گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #2176
    پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )



    معاون برنامه‌ریزی وزیر نیرو در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
    شرکت‌های آب و برق می‌توانند 10 میلیارد دلار صادرات داشته باشند/ پیمان‌های دو جانبه را افزایش دهیم

    معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو معتقد است اگر می‌خواهیم به یک اقتصاد پایدار برسیم و اقتصاد مقاومتی به خوبی اجرا شود باید مزیت‌هایی که در صنایع کشور وجود دارد را شناسایی کنیم و تا آنجا که می‌توانیم وابستگی خود به خام فروشی نفت را کاهش دهیم.
    خبرگزاری فارس: شرکت‌های آب و برق می‌توانند 10 میلیارد دلار صادرات داشته باشند/ پیمان‌های دو جانبه را افزایش دهیم
    علیرضا دائمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در خصوص راهکارهای خروج از اقتصاد نفتی و ظرفیت‌های موجود در حوزه آب و برق برای جایگزین شدن صادرات نفت گفت: وزارت نیرو از چندین مؤلفه مختلف می‌تواند برای توسعه خدمات و صادرات استفاده کند که یکی از این مؤلفه‌ها صادرات برق است.

    وی افزود: ایران در حال حاضر با کشورهای همجوار مبادله‌ انرژی الکتریکی دارد و بر اساس سیاست‌هایی که مورد تأیید اقتصاد مقاومتی است ما بتوانیم به عنوان قطب انرژی در منطقه مأموریت‌هایی را در این خصوص دنبال کنیم.

    دائمی گفت: ایران با داشتن سوخت‌های فسیلی و قرار گرفتن در وضعیت‌های متفاوت آب و هوایی دارای مزیت‌های بسیاری است به طوری که در منطقه شمال آب و هوای سرد و در منطقه جنوب دارای آب و هوای گرم است بنابراین همین شرایط آب و هوایی باعث شده است که ایران بتواند با کشورهای همسایه در منطقه شمال و در منطقه جنوب در شرایط آب و هوایی متفاوت اقدام به تبادل انرژی الکتریکی کند.

    وی گفت: در زمانی که هوا سرد است می‌تواند در زمستان به کشورهای همسایه برق صادر کند و در زمانی که فصل تابستان است می‌تواند از مرزهای شمالی کشور اقدام به صادرات برق کند.

    صدور خدمات فنی و مهندسی گزینه مناسبی برای جایگزینی صادرات نفت

    دائمی به مؤلفه دیگری که همانا صدور خدمات فنی و مهندسی است اشاره کرد و گفت: ایران بعد از جنگ تحمیلی مزیت‌های قوی‌ و خوبی در کشور در حوزه آب و برق ایجاد کرد و توانست تأسیسات آبی، سدها ، نیروگاه‌های بزرگ و تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب احداث کند و در این موارد توانست مهندسین مشاور و پیمانکاران بزرگی را تربیت کند.

    وی با اشاره به اینکه ایران در حال طی مسیر برای صنعتی شدن است، گفت: بسیاری از کشورهای همسایه در حال حاضر با ظرفیت‌های خالی در موارد مورد اشاره مواجه هستند بنابراین ایران با داشتن پیمانکاران و مشاوران خوب و ماهر در حوزه آب و برق می‌تواند این خدمات را به کشورهای همجوار صادر کند.

    معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو گفت: وزارت نیرو در سال 92 رتبه اول را در صدور خدمات فنی مهندسی داشته است، بنابراین صدور خدمات فنی و مهندسی موجب این می‌شود که کشورهای همسایه همواره به کشور ایران نیازمند باشند و همین موضوع باعث می‌شود درآمدهای ارزی کشور افزایش یابد.

    به گفته وی، وجود نیروی متخصص و مهندسان ماهر باعث می‌شود علاوه بر ارزآوری برای کشور میدان وسیعی برای اشتغال در کشور فراهم کند.

    وی تصریح کرد: ایران در حال حاضر در پروژه‌های بزرگ و زیاد کشورهای آسیای میانه، آفریقا، پاکستان و سریلانکا حضور فعال دارد به طوری که در حال حاضر 70 پروژه در کشورهای عراق، آسیای میانه و کشورهای آفریقایی در حال انجام دارد.

