آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • milad97
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 2520

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
    استادم نوشته
    یک توضیح بدم درباره وضعیت کلی بورس در این چند ساله و سالهای بعد
    در بورس ایران هر سهامداری شامل یکی از دسته بندی های زیر هستش

1. رانت داران 1%
    2.با تجربه ها (مجموعه ای از ویژگی ها) 9%
    3. تکنیکال کاران ، بنیادی ها و پیگیران اخبار رسمی (البته کسانی در هر کدام از موارد فوق واقعا مهارت داشته باشن) 10%
    4. مبتدی ها 80%

گروه اول همیشه سود میکنن گروه دوم هم سود می کنن ولی نه به اندازه گروه اول
    گروه سوم شانس هم همراهشون باشه و وضعیت بازار تقریبا خوب باشه سود می کنن وگرنه ضرر میکنن
    گروه اخر مگر بازار مثل زمان انتخابات، توافق و....باشه که اکثریت بازار مثبت باشه وگرنه اکثر مواقع ضرر میکنن

حال که شما به قول خودتون مبتدی هستین به نظرم این رو مد نظر قرار بدین که فقط در زمان های خاصی میتونین وارد بازار بشین....البته الان داریم کم کم به توافق نزدیک میشیم و این برای شما خوبه
    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Senator1989
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 2577

اگر مردم رو زنده بگذارند تا اون موقع .........خسته شدیم از این همه کششششششششش دادن و تمدید و دروغ های موفقیت مذاکرات خسته ای ..............بخدا پیر شدم تو جووونی

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

در اصل توسط mahzad پست شده است View Post
        فعلا که توی این بازار هر سهمی تعدیل منفی بدهد بیشتر تحویلش میگیرند تمحرکه یه نمونه اش امروز تا مرز صف خرید هم رفت

دقیقا همینطوره که شما میگید و جالب این هست که اگه به همین ها بگویی باور ندارن کارشان اشتباه است

چند وقتیست داستان من و خیلی ها که باهاشون بحث می کنم تمثیل غار افلاطون رو به ذهنم خطور میکنه......داستان بورس ما بی شباهت به این ثمثیل نیست

این هم تمثیل غار افلاطون
        ابتدا یک غار را در نظر بگیرید، که در آن تعدادی انسان در حالی که به دیوار غل و زنجیر شده‌اند، به طوری که همیشه رویشان به سمت دیوار روبه‌رو بوده‌است و هیچگاه پشت سر خود را نگاه نکرده‌اند. در پشت این افراد آتشی روشن است و در جلوی این آتش نیز مجسمه‌هایی قرار دارند و هنگامی که حرکت می‌کنند سایهٔ آنها بر دیوار روبه‌رو می‌افتد. در واقع این مجسمه‌ها همان اعتقادات و عقاید این گروه از افراد هستند که سایهٔ آنها بر روی دیوار منعکس می‌شود.

در این میان، ناگهان زنجیر از پای یکی از این زندانیان که به سوی دیوار غار نشسته‌است باز می‌گردد. و آن شخص به عقب برمیگردد و پشت خود را می‌بیند و سپس از دهانهٔ غار به بیرون می‌رود. او تازه متوجه می‌شود که حقیقت چیزی جز آن است که در داخل غار قرار داشت. در واقع، این جهانِ خارج همان عالم مثل افلاطونی است که شخص، هنگامی که به آن می‌رسد متوجه می‌شود که حقایقِ جهان چیزی جز این است و داخل غار کجا و خارج آن کجا! شخصی که به عالم خارج از غار رفته و از آن آگاهی کسب کرده‌است تصمیم می‌گیرد که به غار برگردد و دیگران را نیز از این حقیقت آگاه کند. و هنگامی که به سوی آنان می‌رود تا آنها را نسبت به جهانِ خارج آگاه کند و بگوید که حقیقت چیزی جز این است که شما به آن دل بسته‌اید، با برخورد سرد زندانیان مواجه می‌شود، وآنان حرف وی را دروغ می‌پندارند.

