100تومانه میتونه یه حرکاتی بکنه ولی نکته ی مهمش عدم تعلق سود به حق است

نظر

• عادل عطایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 331

به نظر من کترام هم بد نباشه. چهارشنبه داشت رو +4 فردا معامله میشد. خیلی وقت بود زیر نظر داشتمش. چهارشنبه تو اون خرتوخری عرضه اولیه و هنگ کردن سیستم نفهمیدم چی شد از دستم در رفت. شاید فردا خریدم.

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

حق سکاب آستانه تعدادش 10 هزار تاس
                              اصلا فکرتو مشغولش نکن :D

Sent from my GT-N7100

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

باسلام

غبهنوش چون سهمی است کم حجم زیر نظر داشته باشید و تا اطمینان از برگشت نخرید ،احتمالا برگشت نزدیک باشه ولی ممکنه امروز محقق نشود

جناب عطایی کترام با صف خرید شروع کرد بررسی رو کهرام داشته باشید /:.smilingsmiley.:/
                                آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/05/31, 07:46.

نظر

در حال کار...
                                X