""" جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : """ جنبش پیگیری تضییع حق سهامداران از طریق مجلس """

در اصل توسط Mahdi49 پست شده است View Post
    باسلام دوست عزیزچندنکته رامدنظرداشته باشیداول اینکه خرابی وضع بورس معلول وضع اقتصادی خرابه گناه روتقصیرمالمیروصالح آبادی و...انداختن نوعی ساده انگاریه دوم اینکه هردولتی بیادمجبوره ازبورس حمایت کنه مملکت اشتغال وتولیدوخدمات مناسب میخوادواین باسرمایه گذاری مردم میسره وازعهده دولت خارجه سوم اینکه بهرحال درست کردن یه بنازمان میبره من فکرمیکنم اگه لایحه خروج از رکودوهمینطوربودجه سال94تصویب بشه بورس رشدعالی خواهدداشت نکته آخراینکه اگه نماینده هابفکرمردم وبورس بودن مرخصیشون روکوتاه میکردن به همین لایحه رسیدگی میکردن مطمئن باشیدازتنوربذرپاش ورسایی آبی گرم نخواهدشد-بااحترام

سلام و عرض ادب

چرا طیب نیا مقصره ؟

چرا ؟

این آقا از یک ماه پیش در همه رسانه ها عنوان کردند همه سهام موجود در بازار بورس در کف تاریخی خودشون هستند

و با همین بهانه مردم تشویق به سهامداری کردند

از یک ماه پیش تا حالا چند تا سهم معرفی کنم که تا الان بیشتر از 30 درصد افت کردند و هنوز هم در حالت نزولی هستند

چرا به این راحتی مردم فریب میدهند؟

چرا ؟

فکر میکنید با وجود دروغ حضرات نقدینگی مثل پارسال به سمت بورس خواهد آمد؟

آیا اعتماد از دست رفته مردم به راحتی قابل بازگشت است؟

من نه از دولت قبل نه از این دولت و نه هیچ نماینده ای ( بذر پاش و رسایی ) حمایت نمیکنم

فقط بر استفاده ابزاری از این اشخاص تاکید میکنم

من برخلاف شما فکر میکنم

با ایجاد تولید و اشتغال

رونق کسب و کار

لایحه خروج از رکود

وووو

کمکی به بورس نخواهند کرد

نقدینگی جای دیگریست

بازار بورس ایران فقط دستوریست

در کمک به بورس چند وقته قراره سود بانکی کاهش دهند

ولی این هم دروغ دیگری است

اما گناه مالمیر و آقای صالح آبادی چیه؟

توقف خودسرانه نمادهای بورسی

اخراج بی دلیل بیش از 10 نماد از بورس و انتقال به بازار پایه

افت چند برابری ارزش همین نمادها به دلیل اخراج

و دوباره پس از گذشت مدتی برگشت تعدادی از همین نمادها به بازار فرابورس

بها دادن بیش از حد حضرات به سفته بازان

استفاده از رانت

این آقایون تا نترسند کمکی به سهامدار نمیکنند

نمیشه فقط منتظر وعده سر خرمن بود

باید از حقیقی ها بترسند

این ترس فقط با استفاده ابزاری به وجود خواهد آمد

متاسفانه آقای روحانی قول حمایت از بازار سرمایه را داده بودند

ما فقط دروغ دیدیم و بس

هیچ حمایتی تا الان ندیدیم

شاید هم حرف شما درست باشه و من اشتباه کنم

ولی این حضرات تا همه ما رو به مسافر کشی نندازند ول کن ماجرا نیستند

نظر

• Mahdi49
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 93

در اصل توسط mohsen18 پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب

چرا طیب نیا مقصره ؟

چرا ؟

این آقا از یک ماه پیش در همه رسانه ها عنوان کردند همه سهام موجود در بازار بورس در کف تاریخی خودشون هستند

