آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Vishkia
    عضو عادی
    • Oct 2014
    • 205

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post

بنده درصد زیادی نقد هستم و مقدار کمی سهم دارم ولی از سقوط بازار لذت نمی برم و منتظرم بازار در روند صعودی قرار بگیره تا سرمایه ام رو وارد کنم
    چون اگر بازار در روند نزولی باشه شما رو نمی دونم ولی من در بازار یکطرفه ایران وقتی قیمت ها روز به روز پائین تر میاد چه جوری باید سود کنم؟؟؟
    گوشت و مرغ نمی خوایم بخریم که پائین تر بخریم به نفع ما باشه!
    ما در این بازار جمع شدیم که سهمی رو بخریم و در قیمت بالاتر بفروشیم تا سود کنیم...
    ممنون كه مفهوم بازار رو به من نشون داديد!
    همه مي دونن كه هيچ بازارى هميشه صعودي يا نزولي نخواهد بود و بالاخره تغيير مسير خواهد داد. شما هم بالاخره سرمايه ات رو وارد خواهى كرد ولى اگه منظور من رو متوجه نشديد مشكل من نيست دوست عزيز!

در ضمن پيشنهاد مي كنم يك بار ديگه پست قبلى من رو با دقت بخونيد. من سعى مي كنم هميشه به نحوى بنويسم كه خداي نكرده برداشت اشتباه از عرايضم نشه.

عرض كردم كسانى كه لذت مى برن قطعن در دسته نقد شوندگان هستند چون اگه كسى نقد نباشه و از ريزش بازار خوشحال باشه قطعن يه جاى كارش مي لنگه!! و اين به اين معنى نيست كه همه كسانى كه نقد هستن دارن از ريزش بازار لذت مي برن:)

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
      شبندر بدبخت کی رو بدبخت کرد؟
      81 و تا نیمه اول 92 که همش بالا رفت و به همه سود رساند.
      اون هایی که تو قله خریدند دیگه مقصر خودشون بودند
      فکر نکنم کسی که در پی بر ای6 این سهم را خریده باشد اشتباه در قله خریده باشد..در واقع وساخت ثنوسا نبوده...
      وقتی هم سهمی نوسانها 50درصدی به دو سمت کند ریسکش بالا میرود....
      مگر اینکه کلیت بازار تغییر کند
      خودرو و خپارس ...هم چند برابر شدند...انهم زمانی که دلار ثابت بود در حالیکه سود شبندر باید یک سوم شود چون دلار زمانش سه برابر شد....و سود ایندو برابر
      آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/12/30, 00:22.
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• mnm
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 155

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
        فکر نکنم کسی که در پی بر ای6 این سهم را خریده باشد اشتباه در قله خریده باشد..در واقع وساخت ثنوسا نبوده...
        وقتی هم سهمی نوسانها 50درصدی به دو سمت کند ریسکش بالا میرود....
        مگر اینکه کلیت بازار تغییر کند
        خودرو و خپارس ...هم چند برابر شدند...انهم زمانی که دلار ثابت بود در حالیکه سود شبندر باید یک سوم شود چون دلار زمانش سه برابر شد....و سود ایندو برابر

ببخشیدا شما الان حرف از پی ای2یا3میزنی حالا 6کم شد؟! 1800تکنیکال مورد داشت شاخص هم نفس آخرش بود اونجا! هر چند ارزشش بالاتر بود ولی!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟............

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
          ٢٠٠ درصد نقديا :))

از وقتى يادمه دارى در جاهاى مختلف فروم بد فاز منفى ميدى.

اميدوارم با غرض نباشه. ال
          بته قطعن بازار با حرف من و شما حركت نمي كنه و راه خودش رو ميره، چه مثبت چه منفى.

در مورد پتروها هم كه يه جا نوشته بوديد با تعديلهاى منفى در گزارشهاى ٩ ماهه بازار رو كله مي كنن چند تا نكته به ذهنم ميرسه كه گفتم عرض كنم:

