ورود در ابتدای روند کوتاه مدت خروج 8 تا 20 درصد روی صف خرید

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

ورود در ابتدای روند کوتاه مدت خروج 8 تا 20 درصد روی صف خرید

در این تاپیک سعی دارم به مدت یک سال براساس داده های تحلیلی و تکنیکی خود و بطور واقعی بر روی روند یابی سهم ها امکان سنجی کنم و تمام خرید فروشهای معرفی شده من از طرف خود من هم انجام می شود و نتایج ضرر و زیان هم در این مدت نشان داده خواهد شد تا به عمق بازار و ارزش سهم و نحوه ورود پی برده شود. روش انتخاب سهم هم بگونه ای است که نقطه ورود نقطه ابتدای روند کوتاه مدت و حتی الامکان بلند مدت باشد سیو کردن سود هم بین 8 تا 20 درصد می باشد بر روی صف خریدچون من خودم هم تمام خریدها چه ضرر و چه زیان را انجام میدهم .استفاده از مطالب این تاپیک و یا معرفی سهم مسئولیت خرید فروش بر عهده خود شخص می باشد.و تاپیک صرفا جنبه یادگیری و پیدا کردن نقطه ورود واقعی دارد. ورود ما بصورتی هست که گروه مورد نظر نشانه یک روند برگشتی را داشته باشد یا مورد توجه بازار باشد.
    آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2014/07/06, 15:25.
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

فلامی

خوب دوستان اولین سهی که معرف حضور شماست فلامی می باشد که میتواند قیمت ورودتان از 230 تا 260 باشد بنده هم وارد این سهم شدم و فردا آخرین خریدم اگر در این محدوده باشد وارد خواهم شداز نظر بنیادی هم مورد تایید هست. سهم هم حمایت قوی در محدوده 230 دارد. وچنانچه به ضرر هم رویم مشکل خاصی برای خروج نداریم چرا که میشه در برگشت در همین نقاط خرید ضرر را صفر کرد. بزودی سهم دارای صف خرید زیاد بعد از 270 خواهد شدکه اونجا دیگر تا محدوده 300 فکر نکنم به کسی چیزی برسد.
    موفق باشید..........

نظر

• روندشناس
      عضو فعال
      • May 2014
      • 1057

پاسخ : فلامی

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
      خوب دوستان اولین سهی که معرف حضور شماست فلامی می باشد که میتواند قیمت ورودتان از 230 تا 260 باشد بنده هم وارد این سهم شدم و فردا آخرین خریدم اگر در این محدوده باشد وارد خواهم شداز نظر بنیادی هم مورد تایید هست. سهم هم حمایت قوی در محدوده 230 دارد. وچنانچه به ضرر هم رویم مشکل خاصی برای خروج نداریم چرا که میشه در برگشت در همین نقاط خرید ضرر را صفر کرد. بزودی سهم دارای صف خرید زیاد بعد از 270 خواهد شدکه اونجا دیگر تا محدوده 300 فکر نکنم به کسی چیزی برسد.
      موفق باشید..........
      گزاراش 9 ماهه فلامی هم به کدال نشست و وپوشش مناسب را انجام داده است و سیگنال خرید ان هم مصادف شد با گزارش بنابراین کماکان سیگنال صف خرید پابرجاست زیر 270 بهترین قیمت ورود هست فعلا در کوتاه مدت یک سود 20 درصد میتونه درآن وجود داشته باشد. هر چند بلند مدتی هم در قیمتی که دیروز پیشنهاد دادم بهترین قیمت ورود می باشدوریسک کمی دارد. فعلا با این سهم هستم هرچند دو سهم دیگر هم زیر نظر دارم تا ببینم چند روز دیگر وضعیت معاملات آن چگونه هست هنوز سیگنال دقیق این دو سهم صادر نشده هست. فعلا با کل سرمایه تک سهم فلامی هستم تا بعد.
      بدرود تا بعد....
      آخرین ویرایش توسط روندشناس؛ 2014/07/09, 03:13.

نظر

• روندشناس
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1057

کچینی

گروه کاشی هم به یک اصلاح زمانی واقعی رسیدند فردا میتونه شاخص این گروه یک کف قیمتی برای خودش بر جای بگذارند سهمی که مد نظر دارم برای ورود کچینی می باشد که زیر ارزش اسمی خودش قرار دارد با توجه به عملکرد بورسی این سهم ارزش واقعی این سهم باید بالای 900 باشد فردا برای ورودمناسب می باشد و قیمت 450 بهترین ورود می باشد. فردا اگر کندل روزانه بالای 460 بسته شود یک صعود 20 درصدی شارپی پیش روی این سهم می باشد و گرنه چند روز دیگر اصلاح سهم ادامه دارد. بنابراین فردا چنانچه خریدارها بالای 445 باشند بهترین موقعیت برای شکار این سهم در کوتاه مدت هست.

پرسود باشید......

