چشم سوم بازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : چشم سوم بازار

در اصل توسط سام2 پست شده است View Post
    با سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار.
    آقای هکتور عزیز لطف می فرمایید یه سبد میان مدتی پیشنهاد کنید من سبدم زیاد جالب نیست و همش تو ضررم.
    درود
    ثشرق
    پاکشو در صورت خوب بودن گزارش 9 ماهه
    خودرو
    یک سهم قطعاتی
    البته نقطه ورود بسیار مهم

نظر

• سام2
      عضو جدید
      • Aug 2013
      • 8

سپاس بزرگوار. نظرتون رو کل شاخصو ممکنه بیان بفرمایید. راستش تو یک سال و نیمی که تو بازار بودم و کلی مطالعه کتابای خارجی و داخلی دارم به کل امیدمو از دست میدم.
      سایتا هم که پر شده از تحلیل و تحلیل گرای کاذب ولی باز مایه ی دل گرمیه که انسان های شریف و بزرگواری مثل حضرتعالی اینجا حضور دارید و ما رو از مطالب مفیدتون بهره مند میکنید. همیشه پاینده باشید ان شااله

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

سپاس بزرگوار. نظرتون رو کل شاخصو ممکنه بیان بفرمایید. راستش تو یک سال و نیمی که تو بازار بودم و کلی مطالعه کتابای خارجی و داخلی دارم به کل امیدمو از دست میدم.
        سایتا هم که پر شده از تحلیل و تحلیل گرای کاذب ولی باز مایه ی دل گرمیه که انسان های شریف و بزرگواری مثل حضرتعالی اینجا حضور دارید و ما رو از مطالب مفیدتون بهره مند میکنید. همیشه پاینده باشید ان شااله
        لطف دارید دوست عزیز
        واقعیت امر اینه که زیاد به تحلیل شاخص معتقد نیستم،و به نظر من بهتره که ما حقیقی ها تحلیل شاخص رو رها کنیم و به تحلیل سهم ها بگذریم
        البته اصل تحلیل چیز خوبیه،اما هم شاخص ما بیمار و هم هر روز تحلیل کردن شاخص رو درست نمیدونم بهتر یک تحلیل کلی از شاخص داشته باشیم و هر روز براش حمایت تعریف نکنیم تا بقیه رو دچار استرس و دلهره کنیم
        اما در مورد شاخص حمایت معتبر رو 64500 قرار داره،که اگر پالایشی ها باز بشن احتمالا زودتر به اون سطح برسه
        متاسفانه بخاطر بی تدبیری مسئولین سهم ها یک بار دیگه ذارند همراه شاخص اصلاح میشند،بازار رو نمیشه ساخت بازار باید راه خودشو بره
        در مورد حضور در بازار هم اگر نقد هستید بازار هنوز سیگنال خرید نداده،واگر سهم هستید فروش اکثر سهم ها تو این قیمت ها توجیهی نداره و بنظرم میشه بالاتر فروخت
        با گذر زمان حتما ضرر ها جبران خواهد شد،هیچ وقت امیدتون رو از دست ندید @};-

نظر

• سام2
          عضو جدید
          • Aug 2013
          • 8

متشکرم آقای هکتور عزیز بابت جواب کاملتون. با حضور شما بزرگوارن در بازار همچنان باید به آینده امیدوار بود.
          Be still, sad heart!
          and cease repining;
          Behind the clouds is the sun still shining.
          من سهمای ونفت فاذر تکمبا و ثشاهد دارم اگه راهنماییم بفرمایید سپاسگزار میشم. پیشاپیش از اینکه مزاحم وقت شریفتون میشم پوزش میخام.

نظر

• soroush44
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 30

متشکرم آقای هکتور عزیز بابت جواب کاملتون. با حضور شما بزرگوارن در بازار همچنان باید به آینده امیدوار بود.
            Be still, sad heart!
            and cease repining;
            Behind the clouds is the sun still shining.
            من سهمای ونفت فاذر تکمبا و ثشاهد دارم اگه راهنماییم بفرمایید سپاسگزار میشم. پیشاپیش از اینکه مزاحم وقت شریفتون میشم پوزش میخام.
            با پوزش از هکتور عزیز ، اگر دوست داشته باشید می توانید میانگین کم کنید.
            موفق باشید

نظر

• سام2
              عضو جدید
              • Aug 2013
              • 8

راستشو بخایید اصلا نقدی ندارم(;

نظر

• soroush44
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 30

راستشو بخایید اصلا نقدی ندارم(;
                پس فعلآ صبور باشید تا تکلیف پالایشگاهی ها روشن شود.
                ان شاءالله پس از آن بازار به تعادل خواهد رسید

نظر

• سام2
                  عضو جدید
                  • Aug 2013
                  • 8

سپاس دوست عزیز سربلند و پیروز باشید ایشالا

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

سلام شبتون بخیر
                    امروز پای معاملات نبودم به اون صورت،اما اگه حقوقی ها به حمایت خودشون ادامه بدن و بازار بتونه خودشو نگه داره بنظرم یک صعودی میتونیم داشته باشیم،البته فعلا در مورد کوتاه مدتش میشه نظر داد
                    یکم مثبت موندن برای بازار لازمه
                    در مورد سهم ها
                    ثشرق که بنظرم هنوز خوب معامله میشه و تو ریزش اخیر هم ضرری نرسوند
                    حکمت هم بنظرم نوسانات خوبی میده
                    اما نگاهی به مپنا

بنظرم این سهم پتانسیل برگشت رو داره اگر اوضاع بازار یکم مساعد بشه،و این که حقوقی هم خوب حمایت میکنه
                    شبتون خوش @};-

