والیبال ایران~~FIVB~~

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iligal
    مدیر(ستاره دار 11)
    • Sep 2012
    • 4103

پاسخ : والیبال ایران~~FIVB~~

قدرت بازیکنان لهستان بر اساس آمار FIVB

تیم ملی والیبال ایران در حالی روز جمعه میزبان لهستان خواهد بود که لهستانی ها در آمار و ارقام لیگ جهانی تا به این جای کار درخشیده اند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، ترکیب اصلی ملی پوشان لهستان، در بخش بهترین های سایت فدراسیون جهانی، بیشتر رتبه ها را تصاحب کرده اند. خبری که نشان دهنده مصافی سخت برای مردان والیبال ایران است.

شهرام محمودی، پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران، در حالی با 95 امتیاز دومین امتیازآور لیگ جهانی محسوب می‌شود که غیر از او، بارتوش کورک، متیوس میکا، متیوس بینیک و مایکل کوبیاک با 175، 94،94 و 85 امتیاز رتبه های اول، ششم،هفتم و نهم را به خود اختصاص داده اند.

اما در بخش بهترین اسپک،محمودی با میانگین 56/58 درصد موفقیت در هر ست، با اختلاف فاحش نسبت به لهستانی ها در مقام اول است. هم چنین میلاد عبادی پور با 53/13در مقام پنجم قرار دارد. مجتبی میرزاجانپور هم با 51/22 درصد بعد از کورک در رتبه هفتم قرار است.

در دفاع روی تور محمد موسوی، با میانگین 0/73 در هر ست در جایگاه اول قرار دارد. ازسوی دیگر بینیک با میانگین 0/51 و پیتر ناواکوسکی با میانگین 0/43 رتبه های پنجم و هشتم را به خود اختصاص داده اند.

در بخش بهترین سرو زننده ها، بینیک و کوبیاک با 0/31 و 0/23 درصد موفقیت در رتبه سوم و هفتم قرار دارند. بخشی که مردان والیبال ایران در آن،جایگاه چندان مطلوبی کسب نکرده اند.

هم چنین در قسمت برترین پاسور ها، فابیان دریزیگای لهستانی با 4/09 درصد موفقیت نفر دوم است. البته معروف هم که این روزها یکی از موفق ترین بازیکنان والیبال دنیا شناخته می شود، با 3/53 درصد موفقیت در مقام چهارم قرار دارد.

اما جالب ترین بخش این آمار شاید مربوط به توپ گیری باشد. جایی که معروف با وجود پست پاسوری، توانسته رتبه هشتم را به خود اختصاص دهد. البته پیش از او، پاول زاتروسکی و کوبیاک نفر اول و دوم این رده بندی هستند.

در نهایت و در قسمت بهترین دریافت کننده ها، ملی پوشان والیبال ایران نتوانستند به رتبه ای دست یابند، اما از آن سو، زاتوروسکی با 40/61 درصد و کوبیاک با 37/43 درصد موفقیت در جایگاه هفتم و نهم قرار دارند.
    این آمار نشان از قدرت تیمی دارد که توانسته سال گذشته قهرمان جهان شود. تیمی که با داشتن بهترین بازیکنان دنیا در پست های مختلف در روز جمعه قطعا به راحتی امتیاز نمی‌دهد.
    بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• iligal
      مدیر(ستاره دار 11)
      • Sep 2012
      • 4103

لیست کواچ برای جدال با لهستان اعلام شد

سرمربی تیم ملی والیبال ایران اسامی 14 بازیکن تیم کشورمان برای دو دیدار مقابل لهستان را اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، اسلوبودان کواچ اسامی 14 بازیکن ایران برای دو دیدار با لهستان در هفته هفتم لیگ جهانی را اعلام کرد. بر این اساس سعید معروف، سید محمد موسوی، فرهاد قائمی، عادل غلامی، مجتبی میزرزاجان‌پور، مهدی مهدوی، عبدالرضا علیزاده، شهرام محمودی، امیر غفور، محمد حسن صنوبر، حمزه زرینی، میلاد عبادی‌پور، مهدی مرندی و علی شفیعی 14 بازیکن ایران در این دو مسابقه خواهند بود.
      تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان ساعت 21 روزهای جمعه و یکشنبه پنجم و هفتم تیر در چارچوب هفته هفتم لیگ جهانی در سالن 12 هزار نفری آزادی به مصاف یکدیگر می‌روند.

