کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این مواردی که در قانون ذکر شده خیلی رعایت نمیشه.....اگه مسئول ثبت احوال نخواد گیر بده راحت عوض می کنی....جدیدا خیلی راحت عوض میکنن خیلی هم گیر دادن میگی چند تا از اقوام اسمشون بد دررفته و بد سابقه هستن (خب تو هر قومی هم که بگی چند تاش پیدا میشه) به همین خاطر می خوام عوض کنم تا با اونا مقایسه نشم....
فقط باید نامی انتخاب کنی که در حوزه اون ثبت احوال کسی انتخاب نکرده باشه در غیر این صورت باید بری اونی که حق اولویت در مورد اون نام خانوادگی داره رو پیدا کنی و ازش اجازه بگیری
رحمتی نکنه همسایه دم مرگ پولدار دارین؟ آقا آدرس بده منم بیام /.:biggrinsmiley.:/
واسه خپارس دندون تیز میکنی؟! اینقدر گرگ رو این سهم سوارن که به من و تو چیزی نمی ماسه.
رحمتی نکنه همسایه دم مرگ پولدار دارین؟ آقا آدرس بده منم بیام /.:biggrinsmiley.:/
واسه خپارس دندون تیز میکنی؟! اینقدر گرگ رو این سهم سوارن که به من و تو چیزی نمی ماسه.
:))
تمام همین گرگ ها رو من می برم لب دریا تشنه برشون میگردونم/:.ph34r-smiley.:/
خپارس اگه زیر 50 باز بشه خوبه.....40 خیرشو ببینی نبود 30:D
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
سلام
حکمت حدودا 110
بمپنا 1100 و زیر 1100
ساختمونی ها 10-12 درصد زیر قیمت روز
خرید دارند.
شخصا در حدود 10 درصد بالاس دارم که بالای 1000 خریدم.احتمالا حدود 900 یه پله دیگه بخرم.
کلا اون هایی که توافق رو نزذیک میبینند بخرند بهرحال.البته در قیمت مناسب.اگر توافقی باشد در کوتاه مدت 20% میشه از بازار کشید بیرون.
سلام
حکمت حدودا 110
بمپنا 1100 و زیر 1100
ساختمونی ها 10-12 درصد زیر قیمت روز
خرید دارند.
شخصا در حدود 10 درصد بالاس دارم که بالای 1000 خریدم.احتمالا حدود 900 یه پله دیگه بخرم.
کلا اون هایی که توافق رو نزذیک میبینند بخرند بهرحال.البته در قیمت مناسب.اگر توافقی باشد در کوتاه مدت 20% میشه از بازار کشید بیرون.
سلام آقا حیدر عزیز این بالاس رو 920 هم نمیدهند منفی کامل سفارش خرید گذاشتم
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
سلام آقا حیدر عزیز این بالاس رو 920 هم نمیدهند منفی کامل سفارش خرید گذاشتم
دادند فکر کنم هفته ی بعد هم منفی باشه . با منت از فروشندگان سهم بخرید /.:biggrinsmiley.:/اصلا عجله نکنید
حکمت امروز 1111 اردر گذاشته بودم پله اول که ندادند عجله ای نداریم هفته ی بعد میدند /:.ph34r-smiley.:/اگر ندادند هم میریم سراغ یه سهم دیگه..
دادند فکر کنم هفته ی بعد هم منفی باشه . با منت از فروشندگان سهم بخرید /.:biggrinsmiley.:/اصلا عجله نکنید
حکمت امروز 1111 اردر گذاشته بودم پله اول که ندادند عجله ای نداریم هفته ی بعد میدند /:.ph34r-smiley.:/اگر ندادند هم میریم سراغ یه سهم دیگه..
ولی حیدر اراده می خواد تو این زمان تو بازار موندن و ضرر کشیدن ها/:.smilingsmiley.:/
ائلچی جان البته نمیشه برای همه یه نسخه داد...یکی ممکنه نقدینگی نداشته باشه...یکی ممکنه 20دذصد داشته باشه یکی 100درصد.
ولی به طورکلی تو این شش هفت ماه کف خرها برنده بودند و تکنیکالی ها و مقاومت و حمایتی ها به نوعی بازنده.
من خریدارم یه کم پایین تر البته
حکمت 100-110
وپترو 150
ثتران 210
دی 150
انصار 230-240
کربن 190-200
بساما 160
پارسیان 190
اخابر 220-230
ساختمون 10-15 درصد پایین تر .
سشرق 110
سیستم 350
بمپنا 1050
خریداران قیمت های بالا بعیده ضرر کنند و یا بهتره بگیم بعیده ضرر بزرگی کنند , تارگت ها هم رویایی نیست 15-20درصد بالاتر/:.ph34r-smiley.:/
ائلچی جان البته نمیشه برای همه یه نسخه داد...یکی ممکنه نقدینگی نداشته باشه...یکی ممکنه 20دذصد داشته باشه یکی 100درصد.
ولی به طورکلی تو این شش هفت ماه کف خرها برنده بودند و تکنیکالی ها و مقاومت و حمایتی ها به نوعی بازنده.
من خریدارم یه کم پایین تر البته
حکمت 100-110
وپترو 150
ثتران 210
دی 150
انصار 230-240
کربن 190-200
بساما 160
پارسیان 190
اخابر 220-230
ساختمون 10-15 درصد پایین تر .
سشرق 110
سیستم 350
بمپنا 1050
خریداران قیمت های بالا بعیده ضرر کنند و یا بهتره بگیم بعیده ضرر بزرگی کنند , تارگت ها هم رویایی نیست 15-20درصد بالاتر/:.ph34r-smiley.:/
نظر