    صادرات تجهیزات آب و برق

    دائمی تصریح کرد: مؤلفه دیگری که می‌تواند درآمد ارزی زیادی برای کشور داشته باشد بحث صادرات تجهیزات آب و برق است. در حال حاضر ایران در ساخت تجهیزات مورد نیاز در آب و برق پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است.

    انتقال دانش فنی به کشورهای همسایه

    وی افزود: در کشور ظرفیت‌های بالایی برای ساخت تأسیسات آب و برق و نیروگاهی توسط شرکت‌هایی مثل فراب و مپنا با کشورهای همسایه و همجوار در حال انجام است.

    وی ادامه داد: این اقدام می‌تواند ارزآوری‌های مناسبی برای کشور به همراه داشته باشد و در کنار این 3 مؤلفه (صادرات برق، صدور خدمات فنی و مهندسی و صادرات تجهیزات و لوازم سدها و نیروگاه‌ها) نکته‌ دیگری که می‌تواند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد انتقال دانش فنی و علمی بالایی است که در حال حاضر در دانشگاه‌ها توسط اساتید برجسته تدریس می‌شود.

    وی گفت: در حال حاضر ایران در زمینه‌های پژوهش و آموزش می‌تواند به کشورهای همسایه کمک خوبی انجام دهد به طوری که به عنوان مثال در حال حاضر دوره‌های تخصصی در صنعت آب و برق برای کارشناسان کشورهای همسایه انجام می‌دهد اما باید این موضوع افزایش یابد.

    به گفته وی، در تلاش هستیم تا با مؤسسات بین‌المللی و منطقه‌ای در این خصوص ارتباطات بیشتری داشته باشیم.

    صادرات 3 هزار میلیارد تومانی برق می تواند افزایش یابد

    وی در پاسخ به این سؤال که آیا صادرات برق ایران می‌تواند جایگزین خوبی برای صادرات نفت باشد گفت: پیش‌بینی می‌کنیم در سال 93 صادرات برق ایران به کشورهای همسایه بالای 3 هزار میلیارد تومان باشد بنابراین یکی از گزینه‌هایی که می‌تواند سالانه درآمد ارزی خوبی برای کشور داشته باشد صادرات برق است البته این رقم می‌تواند افزایش بیشتری یابد.

    ایجاد پیمان‌های دوجانبه با کشورهایی که با ما همکاری دارند

    دائمی تصریح کرد: اگر بتوانیم پیمان‌های دوجانبه با کشورهایی که با ما همکاری دارند ایجاد کنیم می‌توانیم بسیاری از مشکلات را برطرف کنیم.

    وی با اشاره به اینکه با ایجاد پیمان‌های دوجانبه می‌توانیم میزان صادرات برق و خدمات فنی و مهندسی را افزایش دهیم، گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری 500 میلیون دلار صادرات خدمات فنی و مهندسی به کشورهای همسایه داشتیم بنابراین با توجه به اینکه وزارت نیرو رتبه نخست صدور خدمات فنی و مهندسی در کشور را به خود اختصاص داده است می‌تواند با حمایت‌های بیشتر میزان صادرات خدمات فنی و مهندسی را بیش از این افزایش دهد.

    به گفته وی، سال گذشته حدود 800 میلیون دلار صادرات خدمات فنی مهندسی داشته‌ایم که 36 درصد صادرات خدمات فنی و مهندسی را به خود اختصاص داده است.

    شرکت های آب و برق می توانند تا 10 میلیارد دلار صادرات داشته باشند

    دائمی در پاسخ به این سؤال که آیا صنعت آب و برق ظرفیت این را دارد که جایگزین خوبی برای صادرات نفت باشد، گفت: صنعت آب و برق در حال حاضر دارای 600 شرکت سازنده، مشاور و پیمانکار فعال است پس با حمایت، این شرکت‌ها می‌توانند صادرات خدمات فنی و مهندسی و صادرات تجهیزات آب و برق را به بالای 10 میلیارد دلار برسانند.

    وی تأکید کرد: این مواردی که عنوان شد تنها یکی از راه‌هایی است که می‌تواند جایگزین خوبی برای صادرات غیرنفتی باشد.

    وی تصریح کرد: مادامی که سیاست ما این باشد که وابستگی ما به خام فروشی همچنان حفظ شود مشکلی حل نخواهد شد پس بنابراین تا زمانی که صادرات تک محصولی نفت ادامه یابد نباید توقع داشته باشیم که کشور از تحریم و برنامه‌هایی که قدرت‌های منطقه‌ای و غربی ایجاد می‌کنند نجات یابیم.

