آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امین فتحی
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 29

پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
    جناب نظامی اگر بورسی هستید باید تفکرتون را عوض کنید. وگرنه سودی نخواهید برد ! پالایش و خودرو را هم با یک چوب نزنید بحث های این شکلی بین گروه ها اشتباه محض است واقعیت اینه که در دوره احمدی نزاد روی خصوصی سازی مانور داده شد و با انگیزه های زیادی پالایشی ها رشد کردن . . . بماند با امدن روحانی (با شناخت قبلی ..... تاکید می کنم شناخت قبلی از زنگنه و نعمت زاده) پالایش رفته به زیر و خودرو امد رو ..... این بازی حداقل تا اخر 4 سال اول ادامه خواهد داشت.... از این کلیات باید استفاده کرد و سودش را برد.... اگر غیراز این می پندارید ..... پس با همان پرسود باشید. واقعیت اینها است و ما با این واقعیت تو بورس هستیم .
    دقیقا

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط علی بابا پست شده است View Post
      جناب نظامی اگر بورسی هستید باید تفکرتون را عوض کنید.
      وگرنه سودی نخواهید برد !
      پالایش و خودرو را هم با یک چوب نزنید
      بحث های این شکلی بین گروه ها اشتباه محض است

واقعیت اینه که در دوره احمدی نزاد روی خصوصی سازی مانور داده شد و با انگیزه های زیادی پالایشی ها رشد کردن . . . بماند
      با امدن روحانی (با شناخت قبلی ..... تاکید می کنم شناخت قبلی از زنگنه و نعمت زاده) پالایش رفته به زیر و خودرو امد رو ..... این بازی حداقل تا اخر 4 سال اول ادامه خواهد داشت....
      از این کلیات باید استفاده کرد و سودش را برد....
      اگر غیراز این می پندارید ..... پس با همان پرسود باشید. واقعیت اینها است و ما با این واقعیت تو بورس هستیم .
      اولا سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم. انشاالله سال خوبی برای همه باشه و در کار مردم و کشور گشایشی ایجاد بشه.

ثانیا بنده عادت دارم متغیرهای کلان رو نگاه کنم و کاری به افسانه سرایی و حرفهای خاله زنکی که تو سایت ها و فروم ها گفته میشه ندارم. با توجه به اینکه با کاهش شدید قیمت نفت چشم انداز رشد اقتصادی بسیار مبهم و ناامید کننده هست، صحبت کردم:

در این شرایط فقط صنایع دارویی و غذایی و شوینده (مواد ضروری مصرفی) میتونن دووم بیارن.

ضمنا اثر توافق بر بازار هم اون چیزی نخواهد بود که مدام بوقش زده میشه. (در صورت توافق هم فقط صنعت بانک و بیمه به لیست بالا اضافه میشه)

نظر

• امین فتحی
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 29

در اصل توسط علی نظامی پست شده است View Post
        اولا سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم. انشاالله سال خوبی برای همه باشه و در کار مردم و کشور گشایشی ایجاد بشه.

ثانیا بنده عادت دارم متغیرهای کلان رو نگاه کنم و کاری به افسانه سرایی و حرفهای خاله زنکی که تو سایت ها و فروم ها گفته میشه ندارم. با توجه به اینکه با کاهش شدید قیمت نفت چشم انداز رشد اقتصادی بسیار مبهم و ناامید کننده هست، صحبت کردم:

در این شرایط فقط صنایع دارویی و غذایی و شوینده (مواد ضروری مصرفی) میتونن دووم بیارن.

ضمنا اثر توافق بر بازار هم اون چیزی نخواهد بود که مدام بوقش زده میشه. (در صورت توافق هم فقط صنعت بانک و بیمه به لیست بالا اضافه میشه)
        سلام سال نومبارک.فکر نکنم توافق به این زودی ها شکل بگیره. و واقعا تعجب میکنم از دوستانی که به امید توافق دارن سهم می خرن.در مورد دوام سهم ها هم تو ایران حداقلبه نظر من به خیلی چیزها وابسته است.مثلا قندی ها تو یک سال nبرابر شد قیمتشون و یهو......