نظر

• مبتدی2
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 973

استادم نوشته
          دکتر شریفی میگه تو سال قبل اگر دونه گرون مدیر عامل قبلی نمی خرید الان 125 تومان سود می ساخت
          حالا اگر همین رو بزاریم برای سال 94 بعلاوه 50 تومان زمین میشه 175 تومان در حداقل ترین برآوردها
          بدون تغییر نرخ فروش و تعرفه روغن خام و کنجاله و کاهش هزینه های مالی ناشی از تغییر وامهای با درصد بالا به درصد پایین
          حالا اگر هر کدوم از آیتم های بالا تحقق پیدا کنه چی میشه
          میشه حدود 320 تومان حداقل سود و قیمت سهم بالای 2000 تومان
          در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
          یک توضیح بدم درباره وضعیت کلی بورس در این چند ساله و سالهای بعد
          در بورس ایران هر سهامداری شامل یکی از دسته بندی های زیر هستش

1. رانت داران 1%
          2.با تجربه ها (مجموعه ای از ویژگی ها) 9%
          3. تکنیکال کاران ، بنیادی ها و پیگیران اخبار رسمی (البته کسانی در هر کدام از موارد فوق واقعا مهارت داشته باشن) 10%
          4. مبتدی ها 80%

گروه اول همیشه سود میکنن گروه دوم هم سود می کنن ولی نه به اندازه گروه اول
          گروه سوم شانس هم همراهشون باشه و وضعیت بازار تقریبا خوب باشه سود می کنن وگرنه ضرر میکنن
          گروه اخر مگر بازار مثل زمان انتخابات، توافق و....باشه که اکثریت بازار مثبت باشه وگرنه اکثر مواقع ضرر میکنن

حال که شما به قول خودتون مبتدی هستین به نظرم این رو مد نظر قرار بدین که فقط در زمان های خاصی میتونین وارد بازار بشین....البته الان داریم کم کم به توافق نزدیک میشیم و این برای شما خوبه
          استاد عزیز سلام
          خدا سایه شما اساتید رو از سر مبتدی ها کم نکنه
          آمین
          اما در مورد گفته های اساتیدی که اینجا بیان میشه برای اینه که واقعا مورد تحلیل و بررسی بر اساس واقعیات قرار بگیره
          تا نه تنها من مبتدی متوجه فرق بین ادعا و دروغ و واقعیت بشم
          بلکه همه مبتدی ها مثل من یاد بگیرند تا بعد از چند وقت به لطف شما بزرگوتاران دیگه مبتدی نباشیم
          بازم ممنون که تحلیل می کنید صحبتها را

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

استاد عزیز سلام
            خدا سایه شما اساتید رو از سر مبتدی ها کم نکنه
            آمین
            اما در مورد گفته های اساتیدی که اینجا بیان میشه برای اینه که واقعا مورد تحلیل و بررسی بر اساس واقعیات قرار بگیره
            تا نه تنها من مبتدی متوجه فرق بین ادعا و دروغ و واقعیت بشم
            بلکه همه مبتدی ها مثل من یاد بگیرند تا بعد از چند وقت به لطف شما بزرگوتاران دیگه مبتدی نباشیم
            بازم ممنون که تحلیل می کنید صحبتها را
            درود بر شما

من استاد نیستم ....هیچ کس استاد نیست تو بورس....هیچ وقت به حرف کسی باور نکن تا خودت به یقین نرسیدی

اگر قرار باشد بقیه رو استاد بدونی و خودت رو همیشه مبتدی مطمئن باش هیچ وقت پیشرفت نمی کنی

80 درصد سهامداران در بورس طعمه هستن که باید شکار شوند یه بار دولت شکار می کند یه بار حقوقی و یه بار هم حقیقی در ظاهر استاد

فکر می کنید برای چه این همه تکنیکال رو گسترش دادن و هر جایی اموزشش هست ......این تکنیکال دانه است که برای گرفتن شکار میریزن(البته همیشه اینگونه نیست)

شخصی را می شناسم که هم رانت دارد و هم پول زیاد...... سهمی را میخرد و خوب بالا می برد و زمانی که تازه تکنیکالیست ها میگویند سیگنال داده اون شروع می کنه به خالی کردن....اونایی که دست اول از اون میخرن که همون گروه دوم و سوم تو اون دسته بندی که قرار دادم باشن هم یه کم سود میکنن و در اخر طعمه ها هستن که سهم رو میخرن که بالا نمی رود

برای همین است که میگویم بورس ایران غار افلاطون است

شما چیزی را می پندارد حقیقت است که نیست....یعنی نمیگذارند که حقیقت باشد.... مثلا بنیادی شما تحلیل میکنی فلان سهم اینقدر سود می سازد.....شرکت خیلی راحت دزدی میکند و سود را میخورد....شما می مانید و حسرت(البته این هم همیشه اینگونه نیست)

خیلی از شماها در زمینی دارید بازی میکنید که قواعدش رو شما تعیین نمیکنید شما بازیچه هستید

