در این تاپیک سعی دارم به مدت یک سال براساس داده های تحلیلی و تکنیکی خود و بطور واقعی بر روی روند یابی سهم ها امکان سنجی کنم و تمام خرید فروشهای معرفی شده من از طرف خود من هم انجام می شود و نتایج ضرر و زیان هم در این مدت نشان داده خواهد شد تا به عمق بازار و ارزش سهم و نحوه ورود پی برده شود. روش انتخاب سهم هم بگونه ای است که نقطه ورود نقطه ابتدای روند کوتاه مدت و حتی الامکان بلند مدت باشد سیو کردن سود هم بین 8 تا 20 درصد می باشد بر روی صف خریدچون من خودم هم تمام خریدها چه ضرر و چه زیان را انجام میدهم .استفاده از مطالب این تاپیک و یا معرفی سهم مسئولیت خرید فروش بر عهده خود شخص می باشد.و تاپیک صرفا جنبه یادگیری و پیدا کردن نقطه ورود واقعی دارد. ورود ما بصورتی هست که گروه مورد نظر نشانه یک روند برگشتی را داشته باشد یا مورد توجه بازار باشد.
ورود در ابتدای روند کوتاه مدت خروج 8 تا 20 درصد روی صف خرید
Collapse
X
-
فلامی
خوب دوستان اولین سهی که معرف حضور شماست فلامی می باشد که میتواند قیمت ورودتان از 230 تا 260 باشد بنده هم وارد این سهم شدم و فردا آخرین خریدم اگر در این محدوده باشد وارد خواهم شداز نظر بنیادی هم مورد تایید هست. سهم هم حمایت قوی در محدوده 230 دارد. وچنانچه به ضرر هم رویم مشکل خاصی برای خروج نداریم چرا که میشه در برگشت در همین نقاط خرید ضرر را صفر کرد. بزودی سهم دارای صف خرید زیاد بعد از 270 خواهد شدکه اونجا دیگر تا محدوده 300 فکر نکنم به کسی چیزی برسد.
موفق باشید..........
-
پاسخ : فلامی
در اصل توسط روندشناس پست شده است View Postخوب دوستان اولین سهی که معرف حضور شماست فلامی می باشد که میتواند قیمت ورودتان از 230 تا 260 باشد بنده هم وارد این سهم شدم و فردا آخرین خریدم اگر در این محدوده باشد وارد خواهم شداز نظر بنیادی هم مورد تایید هست. سهم هم حمایت قوی در محدوده 230 دارد. وچنانچه به ضرر هم رویم مشکل خاصی برای خروج نداریم چرا که میشه در برگشت در همین نقاط خرید ضرر را صفر کرد. بزودی سهم دارای صف خرید زیاد بعد از 270 خواهد شدکه اونجا دیگر تا محدوده 300 فکر نکنم به کسی چیزی برسد.
موفق باشید..........
بدرود تا بعد....آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2014/07/09, 03:13.
نظر
-
کچینی
گروه کاشی هم به یک اصلاح زمانی واقعی رسیدند فردا میتونه شاخص این گروه یک کف قیمتی برای خودش بر جای بگذارند سهمی که مد نظر دارم برای ورود کچینی می باشد که زیر ارزش اسمی خودش قرار دارد با توجه به عملکرد بورسی این سهم ارزش واقعی این سهم باید بالای 900 باشد فردا برای ورودمناسب می باشد و قیمت 450 بهترین ورود می باشد. فردا اگر کندل روزانه بالای 460 بسته شود یک صعود 20 درصدی شارپی پیش روی این سهم می باشد و گرنه چند روز دیگر اصلاح سهم ادامه دارد. بنابراین فردا چنانچه خریدارها بالای 445 باشند بهترین موقعیت برای شکار این سهم در کوتاه مدت هست.
پرسود باشید......
نظر
-
پاسخ : کچینی
در اصل توسط روندشناس پست شده است View Postگروه کاشی هم به یک اصلاح زمانی واقعی رسیدند فردا میتونه شاخص این گروه یک کف قیمتی برای خودش بر جای بگذارند سهمی که مد نظر دارم برای ورود کچینی می باشد که زیر ارزش اسمی خودش قرار دارد با توجه به عملکرد بورسی این سهم ارزش واقعی این سهم باید بالای 900 باشد فردا برای ورودمناسب می باشد و قیمت 450 بهترین ورود می باشد. فردا اگر کندل روزانه بالای 460 بسته شود یک صعود 20 درصدی شارپی پیش روی این سهم می باشد و گرنه چند روز دیگر اصلاح سهم ادامه دارد. بنابراین فردا چنانچه خریدارها بالای 445 باشند بهترین موقعیت برای شکار این سهم در کوتاه مدت هست.
پرسود باشید......
نظر
-
-
پاسخ : ورود در ابتدای روند کوتاه مدت خروج 8 تا 20 درصد روی صف خرید
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postدکوثر چطوره؟
نظر
-
-
پاسخ : کچینی
در اصل توسط سرژیک پست شده است View Postسلام
بنده کچینی دارم. تو ضررم البته. مجمع خوبی داشت.
به نظرتون تا چند میتونه بره بالا کوتاه مدتی؟
با سپاس.
نظر
-
من فلامیهایه زیره 230 خریدم رو امروز دادم به صف...تاپیک جالبی دارین و امیدوارم موفق باشین...دیدم خریدمون یکی بوده گفتم عرض ادبی بکنم...البته فروشم فقط بخاطره نیاز مالی بود وگرنه سهم مشکلی نداره:.thumbsupsmileyanim
نظر
-
از فلامی با 20درصد سود خالص هفته پیش خارج شدم و وساپا را با قیمت 110 تومان جایگزین کردم ضمنا کچاد را بخاطر نداشتن نقدینگی وارد نشدم سهم کچاد هم تا چند روز دیگر به قیمت ورود معرفی شده می رسد و میتونید ضررتان را صفر کنید در هر حال فعلا با وساپا و کچینی که بسته است هستم .
بدرود تا بعد.....
نظر
-
وساپا
سهمی که فردا برای خرید پشنهاد می شود وساپا می باشد که از نظر بنیادی تایید شده و میتونه تا 150 بازدهی داشته باشد بنابراین زیر 120 تومان خرید این سهم بسیار عالی می باشد صف خرید سهم از شنبه شروع می شود و بهترین موقع خرید فردا به هر قیمتی می باشد با توجه به نمودار و حجم معاملات این چند وقت شروع روند صعودی با حجم زیاد نزدیک می باشد و به مدت 8 روز متوالی این حجم خرید سنگین ادامه خواهد داشت.
بدرود تا بعد......
نظر
نظر