والیبال ایران~~FIVB~~

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mbh686
    ستاره دار (1)
    • Mar 2013
    • 265

پاسخ : والیبال ایران~~FIVB~~

در اصل توسط tazevared5 پست شده است View Post
    والیبال برگشت به همان سال های قبل
    ایران برای قهرمانی آسیا هم باید با چین ژاپن کره استرالیا مبارزه کنه
    من جای رییس فدراسیون بودم کل بازیکنان را عوض میکردم چه بازی انجام میدند همچین هم چس کلاس میزارند اینگار چه گهی هستند .
    خاک بر سر بی جنبشون کنم . هنوز تو توهم چهارمی لیگ جهانی پارسال و ششمی هستند . اون مسابقات تمام شد رفت اینا هنوز در توهم گذشته اند . اینها دارند پول مفت میگیرند حرامشان باشه .این دوره به نظر هشتم بشه
    بهترین تیم دنیا لهستان هست .
    .........................
    سایت ورزش 3 چه حمایتی میکنه
    همه تیتر هاش با این محتواس
    مربی حریف : بازی با ایران همیشه سخت است .
    کاپیتان حریف : ایران تیم فوق العاده است
    یه جوونی رفت خواستگاری یه دختر . پدر دختر رو کرد به داماد و گفت: تا حالا دستت شکسته؟ تا حالا یه شب زندون خوابیدی؟ .............
    تو که دستت نشکسته ، قدر سلامتی رو نمیدونی!!تو که یه شب زندون نخوابیدی،قدر آزادی رو نمیدونی!! تاریخ ورزش ما پر از ( محمد بنا ، سلیمی ....) اگه قهرمان بودی !!میفهمیدی یعنی چه!!؟؟؟

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

آنالیز کلی وضعیت ایران در جام جهانی والیبال؛
      در 8 بازی گذشته خوب بودیم یا بد ؟

آمار و ارقام نشان می دهد در تمام بازی هایی که ایران موفق به پیروزی نشده است، حمله اولین عامل موثر در این شکست ها بوده است در حالیکه وضعیت سرویس و دفاع شرایط خوبی داشت.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران از روز دوشنبه بازی های خود در مرحله سوم و آخر جام جهانی را آغاز می کند و 3 دیدار نسبتا آسان در قیاس با مسابقات گذشته دارد. تاکنون شاگردان کواچ 8 بازی انجام داده اند که 3 پیروزی و 5 شکست حاصل تلاش ملی پوشان بوده است. علیرضا طلوع کیان، کارشناس آنالیز عملکرد کلی ایران در 8 بازی گذشته را در تمام تکنیک ها مورد ارزیابی قرار داده است:

در قسمت دریافت تیم ایران در 6 مسابقه از 8 مسابقه طبق نمودار زیر بهترازحریفان عمل کرده است.

میانگین موفقیت دریافت تیم ایران 61 درصد بوده که قابل قبول برای مسابقات جام جهانی است.

در تیم ایران موفقیت دریافت سه دریافت کننده و لیبرو این طور بوده است:

مرندی 58%

میرزاجانپور 47%

قائمی 63%

عبادی پور 67%

درقسمت سرویس تیم ایران در 7 مسابقه از 8 مسابقه از حریفان بهتر عمل کرده است.

موفقیت سرویس تیم ایران 42 درصد بوده است که سه تا از بهترین سرویس زن های تیم ایران به ترتیب قائمی،معروف و عبادی پور هستند.

درقسمت دفاع روی تور تیم ایران تنها در 4 مسابقه از حریفان بهتر بوده است.

موفقیت دفاع تیم ایران 35 درصد است که با استاندارد جهانی کمی فاصله دارد.

بدون شک محمد موسوی عراقی با 38 درصد دفاع موفق با 25 دفاع موفق بهترین دفاع تیم ایران است البته این نکته قابل ذکر است مهدی مهدوی نیز در اکثر اوقات که وارد زمین شده است در دفاع روی تور موفق عمل کرده است. مهدوی 40 درصد توپهایی که روی دستش ارسال شده را دفاع موفق کرده است.