نظر

• روندشناس
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1057

پاسخ : کچینی

گروه کاشی هم به یک اصلاح زمانی واقعی رسیدند فردا میتونه شاخص این گروه یک کف قیمتی برای خودش بر جای بگذارند سهمی که مد نظر دارم برای ورود کچینی می باشد که زیر ارزش اسمی خودش قرار دارد با توجه به عملکرد بورسی این سهم ارزش واقعی این سهم باید بالای 900 باشد فردا برای ورودمناسب می باشد و قیمت 450 بهترین ورود می باشد. فردا اگر کندل روزانه بالای 460 بسته شود یک صعود 20 درصدی شارپی پیش روی این سهم می باشد و گرنه چند روز دیگر اصلاح سهم ادامه دارد. بنابراین فردا چنانچه خریدارها بالای 445 باشند بهترین موقعیت برای شکار این سهم در کوتاه مدت هست.

پرسود باشید......
          خوب کچینی هم سود 50 تومانی در مجمع تقسیم کرد و در بازگشایی هم قیمت سهم مفت خواهد بود فعلا با دو سهم هستم تا بعد.

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

پاسخ : ورود در ابتدای روند کوتاه مدت خروج 8 تا 20 درصد روی صف خرید

دکوثر چطوره؟

نظر

• روندشناس
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1057

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              دکوثر چطوره؟
              دوست عزیز اگر دید سهام داری دارید در دارویی بهتر از دکوثر هم هست در هر حال این تاپیک فقط روی یک قیمت مناسب وارد شدن هست و خارج شدن در حداقل سود. فعلا دارویی نظری برای ورود ندارم هرچندفردا شاخص این گروه به مقاومت برخورد میکند.

نظر

• asir
                ستاره دار(4)
                • Jan 2013
                • 416

سلام بر دوستان
                فایرا مدتیه بد جور افکار منو بهم ریخته کمکم کنید
                حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• سرژیک
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 113

خوب کچینی هم سود 50 تومانی در مجمع تقسیم کرد و در بازگشایی هم قیمت سهم مفت خواهد بود فعلا با دو سهم هستم تا بعد.
                  سلام
                  بنده کچینی دارم. تو ضررم البته. مجمع خوبی داشت.
                  به نظرتون تا چند میتونه بره بالا کوتاه مدتی؟
                  با سپاس.

نظر

• روندشناس
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 1057

در اصل توسط سرژیک پست شده است View Post
                    سلام
                    بنده کچینی دارم. تو ضررم البته. مجمع خوبی داشت.
                    به نظرتون تا چند میتونه بره بالا کوتاه مدتی؟
                    با سپاس.
                    دوست عزیز ارزش واقعی این سهم 950 تومان می باشدوفعلا میتونه 20 درصد یک رشد حداقلی داشته باشد باید منتظر گزارش 3ماه سهم بود تا توجه به سهم زیاد گردد هرچند شرکت میتونه تعدیل هم داشته باشد.

نظر

• روندشناس
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1057

در اصل توسط asir پست شده است View Post
                      سلام بر دوستان
                      فایرا مدتیه بد جور افکار منو بهم ریخته کمکم کنید
                      دوست عزیز این سهم را بررسی نکردم و نمی توانم نظری رویش داشته باشم.

نظر

• mp_emperor
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 83

من فلامیهایه زیره 230 خریدم رو امروز دادم به صف...تاپیک جالبی دارین و امیدوارم موفق باشین...دیدم خریدمون یکی بوده گفتم عرض ادبی بکنم...البته فروشم فقط بخاطره نیاز مالی بود وگرنه سهم مشکلی نداره:.thumbsupsmileyanim

نظر

• روندشناس
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1057

کچاد

سهمی که فردا برای خرید پشنهاد می شود کچاد می باشد که از نظر بنیادی تایید شده و با توجه به آخرین گزارش آن در یک قیمت بسیار مناسب و ریسک کم قرار داردخرید زیر 640 تومان بسیار عالی می باشد نقطه حمایت سهم هم 607 و617 می باشد. بدرود تا بعد......

نظر

• روندشناس
                            عضو فعال
                            • May 2014
                            • 1057

از فلامی با 20درصد سود خالص هفته پیش خارج شدم و وساپا را با قیمت 110 تومان جایگزین کردم ضمنا کچاد را بخاطر نداشتن نقدینگی وارد نشدم سهم کچاد هم تا چند روز دیگر به قیمت ورود معرفی شده می رسد و میتونید ضررتان را صفر کنید در هر حال فعلا با وساپا و کچینی که بسته است هستم .

بدرود تا بعد.....

نظر

• روندشناس
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1057

وساپا

سهمی که فردا برای خرید پشنهاد می شود وساپا می باشد که از نظر بنیادی تایید شده و میتونه تا 150 بازدهی داشته باشد بنابراین زیر 120 تومان خرید این سهم بسیار عالی می باشد صف خرید سهم از شنبه شروع می شود و بهترین موقع خرید فردا به هر قیمتی می باشد با توجه به نمودار و حجم معاملات این چند وقت شروع روند صعودی با حجم زیاد نزدیک می باشد و به مدت 8 روز متوالی این حجم خرید سنگین ادامه خواهد داشت.

بدرود تا بعد......

نظر

در حال کار...
                              X