١- بازار در عين انجام دادن حركات ژانگولرى موردى، به طور كلى هوشمنده و منتظر گزارشها نميمونه و تا همينجا بخش زيادى از اونا رو پيشخور كرده و داره مى كنه
          ١- پتروها بيشترين سهم رو از بازار بورس دارن
          ٢- بزرگترين كمك دولت در ارزآورى و كنترل بازار ارز هستن
          ٣- صنعتى هستن كه دولت روى درآمدشون چه در زمان تحريم و چه در صورت موفقيت در مذاكرات خيلى حساب كرده و مي كنه
          ٤- نفت پايين اومده و دلار بالا رفته. درسته به يه نسبت نيست ولى بخشى از كاهش قيمت نفت رو جبران مي كنه
          ٥- مهم تر از همه، پتروها آيتمى دارن به عنوان نرخ خوراك كه الان تعيينش به دولت واگذار شده و مي تونه برگ برندشون بشه. صحبت سر ارائه فرمول منعطفيه كه يكى از متغيرهاش قيمتهاى جهانى باشه و منطقيش هم همينه. درهر صورت پتروها حتما بايد يك حاشيه سود تعريف شده اى داشته باشن و دولت هم اينو ميدونه و به نظر من سر اين مسله باهاشون كنار مياد. بنابراين تا زمان تعيين قطعى نرخ خوراك بايد منتظر موند.

با توجه به مطالب بالا اگر تعديل منفى هم در كار باشه به اون اندازه اى كه شما فكر مي كنيد نخواهد بود. به نظر من در مورد پتروها بايد با احتياط بيشترى صحبت كرد:)

در انتها به همه دوستان عرض مي كنم خوشحال ميشم هركس در مورد يه سهم نظر مهم و تعيين كننده اي داره با تحليل در موردش صحبت كنه. اين كه نفت نصف شده فاتحه پتروشيمى رو بايد خوند تو كت من نميره. اگه در مورد يك سهم پتروشيمى تحليلى انجام داديد و با تحليل به اين نتيجه رسيديد تحليلتون رو اينجا قرار بديد تا ما هم استفاده كنيم و كسانى هم كه نقدى دارن بيان كنن. گرچه به نظر من تا تعيين نشدن تكليف نرخ خوراك، تحليل قابل اتكايي نميشه انجام داد.

موفق باشيد
          مثلا با غرض باشد چه اتفاقی می افتد؟
          اینهمه سهم دیگران باد کردند رفت انداختند خلق ... حالا یکی هم بریزد با حرف ما مشکلی هست
          دوما سعی کن یک چیزی را خوب بخونی.وقتی اتهام میزنی .هرگز من نگفتم در گزارش9ماهه تعدیل منفی میدهند...البته حق داری چون افق دیدت چند روزه است دیگران را شبیه خود میدانی....بگذارید مقدار پیش بینی سود سال های اتی ...و 12ماهه امسالشان مشخص شود بعد .. ......فکر کنم شما هم مثل رفیق بالاییت مشکل خواندن داری ..اون یکی میگفت فلانی فقط بلد است بگوید دلار بالا میرود...!!انموقع که ما میگفتیم دلار بخرید او اصلا نیم دانست دلار چیه....
          اما اینکه تو کتت نمی رود نفت بریزد پترو نصف شود مشکل خودت است نمیدانم همبستگی بالای 90درصد محصولات پتروشیمی با نفت و گاز را چطور باید بفهمی..
          از رفیقت بالاییت که غنی از تحلیل است بگو یادت دهد چطور قیمتهای پتروشیمی را پیدا کنی بعد یک نگاه تغییر قیمتشان بکن تا بدانی انچه ماههای قبل میگفتیم تازه دارد رخ میدهد ....البته اگر بلد باشد...
          کلا مغنیان زیادند یک عده مغنی غنی کار هسته...یک عده مغنی تحلیل
          tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

در اصل توسط mnm پست شده است View Post
            ببخشیدا شما الان حرف از پی ای2یا3میزنی حالا 6کم شد؟! 1800تکنیکال مورد داشت شاخص هم نفس آخرش بود اونجا! هر چند ارزشش بالاتر بود ولی!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟............
            2و3کجا بود؟از کجات اوردی....
            گفتم4بالاتر ریسکی است...
            tom cruise in face book

