کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
اینطور که از نوشتار دوستان بر میاد بنده یه تفاوت عمده با دوستان دارم ! laughingsmiley
من عاشق سود تقسیمی هستم! بخصوص اینکه سهم رو قبل مجمع بخری! بعد از تقسیم سود (چند روز بعدش ) به همون قیمت خرید بفروشی و سود مجمع برات جایزه باشه! (مثل ثتران)
با سود نقدی هم برای همسر و دخترم طلا میخرم! ( در غیر اینصورت اصلا نمیتونم سود حاصل از محل سود خرید و فروش رو از بورس بکشم بیرون! )
کلا یه عالمه دیگه ای سیر میکنم
عالیه
اتفاقا من این روش کار رو هم می پسندم....پیشنهاد خرید داشتین استقبال می کنم
منم به دوستان گفتم قبل مجمع ثغرب بخرن که بعدش خیلی خوب بالا رفت و سود مجمع مفت شد
اتفاقا من این روش کار رو هم می پسندم....پیشنهاد خرید داشتین استقبال می کنم
منم به دوستان گفتم قبل مجمع ثغرب بخرن که بعدش خیلی خوب بالا رفت و سود مجمع مفت شد
با سلام و عرض ارادت.
شخصا اینروزها ثمسکن رو مناسب میدونم (هر چی پایین تر بهتر) دقیقا مثل ثشاهد که بعد مجمع اینم خوب گین داد.
غبشهر رو زیر 750 مناسب میدونم. کم ریسک هست، روغن پالم جهانی کاهشی است، اینم میتونه گزینه خوبی باشه. شگل ...
کلا توی این بازار اونایی که برج 9 ای هستند و آینده مناسب میشه روشون حساب کرد...
دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد
مپنا کانالی کف کانالی که دوساله نشکسته بود شکست واقعا توقع نداشتم اینطوری بشه مپنا 510/:.ph34r-smiley.:/ خودرو داره تصمیم میگیره:D یا 250 یا 300 فعلا خودش هم نمیدونه لابسا 480 -500 عالیه جناب قشقایی چرا خریدید امروز؟:D
معاملاتشو پیگیر بودم امروز احساس کردم وقت خریدش فرارسیده منم دوس داشتم منتظر 480 بمونم ولی واقعیتش اینه که بنظرم اونجا نمیرسه///هرچند برسه عالیه اونجا هم میخرم سهم بنیادی خریدش ترسی نداره امروز کلی سهم خوب خریدم.......... پخش هم تو منفی خریدم آخر وقت نبودم مث اینکه تو مثبت هم میخریدنش
دوست عزيز من خيلي وقته حسابهاي نمايشي فاركس فكتوري رو قديمي كردم
اكانت لينك شده به متكوتس بده
ببينم بروكرش كيه و ودراو دانش چيه
اناليز حساب رو بشه ديد
اگه نميتوني اكانت نامبر و پسورد ويزيتور بده خودم برات لينك كنم
شما اگه يك حساب تو فاركس فكتوري رو روزي مرتب مقدار مشخص بريزه حساب رو در حال رشد نشون ميده
در صورتي كه پول تريد نيست بلكه پول دپوزيت است
امتحان كن ١٠٠٠ دلار حساب بزار روزي ١٠ دلار دپوزيت كن نتيجه رو ببين
الان من موندم اين بروكر
rvd market
چي هست و كجا هست كه اين اقا توش حساب داره
تو خوبی...
بیخیال داداش...فارکس بد ...فارکس دروغه...پس ازش دوری کن...حال ادامه دادن ندارم
ما میگیم خودمون داریم کار می کنیم پول میریزم پول برمیداریم شما میگی نه...اسراری نیست شما قبول کنی یا نه
نظر