و با همین بهانه مردم تشویق به سهامداری کردند

از یک ماه پیش تا حالا چند تا سهم معرفی کنم که تا الان بیشتر از 30 درصد افت کردند و هنوز هم در حالت نزولی هستند

چرا به این راحتی مردم فریب میدهند؟

چرا ؟

فکر میکنید با وجود دروغ حضرات نقدینگی مثل پارسال به سمت بورس خواهد آمد؟

آیا اعتماد از دست رفته مردم به راحتی قابل بازگشت است؟

من نه از دولت قبل نه از این دولت و نه هیچ نماینده ای ( بذر پاش و رسایی ) حمایت نمیکنم

فقط بر استفاده ابزاری از این اشخاص تاکید میکنم

من برخلاف شما فکر میکنم

با ایجاد تولید و اشتغال

رونق کسب و کار

لایحه خروج از رکود

وووو

کمکی به بورس نخواهند کرد

نقدینگی جای دیگریست

بازار بورس ایران فقط دستوریست

در کمک به بورس چند وقته قراره سود بانکی کاهش دهند

ولی این هم دروغ دیگری است

اما گناه مالمیر و آقای صالح آبادی چیه؟

توقف خودسرانه نمادهای بورسی

اخراج بی دلیل بیش از 10 نماد از بورس و انتقال به بازار پایه

افت چند برابری ارزش همین نمادها به دلیل اخراج

و دوباره پس از گذشت مدتی برگشت تعدادی از همین نمادها به بازار فرابورس

بها دادن بیش از حد حضرات به سفته بازان

استفاده از رانت

این آقایون تا نترسند کمکی به سهامدار نمیکنند

نمیشه فقط منتظر وعده سر خرمن بود

باید از حقیقی ها بترسند

این ترس فقط با استفاده ابزاری به وجود خواهد آمد

متاسفانه آقای روحانی قول حمایت از بازار سرمایه را داده بودند

ما فقط دروغ دیدیم و بس

هیچ حمایتی تا الان ندیدیم

شاید هم حرف شما درست باشه و من اشتباه کنم

ولی این حضرات تا همه ما رو به مسافر کشی نندازند ول کن ماجرا نیستند
      باسلام دوست عزیز باوجوداینکه صحبتهای شماوزین بودولی متاسفانه یه نکته راملاحظه نفرمودیدآقای رسایی وبذرپاش ازوقایع بورس اطلاع دارن یاخیر؟جرایدوسایتهای ایران روملاحظه می کنن یاخیر؟چطوربرای یه تخلفی که احتمال داره دربرزیل بیفته شال وکلاه می کنن که هزاران فرسنگ دورتره ولی ازحداکثریه کیلومتری خودشون خبرندارن؟البته میدونن ونمی خوان کاری کنن وماهم فقط بایدصبرکنیم ویه فرصت حداکثرسه ماهه به دولت بدیم درغیراینصورت درانتخابات مجلس بعدبه منتقدین باسوادوواقعی رای بدیم ونه افرادابن الوقت-بااحترام

نظر

• PETROLEUM
        Banned
        • May 2014
        • 853

اینها همش حرف های غیر منطقی هست : نمیشه دست روی دست گذاشت و گفت چون فلان نماینده دیدگاهش اونجوری هست پس نریم طرفش چون لولو خورخوره هست !!
        بهرحال یک اقدامی یک حرکتی یک تلاشی :: از جماعت مالکان کارگزاری ها که بخاری بلند نمیشه (چون خودشون توی کثافتکاریهای عرضه اولیه دست دارند) : پس باید چیکار کرد ؟
        کانون سهامداران حقیقی هم که پاشید !
        نمیشه گفت هیچکاری نکنیم
        باید راه حل داد نه اینکه صورت مساله رو پاک کرد
        واقعیت مساله اینه که بخشی از مشکلات فعلی بورس بر می گرده به تیم ناسالم فعلی سازمان و بخشی از آن هم برمی گرده به تصمیمات دولت