نظر

• Vishkia
              عضو عادی
              • Oct 2014
              • 205

مثلا با غرض باشد چه اتفاقی می افتد؟
              اینهمه سهم دیگران باد کردند رفت انداختند خلق ... حالا یکی هم بریزد با حرف ما مشکلی هست
              دوما سعی کن یک چیزی را خوب بخونی.وقتی اتهام میزنی .هرگز من نگفتم در گزارش9ماهه تعدیل منفی میدهند...البته حق داری چون افق دیدت چند روزه است دیگران را شبیه خود میدانی....بگذارید مقدار پیش بینی سود سال های اتی ...و 12ماهه امسالشان مشخص شود بعد .. ......فکر کنم شما هم مثل رفیق بالاییت مشکل خواندن داری ..اون یکی میگفت فلانی فقط بلد است بگوید دلار بالا میرود...!!انموقع که ما میگفتیم دلار بخرید او اصلا نیم دانست دلار چیه....
              اما اینکه تو کتت نمی رود نفت بریزد پترو نصف شود مشکل خودت است نمیدانم همبستگی بالای 90درصد محصولات پتروشیمی با نفت و گاز را چطور باید بفهمی..
              از رفیقت بالاییت که غنی از تحلیل است بگو یادت دهد چطور قیمتهای پتروشیمی را پیدا کنی بعد یک نگاه تغییر قیمتشان بکن تا بدانی انچه ماههای قبل میگفتیم تازه دارد رخ میدهد ....البته اگر بلد باشد...
              کلا مغنیان زیادند یک عده مغنی غنی کار هسته...یک عده مغنی تحلیل
              يه نگاه به نوشته خودم كردم يه نگاه به جواب شما به اين نتيجه رسيدم:

بيخيال، اصلا شما درست ميگى!

Sent from my iPad using Tapatalk
              آخرین ویرایش توسط Vishkia؛ 2014/12/30, 01:02.

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                چه میشد اگرواقعا در مورد یک موضوع تحلیل بلد نبودیم حداقل تحلیل ارائه نمی کردیم. بازار نیارزیده نخواهد ارزید هرگز، نشان از اوج فقر تحلیلی یک فرد است.
                شبندر خیلی ها را بد بخت کرد و یحتمل با باز شدنش خیلی بیشتر بد بخت کند
                اقلا خودرو هر روز نقد می شود....
                بورس ایران باید سل داشته باشد چون هیچ سهمی پی بر ای بالای4اصلا نمی ارزد....و نیارزیده و نخواهد ارزید...
                هرگز.....

تحلیل چی سعی کن زیاد اظهار نظر نکنی
                احتمالا خوب گشتی و پیدا نکردی چیزی که بیا یی بوق کنی و جار بزنی فلان تحلیل فلانی غلط شد
                نفر قبلی هم که میگفت من فقر تحلیلی ام و خودش مغنی است مخبر الدوله و... بود..میخواست وتوسم را بکند تو پاچه خلق با سود کذایی130تومن که نصفش غیر عملیاتی بود..و خودش را میکشت که بازار بخاطر ما بالا نمیرود چون فقر تحلیلی داریم...میخواستند خلق را ... بدانند که سوارش شوند سواری بگیرند ولی رکب خورد .
                در تاپیک سیاسی هم قبلا اظهار فضل کردی...ادعاهایت را با سوال جواب دادم ..گفته بودی هزینه سنگین عظیم شده روی هسته در زمان طاغوت؟ گفتم مقدار هزنیه سنگین چقدر بود
                چون تو معنی هزینه سنگین را نمی فهمی گفتم چند میلیارد دلار؟ چند صد میلیارد دلار؟ چند ده میلیارد دلار؟ زمان طاغوت سرمایه گذاری شده؟
                دیدی اشتباه کردی رفتی جاده خاکی....

اوج تحلیل امثال تو زیاد است ..این می ارزد...این مشتری دارد..بازیگرش فلان است..بخرید در روید...سیل امد...
                امثال توزیاد بودند سال قبل در همه فرمها ملت را فریفتند و سهم در پاچه شان کردند بعد هم گفتند کار دولت بود بازار فلان بود و....انموقع بوقچیهایی مثل تو داد می زدند با توافق پی بر ای8تا10....
                سهمها را تا سود سال96 حساب میکردند پیش فروش میکردند....
                ملت فریب خوردند چون نمی دانستند ایران بالای پی بر ای5تا4حباب است
                سودهایی که بعضی میخورند فقط با بد بخت کردن اماتورها گیرشان امده ..برای همین تا یک خبر منفی می شود می دوند داد قال....ولی خبر کذب حباب ساز را هیاهو افرین..می کشند...
                به کوری همه مدعیان تحلیل باز هم میگویم هر خریدی بالای پی بر ای4 جز زیان ضرر ندارد..پی بر ای گرفتن بازار دروغی برای فریب مردم بوده...وقتی بورس مسکو پی بر ایزیر 5دارد ایران بشود6
                واقعا مسخره است
                هرکس سهم میخواهد بخرد سودش را بنشیند حساب کند برای4سال و جمع کند میشود قیمت سهم...یا به سود تحلیل ثابت با دوام پی بر ای 4دهد...
                tom cruise in face book