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

شب دوستان عزیز بورسی
                      امروز از صف فروش خپارس و خودرو برداشتم با دید نوسان
                      معاملات خپارس کمی برام عجیب و احساس میکنم بازیگران در حال ساختن سرو شونه کف هستند

البته این الگو به هیچ وجه تکمیل نشده و تریگر الگوی سروشونه که شکستن خط گردن هستند هنوز اتفاق نیوفتاده و این بیشتر یک حدس میتونه باشه
                      شایدم زیادی خوشبینم ;)
                      اما این روزها نوسان هم میشه گرفت،البته هنوز بالای 50 درصد نقدم

نظر

• trojan
                        ستاره دار(1)
                        • Nov 2013
                        • 881

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                        شب دوستان عزیز بورسی
                        معاملات خپارس کمی برام عجیب و احساس میکنم بازیگران در حال ساختن سرو شونه کف هستند

البته این الگو به هیچ وجه تکمیل نشده و تریگر الگوی سروشونه که شکستن خط گردن هستند هنوز اتفاق نیوفتاده و این بیشتر یک حدس میتونه باشه
                        شایدم زیادی خوشبینم ;)
                        منم کاملا احساسی مشابه شما دارم و اتفاقا همین امروز داشتم به همین موضوع فکر می کردم . شایدم خریدهای رانتی تو خپارس شروع شده . به هر حال هرچی که هست خپارس داره خوب حجم میخوره و زمان نشون میده چه خبره

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                          شب دوستان عزیز بورسی

شایدم زیادی خوشبینم ;)
                          روی خط روند صعودی و روی تنکانسن ...بسیارم خوب...

با اجازت یک انتقاد می کنم امیدوارم پذیرا باشی...

چه سودی داره ذهنمون رو درگیر این کنیم که بازیگری قصد سر و شونه داره یا نداره هر چند این نشانه ضعف بازار است اما از این بگذریم معامله گر به خصوص تکنیکال بر اساس چیزهایی که هست تصمیم می گیرد

من هم در گذشته چنین اشتباهی مرتکب شدم و طبق صحبت یک بنده خدایی که میشناسی قرار بود در شمواد سر و شونه بزنن...اما زده نشد و حدود 500 هزار تومنی ضرر کردیم و از بازار به طور کامل خارج شدم

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                            روی خط روند صعودی و روی تنکانسن ...بسیارم خوب...

با اجازت یک انتقاد می کنم امیدوارم پذیرا باشی...

چه سودی داره ذهنمون رو درگیر این کنیم که بازیگری قصد سر و شونه داره یا نداره هر چند این نشانه ضعف بازار است اما از این بگذریم معامله گر به خصوص تکنیکال بر اساس چیزهایی که هست تصمیم می گیرد

من هم در گذشته چنین اشتباهی مرتکب شدم و طبق صحبت یک بنده خدایی که میشناسی قرار بود در شمواد سر و شونه بزنن...اما زده نشد و حدود 500 هزار تومنی ضرر کردیم و از بازار به طور کامل خارج شدم

درود
                            خدمتتون عارضم که من خپارس و خودرو رو برای این که قرار سرو شونه بزنن نخریدم و در تحلیل اشاره کردم که این فقط یک حدس از روی تجربست،و هنوز تریگر خریدی در تکنیکال سهم دیده نشیده
                            من خربدم برای نوسان بوده و احتمالا فردا فروشنده باشم
                            اما حرفا شما درست گاهی اوقات خوشبینی زیاد کار دست آدم میده،و بهتره که تحلیل واقع بینانه باشه
                            خرید من صرفا روانشناسی حرکت سهم بوده و همانطور که اشاره شد ارتباطی با تکنیکال در این مرحله نداره
                            اما زیاد دیدیم نمودارهایی که توسط بازیگران ساخته شده!
                            ممنون از همکاری دوستان در تاپیک @};-@};-

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

درود شبتون بخیر
                              در مورد بازار یکم شرایط بهتر شده و به نوعی حمایت از بازار دیده میشه
                              اما به دلایلی بنظرم فعلا کلیت بازار نمیتونه رشد داشته باشه و سیگنال خرید مشاهده نمیشه

1_مذاکرات،که حال باید دید تا 10 اسفند چه اتفاقی رخ میده،و خیلی ها منتظر اعلام نتایج مذاکرات هستند

2_باز شدن پالایشی ها،عده ای هم منتظر باز شدن پالایشگاهی ها و به تعادل رسیدن آن ها هستند و پایان اصلاح رو زمان تعادل پالایشی ها می دونند

3_ارزش پایین معاملات،هنوز ارزش معاملات بسیار پایین و بنظرم با این ارزش ورود به به بازار صلاح نباشه

اما در مورد بعضی سهم های بنیادی مانند ثشرق که تو این بازار اصلا به سهامداراش ضرر نزد میشه خرید رو به صورت پله ای شروع کرد
                              اگر قدرت نوسان گیری هم دارید میتونید این کار رو انجام بدید،هر چند نوسان گرفتن هم این روزها دشوار

شبتون خوش

نظر

• hector
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 1764

وبیمه:
                                این سهم رو دیشب بررسی داشتم
                                الگو شارک داره و این که تو محدوده مناسبی هست اگر خط قرمز رنگ (خط روند)رو بشکنه میتونه سیگنال خرید باشه
                                خط حمایت استاتیک که محدوده قوی هم هست میشه به عنوان حد ضرر در نظر گرفت
                                یک آردی مثبت کوچک هم آخرش وجود داره

نظر

در حال کار...
                                X