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

نامه ای به وزیر اقتصاد که دغدغه اش حفظ حباب قیمت دلار و مسكن است

باتوجه به شعار انتخاباتی اقای روحانی مبنی بر کاهش قیمت دلار و تقویت پول ملی معلوم نیست شخص وزیر اقتصاد به همراه رییس بانک مركزی چه اصراری به گرانی قیمت دلار دارند گویی اینها ماموریت دارند که هزینه واحدهای تولیدی و قیمت تمام شده ساخت مسكن پایین نیاید تا همچنان قیمتهای تمام شده خصوصا قیمت ملک بالا باشد

البته دلیل اصلی اینكه رییس بانک مركزی و برخی افراد در دولت اصرار دارند قیمت ملک حبابی باقی بماند و حتی با دادن تسهیلات قصد تحریک بخش تقاضای ملک را دارند کاملا مشخص است دغدغه اصلی اقایان مردم نیستند بلكه دغدغه اصلیشان طیف سرمایه دار و ملاک است که از تورم بخش در مسكن نفع شخصی می برند

چرا شما و رییس بانک مركزی وقتی قیمت دلار روبه کاهش می روند با اظهار نظرهای متعدد مانع کاهش قیمت دلار می شوید

وزیر اقتصاد و رییس بانک مركزی بیش از اندازه شعور مردم در مسائل اقتصادی را دست کم گرفته اند هر عقل سلیمی می داند وقتی که قیمت ملک در اوج قرار دارد و تمام سازندگان با فروش واحدهای خود سودهای بالای100 به جیب می زنند و در عین حال مردم که می بایست انها این بخش را به تحریک در بیاورند قدرت خرید ندارند راه برون رفت از این مشكل ركود کاهش قیمت و تحریک بخش عرضه است ونه لجبازی برای افزایش قیمت ملک با اعطای تسهیلات

وزیر اقتصاد که همواره خود را مفتخر به کنترول تورم می داند باید توضیح دهد اینكه ركود مرگبار در بخش تولید . بورس و املاک حاكم است و علت ان نیز لجبازی ایشان در کاهش قیمت دلار و ملک است کجای این کار افتخار دارد اینكه تمام پولها را به سمت بانک هدایت کنید و با لجبازی مانع کاهش قیمت دلار شوید کاری است که از هر دانش نیاموخته اقتصادی هم بر می اید هرجا هم مورد انتقاد قرار می گیرید موضوع را به تحریم ربط دهید
          برخی افراد در دولت بر خلاف منافع اكثریت جامعه و شعار انتخاباتی اقای روحانی که علت اقبال رای دهندگان بود به دنبال گرانی در بازار مسكن هستند و راهكار ان نیز افزایش قیمت دلار و تضعیف پول ملی است
          اقای وزیر اقتصاد شما که با تحریک اقای عبده تبریزی در اسفند 92 نگران حباب در بازار بورس بودید با ناجوانمردی و بی رحمی تمام پس اندازهای خرد مردم متوسط و ضعیف را در بورس را از بین بردید ایا در مورد حباب قیمت ملک و دلار و گرانی ان نگران نیستید؟

اگر سابقه مشاور وزیر مسكن اقای عبده تبریزی که به شخصه از گرانی قیمت ملک منتفع میشود را ندارید بهتر است توضیح اندکی در مورد ایشان ارائه کنیم تا شما بهتر بدانید ایشان وقتی در سمت دبیر کل بورس تهران بودند چنان حباب بی سابقه ای در بورس تهران ایجاد کردن که در تاریخ سابقه نداشته است
          چطور شده که اقای عبده تبریزی در دیماه 92 نگران بازاری بودند که میانگین پی به ای 6 بوده است ایا دلیلی جز این دارد که به دنبال منافع شخصی در بازار ملک هستند