نظر

• milad97
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 2520

چون آینه نورخیز گشتی‌، احنست

چون اره به خلق تیز گشتی احسنت

آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/12/30, 01:23.
                  لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• tom cruise
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 4756

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
                    يه نگاه به نوشته خودم كردم يه نگاه به جواب شما به اين نتيجه رسيدم:

بيخيال، اصلا شما درست ميگى!
                    Sent from my iPad using Tapatalk
                    من منتظر اتهام تعدیل منفی 9ماهه می مانم پستش را بگرد بیار....
                    جدیدا یک چیزی میگویند میروند...ا..
                    شده عین سهم بخرید..بعد میگویند میخواستی نخری.....
                    البته به عنوان نظر مشکلی نیست
                    .تازه گی میگویند تو گفتی ....این دیگر نوبر است
                    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
                    خوب است خودم گفتم تحلیل بیمه ایها البته بنیادیش...کار من نیست ...کسی دید بگویید.بخوانیم ..یا اکثر سهمهای غیر کالایی....مثل ساختمان بانک لیزینگ...بیشتر میخوانم مگر تکنیکالی چیزی...بنویسم
                    منتها ما شا الله یک عده چنان از سهمها یی با قدرت تارگت میگویند و تنظر میدهند ادم فکر میکند نکند اینها چیزی میدانند ما نمی دانیم.... خدا به اعتماد به نفسشان بافزاید
                    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                    آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2014/12/30, 01:55.
                    tom cruise in face book

نظر

• mnm
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 155

فعلا بازار خوراکش نوسان گیریه هر وقت89000شکوند با فاند باهاش کار میکنیم! الانم که در نمای بلند مدت در حال تشکیل الگوی کاپ بود که اینم شکوند!!!!!!!!!! شاید 1 یا2 روز یا تا75هم بره ولی باز کله پا میشه(الگویabc)مهمترین نقدینگیه که تا اطمینان نیاد نمیاد!!!!!!!!!!

نظر

• cliff
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 303

سلام دوستان

رعايت ادب و احترام به يكديگر مهمترين اصله گفتگو هست و گرنه بحث تبديل ميشه به جدل

قيمت محصولات جهاني پترو هم انقدر با سرازير شدن واحدهاي پتروشيمي امريكا كه از شيل گس تغذيه ميكنن اومده پايين كه بايد نرخ خوراك يه ٣٠ درصدي كاهش پيدا كنه تا سر به سر بشن پتروها
                        اگه دولت نرخ خوراكو پايينتر از ٩ سنت تعيين كنه ميشه بهشون اميد داشت
                        شب همگي خوش
                        Using Tapatalk

نظر

• banker
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 106

دیشب اینجا چه خبر بوده!
                          من که هیچی از پست های دو صفحه سر در نیوردم! سرکاری بود؟!
                          همش سو تفاهم هست که در دنیای مجازی نمیشه مفهوم و منظور رو کامل بیان کرد.
                          دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

• mahzad
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 898

شایعات امروز:

- در گروه خودرو پتانسیل تعدیل مثبت وجود دارد.

- شنیده می شود کف قاسم 1400 می باشد.

- شنیده می شود حرکت خکاوه تا حوالی 110 ادامه دارد.

- بمپنا گزارش 9 ماهه مثبت دارد.

-بالاس تعدیل مثبت دارد.
                            90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• Vishkia
                              عضو عادی
                              • Oct 2014
                              • 205

من منتظر اتهام تعدیل منفی 9ماهه می مانم پستش را بگرد بیار....
                              جدیدا یک چیزی میگویند میروند...ا..
                              شده عین سهم بخرید..بعد میگویند میخواستی نخری.....
                              البته به عنوان نظر مشکلی نیست
                              .تازه گی میگویند تو گفتی ....این دیگر نوبر است
                              +++++++++++++++++++++++++++++++++++
                              خوب است خودم گفتم تحلیل بیمه ایها البته بنیادیش...کار من نیست ...کسی دید بگویید.بخوانیم ..یا اکثر سهمهای غیر کالایی....مثل ساختمان بانک لیزینگ...بیشتر میخوانم مگر تکنیکالی چیزی...بنویسم
                              منتها ما شا الله یک عده چنان از سهمها یی با قدرت تارگت میگویند و تنظر میدهند ادم فکر میکند نکند اینها چیزی میدانند ما نمی دانیم.... خدا به اعتماد به نفسشان بافزاید
                              ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                              باشه

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

با سلام
                                از بگو بگو و بحث های بی مورد در این تایپیک پرهیز کنید!

نظر

در حال کار...
                                X