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

وضعیت کورک امروز مشخص می‌شود

وضعیت نهایی امتیاز آورترین بازیکن لیگ جهانی والیبال برای بازی مقابل ایران پس از تمرین امروز (پنجشنبه) تیم ملی لهستان مشخص می‌شود.

بارتوژ کورک، امتیاز آورترین بازیکن تیم ملی والیبال لهستان روز گذشته (چهارشنبه) در هیچ‌کدام از تمرینات تیمش در تهران پیش از بازی با تیم ملی ایران در هفته هفتم لیگ جهانی والیبال شرکت نکرد.

به گزارش تسنیم، وی قبل از سفر به ایران در یکی از تمرینات تیمش به هنگام اسپک زدن دچار مصدومیت کمر شد اما به گفته پزشکان تیم لهستان آسیب‌دیدگی او جدی نیست. با این وجود این مسئله به دلیل درد زیاد روی عملکرد او در نخستین بازی ایران و لهستان در روز جمعه تأثیرگذار خواهد بود.

در هر حال وضعیت نهایی کورک برای بازی مقابل ایران پس از تمرین امروز (پنجشنبه) تیم ملی لهستان مشخص می‌شود.

در صورتی که کورک نتواند فردا شب به میدان برود، جاکوب یاروژ جانشین این بازیکن در بازی مقابل ایران خواهد بود.

نظر

• iligal
          مدیر(ستاره دار 11)
          • Sep 2012
          • 4103

سرنوشت گروه B در دستان ایران

برد و باخت هر یک از دو تیم ایران و لهستان در بازی های روز جمعه و یک شنبه سرنوشت تیم های صعود را مشخص خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه" بازی جمعه شب ایران لهستان از جنبه های متفاوتی دارای اهمیت است. احتمالات زیادی وجود دارد که تا حد زیادی سرنوشت تیم های صعود کننده را مشخص می کند و سرنوشت ایران کاملا در دستان خودش است. در صورتی که دو تیم یک برد از دو بازی پیش رو کسب کنند هفته آخر تکلیف تیم های صعود کننده را مشخص می کند و ایران با ٢ برد کمتر نسبت به تیم های بالایی باید در انتظار لغزش آنها باشد. در حال حاضر ایران ٤ برد در کارنامه دارد و تیم های آمریکا و لهستان با ٦ پیروزی در صدر هستند. دو پیروزی خانگی مقابل لهستان ایران را به تیم دوم می رساند و با صدرنشین اختلافی حداقلی پیدا خواهیم کرد اما اگر لهستان پیروز دو بازی تهران باشد صعود این تیم به فینال قطعی خواهد شد و ایران باید منتظر شکست های دور از ذهن رقبا باشد. بازی آمریکا و روسیه هم از آن سو حساسیت های خاص خودش را دارد و در صورتیکه روسیه بتواند بر حریف پیروز شود این احتمال دارد ایران بعد از اتمام این هفته صدر نشین شود. شاید این هفته بسیار از احتمالات گروه B رنگ حقیقت بگیرد.

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

والیبال در انتظار رکوردی جدید در لیگ جهانی

تیم ملی والیبال ایران می تواند با پیروزی مقابل لهستان به رکورد ٥ برد پی در پی دست پیدا کند.

به گزارش "ورزش سه" دو تیم ملی والیبال ایران و لهستان جمعه شب در اولین دیدار برگشت خود به مصاف یکدیگر می روند. شرایط بازی برای هر تیمی در آزادی مشکل شده است و پیروزی دور از ذهن می رسد و این می تواند رکوردی جدید برای ایران بیاورد. شاگردان کواچ با پیروزی مقابل لهستان به ٥ برد پی در پی در لیگ جهانی می رسند که این موضوع برای ایران رکوردی جدید محسوب می شود. دو پیروزی در کازان و دو پیروزی دیگر در تهران ١٢ امتیاز حساس را به همراه داشت و حالا نوبت پنجمین و ششمین پیروزی است تا امتیازات و تعداد برد ایران از تیم دوم بالاتر بزند.