    به سمت یافتن مزیت‌هایی که در صنایع کشور وجود دارد برویم

    دائمی ادامه داد: امروز درآمدی که می‌توانیم از راه آموزش و توسعه نرم‌افزار در صنعت آب و برق داشته باشیم از درآمد نفت کمتر نخواهد بود.

    وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کشور هند از صادرات نرم‌افزار درآمدی کسب می‌کند که از درآمد صادرات نفت نیز بیشتر است،افزود: پس برای اینکه اقتصاد پایدار داشته باشیم و اقتصاد مقاومتی به خوبی اجرا شود باید به سمت یافتن مزیت‌هایی که در صنایع کشور وجود دارد برویم و نیروهای موجود و جوان در کشور را که دارای تحصیلات عالی و تجربیات بالایی هستند را پرورش بیشتری بدهیم.

    انتهای پیام/م

    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....Vs86KEQO.dpuf
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #2177
      پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

      یک مقام مسئول در شرکت مپنا اعلام کرد:
      عرضه سهام یک شرکت برقی در بازار سهام/بدهی 7 هزار میلیارد تومانی دولت به "رمپنا"

      در چند وقت اخیر، صحبت های مبنی بر پرداخت بخشی از مطالبات شرکت های برقی از سوی وزارت نیرو به گوش می رسید که این شایعات در خصوص مپنا حکایت از دریافت بخش اعظم مطالبات این شرکت از وزارت نیرو را داشت.

      براساس پیگیری های خبرنگار بورس نیوز از صحت و سقم پرداخت بخشی از مطالبات پیمانکاران برقی، یک مقام مسئول در گروه مپنا که خواست نامش فاش نشود ضمن تکذیب شایعات فوق اظهار داشت: در حال حاضر مطالبات پیمانکاران برقی به قوت خود باقی است و هیچ رقم قابل توجهی پرداخت نشده است و شرکت های برقی همچنان منتظر اقدامات آینده وزارت نیرو می باشند.

      وی در ادامه، مطالبات شرکت گروه مپنا از دولت را 7 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این مقدار مطالبات تنها بخشی از آن به میزان 40 میلیارد تومان آن پرداخت گردیده که با توجه به مبلغ کل بدهی میزان پرداختی بسیار ناچیز می باشد و بیشتر مربوط به هزینه فاکتورها بوده است.

      این مقام مسئول خبر از عرضه سهام نیروگاه سنندج در بازار سهام را داد و افزود: بزودی بخشی از سهام نیروگاه سنندج در بازار فرابورس عرضه خواهد شد.

      وی چشم انداز مثبت شرکت های برقی را در گرو پرداخت مطالبات پیمانکاران توسط وزارت نیرو دانست و یادآور شد: در صورت عدم پرداخت مطالبات شرکت های برقی نمی توان انتظار پوشش هزینه ها و همچنین طرح های توسعه ای را از شرکت های مذکور داشته باشیم.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #2178
        پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )


        مدیرعامل مپنا در گفت‌وگو با فارس:
        2000 مگاوات نیروگاه به جای طلب در اختیار مپناست/ نقد نخرند نمی‌فروشیم

        مدیرعامل مپنا با بیان اینکه ۲ هزار مگاوات نیروگاه را در دولت دهم جای طلب‌های خود از وزارت نیرو گرفتیم، گفت: بخش خصوصی قوی در کشور نداریم که بتواند این نیروگاه‌ها را نقد بخرد و از واگذاری آنها به شکل نسیه معذوریم.
        خبرگزاری فارس: 2000 مگاوات نیروگاه به جای طلب در اختیار مپناست/ نقد نخرند نمی‌فروشیم
        عباس علی‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی در پاسخ به این سؤال که چرا مپنا که خود نیروگاه‌ساز است این روزها نیروگاه‌دار شده است، گفت: در درجه اول باید بگویم که مپنا نیروگاه ساز و نیروگاه فروش است و اگر نیروگاهی مشتری داشته باشد، نیروگاه‌های خود را می‌فروشد.

        وی افزود: منتهی به طور طبیعی چون مپنا نیروگاه‌ساز است طبعاً نیروگاه می‌سازد و بهره‌برداری می‌کند و اگر مشتری داشته باشد نیروگاه را می‌فروشد پس این روند طبیعی است.