در قسمت حمله تیم ایران فقط در سه مسابقه از حریفان بهتر عمل کرده است و در اصل نقطه ضعف اصلی ایران در این دوره ز مسابقات جهانی محسوب میشود.

موفقیت تیم ایران در کل 52 درصد میباشد که به صورت زیر تقسیم بندی می شود:

در حمله اول تیم ایران 55 درصد موفق بوده است و در حملات برگشتی 47 درصد موفق بوده است که چنگی به دل نمیزند.

موفق ترین حمله تیم ایران محمد موسوی با 68 درصد و پس از او محمودی با 57 درصد است.

آمار و ارقام نشان می دهد در تمام بازی هایی که ایران موفق به پیروزی نشده است، حمله اولین عامل موثر در این شکست ها بوده است در حالیکه وضعیت سرویس و دفاع شرایط خوبی داشت.

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

استرالیا، شروع روزهای خوب ایران در جام‌جهانی

از امروز دیدارهای تیم ملی والیبال ایران با رقبای نه چندان سرسخت خود در جام جهانی آغاز می شود و شاگردان کواچ در اولین بازی رو در روی استرالیا قرار می گیرند.

به گزارش "ورزش سه"، دور سوم جام جهانی والیبال از امروز در شهر توکیو یک بار دیگر آغاز می شود و 12 تیم حاضر یک به یک رو در روی رقبای خود قرار می گیرند. ایران در نهمین دیدار خود از ساعت 12:40 به مصاف استرالیا تیم دهم رقابت ها می رود و این بهترین موقعیت است تا بردهای خود را در جام جهانی برای بهبود جایگاه تیمی اش شروع کند.

شاگردان کواچ بعد از انجام 4 بازی مشکل مقابل روسیه، ایتالیا، آمریکا و ژاپن حالا نوبت به جدال با رقبای نه چندان قدرتمندش رسیده که در اولین دیدار استرالیا فرصت خوبی برای جمع آوری امتیاز است. استرالیا از 8 بازی گذشته خود 7 شکست را در کارنامه داشته و با اینکه در مجموع تیم خوبی در سطح والیبال آسیا و جهان محسوب می شود، در جام جهانی کم فروغ نشان داده است. دو تیم تا به حال 5 دیدار با یکدیگر داشته اند که ایران در 4 بازی برنده میدان بوده است و استرالیا در اکثر مسابقات مقابل ایران تیمی نه چندان با کیفیتی نشان داده است.

با بازگشت شهرام محمودی به ترکیب تیم کواچ، پیروزی مقابل ژاپن و بالا رفتن آمار حمله ایران که در اکثر مسابقات نقطه ضعف تیم محسوب می شد نشان از بهبود شرایط ایران دارد و با توجه به شرایط استرالیا که 7 شکست را در کارنامه دارد، بازی امروز فرصت خوبی برای جمع آوری امتیاز است. ایران بعد از این دیدار باید رو در روی کانادا و مصر قرار بگیرد که احتمال پیروزی در تمام آن مسابقات بالا است و شاگردان کواچ می توانند 9 امتیاز و 3 برد به عملکرد خود اضافه کنند.

به جز بازی مقابل ونزوئلا، ایران در دیدار مقابل ژاپن بهترین آمار حمله خود را داشته است و با توجه به این پیشرفت این امیدواری وجود دارد که جدال با استرالیا ایران شانس زیادی برای پیروزی داشته باشد. در دیگر بازی های امروز ژاپن و آرژانتین تیم های بالاسر ایران در جدول جام جهانی به مصاف یکدیگر می روند که در صورت پیروزی شاگردان کواچ خود را به تیم ششم نزدیک خواهد شد و به حداقل اختلاف با ژاپن می رسد. اما در آن سمت مسابقات کانادا و ونزوئلا هم رو در روی یکدیگر قرار می گیرند که در صورت شکست ایران، کانادا این شانس را دارد که خود را به ایران برساند و خطر از سمت تیم های پایین جدول هم تیم را تهدید می کند.

