والیبال ایران~~FIVB~~

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ارادت
    عضو فعال
    • Jul 2017
    • 2268

پاسخ : والیبال ایران~~FIVB~~

ایران 1 لهستان 3 ایران برای صعود به مرحله بعد نیاز به معجزه داره . عیار تیمها تو این مراحل نشون داده میشه ..شخصا دوست دارم لهستان - روسیه رو در فینال ببینم..اما مار خفته ای مثل برزیل هم داریم.

نظر

• trojan
      ستاره دار(1)
      • Nov 2013
      • 881

ايران 2 - برزيل 3
      از كسب مدال جا مانديم

نظر

• ارادت
        عضو فعال
        • Jul 2017
        • 2268

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
        ایران 1 لهستان 3 ایران برای صعود به مرحله بعد نیاز به معجزه داره . عیار تیمها تو این مراحل نشون داده میشه ..شخصا دوست دارم لهستان - روسیه رو در فینال ببینم..اما مار خفته ای مثل برزیل هم داریم.
        ایران 2 برزیل3 خب اون معجزه رخ نداد...برزیل هم عیار خوشو در ست پنجم نشون داد ...بنظر من 5 سال به عقب برگشتیم چون خیلی تیمها با ارنج اصلی و همیشیگی خوشون بازی نکردن..همونطور که با کی روش با وجود رفتن به جام جهانی که البته قبل از او هم رفته بودیم 6 سال به عقب برگشتیم .چراکه هدف مارک ویلموتس کنار گذاشتن سبک کار کی روش یعنی بازی دفاعی بعد شش سال و پیاده کردن بازی رو به جلو و مالکانه است که ذات فوتبال ایرانه.....

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

تیم ایران نیمکت ذخیره قویی نداره.
          بازیکنان اصلی خسته بودند.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35715

حیف شد واقعا !

بهترین فرصت سالهای اخیر از دست رفت !

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

مشکل اصلی والیبال ایران اینه که برای سعید معروف ذخیره قویی نداره،سطح بازی سعید معروف خیلی بالاست ولی وقتی در تمام بازی ها فیکس هست احتمال لو رفتن نقشه هاش بالا میره.
              بنظر من سعید معروف 50درصد از قدرت تیم ملی رو در دست داره.سعید نباشه ایران همسطح ژاپن و استرالیاست.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ارادت
                عضو فعال
                • Jul 2017
                • 2268

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                مشکل اصلی والیبال ایران اینه که برای سعید معروف ذخیره قویی نداره،سطح بازی سعید معروف خیلی بالاست ولی وقتی در تمام بازی ها فیکس هست احتمال لو رفتن نقشه هاش بالا میره.
                بنظر من سعید معروف 50درصد از قدرت تیم ملی رو در دست داره.سعید نباشه ایران همسطح ژاپن و استرالیاست.
                من مشکل والیبال رو با فوتبال یکی میدونم..آیا بعد دایی.علی کریمی.مهدوی کیا.باقری.و.....جایگزینی برای اونا پیدا شد جواب خیر.....ظرفیت کشور محدودیت های اقتصادی سیاسی و عدم داشتن فدراسیون‌های مستقل از دولت و....از علل هستن همه کشورهای حرفه ای چند تیم بزرگسال امید و...دارن...اما ما تا چندین سال باید با معروف عبادی موسوی و....سر کنیم.....یک بار آزمون رو بخاطر بازیهای ضعیف در جام جهانی سرزنش و بعد چندی بخاطر نداشتن جانشین مناسب برای وی خود ما اورا علم میکنیم و بهترین مهاجم تیم ملی میدونیم...اگه پشتوانه مناسب داشتیم قطعا خیلی از والیبالیستها و فوتبالیستها باید کنار میرفتن.....

نظر

• ارادت
                  عضو فعال
                  • Jul 2017
                  • 2268

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                  نتیجه اونطور که من دوست داشتم رخ نداد..با شکست عجیب روسیه مقابل آمریکا در مرحله نهایی گروه آ-امریکا بعنوان تیم اول به برزیل خورد و از شرایط میزبانی نهایت استفاده رو برد و به فینال رسید.....روسیه هم مقابل لهستان صدر نشین گروه ب قرار گرفت وبرنده شد...در فینال روسیه انتقام شکست مرحله نهایی رو گرفت و با شکست دادن 3-1 آمریکا قهرمان این دوره از رقابت ها شد........

نظر

• نادر کاظمی
                    ستاره دار(1)
                    • Jul 2018
                    • 794

قهرمانی ایران در آسیا مبارک:.thumbsupsmileyanim/:.grlim:./
                    مپنا/خاور/اتکام

نظر

• نادر کاظمی
                      ستاره دار(1)
                      • Jul 2018
                      • 794

ایران خیلی خوب بازی کرد و میتونس ایتالیا شکست بده اما حیف شد..../:.sadsmiley.:/
                      ست اول شمارنده امتیاز اشتباه چن امتیاز داد به ایتالیا و برنگردوند و دو امتیاز ایران هم ثبت نکرد(امتیاز ۱۳ به ۱۴ ایران نداد)X-(
                      مپنا/خاور/اتکام

نظر

• بارسا
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 184

برادر شما گمان میکنی در این سطح از مسابقات جهانی بشه چنین اشتباهی رخ بده؟
                        شمارنده امتیاز تلویزیونی کمی دیر عمل میکرد و بعد هم همه رو تصحیح کرد هیچ امتیاز اشتباهی به کسی داده نشد

نظر

در حال کار...
                        X