        مپنا نیروگاه‌هایی را که در اختیار گرفته نسیه نمی فروشد

        علی‌آبادی در پاسخ به این سؤال که مپنا در دولت دهم چند نیروگاه را به عنوان طلب‌های خود در اختیار خود گرفته است و حاضر هم نیست آن را بازگرداند، اظهار داشت: در حال حاضر بخش خصوصی قوی در کشور نداریم که بتواند نیروگاه‌هایی را که در اختیار داریم از ما بخرد و همه می‌خواهند نسیه بخرند.

        وی ادامه داد: مپنا نیروگاه‌ ها را نقد خریده است و نمی‌تواند آن را نسیه بفروشد.

        مدیرعامل مپنا تأکید کرد: مپنا 2 هزار مگاوات نیروگاه را در دولت دهم بابت طلب‌های خود در اختیار گرفت اما تا زمانی که صندوق توسعه‌ ملی وام برای ساخت نیروگاه می‌دهد، آیا کسی هست که نیروگاه برق را نقداً احداث کند.

        علی آبادی افزود: پس نیروگاه‌های مپنا نقد است و پول آن را نقد داده و بابت مطالبات نیروگاه‌هایی را در اختیار گرفته است، حال که نمی‌تواند آن را نسیه بفروشد.

        وی با اشاره به اینکه مپنا 9 نیروگاه در اختیار دارد تصریح کرد: هر بخش خصوصی که توانایی خرید نقد نیروگاه را داشته باشد مپنا حاضر است آن 2 هزار مگاوات نیروگاه یا هر نیروگاهی که در اختیار دارد بفروشد.

        *چیت چیان:هم نیروگاه ساز و هم تولیدکننده برق باشیم موفقیت‌مان کاهش پیدا می کند

        به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،حمید چیت چیان وزیر نیرو در 6 آبان ماه سال 92 و در مراسم افتتاح مرکز تست پنج توربین 25 مگاواتی خطاب به گروه مپنا تاکید کرد: مپنا باید محور تجارت خود را درست مشخص کند تا رقابت پذیر باشد اگر بخواهیم هم نیروگاه ساز و هم تولیدکننده برق باشیم موفقیت‌مان کاهش پیدا می کند.

        وی با اشاره به واگذاری چند نیروگاه به مپنا به ازای طلبی که مپنا از وزارت نیرو داشت گفت:‌مپنا باید نیروگاه ها را واگذار کند و به محور تجارت خود بپردازد.
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

          #2179
          پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

          رمبنا
          از دید بنده وتفسیر الیوتی این سهم از نظر من و اکثریط سهمها به این شکل است

          موفق باشید
          علی میرزایی93/10/26
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

          نظر

          • مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

            #2180
            پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )


            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

            نظر

            • مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

              #2181
              پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )


              مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

              نظر

              • مخبرالدوله
                عضو فعال
                • May 2012
                • 5228

                #2182
                پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post

                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #2183
                  پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                  | تاریخ خبر: 05/11/1393 | ساعت: 21:33|

                  هیات دولت بابت مطالبات پیمانکاران 5 هزار میلیارد ریال به وزارت نیرو اختصاص داد
                  تهران- ایرنا- هیات دولت در جلسه عصر امروز(یکشنبه) مبلغ 5 هزار میلیارد ریال به وزارت نیرو از محل منابع حاصل از واگذاری سهام، سهم الشرکه، حق بهره برداری و بهره مالکانه بابت مطالبات پیمانکاران طرح های تملک دارایی های سرمایه ای بخش برق اختصاص داد.
                  هیات دولت بابت مطالبات پیمانکاران 5 هزار میلیارد ریال به وزارت نیرو اختصاص داد
                  به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، در جلسه عصر امروز(یکشنبه) هیات دولت به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی، مهم ترین مسایل جاری کشور مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.

                  در این جلسه، تعدادی از پیشنهادهای دستگاه های اجرایی پس از بررسی، به تصویب هیأت وزیران رسید.

                  با تصویب دولت، از این پس تحویل سوخت به خودروهای ناوگان حمل بار و مسافر به نسبت پیمایش انجام می شود.

                  براساس این طرح، به مرور با استقرار سامانه ای، میزان پیمایش هر وسیله نقلیه در دوره زمانی مشخص تعیین و تحویل سوخت به تناسب پیمایش واقعی انجام می شود. با اجرای این طرح، سوخت مورد نیاز خودروها به بهترین شکل تأمین می شود و از قاچاق سوخت نیز به طور اصولی پیشگیری خواهد شد.

                  همچنین در این جلسه اصلاح اساسنامه شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) تصویب شد
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

                    #2184
                    پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )


                    مدیرعامل مپنا در گفت‌وگو با فارس خبر داد
                    پیشنهاد توسعه ۳ میدان نفت و گاز به مپنا/ توافق نهایی بر سر یک میدان
                    مدیرعامل مپنا گفت: پیشنهاد شرکت ملی نفت به مپنا توسعه میدان به روش سرمایه‌گذاری در قالب بیع متقابل در غرب کارون، رشادت و بلال گازی بوده است و به صورت مشترک با شرکت نفت توسعه این میادین را بررسی و یکی را انتخاب می‌کنیم.






                    عباس علی آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه ما برای توسعه میادین نفتی تابع سیاست‌های وزارت نفت هستیم، گفت: ترجیح وزارت نفت توسعه میادین مشترک است و ما هم با این ترجیح موافق هستیم.وی افزود: به صورت هفتگی با وزارت نفت مذاکره می‌کنیم و امیدواریم به زودی به نتیجه برسیم، چنانکه توسعه 2 یا 3 میدان نفت و گاز به ما پیشنهاد شده است و ما هم در در حال مطالعه آنها هستیم و اگر به نتیجه برسیم برای توسعه آنها آماده‌ایم.مدیرعامل مپنا اضافه کرد: ما آمادگی خود را برای توسعه میادین گازی برای کمک به وزارت نفت اعلام کرده‌ایم تا بخشی از سرمایه‌هایی که می‌توانیم فراهم کنیم را به این بخش وارد کنیم.وی با بیان اینکه ما در قالب بیع متقابل، فاینانس یا اشکال دیگر قرارداد که وزارت نفت نظر داشته باشد آماده همکاری و بستن قرارداد هستیم، گفت: ما یک دکل حفاری دریایی خریداری کرده‌ایم که تا امروز به کار گرفته نشده بود و به تازگی به صورت اجاره روزانه در یکی از میادین دریایی کار می کند.علی آبادی با بیان اینکه در بخش خشکی دو دکل حفاری مپنا فعال است و برای نفت کار می‌کند، گفت: مپنا یک بنگاه مولد است که امکان فراهم کردن منابع مالی را دارد، چنانکه در حال حاضر بین 9 تا 10 هزار مگاوات برق تولید می‌کنیم، توربین می‌فروشیم و 2 تا 3 میلیارد یورو در سال صادرات داریم.وی گفت: وزارت بهداشت و مخابرات از مپنا برای همکاری دعوت کرده‌اند، ما خدمات خودمان را به آنها ارائه خواهیم داد و اگر وزارت نفت هم از ما دعوت کند با کمال میل به آنها نیز ارائه خدمت خواهیم کرد.مدیرعامل مپنا تاکید کرد: وزارت نفت در جایگاه حاکمیت و کارفرما قرارداد و ما در جایگاه پیمانکار و به همین دلیل در مورد انتخاب پیمانکار اختیار کامل دارند. وی تصریح کرد: ما آماده‌ایم در خدمت وزارت نفت باشیم و طبعاً اگر وزارت نفت به خدمات ما نیاز نداشته باشد جای دیگری سرمایه‌گذاری خواهیم کرد.علی‌آبادی با بیان اینکه شرکت ملی نفت چند میدان نفتی و گازی خشکی و دریا را برای توسعه به مپنا پیشنهاد کرده است، گفت: پیشنهاد شرکت ملی نفت به ما توسعه یک میدان به روش بیع متقابل در غرب کارون، رشادت یا بلال گازی بوده است و به صورت مشترک توسعه این میادین را بررسی می‌کنیم.به گزارش فارس، پیش از این مپنا قراردادی برای توسعه میدان گازی فروز B به روش سرمایه‌گذاری بیع متقابل و به منظور تولید برق از گاز این میدان با شرکت ملی نفت منعقد کرده بود که علیرغم تهیه MDP این میدان، این قرارداد در دوره جدید مدیریت وزارت نفت لغو شد.بر اساس این گزارش، وزارت نفت به دلیل مشکلات مربوط به تامین منابع مالی طرح توسعه بخشی از میادین نفت و گاز مستقل و مشترک از جمله بعضی فازهای در دست احداث پارس جنوبی را متوقف کرده یا تزریق منابع مالی به آنها را به شدن محدود کرده است.بعضی میادین مشترک از جمله میدان اسفندیار به دلیل تاخیر ایران در برداشت عملا از صرفه اقتصادی برای سرمایه‌گذاری خارج شده‌اند و احتمالا توسعه آنها در طرف ایرانی برای همیشه متوقف خواهد ماند.انتهای پیام/م- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....cRtLGqZD.dpuf

