کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرتون کدوم سهم ها برای خرید امروز بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
همون طور که دوستمون فرمودن نظر قطعی نمیشه داد...
ولی برام جالب بود که مبنی شما چی بوده؟
کرازی !!! یک سهم سفته بازی بازی محض... سود سال اتی نهایتا 100 تومن ...عرض کردم نهایتا....سازمان بورس هم مثه ... نشسته داره این سهم رو نگاه میکنه...
یه قیلم ژاپنی دیدم که یه سری سفته باز می خواستن سهمی رو توی روز خواستی ببرن بالا و دولت همشونو به همین خاطر زندان انداخت ...!!
بی خود نیست اونا اونان و ما هم ماییم!!!
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
سلام
از دوستی شنیدم که میگفت در بورس همه چیز ممکن است. همو در اوج هیجان بازار که سهام با پی بر ای زیر 7 به ندرت یافت میشد به من وعده پی به ای 3 داد. حالا سهم ارزنده ای مثل سکارون را میبینم که با گزارش 6 ماهه خوب صف فروش شده (پی بر ای 3.7!!!)
قاعدتاً از فردا باید سهم مثبت شود یا آخرین منفی متوالی آن باشد. سهم حمایت بسیار محکمی در 565 تومان دارد و از لحاظ بنیادی هم در شرایط بدبینانه حدود 750 تومان میارزد
گزینه مطمئنی برای نوسانگیری است
سلام
از دوستی شنیدم که میگفت در بورس همه چیز ممکن است. همو در اوج هیجان بازار که سهام با پی بر ای زیر 7 به ندرت یافت میشد به من وعده پی به ای 3 داد. حالا سهم ارزنده ای مثل سکارون را میبینم که با گزارش 6 ماهه خوب صف فروش شده (پی بر ای 3.7!!!)
قاعدتاً از فردا باید سهم مثبت شود یا آخرین منفی متوالی آن باشد. سهم حمایت بسیار محکمی در 565 تومان دارد و از لحاظ بنیادی هم در شرایط بدبینانه حدود 750 تومان میارزد
گزینه مطمئنی برای نوسانگیری است
گروه ها معمولا همه با هم بالا ميرن
چون شركتهاي بورسي ايران بواسطه لياقت رشد نميكنند بلكه به واسته استفاده از رانت رشد ميكنند
حالا يكمرتبه گران شدن شكر يا جلوگيري از واردات يا گاز مفتي و يا معدن مفتي
الانم زمان سيمان و پترو و فولادي و سنگ اهني نيست
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
صف فروش وگردش جمع شد احتمال دوباره صف فروش است
تو این بازار با دقت خرید کنید نه هیجانی
بعد یک گروه خاصی یک دفعه خرید کردند فکر کنم 30 نفر پس پول زیادی توش نرفت و میانگین خرید زیر 10میلیونه
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
ما که داریم همین جوری بانک دی! والبر حق تقدم! ثمسکن! اضافه میکنیم....
یا رستگار میشیم یا فنا میشم...
یه سهمی دارم که چندماه پیش خریدم و توی این ریزش بازار مثل مرد واستاده! : دی
پکرمان درسته تعدیلش سوخت شد اما دمش گرم بازم خوبی ای که داشت این بود که به انواع اوراق مشارکت این روزها میشه بفروشیش و از سهام دیگه سبد که افتی زیادی کردند اضافه کرد!
آتیش زدیم به مالمون...
دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد
نظر