اقای وزیر اقتصاد شما خوب مشاهده کردید که دعوت دولت برای انصراف از دریافت یارانه به چه سرنوشتی دچار شد
          وقتی مردم رفتار رییس کل بانک مركزی در مانع شدن برای کاهش قیمت دلار و مسكن را می بینند و یا فریبكاری جنابعالی در دعوت به سرمایه گذاری در بورس را می بینند و شما به یکباره در خیانتی اشكار سرمایه و پس اندازهای 6میلیون سهامدار را از بین می برید معلوم است با دولت همكاری نمی کنند
          این حركت زشت شما در هر کشوری اتفاق می افتاد نه تنها موجب استیضاح می شد بلكه کارش به محاكمه و حبس منتهی میشد
          البته شما به واسطه فروپاشی زندگی کسانی که به سخنانتان اعتماد کردند در محضر خدا و مردم باید پاسخگو باشید

این رفتار شما و برخی همقطاران نه تنها موجب بی اعتمادی مردم به دولت و شكست گفتمان اعتدال رییس جمهور میشود بلكه شما را نیز در بین مردم منفور و منزوی می کند
          ایا فراموش کرده اید رییس کل پیشین بانک مركزی هر بار صحبت از کاهش قیمت دلار می کردند قیمتها افزایش و اقبال مردم به خرید سكه و ارز زیاد میشد
          گمان نكنید شما استثنا و این اتفاق فقط برای همسایه است
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• PETROLEUM
            Banned
            • May 2014
            • 853

تمامی اقدامات مجرمانه ناظر بازار و شرکتهای بزرگ در انجام معاملات بلوکی و دستکاری قیمت (جهت حفظ شاخص کل یا منفی کردن عمدی بازار) به استناد قوانین زیر قابلیت کیفری دارد
            در واقع مسئولین سازمان ، متهم اصلی هستند چون بنا به دستور خود سازمان دارد این دستکاری ها انجام می شود

تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

این هم عینا" بند قانونی که به استناد آن ، مسئولین شاخص ساز ، مجرم محسوب می شوند و در واقع شخص آقای صحرایی و هرکدام از مسئولین سازمان که در این "قیمت سازی" و "شاخص سازی" ها نقش دارند ، باید حبس تعزیری شود

http://8pic.ir/images/jwyadgof991lwarz2x7r.jpg

نظر

• ali63
              عضو عادی
              • Mar 2014
              • 93

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
              تمامی اقدامات مجرمانه ناظر بازار و شرکتهای بزرگ در انجام معاملات بلوکی و دستکاری قیمت (جهت حفظ شاخص کل یا منفی کردن عمدی بازار) به استناد قوانین زیر قابلیت کیفری دارد
              در واقع مسئولین سازمان ، متهم اصلی هستند چون بنا به دستور خود سازمان دارد این دستکاری ها انجام می شود

تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

این هم عینا" بند قانونی که به استناد آن ، مسئولین شاخص ساز ، مجرم محسوب می شوند و در واقع شخص آقای صحرایی و هرکدام از مسئولین سازمان که در این "قیمت سازی" و "شاخص سازی" ها نقش دارند ، باید حبس تعزیری شود

http://8pic.ir/images/jwyadgof991lwarz2x7r.jpg
              با سلام
              به نظر شما نمیشه همه این انتقادها و شکایات رو که کاملا" صحت داره و ی بچه دیپلمه که به تازگی از قوانین بورس آگاهی پیدا کرده و می تونه همه این تخلفات رواثبات کنه همه ما به صورت دسته جمعی به سازمان بازرسی شکایت کنیم و پیگیر این دستکاری ها در بورس و شاخص شویم؟
              یک دست صدا نداره!

نظر

• PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

در اصل توسط ali63 پست شده است View Post
                با سلام
                به نظر شما نمیشه همه این انتقادها و شکایات رو که کاملا" صحت داره و ی بچه دیپلمه که به تازگی از قوانین بورس آگاهی پیدا کرده و می تونه همه این تخلفات رواثبات کنه همه ما به صورت دسته جمعی به سازمان بازرسی شکایت کنیم و پیگیر این دستکاری ها در بورس و شاخص شویم؟
                یک دست صدا نداره!