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

جدال بهترین دفاع جهان با ماشین اسپکر

رو در رویی محمد موسوی و کورک در بازی ایران و لهستان می تواند یکی از حساس ترین تقابل های لیگ جهانی امسال باشد.

به گزارش "ورزش سه"، بارتوژ کوکرک، پشت خط زن تیم ملی والیبال لهستان حالا با 175 امتیاز بیشترین نقش را در موفیت های تیمش داشته است و در بین امتیازآورترین بازیکنان لیگ جهانی عنوان نخست را در اختیار دارد.

این ماشین اسپکر در بازی با ایران اگر حاضر باشد و مصدومیت کار دستش ندهد کار سختی را پیش رو دارد چرا که محمد موسوی مقابل او است. شماره ٦ ایران هم تا به جای کار عنوان بهترین دفاع مسابقات را به خود اختصاص داده است و هر وقت دستان او برای دفاع راه افتاده حریفان والیبال ایران با مشکلات زیادی رو به رو شده اند و کار برای هر اسپکری سخت می شود. حالا نگرانی از حضور کورک در بازی جمعه نیست چرا که بهترین دفاع جهان با ایران است.

نظر

• iligal
                مدیر(ستاره دار 11)
                • Sep 2012
                • 4103

معروف: 2بازی تعیین کننده داریم

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: 2 بازی سخت و تعیین کننده برابر لهستان خواهیم داشت.

به گزارش "ورزش سه" از فارس، سعید معروف در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان در مورد این بازی اظهار داشت: 2 بازی بسیار سخت با لهستان،‌قهرمان جهان خواهیم داشت که نتیجه‌ آن برای صعود به مرحله نهایی بسیار مهم و تعیین کننده است.

وی ادامه داد: فارغ از هر نتیجه‌ای که کسب می‌شود باید تلاش کنیم تا خوب بازی کنیم. به نظر من خوب بازی کردن مهمتر از پیروزی است.

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

کواچ: دو بازی سخت با لهستان داریم

سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: روزهای جمعه و یکشنبه بازی بسیار سختی با لهستان داریم.

به گزارش "ورزش سه" از فارس، اسلوبودان کواچ در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ملی والیبال ایران و لهستان درمورد این مسابقه اظهار داشت: دوبازی سخت برابر لهستان داریم و تلاش می‌کنیم مانند بازی برابر آمریکا عملکرد خوبی داشته باشیم و با پیروزی زمین را ترک کنیم.

وی با اشاره به حضور پرشور تماشاگران ایرانی خاطر نشان کرد: ایران تماشاگران فوق‌العاده‌ای دارد که هر تیمی برای بازی کردن مقابل این تماشاگران با مشکل روبرو می‌شود.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    معروف: شما از ما جدا شده اید

سعید معروف چهره های سیاسی را متهم به حضور در پیروزی های لیگ جهانی کرد و معتقد است آنها از والیبال جدا هستند.