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط امین فتحی پست شده است View Post
          سلام سال نومبارک.فکر نکنم توافق به این زودی ها شکل بگیره. و واقعا تعجب میکنم از دوستانی که به امید توافق دارن سهم می خرن.در مورد دوام سهم ها هم تو ایران حداقلبه نظر من به خیلی چیزها وابسته است.مثلا قندی ها تو یک سال nبرابر شد قیمتشون و یهو......
          اگر در بورس هستید ، به امید توافق از شهریور تا الان بالای 100% خکاوه نوسان داده ... نوسان های 15 % نه یکی دو روزه ....
          با واقعیت های فعلی مملکت یا سود اینطوری بود و یا اصلا نباید در بورس می بودیم ...
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

با سلام
            فردا اولین روز معاملاتی سال 94 خواهد بود.
            به طور کلی اون هایی که نقدینگی نگه داشتند و کامل وارد نشدند تا مشخص شدن نتیجه به نظرم درصد نقدینگیشون رو حفظ کنند استراتژی بهتری است تا اینکه الان وارد خرید شوند الان زمان خوبی نیست.صادرات که جزو سنگین ترین سهام است رشد 15% داشته
            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2015/03/24, 21:49.

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

در ابتدا بازده بازارهای مالی در سال گذشته که در روزنامه ی دنیای اقتصاد اورده شده است رو بررسی می کنیم
              84c0c0f272551cc58b478f0d99d09a7f_19a1e.jpg
              بازار پول بالاترین بازده و بازار بورس پایین ترین بازده ،دیگر بازار ها آنچنان بازدهی نداشتند.مسکن -1.8 ،سکه -1.6 ارز 11 درصد که میتوان نتیجه گرفت تمام بازارها در رکود مطلق بودند .حال سال 94 چگونه خواهد بود؟ (منهای مسکن)
              دو سناریو توافق و عدم توافق پیش روی ماست . حالت 1 :توافق حالت 2:عدم توافق
              این بحث برای این است که نقشه راهی در دست داشته باشیم و نه ورود به جزییات.

حالت 1:الف:بورس:
              هرکس حتی آدم هایی که دودوتا چهارتای بورس هم بلد نیستند میدانند با توافق رشدی خواهیم داشت این رشد چگونه خواهد بود و اینکه دولت اجازه تشکیل حباب های جدید را خواهد داد یا نه بحثی جداگانه است که علاقه ندارم بحث کنم . به طور خلاصه بورس رشد خواهد کرد و مطمئنا بیش از سود یکساله بانک در زمان کمتری سود خواهد داد.میزان سود ،شاخص و .. فعلا کاری بهش نداریم یعنی در این پست نگاه اجمالی داریم.

حالت 1: ب:ارز و سکه:
              با توافق دلار به طور قطع به صورت هیجانی کاهش خواهد یافت و این مساله را همه میدانند ولی اینکه سطوح قیمتی دائمی باشند و دیگر بالا نرود را همه کس نداند . احتمالا با رخ داد توافق شاهد تک نرخی شدن ارز خواهیم بود و باز در مورد جزییات و اینکه در چه قیمتی تک نرخی خواهد شد کاری نداریم ولی به این کار داریم که بازده آنچنانی نخواهد داشت حداکثر به میزان سود بانک در مورد سکه هم همین امر صادق است +قیمت جهانی

حالت 1: ج:بازار پول :

نرخ بهره هم واضحه که کاهش خواهد یافت ولی کاهش در حد حداکثر3-5 درصد خواهد بود پس این بازار جذابیت خودش را از دست خواهد داد و اون هایی که پولشون رو گذاشتند بانک و میخورند و میخوابند کم کم به فکر خروج سرمایه شون می افتند حالا به کجا ...مطمنا میگید بورس ولی نه اینگونه نیست که تماما بیاد سمت بورس .ولی خوب در حد 10درصدش شاید بیاد

پس برای حالت اول بورس درصدر قرار گرفت البته در این شوک های اقتصادی احتمال قریب به یقین کارهای دیگری هستند که سود نجومی خواهند داد بگردید شاید پیدا شد!

