کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حیدر جان نظرت روی غپاک چیه ؟ یه توضیح کلی بدی خوبه،مرسی
سلام
غپاك جز واچينگ امروز من بود قربان
نمودارش بدك نيست ولي تنها چيزي كه منو يه ذره نگران كرد حجم بالاي معاملات امروز بود كه شايد نشانه اي از خالي كردن باشه
اولين تاريخي كه به حجم معاملاتي بيشتر از امروز بر ميخوريم ١٩ مهرماه هست، البته خريدارها قدرت بيشتري داشتن نسبت به فروشنده ها
ايشالا حيدر جان هم نظرشونو ميگن
ارادتمند
سلام بر محمد خان رحمتي
اسم جديد مبارك
هنوز روي ختور مثبت هستيد؟
بنظرتون خمهر بهتر نيست؟
درود بر اقا مهدی گل
نام خانوادگیم رو تغییر دادم به همین خاطر گفتم اسمم رو عوض کنم
ختور امروز حجم خوبی زد و با وجود منفی شدن بهتر از روزهای قبل بود سهم باید درجا نزنه یا مثبت یا منفی کامل
خمهر سهمی هست که کنترل نمیشه و این نکته مثبتی هست و اولین پیش بینیش هم بد نبود
اما ختور کنترل میشه ولی پتانسیلش بیشتر هستش ....اولین پیش بینیش رو اگه دستکاری نکنن باید 134 اعلام کنن حال خدا داند چکار کنن
به نظرم جفتشون خوبه.....
با این حجم باید دید روزهای اینده ختور چکار میکنه......ختور اگر هم خواستید بخرید یه پله فعلا نه زیاد چون اگه اونایی که سهم رو در بعضی مقاطع حرکت دادن باید خریدشون کامل بشه تا این کار رو مجدد انجام بدن....بعضی هاشون فعلا تو خاذین هستن
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
بابا بازار اینقدر بی رمقه که ملت میرن اسم عوض می کنن!!
آقا من همون رحمتی صدات می کنم.
رحمتی رحمتی رحمتی
آقا این هپکو رو تبلیغ نکن شاید ما دهه 60تی ها زیر شصت خریدیمش.
بابا بازار اینقدر بی رمقه که ملت میرن اسم عوض می کنن!!
آقا من همون رحمتی صدات می کنم.
رحمتی رحمتی رحمتی
آقا این هپکو رو تبلیغ نکن شاید ما دهه 60تی ها زیر شصت خریدیمش.
صبر کن زیر 58 هم میاد هپکو....پیش بینی من اینو میگه
سلام ببخشید اگه کنجکاوی میکنم تو مسائل شخصی شما رو چه حسابی فامیلی خودتون رو عوض کردید جناب رحمتی ؟؟؟
این مواردی که در قانون ذکر شده خیلی رعایت نمیشه.....اگه مسئول ثبت احوال نخواد گیر بده راحت عوض می کنی....جدیدا خیلی راحت عوض میکنن خیلی هم گیر دادن میگی چند تا از اقوام اسمشون بد دررفته و بد سابقه هستن (خب تو هر قومی هم که بگی چند تاش پیدا میشه) به همین خاطر می خوام عوض کنم تا با اونا مقایسه نشم....
فقط باید نامی انتخاب کنی که در حوزه اون ثبت احوال کسی انتخاب نکرده باشه در غیر این صورت باید بری اونی که حق اولویت در مورد اون نام خانوادگی داره رو پیدا کنی و ازش اجازه بگیری
نظر