به گزارش "ورزش سه"، پس از اتمام دومین بازی تیم های ملی والیبال ایران و آمریکا که یک بار دیگر به کسب 3 امتیاز برای کشورمان منتهی شد، چهره های سیاسی به ورزشگاه آزادی و سپس رختکن تیم ملی رفتند تا در پیروزی شیرین ایران مقابل قدرت برتر جهان در والیبال سهیم باشند، اما ملاقات آخر این افراد با ملی پوشان گفت و گوهایی شیرین را به همراه نداشت و سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال در مقابل چهره های سیاسی قرار گرفت و حرف دل خودش و سایر ملی پوشان را با بیانی صریح به زبان آورد که واقعیت های زیادی را به همراه داشت. معروف پس از تشکر محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور و حجت الاسلام ابوترابی نایب رییس مجلس از ملی پوشان در خطاب به آنها گفت : « ما همیشه انرژی زیادی از مردم گرفته ایم اما حضور شما یک روحیه مضاعفی را برای ما به همراه دارد. من فکر می کنم صحبت در مورد مسائلی که برای ما مهم است دیگر تکراری شده باشد اما این موضوع به همه ثابت شده است که دلخوشی مردم، لحظه شماری ما برای بازی مقابل تماشاگران ایرانی، اتفاقاتی که بعد از برد والیبال در شهرهای مختلف می افتد برای ما خیلی ارزشمند است و فکر می کنم همه متوجه شده اند که ما فقط و فقط به دنبال این قضیه هستیم ولی فکر می کنم سال گذشته آقای ابوترابی اینجا بودند و ما نزدیک به 9 ماه است که ایشان را ندیدم و فکر می کنم دیدار ما همیشه به بردهای بعد از لیگ جهانی می افتد، الان هم مطمئن هستم شما تشریف ببرید لیگ جهانی سال بعد شما را خواهیم دید.»
                    کاپیتان تیم ملی در مورد صحبت های نهاوندیان که به مشکلات دولت بازمی گشت این طور واکنش نشان داد:« خیلی دوست داشتم بعد از این پیروزی به جای عنوان کردن مشکلات و دغدغه های دولت، شما حتی به دروغ به ما این وعده را می دادید که از این تیم حمایت خواهد شد چون من فکر می کنم مجسمه بچه های این تیم را باید از طلا ساخت. خیلی خوشحالم و افتخار می کنم در این نسل و مجموعه آقای داورزنی کار می کنم. بیش از حد وابسته به هم هستیم ولی احساس می کنم شما از ما جدا شده اید. نمی دانم این شرایط تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، همه چیز در حد حرف است، اینکه در دستور کار هست، دولت قرار است حمایت کند، اینکه ماده فلان این را گفته است. ما همه این مسائل را می دانیم، مشکلات اقتصادی دولت را هم می دانیم ولی از مشکلات اقتصادی دولت بیشتر مشکلات خودمان را می دانیم. تا الان خم به ابرو نیاوردیم و بازهم تاکید می کنم با اینکه می دانم اگر شما تشریف ببرید مطمئن هستیم تا لیگ جهانی سال آینده شما را نخواهیم دید ولی خوشحالم دیدار بعد با خبرهایی خوشحال کننده تر همراه باشد. من معتقدم هر اتفاقی برای این بچه ها بیافتد کم است. من اگر جای آقای گودرزی بودم کاری برای این بچه ها می کردم که تاریخی شود چون این بچه ها کاری کردند که در ورزش ایران برای رشته های دیگر مثال شدند.»
                    معروف در پایان با اظهار نا امیدی از وعده وعیدهای مسولین گفت: « تمام این حرف های من تکراری است همان حرف هایی است که سال گذشته با آقایان گودرزی و ابوترابی زده ایم ولی واقعا به نظرم لازم است این مسائل بیشتر از اینها جدی گرفته شود و با حرف هایی چون در دستور کار است و اقدام می شود خلاصه نشود. حداقل خواسته ما این است با وعده هایی حتی دروغ تیم را امیدوار نگه دارید و یک بار دیگر وعده ما به لیگ جهانی سال آینده موکول نشود.»
                    نهاوندیان در پاسخ به تمام صحبت های معروف گفت: « این دولت بلد نیست دروغ بگوید راستش را به شما می گوید. شما قول بدهید یک کار تاریخی انجام بدهید من هم قول می دهم یک کار تاریخی انجام بدهم.»
                    در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    فیلم: انتقاد سعیدمعروف از رئیس دفتر روحانی

http://www.rajanews.com/news/215561
                    در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    سلام خانم نگار میناوی
                    من که حدود 2 سال میشه تو فروم بورسی هستم تو هر تاپیک پست زدید دیدم فقط دارید خورده میگیرید به دولت و طرفدار سر سخت احمدی نژاد هستین!!!
                    هر کسی آزاده که طرفداری کنه از یه شخص و یه عقیده ولی دلیل نداره بگردی دنبال نقطه ضعف طرف مقابلت و اونی که با دیدگاهت مخالفه رو بکوبی.این نه تنها شاخصه شما هستا کلا این چیزا تو مملکت رواج پیدا کرده یکی که طرفدار یه چیز خاصه و یه عقیده سریع عقیده غیر از عقیده خودش رو سرکوب میکنه ولی این درستش نیس چون باعث تشنج بیشتر میشه.به جای کوبیدن عقیده مخالف از عقیده خودت به نحو احسن تعریف و تمجید کن تا شاید طرفدارات زیاد بشن نه با برخورد عقیده مخالفت حتی اونایی که کمی از طیف خاص خودت دل خوشی دارن اونا رو هم رنجیده خاطر کنی .
                    8 سال پیش گذشت و دیگه دنبال چپ و راست نباش که اگه تو این فاز افتادی دیگه هیچ!!!
                    البته این به عنوان نصیحت از من بپذیر
                    دوست عزیز شما خبری رو از سعید معروف درج کردید که همه خبرگزاریها زده بودن

بعدش هم بنده فیلم همون خبر رو در سایتها دیدم و اینجا گذاشتم !