                    مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35706

                      #2185
                      پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                      اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی شده) شرکت توليد برق گناوه مپنا

                      6 ماهه 93 نسبت به 92 :

                      1- فروش : 14 درصد افزایش
                      2- سود ناخالص : 61 درصد افزایش

                      3- سود عملیاتی : 61 درصد افزایش
                      4- سود خالص : 59 درصد افزایش

                      5- سود محقق شده برای هرسهم در 6 ماهه : 32326 ریال

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35706

                        #2186
                        پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                        اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی شده) شرکت مهندسي و ساخت ژنراتور مپنا(پارس)

                        6 ماهه 93 نسبت به 92 :

                        1- فروش : 67 درصد کاهش
                        2- سود ناخالص : 71 درصد کاهش

                        3- شناسایی زیان عملیاتی
                        4- سود خالص : 79 درصد کاهش

                        5- سود محقق شده برای هرسهم در 6 ماهه : 102 ریال

                        نظر

                        • ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

                          #2187
                          پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                          قرارداد بزرگ برق ایران امضا شد

                          به گزارش خبرگزاری مهر، كوروش ملكي زندي در تشریح سیاست های جدید نیروگاه سازی ایران، گفت: احداث و بهره برداري از ۱۲ نيروگاه بزرگ به ظرفيت ۹ هزار مگاوات از سوي بخش خصوصي در قالب قراردادهاي BOT و BOO در دستور کار توانیر قرار گرفته است .



                          مدير كل دفتر نظارت بر نيروگاه‌هاي خصوصي توانير با اشاره به استفاده از قراردادهاي Bot و Boo با سرمايه گذاران خصوصي برای احداث نیروگاه، تصریح کرد: قراردادهاي BOT ، ساخت و بهره برداري توسط بخش خصوصي در قالب يك دوره ۲۰ ساله و سپس انتقال مالكيت به توانير را شامل مي شود و در قراردادهاي BOO ، توانير قرارداد خريد تضميني برق به مدت ۵ سال را با سرمايه گذار خصوصي امضا مي كند و پس از اين مدت شركت خصوصي به طور مستقيم برق را به بازار يا مصرف كننده خصوصي مي فروشد .



                          این مقام مسئول با یادآوری اینکه در هر دو مدل BOO و BOT ، قراردادها به عنوان قرارداد تبديل انرژي (ECA) شناخته مي شود به اين معني كه نيروگاه خصوصي سوخت را از توانير تحويل مي گيرد، اظهار داشت: پس از تبديل، برق توليدي را به توانير تحويل و هزينه تبديل انرژي را دريافت مي كند .



                          ملكي زندي ظرفيت نيروگاههاي خصوصي كه تاكنون در قالب قراردادهاي BOO و BOT را ۹ هزار مگاوات در قالب ۱۲ نيروگاه عنوان کرد و افزود: نيروگاههاي BOT را شامل نيروگاه جنوب اصفهان به ظرفيت اسمي ۹۵۴ مگاوات، پره سر به ظرفيت اسمي ۹۶۸ مگاوات و فارس به ظرفيت اسمي ۹۷۲ مگاوات برشمرد و با اشاره به اينكه نيروگاههاي BOO به ۲ بخش تيپ يك و تيپ ۲ دسته بندي مي شوند .



                          وی با تاکید بر اینکه قرارداد نيروگاه هاي تيپ ۲ بر مبناي خريد ظرفيت و انرژي و در نيروگاه هاي تيپ يك بر مبناي خريد آمادگي و انرژي تنظيم شده است، تبیین کرد: نيروگاه هاي تيپ ۲ BOO خريد ظرفيت و انرژي را شامل نيروگاه هاي فردوسي با ۹۵۴ مگاوات ظرفيت، عسلويه با ۹۴۲ مگاوات ظرفيت و رودشور با ۷۸۹ مگاوات ظرفيت است .



