سلام دوستان شرمنده زحمتی داشتم اگه میشه یکی از دوستانی که این سهم رو داشته و باهاش افزایش سرمایه شرکت کرده یک پیام خصوصی به من بده
توسعه معادن و فلزات ( ومعادن )
Collapse
X
-
معاون مالی و اقتصادی توسعه معادن و فلزات گفت:
عرضه اولیه 10 درصد سهام فولاد صبا نور در فرابورس طی هفته آخر فروردین انجام می شود
درپی درج نام سال گذشته شرکت 24 میلیارد تومانی فولاد صبا نور با نماد " کنور " در بازار اول فرابورس ،سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات که مالک اصلی این شرکت به شمار می رود،
آماده عرضه اولیه سهام این شرکت در روزهای پایانی اسفند جاری بود،اما به دلیل اثر تعیین حقوق 30 درصدی دولت از معادن بر روی سهام سنگ آهنی و فولادی،
این عرضه به سال جدید موکول شد .
با توجه به ارایه آخرین اطلاعات شرکت به سازمان بورس و با در نظر گرفتن مواردی مانند تمرکز کشور بر روی تولید داخلی، نیاز کشور به فولاد و به صرفه نبودن واردات فولاد ، مقرر شده عرضه اولیه 10 درصد سهام فولاد صبا نور در هفته آخر ماه جاری انجام شود .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
جناب ساده عزیز
خبری از کروی و حواشی آن ندارید ...
طبق معمول خبری دادند و بعد هم یک مقام نامسئولی تکذیبیه
صادر نمود . . .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postجناب ساده عزیز
خبری از کروی و حواشی آن ندارید ...
طبق معمول خبری دادند و بعد هم یک مقام نامسئولی تکذیبیه
صادر نمود . . .مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن بعد از تكذيبيه اي كه اومد سريع حق كروي رو فروختم اما خبر واگذاري انگوران رو من در راستاي بازي حق كروي ارزيابي ميكنم......اينا خريداشونو تو 110 تكميل كردن و با انتشار اين خبر اونم از يك منبع رسمي رو 180 خالي كردن....4 شنبه با يكي از بچه هاي سازمان صحبت ميكردم ميگفت نماينده كروي 20 فروردين مياد تهران ....خودش احتمال ميداد كه براي مذاكره با دولت درباره اين واگذاري مياد.....مشكل اينجاست كه مراكز قدرتي در صنعت روي هستن كه اجازه اين واگذاري رو به كروي نميدن.....كروي بدجوري داره رايزني ميكنه كه بگيره ولي بايد ببينيم پيروز ميشه يا نه.....ولي به نظر من واگذاري قطعي هست
عین نقل قول
{واگذاری معدن به کنسرسیوم قطعیه و مدیر عامل کنسرسیوم میانجی است که قبلا رئیس اداره صنایع زنجان بود و از نفرات وزارت اطلاعات .من فکر کنم واگذاری بطور کامل داره انجام میشه.}
موفق و پرسود باشید=;اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن بعد از تكذيبيه اي كه اومد سريع حق كروي رو فروختم اما خبر واگذاري انگوران رو من در راستاي بازي حق كروي ارزيابي ميكنم......اينا خريداشونو تو 110 تكميل كردن و با انتشار اين خبر اونم از يك منبع رسمي رو 180 خالي كردن....4 شنبه با يكي از بچه هاي سازمان صحبت ميكردم ميگفت نماينده كروي 20 فروردين مياد تهران ....خودش احتمال ميداد كه براي مذاكره با دولت درباره اين واگذاري مياد.....مشكل اينجاست كه مراكز قدرتي در صنعت روي هستن كه اجازه اين واگذاري رو به كروي نميدن.....كروي بدجوري داره رايزني ميكنه كه بگيره ولي بايد ببينيم پيروز ميشه يا نه.....ولي به نظر من واگذاري قطعي هست
همین وضعیت تحلیلگران آینده خوبی را با این وضعیت دلار پیشبینی میکنند .
ما هم حدود 20 % سبد کروی گرفتیم
موفق باشید و ممنونیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
چند نفر هم به من گفتن واگذاری معدن به کروی قطعی هست حالا راست یا دروغش نمیدونم ما هم تا خرخره حق کروی داریم!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط zari_azad@yahoo.com پست شده استسلام دوست عزیزجناب آرمین . امروز16 فروردین طی تماسی که داشتم آقای یوسفی فرمودند صحبتی ازتمدید حق تقدم نبوده و میبایستی تامورخ 25 فروردین پرداختها صورت گیرد. تلفن امورسهام 88502319و88502320 میباشد.
ضمنا" یه خبرخوش هم اینکه : واگذاری معدن انگوران به مدیریت توسعه معادن روی توسط معاون اول رئیس جمهور محمد رضارحیمی امضاء شده و قراراست به امضای رئیس جمهور هم برسد. این مورد طی همین چند روز پیش صورت گرفته و موثق میباشد البته به من گفتند صداشو درنیار. بذار به امضاء ریاست جمهوری برسد حال اونقدربنده خوشحال شدم که خبرو لو دادم . مبارک سهامداران کروی .مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
-
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postخداييش انتظار يه همچين حجمي از حق كروي اونم تو مثبت نداشتم
270 برامون تموم بشه اگه انگوران رو بدن میشه رو 400 تومن حساب کرد چند ماه دیگه:d یعنی 46 درصد خالص :D
از اون ظرف نگاه میکنم سرمایش زیاد شده ممکنه خیلی نره بالا///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشما خریدی؟ بخریم؟ نکنه بره بالا و انگوران راست باشه؟ 270 برامون تموم بشه اگه انگوران رو بدن میشه رو 400 تومن حساب کرد چند ماه دیگه:dمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
یه کار دیگه هم میشه کرد بعد از تموم شدن مهلت حق ها خودشو خرید.
چون دیگه این همه حق نیست که راحت بخرن و با این خبر واگذاری ملت میان خودشو بخرن و ما هم این وسط سواری میگیریم =))
حالا ببینیم چی میشه تا اون موقع///
نظر
نظر