آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

تو این تالار بغل میخوندم یکی نوشته بود پدیده خریده..واقعا اونیکه الان خریده میخواد چند بفروشه؟بعد که به خاک سیاه نشستن..میاند به رییس جمهور تا هرکس که ذستش به آن میرسد ناسزا میگوید
    نمیگوید من اشتباه کردم البته اگر اون فرد پس ازسقوط سهمش زنده بماند!بدیهی است متوفی قادر نیست بگوید!/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• madio
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 390

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      تو این تالار بغل میخوندم یکی نوشته بود پدیده خریده..واقعا اونیکه الان خریده میخواد چند بفروشه؟بعد که به خاک سیاه نشستن..میاند به رییس جمهور تا هرکس که ذستش به آن میرسد ناسزا میگوید
      نمیگوید من اشتباه کردم البته اگر اون فرد پس ازسقوط سهمش زنده بماند!بدیهی است متوفی قادر نیست بگوید!/.:biggrinsmiley.:/
      واقعا!در خراب بودن ساختار اقتصادی کشور هیچ شکی نیست
      در پر اشتباه بودن روش اداره کشورم هیچ شکی نیست
      در فساد هم شکی وجود نداره
      ولی خیلیا بجای توجه به واقعیت ها سعی میکنن با فش به این و اون خودشون رو تخلیه کنن
      هرکی باس اول زمین بازی رو ببینه بعد وارد بازی بشه نتیجه بازی رو قبول کنه
      البته بعضیا مث من به این بازی معتادن هر شرایطی که باشه از بازی دست بر نمیدارن
      این زامیاد و پارس خودرو بد جور دارن چشمک میزنن

نظر

• abstract
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1506

پس این دولت و مجلس وظیفشون چیه ؟
        چطور برا بورس همه نظر میدن . حباب درمانی میکنن .
        ولی برا این چیزا کسی نظری نداره .

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
          وقتی دارن در تلویزیون را به راه تبلیغ می کنند(و ایضا محصولات مشابه)... ایا چیزی غیر از دروغ و دزدی است
          هم مردم وظیفه دارن و هم حکومت
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• ابوذر
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 614

شما به این صدا وسیما ضرغامی پول بده هر چی بخواهی برات تبلیغ میکنه فرقی هم نداره بهترین مکان برای کلاه برداری قانونی وسریع !!

نظر

• akbarea
              عضو جدید
              • Sep 2014
              • 1

باسلام بردوستان چرانشه سود کرد باید اصول معامله ونوسان گیری رو بلد باشی و بعد هر خرید و فروش و کسب سود سیستم رو خاموش کنی بعد به استراحت بکنی دندان طمع رو بکنی و سود معامله ات رو از روی حرص و طمع و عجله ازدست ندی .

نظر

• abstract
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1506

http://www.leader.ir/langs/fa/index....tShow&id=12230

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

تجربه ای که چند وقت پیش از سمگا بدست آوردم....
                  سمگا سهمی بود که بنده تکنیکالی وارد شدم و اون زمان مثل الان انقدر معروف نبود!!دوستان اومدند گفتند خطرناکه و از این دست مسایل قیمتش حدود 400تومان قبل از افزایش سرمایه بود ولی من به قول دوستمون کمی میخواستم آدرنالینم بالا بره و خریدم البته سنگین نبود ولی نمودارش حاکی از روند صعودی عجیب داشت بنده حدود 520-550 از سهم خارج شدم و الان میبینم عجب خروج بدی بود!
                  >>>>>>>>>نتیجه گیری>>>>>>.سهم هایی که روند صعودی دارند و مطمئن از روندشان هستید را به این راحتی رها نکنید حتی اگر همه بگویند حباب است ...تا زمانیکه حد ضرر نشکسته فروش در روند پرقدرت صعودی اشتباه محض است!/:.Heart.:/

نظر

• ابوذر
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 614

در اصل توسط heydar";538739]تجربه ای که چند وقت پیش از سمگا بدست آوردم....
                    سمگا سهمی بود که بنده تکنیکالی وارد شدم و اون زمان مثل الان انقدر معروف نبود!!دوستان اومدند گفتند خطرناکه و از این دست مسایل قیمتش حدود 400تومان قبل از افزایش سرمایه بود ولی من به قول دوستمون کمی میخواستم آدرنالینم بالا بره و خریدم البته سنگین نبود ولی نمودارش حاکی از روند صعودی عجیب داشت بنده حدود 520-550 از سهم خارج شدم و الان میبینم عجب خروج بدی بود!
                    [COLOR="#0000FF
                    پست شده است
                    >>>>>>>>>نتیجه گیری>>>>>>.سهم هایی که روند صعودی دارند و مطمئن از روندشان هستید را به این راحتی رها نکنید حتی اگر همه بگویند حباب است ...تا زمانیکه حد ضرر نشکسته فروش در روند پرقدرت صعودی اشتباه محض است![/COLOR]/:.Heart.:/
                    دقیقا هم دردیم من هم همان زمان خارج شدم وبا انکه قصد ورود پایینتر را داشتم اما در گیر سهام خورویی وپتروشیمی شدیم وضرر هم کردیم

نظر

• mamadzar
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 396

در اصل توسط heydar";538739]تجربه ای که چند وقت پیش از سمگا بدست آوردم....
                      [COLOR="#0000FF
                      پست شده است
                      >>>>>>>>>نتیجه گیری>>>>>>.سهم هایی که روند صعودی دارند و مطمئن از روندشان هستید را به این راحتی رها نکنید حتی اگر همه بگویند حباب است ...تا زمانیکه حد ضرر نشکسته فروش در روند پرقدرت صعودی اشتباه محض است![/COLOR]/:.Heart.:/
                      در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                      دقیقا هم دردیم من هم همان زمان خارج شدم وبا انکه قصد ورود پایینتر را داشتم اما در گیر سهام خورویی وپتروشیمی شدیم وضرر هم کردیم
                      دقیقا در تایید صحبت دوستان ، اون اولا که تازه وارد بازار شده بودم ( گرچه هنوزم تازه واردم ! :D ) جمله ی trend is your friend رو دیدم و کلی باش حال کردم ! ولی الان توی این چند ماه اخیر با پوست و خون حسش کردم !
                      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

فولای خرید شد

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

فولای خرید شد
                          به نظر میرسه خریدار خوبی اومده پشت سهم

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

فلامی.....من اشتب زدم....
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• abstract
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1506

كفپارس امروز بسته ميشه . اين تخليه بخاطر ترس از نتيجه مجمع هستش . ولي براي ريسك پذيراش گزينه قابل توجهي هست
                              در ضمن طي واگرايي كانال صعودي شكسته و حمايت سهم حدود 420 ميتونه باشه
                              لاستيكي ها بالاي زيادي ندارن . ولي فردام يه منفي كامل بخورن در حد نوسان كوچيك ميشه زير نظر گرفت

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

كفپارس امروز بسته ميشه . اين تخليه بخاطر ترس از نتيجه مجمع هستش . ولي براي ريسك پذيراش گزينه قابل توجهي هست
                                در ضمن طي واگرايي كانال صعودي شكسته و حمايت سهم حدود 420 ميتونه باشه
                                تنها یک ماهی خاویاری میتونه این سهم رو بخره!!!
                                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X