کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
در مورد بازار قبلا هم گفتم امسال بازده کلی بازار به 40درصد نخواهد رسید یعنی شاید سقف شاخص امسال شکسته نشود پس زیاد سهم رو نگه ندارید چون به جز خواب پول چیزی عایدتون نمیشه
یا کلا خروج یا نوسان بگیرید
نوسانگیری هم همیشه جواب نمیده ولی مهم برآیند کلی است که مثبت باید باشه
رکود بر اکثر قسمت های کشور حاکمه چرا باید انتظار داشت بورس پررونق باشه؟
بعضی ها رو میشناسم 40درصد ضرر کرده و الان دست رو دست گذاشته که پولش برگرده؛فکر نمیکنم حداقل تا یک سال دیگر پولش برگرده شاید هم بیشتر از یک سال..
در مورد بازار قبلا هم گفتم امسال بازده کلی بازار به 40درصد نخواهد رسید یعنی شاید سقف شاخص امسال شکسته نشود پس زیاد سهم رو نگه ندارید چون به جز خواب پول چیزی عایدتون نمیشه
یا کلا خروج یا نوسان بگیرید
نوسانگیری هم همیشه جواب نمیده ولی مهم برآیند کلی است که مثبت باید باشه
رکود بر اکثر قسمت های کشور حاکمه چرا باید انتظار داشت بورس پررونق باشه؟
بعضی ها رو میشناسم 40درصد ضرر کرده و الان دست رو دست گذاشته که پولش برگرده؛فکر نمیکنم حداقل تا یک سال دیگر پولش برگرده شاید هم بیشتر از یک سال..
شما خریداتون از نظر زمانی چقدر میمونین تا سهم حرکتشو شروع کنه ینی از نظر زمانیحد ضررتون چقدره و حد ضرر واسه قیمت سهمتون چقدره چون خریداتون کوتاه مدته میپرسم .. ممنون
شما خریداتون از نظر زمانی چقدر میمونین تا سهم حرکتشو شروع کنه ینی از نظر زمانیحد ضررتون چقدره و حد ضرر واسه قیمت سهمتون چقدره چون خریداتون کوتاه مدته میپرسم .. ممنون
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk
واقعیتش قاعده ی خاصی ندارم و بیشتر به روانشناسی بازار کار دارم ممکنه یک روز ممکنه دوهفته با سهمی بمونم
ما بیشتر دنبال اخبار در نقاط پر پتانسیل تکنیکالی
یا در پایان اصلاح یا کف کانال
یا روی نقاط فیبو
الان نهایت دو روز مثبت زیاد است
و نهایت 15 درصد عشق است
حتی یک روز مثبت شد
فردا دیدم داره برمیگرده رد میکنم میره
پس حد ضرر نقطه ورود است برای من
و در ضمن راحت یک روز مثبت کامل رو دارم
اگر ارزش معاملات در روز بشه 100 میلیارد میشه تا 15 درصد هم امیدوار بود
من يک معامله گر موفق هستم ، زيرا:
1) لبه هاي خود را کاملا بي طرفانه انتخاب ميکنم.
2)قبل از ورود به هر معامله ريسک خود را تعيين ميکنم.
3)يا کاملا اين ريسک را ميپذيرم يا وارد معامله نميشوم.
4)بدون هيچ درنگ يا محافظه کاري بر طبق لبه هاي خود عمل مي کنم.
5)همانقدر از بازار سود ميگيرم که موقعيتش را براي من فراهم کرده .
6)به طور مرتب بر خودم نظارت دارم تا خطا نکنم.
7)کاملا به لزوم رعايت اين اصول براي موفقيت مستمر دربازار باور دارم،در نتيجه هيچ گاه از آنها تخطي نميکنم.
با اجازه استاد با سهامداری با خارزم حداکثر سه هفته یه نوسان 15 دزصدی را دوستان تجربه می کنند ،حتما می پرسید به چه دلیلی ،وخارزم بیشتر با بانک ها رشد می کند جون بیشتر پرتفو آن وبصادر و وپاسار است اینها هم نزدیکی مجمع یه جهش قیمت دارند و خارزم هم به 184 تومان 10 روز پیش می رسد.(البته 15 درصد من ورود 160 و خروج 184 می باشد)
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر