گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #1951
    پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

    قیمت هر کیلووات برق 50 تومان شد/ چیت‌چیان: بار مالی قبوض ناچیز است
    همزمان با کاهش تعرفه‌های برق با دستور مستقیم رئیس جمهوری، وزیر نیرو متوسط قیمت فروش هر کیلووات ساعت برق به مشترکان را حدود 50 تومان اعلام کرد و گفت: بار مالی قبوض برق مشترکان ناچیز خواهد بود.
    به گزارش خبرنگار مهر، با صدور اولین قبوض نجومی برق و در نهایت ورود شخص رئیس جمهور برای کاهش تعرفه برق مشترکان خانگی در قالب اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها، وزیر نیرو شرایط جدید قیمت گذاری فروش برق به مردم را تشریح کرد.

    حمید چیت‌چیان در تشریح نحوه محاسبه هر کیلووات ساعت برق با اجرای فاز دوم قانون هدفمندسازی یارانه‌ها، گفت: متوسط قیمت هر کیلووات ساعت برق حدود 494.2 ریال یعنی کمتر از 50 تومان خواهد بود.

    وزیر نیرو با اعلام اینکه نرخ برق برای انواع مصارف از جمله کشاورزی، صنعت،‌عمومی،‌ خانگی مناطق عادی و یا گرمسیر به صورت مساوی و با 24 درصد افزایش تعرفه همراه بوده است، تصریح کرد: درحال حاضر تغییر کنونی در نرخ برق، افزایش بسیار ناچیزی داشته و علی رغم این افزایش شرکت‌های برق همچنان با مشکلات مالی بسیار وسیعی مواجه هستند.

    این عضو کابینه دولت تدبیر و امید در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه الگوی مصرف بر اساس تغییرات جدید چه میزان خواهد بود، اظهار داشت: مصرف برق در بخش‌های مختلف متفاوت است به طور مثال نرم مصرف برق در بخش خانگی درحدود 250 کیلووات ساعت است که بیش از 83 درصد مشترکین زیر 300 کیلووات ساعت در ماه مصرف می‌کنند.

    وی ادامه داد: به نظرمی‌رسد در شرایط آب و هوایی ایران متوسط 250 کیلووات ساعت مصرف برق، رقم منطقی برای مصرف خانوار در طول یک ماه باشد.

    به گزارش سایت مجلس، وزیر نیرو در تشریح الگوی مصرف آب بر اساس تغییرات جدید، افزود: الگوی مصرف آب متفاوت است، در حال حاضر در اروپا حدود 150 لیتر در روز مصرف آب صورت می‌گیرد که در کشور ما در حدود 250 لیتر بوده که این رقم بسیار بالایی است.

    غلامرضا خوش‌خلق پیشتر در گفتگو با مهر با اشاره به ابلاغ کاهش تعرفه های برق به تمامی شرکت های توزیع برق سراسر کشور، گفته بود: هم اکنون تغییر سامانه های محاسبه صورتحساب مشترکان برق خانگی با تعرفه جدید برق انجام گرفته است.

    معاون هماهنگي توزيع توانير با اعلام اینکه با تغییر نرم افزارها پیش بینی می شود قبوض جدید برق تا پایان هفته جاری به دست مشترکان خانگی برسد، تصریح کرده بود: قبوضی که برای دوره 20 اسفندماه 92 تا 25 فروردین‌ماه سال‌جاری از درجه اعتبار ساقط است.

    هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی هم روز گذشته در گفتگو با مهر با تشریح جزئیات دستورات جدید رئیس جمهور برای کاهش هزینه تعرفه های جدید برق در فاز دوم هدفمندی یارانه ها، اعلام کرد: بر این اساس، قیمت تعرفه های برق از 53 به حدود 50 تومان کاهش یافته است.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

      #1952
      پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )


      سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان
      واردات برق از ایران شامل تحریم ها نمی شود/ پروژه خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان متوقف نشده است
      سخنگوی وزارت خارجه پاکستان با توضیح اینکه توافق خرید برق از ایران، توافق بین دو دولت است و شامل تحریم ها نمی شود، گفت: نخست وزیر این کشور پیش از 25 اردیبهشت به ایران و وزیر کشور ایران به زودی به پاکستان سفر خواهند کرد.

      - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....BEA5e9rE.dpuf
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

      نظر

      • حميد اسدي
        Banned
        • Aug 2011
        • 431

        #1953
        پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

        تحلیل سود بمپنا ( توليد برق عسلويه مپنا ) بر اساس گزارش حسابرسی نشده سال 93 و تحقق سود 550 تومانی به ازای هر سهم











        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #1954
          پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )


          فارس گزارش می‌دهد
          مذاکره ایران و روسیه برای همکاری در صنعت برق/ وزیر روس: در تحویل پروژه تاخیر نخواهیم داشت
          وزیر نیرو و وزیر انرژی روسیه امروز در ملاقاتی که در وزارت نیرو برگزار شد بر توسعه همکاری‌های دو کشور تأکید و اعلام کردند دو کشور مذاکرات ساخت مدرنیزاسیون نیروگاه‌های جدید و خطوط انتقال برق فشار بالا را دنبال و پیش‌نویس مقدماتی را به زودی امضا می‌کنند.

          خبرگزاری فارس: مذاکره ایران و روسیه برای همکاری در صنعت برق/ وزیر روس: در تحویل پروژه تاخیر نخواهیم داشت

          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در ابتدای این جلسه حمید چیت‌چیان با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: ایران و روسیه در حوزه صنعت برق تجارب طولانی با یکدیگر دارند،بنابراین امیدواریم این مذاکرات موجب توسعه همکاری‌ها در حوزه صنعت آب و برق باشد.

          چیت‌چیان گفت: در این مذاکره توافق‌های ثمربخشی بین ایران و طرف روسی انجام شد و گروه‌هایی مشخص شدند تا این مذاکرات تداوم پیدا کند تا به نتایج نهایی برسند.

          در ادامه این جلسه، نواک وزیر انرژی روسیه نیز گفت: امروز مذاکرات خوبی در زمینه توسعه روابط تجاری و انرژی با ایران داشتیم.

          وی ادامه داد: از وزیر نیروی ایران به خاطر سازماندهی و مذاکرات سازنده در ساخت نیروگاه تشکر می‌کنیم.

          وزیر انرژی روسیه گفت: در این مذاکره اتصال شبکه برق مهمترین موضوع بوده که باید یک طرح فنی برای آن داشته باشیم.

          وی افزود: منظور ما در این جلسه اتصال برق روسیه، آذربایجان و ایران است تا بتوانیم 500 مگاوات برق به ایران تحویل دهیم.

          نواک گفت: در این زمینه در حال تهیه پیش‌نویس مقدماتی بین سه کشور هستیم تا بتوانیم در مورد مدرنیزاسیون ساخت نیروگاه‌های جدید، ساخت نیروگاه‌های برق آبی و خطوط انتقال برق فشار بالا در ایران به نتیجه برسیم.

          وزیر انرژی روسیه گفت: تصمیم گرفتیم که گروه‌های کاری مشخص و تشکیل شوند و امور فنی را در یک ماه آینده به ما ابلاغ کنند.

          وی گفت: در حال حاضر پتانسیل خوبی وجود دارد و ما می‌توانیم به زودی حجم همکاری‌های خود را به 8 تا 10 میلیارد دلار برسانیم.

          وزیر انرژی روسیه در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه روسها به تأخیر در ساخت و راه‌اندازی پروژه‌ها و نیروگاه‌ها مشهور هستند،گفت: تأخیر در ساخت نیروگاه و یا هر پروژه‌ای توسط روس‌ها را قبول ندارم و با این سؤال موافق نیستم. چون شرکت‌های روسی با اطمینان و در مهلت مشخص شده قراردادها پروژه‌های خود را می‌سازند و تحویل می‌دهند.

          نواک افزود: فعلاً که هنوز این قراردادها امضا نشده است،بنابراین باید کارگروه تعیین شده در طی دو، سه هفته آینده پیشنهاد خود را تهیه و ارائه کنند.