چرا منتها پیگیری مستمر از روشهای مختلف احتیاج دارد و صدالبته پیگیری مستمر و پیوسته
                تجربه بنده ثابت کرده که از جماعت بورسی بخاری بلند نمیشه مگر اینکه چند نفر قوی و پیگیر کاملی انجام بدهند :: سهامدار حقیقی منظورم هست که توی کارگزاری شاغل یا شربک نباشد ::
                چون افرادی که خودشون توی کارگزاری هستند از ترس امنیت شغلی کاری نخواهند کرد :: یا بدلیل اینکه خودشون توی سفره پهن و آلوده سازمان شریک هستند
                از طرفی دیگر خیلی از جماعت موجود بازار ، فقط سفته باز هستند : یعنی امروز میخرن که فردا بفروشند ! خب شما چه انتظار پیگیری از همچین آدمی میتونید داشته باشید ؟ چون سهامدار بلند مدت نیست
                تنها راه این موضوع فقط و فقط پیگیری ، جمع کردن تعداد کاملی از مستندات و ارائه شکایت به چندین دستگاه مختلف و در نهایت پیگیری می باشد
                ابندا Planning بعدش Execute و بعدش supervise !!!

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

این تاپیک باید حذف بشه

اسم این تاپیک چیه ؟

جنبش؟

تو این 1 هفته ای که گذشت متوجه شدم جنبشی وجود نداره

ما ایرانیها موقع بروز مشکل فقط همدیگرو نگاه میکنیم

هر پیشنهادی هم که میشه فایده ای نداره

حق سهامداران !!!!!!!!

کدوم حق ؟

شنبه اول صبح نقد نقد میشم

هر چی ضرر دادم بسته

دیگه طاقت ضرر بیشتر ندارم

به حرف هیچکسی هم اعتماد نمیکنم

بورس شده دکانی برای دزدی مدیران

قول دروغ

وعده سر خرمن

رانت

حقیقی ها هیچ قدرتی ندارند

فقط وقتی که سرمایشون آب میشه همدیگرو تماشا میکنند

شنبه صبح نقد نقدم

ببخشید ناراحتتون کردم/:.winksmiley02.:/

نظر

• PETROLEUM
                    Banned
                    • May 2014
                    • 853

این تاپیک باید حذف بشه

اسم این تاپیک چیه ؟

جنبش؟
                    تو این 1 هفته ای که گذشت متوجه شدم جنبشی وجود نداره

ما ایرانیها موقع بروز مشکل فقط همدیگرو نگاه میکنیم : هر پیشنهادی هم که میشه فایده ای نداره : حق سهامداران !!!!!!!! : کدوم حق ؟
                    شنبه اول صبح نقد نقد میشم : هر چی ضرر دادم بسته : دیگه طاقت ضرر بیشتر ندارم
                    به حرف هیچکسی هم اعتماد نمیکنم : بورس شده دکانی برای دزدی مدیران : قول دروغ : وعده سر خرمن : رانت : حقیقی ها هیچ قدرتی ندارند : فقط وقتی که سرمایشون آب میشه همدیگرو تماشا میکنند
                    شنبه صبح نقد نقدم
                    ببخشید ناراحتتون کردم/:.winksmiley02.:/
                    دیر متوجه شدید
                    منتها بعضی ها نمی خواهند قبول کنند : اگر کانون سهامداران حقیقی بود ، وضعیت بهتر بود
                    امیدوارم هرجایی سرمایه گذاری می کنید ، سود کنید ::
                    کاری هم به این تاپیک نداشته باشید و پول خود را ببرید Investment کنید !
                    آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/09/18, 12:38.

