کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
باز يه عرضه اوليه اومد 50 م صف گذاشتن پشتش
آخرشم عرضه بشه همه فروشنده ميشن /:.yead.:/
حكايتيه عاغا
باهنر فروشنده داره . بالا نخريد .
از دتوليد -5 استقبال ميشه . براي حقوقي دي هم شفا مسئلت ميشه /:.weirdsmiley.:/
از دتوليد -5 استقبال ميشه
عاغا چه استقبالي شد /:.tonguesmiley:./ تا ديروز كسي خريدار نبود .نذاشتن بما برسه /:.hmmsmiley.:/
از دي -5 هم استقبال ميشه /:.yead.:/ ببينم اينم ميره +5
چرخ خودرو پنچر شده . اصولا پول بايد به گروههاي ديگه در حال تزريق باشه
ولي نميدونم من اشتباه فكر ميكنم يا فروشنده ها /:.mellowsmiley.:/
خريد امروز منم فباهنر از صف فروش . سشرقح 8 درصد نوسان . ولي چيزي بما نرسيد :D بخاطر طمع . دي كمي رفت تو ضرر ولي براش نقدينگي دارم >:)
زاميادم برا خريد خوبه از صف
عرضه امروز زیاد بود نمیدونم شایدخبری آمده و ما خبر نداریم
رئیسجمهور در جمع کارکنان حفاظت محیط زیست گفت: برخی مردم بیکارند و شغل ندارند و دائم دچار توهمات هستند و مدام غصه دین مردم را میخورند در حالی که نه دین را میشناسند و نه آخرت را. - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930310000147#sthash.77gfak6d.dpu f>:D<
عرضه امروز زیاد بود نمیدونم شایدخبری آمده و ما خبر نداریم
رئیسجمهور در جمع کارکنان حفاظت محیط زیست گفت: برخی مردم بیکارند و شغل ندارند و دائم دچار توهمات هستند و مدام غصه دین مردم را میخورند در حالی که نه دین را میشناسند و نه آخرت را. - See more at: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13930310000147#sthash.77gfak6d.dpu f>:D<
دیگه شنبه هام به یکشنبه اضافه شده .ولی تنها چیزی که بنظر خوب میاد خرید و فروش پله ای هستش . هر چند سود کم میشه . ولی ضررم کم میشه .
ربسس جمهور آخرش دعوا راه میندازه :D
امروز من هم به پیشنهاد حیدر عزیز کهرام خریدم. از قیمت های منفی تا خود صف خرید. اردر آخرمم که انجام نشد. فباهنر هم که معاملاتش بدک نبود و صف یک میلیونیش مثل آب خوردن جمع شد. فردا ببینیم زور خریدارا میچربه یا فروشنده ها. حخزر هم کم کم داره قیمتش جذاب میشه برا خرید.
نظر