با این حال ایران از امروز روزهای خوب خود در جام جهانی را آغاز خواهد کرد و ملی پوشان والیبال در انتظار دیدار مقابل رقبای پایین نشین خود هستند. ایران و استرالیا از ساعت 12:40 در سالن B ورزشگاه مترو پلیتن توکیو رو در روی استرالیا قرار خواهد گرفت.
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• hadi1984
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 220

گزارش ایران 0- استرالیا 1

تیم ملی والیبال کشورمان در نهمین بازی خود در جام جهانی والیبال به مصاف استرالیا رفته است.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران از ساعت 12:40 در نهمین دیدار خود از سری مسابقات جام جهانی رو در روی استرالیا قرار گرفت. سالن متورپلیتن میزبان این دیدار بود و اسلبودان کواچ عبادی پور، قائمی، موسوی، غلامی، محمودی و معروف را به میدان فرستاد و مهدی مرندی لیبرو ایران بود.

ست اول
          غیبت توماس ادگارد، امتیازآورترین بازیکن جام جهانی در ترکیب استرالیا حضور نداشت و این فرصت خوبی بود تا سایر اسپکرهای این تیم پر رنگ تر از گذشته نشان دهند.

2 تیم نزدیک به یکدیگر امتیازات را کسب می کردند اما یک اشتباه از بازیکنان ایران تکنیکال تایم اوت اول را با امتیازات 8 بر 6 به سود استرالیا کرد.

جا خالی های پی در پی معروف و دفاع شهرام محمودی اختلاف به وجود آمده را جبران کرد.

ایران در حمله تیمی متفاوت نسبت به بازی های گذشته نشان داد و استفاده از موج اول حملات تیم را رو به جلو می برد تا جایی که تکنیمال تایم اوت دوم با امتیازات 16 بر 14 به سود ایران گرفته شد.

مهدوی جایگزین معروف شد تا در دفاع کمک تیم باشد اما این اتفاق نیافتاد و کواچ ترجیح داد کاپیتان را روی نیمکت بنشیند.

استرالیا به ایران رسید و تا امتیاز 25 دو تیم نزدیک به هم پیش رفتند اما داور امتیاز اسپک شهرام محمودی را که پس از برخورد با دفاع به آنتن خورده بود را به استرالیایی ها داد.

2 حمله ناموفق از بازیکنان ایران در امتیازات حساس استرالیا را 25 بر 27 برنده ست اول بازی کرد.

نظر

• tazevared5
            عضو عادی
            • Feb 2013
            • 191

ایران 0- استرالیا3؛ باورنکردنی!:D:.thumbsdownsmileyan
            همین دیروز بود مطلبی گذاشتم

نظر

• iligal
              مدیر(ستاره دار 11)
              • Sep 2012
              • 4103

با این مربی فاتحه والیبال ایران خونده شده تنها راه چاره آوردن مربی در کلاس آنتیگا و ولاسکو هست مثل آناستازی و خیلی مربیهای تراز اول دنیا که یه حرکت اساسی بدن والیبال رو و ایجاد انگیزه مضاعف کنه هم واسه بازیکنا هم فدراسیون!!!

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                با این مربی فاتحه والیبال ایران خونده شده تنها راه چاره آوردن مربی در کلاس آنتیگا و ولاسکو هست مثل آناستازی و خیلی مربیهای تراز اول دنیا که یه حرکت اساسی بدن والیبال رو و ایجاد انگیزه مضاعف کنه هم واسه بازیکنا هم فدراسیون!!!
                کواچ مربی کم دانش و بدی نیست ولی وقتی بازیکنان به حرفهاش گوش نمیدند نتیجه این میشه،احساس میکنم یه حرکت هایی بر ضد ایشون در تیم ملی در حال انجامه.
                بیوگرافی کواچ
                http://www.akairan.com/biography/sport/20149151514.html
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  کواچ مربی کم دانش و بدی نیست ولی وقتی بازیکنان به حرفهاش گوش نمیدند نتیجه این میشه،احساس میکنم یه حرکت هایی بر ضد ایشون در تیم ملی در حال انجامه.
                  بیوگرافی کواچ
                  http://www.akairan.com/biography/sport/20149151514.html
                  صحبتهای فرهاد ظریف هست به نظرت کسی نزدیکتر بازیکنا به مربی هستن؟این صحبته فرهاد ظریفه!!!