نه تحلیل و تفسیری در موردش نوشتم، نه قضاوتی کردم ، نه عقیده کسی رو کوبیدم ! نه ربطی به احمدی نژاد داشت ،

بنده خودم چندین بار در همین سایت نوشتم که چپ و راست جفتشون یک کار انجام میدن ! فقط عنوان تابلویی که بالای سرشون هست فرق داره !

بانک انصار همون بانک پاسارگاد هست ! منتهی این برای اینوریها خدمت میکنه اون برای اونوریها !

شما نوشتید که می بینید 2 سال هست من دارم خورده میگیرم به دولت روحانی ! اونوقت ندیدید که برخی دیگر 8 سال فقط فحاشی کردند به احمدی نژاد و هنوز هم میکنند !

با این حال پست شما رو بعنوان نصیحت می پذیرم و از بابت اخباری که در این تاپیک میگذارید هم تشکر میکنم

نظر

• mba
                      عضو عادی
                      • Nov 2014
                      • 266

فیلم: انتقاد سعیدمعروف از رئیس دفتر روحانی

http://www.rajanews.com/news/215561
                      معروف: مسئولان دولت بسیار لطف دارند

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران گفت: برخلاف صحبت‌هایی که مطرح می‌شود نگفتم که مسئولان فقط بعد از پیروزی‌ها با بازیکنان عکس یادگاری می‌گیرند.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

نماهنگ زیبا برای حمایت از تیم والیبال

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

رد شایعه اختلاف و درگیری در اردوی تیم والیبال

سرپرست تیم ملی والیبال ایران با تکذیب هر گونه اختلاف و درگیری در اردوی تیم ملی و با اشاره به تغییر قوانین فدراسیون جهانی، در اهمیت تعداد بردهای یک تیم در جدول رده‌بندی گفت: با این شرایط محکوم به پیروزی بر لهستان هستیم و نباید در بازی‌های خانگی بازنده باشیم.

به گزارش "ورزش سه" از ایسنا، امیر خوش‌خبر اظهار کرد: با تغییر قوانین FIVB شرایط ما بسیار حساس شده است. ما باید لهستان را شکست دهیم. به بازیکنان هم گفتم محکوم به برد در بازی امروز هستیم زیرا تعداد بردهای یک تیم شرایط را برای صعود مشخص می‌کند. البته قرار نبود که تعداد بردهای یک تیم از امتیازهای آن مهم‌تر باشد اما گویا به طور آزمایشی فقط برای لیگ جهانی امسال این قانون لحاظ شده است.

وی با تکذیب هر گونه درگیری و اختلاف در اردوی تیم ملی گفت: من 10 سال است که سرپرست تیم ملی هستم. هیچ گاه این همیت و همدلی بین بازیکنان وجود نداشت. من قویا هر گونه اختلاف و درگیری بین بازیکنان یا کادر فنی را تکذیب می‌کنم. نمی‌دانم چرا برخی به این مسائل می‌پردازند. اما اطمینان می‌دهم که هیچ اختلافی در اردوی تیم ملی نیست.

خوش‌خبر درباره شایعات منتشر شده مبنی بر جدایی فرهاد ظریف از تیم ملی گفت: ظریف قبل از شروع مسابقه‌ها به شدت از ناحیه مچ دست احساس درد می‌کرد. حتی در آمریکا برای او وقت ام آر آی گرفتیم. در جریان مسابقه‌ها هم خودش با درد بازی می‌کرد و شاید همین موضوع باعث شد که نتواند آن ظریف همیشگی باشد. حالا هم به آسیب دیدگی‌اش پرداخته و همچنین از نظر شرایط روحی اعتماد به نفسش را بازیافته است. قرار نبود که کسی جایگزین ظریف باشد اما وقتی در شرایط اضطرار مرندی به زمین آمد عملکرد بسیار خوبی داشت و کواچ متقاعد شد که فعلا از او بهره ببرد. مرندی بازیکن بسیار خوب و باانگیزه‌ای است که در بازی‌های لیگ برتر نیز بسیار قابل قبول کار کرد.