در ابتدا اگر بازار خوب باشد سود میکنید و فکر میکنید چه جا خوبی عجب راحت سود میکیند.....بعد یه مدت چند تا ضرر پیش میاد یک کم به فکر میافتید هر ماهی بر اساس نظر یه استاد خرید و فروش میکنید و بعد چند وقت فحش و فحشکاری که این استاد دزد بود و هیچ بارش نبود و به سرعت دنبال استاد بعدی میروید.....غافل از همون اصل هستید که شما نقشتان طعمه است و قرار نیستید شکار کنید و باید شکار شوید.....پس از یه مدت هم به زمین و زمان فحش میدهید و به اقتصاد و به بورس و......به همه گیر میدهد....و تازه شروع میکنید به کتاب خواندن و تکنیکال و....که دیگر حتما سود خواهید کرد ولی نمیدانید که اینها کافی نیست......خیلی از مواردی که در کتابا می نویسن فقط برای کتاب است......

انگشتانم خسته شد حرف زیاد است و متاسفانه من تایپم ضعیفه... موفق باشید

نظر

• مبتدی2
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 973

استاد عزیز درست میگید
              اما نمی دونم چرا هیچ کس بهپاک رو درست بررسی نمی کنه
              نه بنیادی نه تکنیکال
              این سهم طلای فعلی بورسه

نظر

• والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

استادمبتدی2سلام،حتی ازسوالهای شماهم میشودآموخت@};-

نظر

• مبتدی2
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 973

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                  استادمبتدی2سلام،حتی ازسوالهای شماهم میشودآموخت@};-
                  /:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.://.:blinksmiley.:/:O
                  استاد والیخان
                  من مبتدی بیسواد کجا
                  شما کجا
                  استاد نظر خودتان چیه در مورد خرید بهپاک
                  استاد بزرگ دیگه ای نظر دارند که فعلا بهپاک هیچ جا نمی ره ولی بلند مدتش عالیه

نظر

• والیخان
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 413

استادمبتدی بهپاک باشما همه جا میره،مهم شماهستین بهپاک بهانه هست.

نظر

• مبتدی2
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 973

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                      استادمبتدی بهپاک باشما همه جا میره،مهم شماهستین بهپاک بهانه هست.
                      استاد عزیز والیخان بزرگ
                      قصدم روشن شدن تمام ابعاد مهم نظرات اساتیسد بزرکگ است
                      و جمله بالا نظر یکی از اساتید مبرز و بزرگ همین سایته که من نظرات ایشون رو همیشه یگیری می کنم
                      ایشون بهپاک را بلند مدتی می دونند
                      هرچند که من دوست نداشته باشم اینو بشنوم :((

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

با سلام
                        منفی امروز
                        برخی سهام برای خرید عالی هستند
                        وپترو
                        حکمت
                        رتکو
                        وبصادر
                        دانا
                        دکوثر
                        ساختمانی ها هنوز جذاب نشدند 5-8 درصد دیگه
                        خودرویی ها هم افتی نکردند مثل ساختمانی ها

به طور کل امروز روز خرید است

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

چند روز پیش داشتم بیمه دانا دانا را مقایسه میکردم واقعیتش نسبت بهع دیگر بیمه ها میشه گفت ارزان محسوب میشه.
                          بیمه میهن یا بیمه پارسیان و.سامان .. که آنچنان شناخته شده نستند حدود 80 میلیارد تومان ارزش بازارشون هست بیمه داتنا 140 میلیارد
                          البته مدیریت ضعیف و .... در این امر موثر بوده که بازار بدبین باشه به این سهم
                          الان دانا ندارم و سامان دارم/:.ph34r-smiley.:/

نظر

• mahzad
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 898

سلام دوستان با توجه به شایعات بازگشایی پالایشگاهیها و احتمال ریزش این گروه و تاثیر آن بر کل بازار به نظرتون خوبه 30 تا 50 درصد امروز نقد شد احتمالا گزارشهای این شرکتها رو در این دو روز تعطیلی روانه کدال خواهند کرد با تشکر از پاسخگویی دوستان
                            90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

واقعیتش دقیق نمیدونم دوستان دیگر هم همفکری کنند فکر کنم نتیجه بهتری عاید بشه
                              شخصا فکر نمیکنم پالایشگاه منفی بالایی بخورند ،احتمالا حمایت بشند. تاثیرشان هم بر بازار گذراست و آنچنان عمیق نخواهد بود در حد حدس و گمان

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

منم با حیدر موافقم، بیشتر سهم هایی که نگاه می کنم اردر های فروش نزدیک سقف گذاشته شده این یعنی قیمت ها پایین زیادی ندارند مگر با شکست مذاکرات
                                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

در حال کار...
                                X