+ شما هم با ولاسکو و هم با کواچ کار کرده‌اید چه تفاوتی بین این دو مربی وجود دارد؟

- این دو نفر اصلا قابل قیاس نیستند. در تمرینات و در مسابقات ولاسکو یک آدم دیگر بود که حرفه‌ای‌گری زیادی داشت. اما آقای کواچ کلا داستانش فرق می‌کند که من نمی‌توانم روی آن را زیاد باز کنم. کواچ حتی درصدی هم شبیه به ولاسکو نیست!

+ گاهی کنار زمین از تصاویر تلویزیونی احساس می‌شود استرس از سمت کواچ به بازیکنان منتقل می‌شود شما هم این موضوع را حس می‌کردید در بازه‌ای که با ایشان در مسابقات بودید؟

- کاملا! ایرانی‌ها آدم‌های کاملا احساسی هستند و ما بازیکنان هم از این قاعده مستثنی نیستیم و این مسائل می‌تواند در تیم تاثیر منفی داشته باشد.

+ وقت استراحت‌های آقای کواچ هم خیلی روی اعصاب است، معمولا وقتی کار از کار گذشته اقدام می‌کنند، قبول دارید؟!

- ریز نشوید! من خیلی می‌توانم حرف بزنم اما الان وقتش نیست!

+ خواهش می‌کنم حرف‌های‌تان را بزنید، تیم ملی که چند بازی آسان در پیش دارد و همه دوست دارند علت این نتایج را بدانند.

- من حرف می‌زنم ولی الان وقتش نیست. من در چند هفته اخیر هم هیچ صحبتی نکردم و هر خبرنگاری که زنگ زده در این خصوص سکوت کردم. شما هم چون گفتید از مشهد هستید حاضر شدم جواب بدهم. صحبت من در این خصوص دو سر باخت است اگر بگویم خوب است همه می‌دانند من دارم دروغ می‌گویم و اگر بگویم بد است و اشتباهات‌شان را بیان کنم، همه می‌گویند چون در تیم ملی نیست و کنار گذاشته شده انتقاد می‌کند. خدا را شکر مردم بیشتر مسائل را می‌دانند، والیبال به دقت نگاه می‌کنند و خیلی بهتر از من و امثال من می‌توانند شرایط تیم را تحلیل کنند. به نظر من همه چیز هم مشخص است!

+ شما به بازگشت به تیم ملی در زمان کواچ که فکر نمی‌کنید؟

- قطعا نه.

+ یعنی اختلاف شما با کواچ کاملا شخصی است؟

- بله... بله.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

صحبتهای فرهاد ظریف هست به نظرت کسی نزدیکتر بازیکنا به مربی هستن؟این صحبته فرهاد ظریفه!!!
                    والبته اخراج شده توسط کواچ.
                    بازیکن اخراجی که نمیاد تعریف و تمجید کنه،بلکه ...
                    کارنامه کواچ بهترین ملاک برای دانش مربیگری ایشون هست.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hadi1984
                      عضو عادی
                      • Oct 2013
                      • 220

جام جهانی والیبال - ژاپن
                      ایران 0 - کانادا 3؛ سقوط در جدول

تیم ملی والیبال ایران در دهمین دیدار خود مغلوب کانادا شد و به رتیه هشتم جدول سقوط کرد.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی والیبال ایران از ساعت 8:40 در دهمین دیدار خود از سری مسابقات جام جهانی، بعد از شکست تلخ و ناباورانه مقابل استرالیا رو در روی کانادا قرار گرفته است.
                      اسلبودان کواچ عبادی پور، قائمی، موسوی، فائزی، محمودی و معروف و مهدی مرندی را به میدان فرستاد.