سرپرست تیم ملی تاکید کرد: ظریف از تیم ملی جدا نشده. حتی دیشب شام را با ما صرف کرد. او تمرین‌هایش را با جدیت دنبال می‌کند و قطعا هر وقت کادر فنی تشخیص دهد به ترکیب اصلی بازمی‌گردد. ظریف یکی از بازیکنان بااخلاق تیم ملی است که در سال‌های گذشته همواره برای والیبال ایران زحمت کشیده و نباید با حرف‌های مطرح شده درباره اختلاف و درگیری در تیم ملی، برای او و سایر بازیکنان حاشیه ایجاد کنند.

سرپرست تیم ملی والیبال همچنین درباره مصدومیت کورک ستاره تیم والیبال لهستان در بازی با ایران گفت: ما زیاد به این موضوع اهمیت نمی‌دهیم زیرا معتقدم که نباید برای ما حضور یک بازیکن در تیم حریف تفاوت داشته باشد. البته کادر فنی تیم ملی برنامه‌هایش را طوری تنظیم کرده که اگر کورک بازی کند یا غایب باشد، تیم ایران به مشکل نخورد. قطعا کورک یکی از موثرترین بازیکنان تیم لهستان است که تا اینجا نقش بسیار زیادی در موفقیت این تیم داشت. البته کادر فنی تیم لهستان و مربیان این تیم سعی می‌کنند تا غیبت کورک را بی‌اهمیت جلوه دهند و بگویند که اساسا دغدغه‌ای از این جهت ندارند اما همین اظهار بی‌تفاوتی آن‌ها نشان می‌دهد که کاملا روی این موضوع حساس هستند. به هر حال ما برای برد بازی می‌کنیم. جای اشتباه نداریم و باید پیروز شویم.

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

کورک به بازی نخست با ایران نمی‌رسد

امتیاز آورترین بازیکن لیگ جهانی والیبال 2015 مقابل ایران بازی نخواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"از تسنیم، فدراسیون والیبال لهستان اعلام کرد که بارتوژ کورک، ستاره تیم ملی لهستان در بازی نخست مقابل ایران در هفته هفتم لیگ جهانی والیبال به میدان نخواهد رفت و وضعیت او در مورد بازی روز یکشنبه نیز پس از جلسه سرمربی تیم با پزشکان و با در نظر گرفتن سلامتی این بازیکن،‌ مشخص خواهد شد.

بارتوژ کورک در جریان تمرین تیم ملی لهستان در تهران دچار مصدومیت کمر شد.

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

دوست عزیز شما خبری رو از سعید معروف درج کردید که همه خبرگزاریها زده بودن

بعدش هم بنده فیلم همون خبر رو در سایتها دیدم و اینجا گذاشتم !

نه تحلیل و تفسیری در موردش نوشتم، نه قضاوتی کردم ، نه عقیده کسی رو کوبیدم ! نه ربطی به احمدی نژاد داشت ،

بنده خودم چندین بار در همین سایت نوشتم که چپ و راست جفتشون یک کار انجام میدن ! فقط عنوان تابلویی که بالای سرشون هست فرق داره !

بانک انصار همون بانک پاسارگاد هست ! منتهی این برای اینوریها خدمت میکنه اون برای اونوریها !

شما نوشتید که می بینید 2 سال هست من دارم خورده میگیرم به دولت روحانی ! اونوقت ندیدید که برخی دیگر 8 سال فقط فحاشی کردند به احمدی نژاد و هنوز هم میکنند !

با این حال پست شما رو بعنوان نصیحت می پذیرم و از بابت اخباری که در این تاپیک میگذارید هم تشکر میکنم
                              ما اینجا نیمدیم که ملا نقطه گیر همدیگه باشیم واسه همدیگه آتو رو کنیم و پست بالا بیاریم بیخیال خواهر من به امید برد امشب ایران!!!

نظر

• milad617
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 120

نظر

در حال کار...
                                X