کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : آیا تا آخر سال با نوسان میتوان 70%سود کرد ؟
دوستان سهم از نظر بنیادی مشکلی نداره، افزایش سرمایه هم در دست بررسی هستش. البته این اطلاعاتی هست که به من داده شده و الزامی در درست بودنش نیست!!
بنده خودم با سه می مانم ولی هر کسی اختیار سرمایه خودش رو داره.
سهم اسیر یک عده شده که نیتشان برای بنده هنوز مشخص نیست.
دوستان سهم از نظر بنیادی مشکلی نداره، افزایش سرمایه هم در دست بررسی هستش. البته این اطلاعاتی هست که به من داده شده و الزامی در درست بودنش نیست!!
بنده خودم با سه می مانم ولی هر کسی اختیار سرمایه خودش رو داره.
سهم اسیر یک عده شده که نیتشان برای بنده هنوز مشخص نیست.
سلام و عرض ارادت
نميدونم چه خبره تو سهم ولي طرف عرضه خيلي قدرتمنده
سلام و عرض ارادت
نميدونم چه خبره تو سهم ولي طرف عرضه خيلي قدرتمنده
سلام
سهم خوب راه خودش رو خواهد یافت حالا این وسط شاید چند نفر بخوان جلوش سنگ بچینن ولی اینکار هدف رو از بین نمیبره بلکه تو رسیدن به هدف تاخیر ایجاد می کنه.
نظر دوستان در مورد خريد بترانس چيه؟
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
مقاومتهای پیش روی پر تقاضاترین نمادها
استقبال زیادی از نمادهای بانکی و خودرویی به عمل آمده است و صفهای غیر قابل توصیفی در این نمادها شکل گرفته است، در نمادهای بزرگ که هنوز دولت سهامدار آنان است احتمال افزایش عرضه ها از سوی سازمان خصوصی سازی وجود دارد. در ادامه به مقاومتهای پیش روی برخی نمادهای پرتقاضا خواهیم پرداخت، این نقاط به صورت بالقوه می توانند عرضه ها را بر روی نماد افزایش دهند:
1. وبصادر: مقاومت اول: 1000 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 1200 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
2. وبملت: مقاومت اول 2500 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 3000 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت):
3. وسینا: مقاومت اول 1800 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 2100 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
4. وانصار: مقاومت اول 3200 (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 3500 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
5. ونوین:2400 مقاومت اول ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 2650 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
6. خپارس: مقاومت اول 1000 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 1200 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
7. خساپا: مقاومت اول 2000 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 2500 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
8. خودرو: مقاومت اول 3250 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 3700 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
9. ولساپا: مقاومت اول 2500 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 3000 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
10: خبهمن: مقاومت اول 2500 ریال (احتمال گذر از مقاومت وجود دارد)- مقاومت دوم: 3200 ریال ( با احتمال تعادل در کوتاه مدت)
90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معاملهگر
با سلام
جریان نقدینگی بزرگی وارد بازار شده است که این مانع اصلاح بلند مدت خواهد بود .
نظر شخصی سهامداران اگر تونستند بالا بفروشند و پایین بخرند که حد اعلای کار رو انجام دادند اگر نه به هر دلیلی نتوانستند و یا نمیتوانند با حد ضرر نگه داری کنید.
با سلام
جریان نقدینگی بزرگی وارد بازار شده است که این مانع اصلاح بلند مدت خواهد بود .
نظر شخصی سهامداران اگر تونستند بالا بفروشند و پایین بخرند که حد اعلای کار رو انجام دادند اگر نه به هر دلیلی نتوانستند و یا نمیتوانند با حد ضرر نگه داری کنید.
بعضی ها رو میبنیم جو گیر شدند و صحبت از شاخص 100 هزاری است .
شاخص 89هزاری عملا با پالایشگاه و فارس رسید به 89 هزار .
اگر شبندر برسه به 1500 شاخص هم میشه 100 هزار
وگرنه خودرویی ها و بانکی ها مگر چقدر بر روی شاخص تاثیر میگذارند عملا هیچی! چون خودرویی ها اکثرا افت آنچنانی نکردند .
شاخص بالای 75 هزار تا سال 96 تقریبا احتمالش زیر 20درصده
حالا نظر شما چست آیا شاخص کل می تواند تا آخر سال با تایید توافق هسته ای بالای 100 هزار باشه !!!!!!!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
حالا نظر شما چست آیا شاخص کل می تواند تا آخر سال با تایید توافق هسته ای بالای 100 هزار باشه !!!!!!!!
نمیدونم . شاید بشه . شبندر بشه 1500 احتمالا میشه
در این مورد هم که قبلا گفتم اشتباه کردم و اصلا انتظار نداشتم با چنین حجم نقدینگی با اعلام بیانیه همراه باشیم.
نظر