با گزارش زنده این دیدار با "ورزش سه" همراه باشید.
                      ست اول:

تیم ملی والیبال ایران در ادامه نمایش ضعیف خود در مسابقات جام جهانی ست اول را مقابل کانادا با نتیجه 25 بر 23 به حریف نه چندان قدرتمندش واگذار کرد.

ست دوم:

با توجه به شکست ایران در ست نخست کواچ برای ست دوم دست به تغییراتی زد و در پی آن علیزاده به جای مرندی به زمین آمد و قائمس جایگزین عبادی پور شد.
                      3 امتیاز سرویس از بازیکنان کانادا نتیجه به 7 بر 4 به سود این تیم کرد.
                      میرزاجانپور به خط سرویس رفت و در همان امتیاز 7 تیم ها را در امتیازگیری به تساوی رساند.
                      مرندی به زمین آمد تا وضعیت دریافت اول ایران روند بهتری به خود بگیرد اما مرندی هم با ورودش امتیاز خطای ساعد داد.
                      در حالیکه دو تیم در امتیاز 9 مساوی بودند عدم موفقیت اسپکرهای ایران بازی را 13 بر 9 به سود کانادا کرد.
                      اشتباهات بازیکنان کانادا در حمله اختلاف تیم ها را به عدد 2 رساند و هر چه بازی در ست دوم به انتها نزدیک می شد حریف روند نزولی می گرفت.
                      2 دفاع پی در پی از سامان فائزی 2 تیم را بالاخره در امتیاز 19 به هم رساند تا حساسیت و رقابت یک بار دیگر به اوج برسد.
                      از امتیاز 23 بازی یک امتیاز به یک امتیاز پیش می رفت تا اینکه کانادایی ها موفق شدند 27 بر 29 در این ست پیروز شدند.

ست سوم

فرهاد قائمی جای خود را به میلاد عبادی پور داد تا ترکیب ایران در تمام ست ها متفاوت باشد.
                      اشتباهات دریافت کنندگان دو تیم و سرویس های ریسکی بازیکنان در همان ابتدای بازی روند بازی را گاهی به سود کانادا و بعد به سود ایران می کرد.
                      دفاع کانادا سر و شکلی جدید به خود گرفته بود و کار را برای اسپکرهای ایرانی سخت کرد و تکنیکال تایم اوت اول 8 بر 6 به سود حریف گرفته شد.
                      هر چه از ست سوم می گذشت دفاع بازیکنان کانادا بهتر و حمله بازیکنان ایران کیفیت پایین تری پیدا می کرد و شرایط کاملا به سود حریف بود.
                      مهدی مهدوی یک بار دیگر به میدان آمد تا به جای سعید معروف در طراحی نقشه های حمله تنوع ایجاد کند.
                      کانادا 18 بر 14 پیش بود و بازی خوب بازیکنان ایران و تغییر و تحولات کواچ نمی توانست اختلاف را کم کند.

ایران خود را به امتیاز 19 بر 17 رسید اما کانادایی ها یک بار دیگر بازی هماهنگ خود را در زمین نمایش دادند و 21 بر 17 امتیازات به سود این تیم شد.
                      سعید معروف به زمین آمد تا بازی را یک بار دیگر به سود ایران کند و مهدوی به نیمکت بازگشت.

نظر

• iligal
                        مدیر(ستاره دار 11)
                        • Sep 2012
                        • 4103

والبته اخراج شده توسط کواچ.
                        بازیکن اخراجی که نمیاد تعریف و تمجید کنه،بلکه ...
                        کارنامه کواچ بهترین ملاک برای دانش مربیگری ایشون هست.
                        کارنامه درسته داداشه من اما همه چی کارنامه نمیشه که اگه قراره به کارنامه و سابقه باشه باید مربی با سابقه تا ابد تو یه تیم بمونه نمونش کارلو آنجلوتی تو رئال که اومد یه فصل لیگ قرمانان رو برد اما فصل بعد ضعیف شد اخراج شد خدای کارنامه هم بود و اونجا تعارف نکردن اما ما ایرانیا اهل تعارف هستیم و میزاریم کار که از کار گذشت فکر چاره هستیم مثل برانکو در پرسپولیس و یا مثالهای دیگر!!!