          به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، وزیر نیروی ایران و وزیر انرژی روسیه قبل از اینکه در جمع خبرنگاران حاضر شوند پشت درهای بسته و به دور از چشم خبرنگاران مذاکرات خود را انجام و پس از یک ساعت به جمع خبرنگاران آمدند.

          - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....VuMl3Wl1.dpuf
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • حميد اسدي
            Banned
            • Aug 2011
            • 431

            #1955
            پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

            خرید بمپنا

            معاملات بمپنا ( برق عسلویه مپنا ) خیلی جالبه !!

            62 درصد خرید مربوط به حقوقی

            روز چهارشنبه حقوقی 1.250.000 سهم خرید داشت

            روز شنبه حقوقی 1.800.000 سهم خرید داشت

            و امروز هم :.thumbsupsmileyanim

            نظر

            • کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

              #1956
              پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

              مپنا 800تومان تثبيت شد.
              حالا بايد بره بالا.

              نظر

              • rezi
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 205

                #1957
                پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                امروز گروهی از دوستان که روی ثتران فعال بودند خالی کردند و مپنا خریدند. و با شناختی که من ازشون دارم هرگز بی گدار به آب نمیزنن.

                نظر

                • Gestapo
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 131

                  #1958
                  پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                  در اصل توسط rezi پست شده است View Post
                  امروز گروهی از دوستان که روی ثتران فعال بودند خالی کردند و مپنا خریدند. و با شناختی که من ازشون دارم هرگز بی گدار به آب نمیزنن.
                  ما امروز دقیقا برعکس این کارو انجام دادیم /:.yead.:/
                  انشالا همه سود کنن

                  نظر

                  • کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

                    #1959
                    پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                    در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                    مپنا 800تومان تثبيت شد.
                    حالا بايد بره بالا.
                    حرکت ساعت 12به بعد امروز مپنا يعني فردا صف خريد ميشه.

                    نظر

                    • فرشته کوچک
                      عضو عادی
                      • Feb 2013
                      • 54

                      #1960
                      پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                      در اصل توسط rezi پست شده است View Post
                      امروز گروهی از دوستان که روی ثتران فعال بودند خالی کردند و مپنا خریدند. و با شناختی که من ازشون دارم هرگز بی گدار به آب نمیزنن.
                      ما هم همین کارو کردیم......

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #1961
                        پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                        امروز در پایان اخبار ساعت 14 تیلویزیون گزارش مفصلی از مپنا داد تعجب کردم.....
                        الان دیدم دوستان میگن آقا میخوان برن بازدید !!!!

                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

                          #1962
                          پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                          گفتگوی رئیس جمهور در شبكه یک سیما:

                          روحانی در مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: پرداخت 1300 میلیارد تومان مطالبات برق و اختصاص 2200 میلیارد تومان جهت تولید برق

                          نظر

                          • ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

                            #1963
                            پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                            در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                            گفتگوی رئیس جمهور در شبكه یک سیما:

                            روحانی در مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: پرداخت 1300 میلیارد تومان مطالبات برق و اختصاص 2200 میلیارد تومان جهت تولید برق
                            با سلام پس چرا در چند روز گذشته امورمالی مپنا که گفتگو ی با بورس نیوز داشت این دریافت مطالبات را تایید نکرد !! یا دولت این پول را به وزارت نیرو پرداخت کرده و خود وزارت نیرو کوتاهی کرده و یا مپنا داره دورغ می گوید !!
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                            نظر

                            • masoud ramezani
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 587

                              #1964
                              پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                              در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              حرکت ساعت 12به بعد امروز مپنا يعني فردا صف خريد ميشه.
                              :(

                              نظر

                              • rezi
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 205

                                #1965
                                پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                                مپنا داره چراغ خاموش از مقاومت قیمت 800 تومن رد میشه. بدون اینکه توجه زیادی رو جلب بکنه. همین که جو مثبت سهم در هر حالت نوسانی بازار حفظ میشه به نفعش هست و این یعنی یک کف قیمتی محکم.
                                در هر حال سهامداری کردن با مپنا به هیچ وجه نگران کننده نیست و باید صبور بود.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X