حالت دو :الف: بورس:
              عدم توافق همانا و سقوط بورس همانا .
              عدم توافق تاثیر بسیار بدی بر بازار بورس خواهد گذاشت و تمام بازار فروشنده خواهند بود در این حالت بدنبال کف نباشید الفرار ! بویژه گروه های کاملا وابسته به مذاکرات هم بدتر! مساله ی دیگر تمدید است که مساله دیگری است تمدید تاثیر بدی در کوتاه مدت خواهد داشت.این روزها روزهای گوش به زنگی است که لحظه ای نباید بازارها را به حال خود رها کرد.

حالت دو:ب:ارز و سکه:

عدم توافق ارز را کمیاب خواهد کرد اصلا تصور عدم توافق برای من سخته چون نمیتونم سقفی براش تعیین کنم حقیقتا هیچ سقفی! سکه هم همینطور+بازار جهانی

حالت 2:ج: بازار پول:

با عدم توافق سود بانکی قطعا کاهش نخواهد یافت ولی چه کسی هست که پولش را در بانک بگذارد!
              .....
              به طورکلی سرمایه گذار در این وضعیت بحرانی کشور قمار نمیکند و تمام تخم مرغ های خود را در یک سبد نمیگذارد و اون هایی که قمار میکنند قمار بازند و احتمال برد و باخت در قمار 50-50 است پس بازنده ها فردا پس فردا به دولت و ملت و... نیاند ناسزا بگند!

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

باسلام حکمت فروش رفت ما را بس است!

نظر

• cliff
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 303

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                  باسلام حکمت فروش رفت ما را بس است!
                  سلام
                  سال نو مبارك
                  دبالك داشتي يا نه ؟ ردش كردي يا نگه داشتي هنوز؟
                  Using Tapatalk

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

در اصل توسط cliff پست شده است View Post
                    سلام
                    سال نو مبارك
                    دبالك داشتي يا نه ؟ ردش كردي يا نگه داشتي هنوز؟
                    سلام نه کلا نداشتم

نظر

• m2020
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 293

سلام و نوروز بر شما مبارک. 50 درصد فروش سهام . ما را هم بس است.

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

به طور کلی نمودارها وضعیت خوبی دارند .
                        وبصادر حدود 86-87 مقاومت داره که خوب داره معامله میشه و احتمال شکستن مقاومت هم کم نیست

نظر

• Trader7
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 940

پارسال وقتی توافق انجام شد بازار در نزدیکی سقف قرار داشت
                          تجربه به من میگه خرید به اصطلاح مطمئن بعد از اتفاقات مورد نظر که تمام بازار خبر سوخته رو شنیده اند تو بازار ما جواب نمیده
                          برای سود کردن تو این بازار رانت محور باید یک قدم از بازار جلوتر بود...
                          حالا این یک قدم جلوتر اگر از راه بنیادی و تکنیکال (ترجیحا تایم فریم هفتگی - تحلیل زمان و قیمت هم زمان ) و رانت و یا هر روش دیگری حاصل شود مهم نیست مهم جلوتر از بازار حرکت کردنه

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                            پارسال وقتی توافق انجام شد بازار در نزدیکی سقف قرار داشت
                            تجربه به من میگه خرید به اصطلاح مطمئن بعد از اتفاقات مورد نظر که تمام بازار خبر سوخته رو شنیده اند تو بازار ما جواب نمیده
                            برای سود کردن تو این بازار رانت محور باید یک قدم از بازار جلوتر بود...
                            حالا این یک قدم جلوتر اگر از راه بنیادی و تکنیکال (ترجیحا تایم فریم هفتگی ) و رانت و یا هر روش دیگری حاصل شود مهم نیست مهم جلوتر از بازار حرکت کردنه
                            حدودا 15 اسفند زمان خرید بود الان زمان مشاهده است نه خرید

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

فباهنر ح خواستم بخرم نشد سریع صف شد

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                در ابتدا بازده بازارهای مالی در سال گذشته که در روزنامه ی دنیای اقتصاد اورده شده است رو بررسی می کنیم
                                [ATTACH=CONFIG]3359[/ATTACH]
                                سلام حیدر جان،
                                این آمار درست است آیا؟؟؟

منظور از بازدهی بازار چیست؟
                                خوب وقتی خود دلار سه برابر شده، چه طور بازدهی -13 و 11 درصد می تواند باشد؟
                                بازدهی بورس هم قسمت 108 درصدی اش درست به نظر می رسد ولی واقعا افت 21 درصد بوده؟
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X