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

کارنامه درسته داداشه من اما همه چی کارنامه نمیشه که اگه قراره به کارنامه و سابقه باشه باید مربی با سابقه تا ابد تو یه تیم بمونه نمونش کارلو آنجلوتی تو رئال که اومد یه فصل لیگ قرمانان رو برد اما فصل بعد ضعیف شد اخراج شد خدای کارنامه هم بود و اونجا تعارف نکردن اما ما ایرانیا اهل تعارف هستیم و میزاریم کار که از کار گذشت فکر چاره هستیم مثل برانکو در پرسپولیس و یا مثالهای دیگر!!!
                          بهرحال کارنامه نتیجه عملکرد یه شخصه و با اون بهتر میشه در مورد دانش یه فرد تصمیم گرفت.
                          از نظر من انجلوتی توی رئال ضعیف کار نکرد فکر کنم فقط بیست برد متوالی داشت.مدیران رئال پایان لیگ امسال خواهند فهمید که کارلو انجلوتی رو با چه کسی عوض کرده اند.
                          بنظر من امسال رئال با این مربی حتی بین سه تا تیم اول هم جای نخواهد گرفت.
                          در مورد برانکو هم هیچ مربی نمیتونه در یه باشگاه که نه پول داره نه مدیریت داره نتایج خوبی بگیره.

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

بهرحال کارنامه نتیجه عملکرد یه شخصه و با اون بهتر میشه در مورد دانش یه فرد تصمیم گرفت.
                            از نظر من انجلوتی توی رئال ضعیف کار نکرد فکر کنم فقط بیست برد متوالی داشت.مدیران رئال پایان لیگ امسال خواهند فهمید که کارلو انجلوتی رو با چه کسی عوض کرده اند.
                            بنظر من امسال رئال با این مربی حتی بین سه تا تیم اول هم جای نخواهد گرفت.
                            در مورد برانکو هم هیچ مربی نمیتونه در یه باشگاه که نه پول داره نه مدیریت داره نتایج خوبی بگیره.
                            داداش من شما درست میگی من نمیگم کواچ مربی بدون دانش و بی تجربه ای هست بلکه کسی که تو سطح اول والیبال دنیا و ایتالیا بازی و مربی گری کرده خودش کلی تجربه و دانش فنی داره اما قبول کن همین گرفتن وقت استراحتش خود ما که چند سال بیشتر نیس والیبال رو پیگیری میکنیم و خیلی دانش نداریم حتی محتشمیان و کرده اعلام میکنن که وقت استراحت رو دور درخواست میکنه یا تعویضهای بازیکنان بالاخره یه جاههای باید یه تغییر داد تا روند کار بهبود پیدا کنه و امیدواریم که بتونن بچه ها سهمیه المپیک بگیرن!!!

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

اگر مبنا کارنامه هست دوستان، کارنامه ولاسکو بهتر بود یا کواچ؟؟؟

ولاسکو رو به دلایل سیاسی و گرایشات ضد امپریالیستی و طرفداری از احمدی نژاد در مصاحبه هایی که در آرژانتین کرد دولت بی تدبیر کنار گذاشت !

همون موقع هم اینجا نوشتم این مطلب رو، اما برخی دوستان گفتند سیاسی نگاه میکنی به ماجرا !!!

ولاسکو از ایران رفت آرژانتین، تیم آرژانتین چقدر رشد کرد، تیم ما چقدر افت کرد !!!

البته این دولت پولها رو برده در فوتبال مجددا، در ورزشهای دیگر خبری از پول نیست. نه اینکه فکر کنید پول رو برای کمک به فوتبال برده، نه از شوی خصوصی سازی که در پرسپولیس و استقلال اجرا کردند معلوم بود که دارند چکار میکنند

نظر

• امام قلی خان
                                عضو فعال
                                • Aug 2015
                                • 1542

000000000
                                نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                                از هم ندوشیم.
                                با هم بنوشیم.

نظر

در حال کار...