نظر

• PETROLEUM
                      Banned
                      • May 2014
                      • 853

در تاپیکهای دیگر هم نوشتم یکی از راه حلهای بهبود وضعیت بازار ، حذف خریدهای اعتباری هست که عین مرض وبا افتاده به جان بازار :: چون باید یک درصد بازار ، در 25 روز حداکثر سود را بکنند : و بقیه بازار باید به پای خریدهای اعتباری اینها بسوزند ::
                      پیشنهاد نظرسنجی می کنم برای حذف خریدهای اعتباری

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

ضرر کنید و به جای پیگیری حقوقتون شعر بنویسید

یا عده ای از ا.ن یا عده ای حسن روحانی

خدا کنه با برادر شدن من حقوق از دست رفتتون برگرده

خدا کنه من سپاهی باشم ولی ضررتون به سود تبدیل بشه

اگه اینطوری ضررتون صاف میشه من یکی راضیم

میتونی فحش هم بدی

اینطوری ضررت صاف میشه

ببین من سپاهی شما هم پیر خرابات:))

بـیا بـنشین و بـا مردم مــدارا کــن
                        گـره از کـار ایـن افـتادگـان وا کـن

بـترس از شـعله های زیـر خـاکـسـتـر
                        بـیا انـدیـشـۀ انـدوه فــردا کــن

هزاران تـاج سـلطانی ، دو صد تخت سـلیمانی
                        فــلک بـسـتـانـد از دسـتـت بـه آســانـی

کـه این تخت بلند جم نه بـر شـاهان سـامـانـی
                        وفــا کـرد و نـه بـر پـرویـز سـاسـانـی

کــه ایــن رســـم فــلک بـاشـد
                        نـه شـاهنشـاه بـشناسد نـه روحــانــی

مـبـاد آن دم کـه چـنگـیـزی بـپا خـیـزد
                        کـشـانـد آشـیـانـت را بـه ویــرانـی

هــمای از خـوانـدن این فـتـنه پـروا کــن
                        چـرا عـاقـل کند کـاری که بـاز آرد پـشـیمـانـی

نظر

• PETROLEUM
                          Banned
                          • May 2014
                          • 853

جناب آقای صالح آبادی ، اطلاعیه مربوط به "ثشرق" تاریخ سربرگ آن 29 شهریور هست :: کارمندان فاسد شما در اداره نظارت بر ناشران بورسی ، در تارخ 30 شهریورماه و در وسط بازار منتشر کرده اند : یعنی در ساعت 10 امروز صبح !
                          این کارمندان زیر دست شما یکی از الگوهای پاکدستی سازمان بورس هستند !!

نظر

• PETROLEUM
                            Banned
                            • May 2014
                            • 853

آقای صالح آبادی چه خبر از "بشهاب" ؟!!!
                            این سهم احتیاجی به شفاف سازی در این دو ماهه نداشت ؟ یا اینکه سرتاپای کارمندان شما آلوده بهش هستند ؟
                            یادش بخیر "کماسه" عجب حالی داده بود به به بروبچ !!!!

نظر

• PETROLEUM
                              Banned
                              • May 2014
                              • 853

آقای صالح آبادی چرا "سمگا" روی این قیمت باز شد ؟ با 33 درصد مثبت ؟!! مگه چقدر تعدیل داشت ؟ چرا هیچ شفاف سازی نیامد در این چند ماه اخیر ؟
                              لابد می خواهید بگویید قیمت را عرضه و تقاضا معلوم می کند !!!! و بخاطر عرضه و تقاضا ، آقای صحرایی اجازه دادند روی این قیمت Match بشه ؟!!!

نظر

• ابوذر
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 614

متاسفانه تو بورس کثافتکاری بیدادمیکنه سهم میره تعدیل بالای 50 درصد میده میان با محدودیت باز میکنن یه سهم هم مثل سمگا تو عرض 3 ماه با افزایش سرمایه 100 % اون 6 برابر شده در حالی که گمان نکنم در هیچ دوره ای حتی بهترین زمان مثل سال گذشته یک سهم در عرض 3 ماه 6 برابر شده باشد در حالی که در این مدت بورس منفی ویا در جا زده در اکثریت سهام

نظر

در حال کار...
                                X