                          این مقام مسئول افزود: نيروگاه هاي تيپ يك BOO خريد آمادگي و انرژي را شامل ۴۸۴ مگاواتي شيركوه، ۹۷۲ مگاواتي علي آباد، ۶۴۸ مگاواتي خرمشهر، ۴۸۴ مگاواتي زواره، ۴۸۴ مگاواتي گناوه و ۴۱۸ مگاواتي زرگان كه به طور خاص در سال ۸۴ خصوصي شد است .



                          مدير كل دفتر نظارت بر نيروگاه‌هاي خصوصي توانيربا بیان اینکه در قرارداد تيپ ۲ سرمايه گذار تعهد مي كند ظرفيت مشخصي را در طول سال در اختيار توانير قرار بدهد، بیان کرد: اين ظرفيت هر ۶ ماه يكبار تست و صحه گذاري مي شود و درصورتي كه نيروگاه به ظرفيت تعيين شده رسيده باشد، ماهانه مبلغ ثابتي را به عنوان هزينه ظرفيت از توانير دريافت مي كند و علاوه بر آن بابت هر كيلووات ساعت انرژي توليد شده نيز هزينه جداگانه اي به نيروگاه پرداخت مي شود .



                          ملكي زندي درخصوص چگونگي محاسبه و خريد آمادگي و انرژي در قرارداد تيپ يك اظهار داشت: در اين نوع قرارداد، مبلغ هر كيلووات ساعت انرژي توليدي براساس نرخ تعيين شده به نيروگاه خصوصي پرداخت مي شود و در صورتي كه نيروگاه خصوصي به دلايل منتسب به توانير مانند دستور ديسپاچينگ ملي، عدم تامين يا كمبود سوخت، عدم نياز و غيره نتواند توليد انجام دهد، توانير آمادگي توليد نشده نيروگاه را تا سقف قابل توليد محاسبه و ۹۰ درصد نرخ را براي هر كيلووات ساعت پرداخت مي كند. لازم به ذكر است در قراردادهاي BOT نيز خريد براساس ظرفيت و انرژي انجام مي شود .



                          وی تاکید کرد: نيروگاه هاي خصوصي (BOO) پس از اتمام قرارداد ۵ ساله خريد تضميني برق، برق توليدي را به طور مستقيم به بازار برق يا مصرف كنندگان خصوصي مي فروشند و نظارت هاي حاكميتي بر اين نيروگاهها مطابق قانون اعمال مي شود و طبق قرارداد، سرمايه گذار ملزم است از دستورات ديسپاچينگ و دستورالعمل هاي ثابت بهره برداري تبعيت كند .



                          ملكي زندي نرخ خريد برق از نيروگاههاي خصوصي را بر ۲ مدل استوار دانست و افزود: هزينه هاي تبديل انرژي در نيروگاههاي BOT با استفاده از مدل مالي محاسبه و استخراج مي شود و در قراردادهاي BOO نيز نرخ خريد برق از متوسط فروش برق در بازار در بازه زماني يكسال قبل از انعقاد قرارداد، استخراج و مورد محاسبه قرار مي گيرد .



                          این مقام مسئول در پایان ظرفيت نيروگاههاي خصوصي را ۴۰۰ تا هزار مگاوات عنوان كرد و خاطرنشان ساخت: از اجراي فازهاي توسعه اي و افزايش ظرفيت در برخي از اين نيروگاه ها هم از ظرفیت‌های سرمایه گذاری بخش خصوصی استفاده خواهد شد .
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35706

                            #2188
                            پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                            اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1393/06/31 (حسابرسی شده) شرکت ساخت تجهيزات سپاهان

                            6 ماهه 93 نسبت به 92 :

                            1- فروش : 23 درصد کاهش
                            2- سود ناخالص : 26 درصد افزایش

                            3- سود عملیاتی : 2 درصد کاهش
                            4- سود خالص : 70 درصد کاهش

                            5- سود محقق شده برای هرسهم در 6 ماهه : 25 ریال

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #2189
                              پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                              با حضور جهانگیری نخستین ژنراتور 25 مگاواتی ساخت ایران رونمایی شد
                              کرج - ایرنا - نخستین ژنراتور 25 مگاواتی ساخت ایران با حضور معاون اول رییس جمهوری در مجموعه صنعتی مپنا رونمایی شد.
                              با حضور جهانگیری نخستین ژنراتور 25 مگاواتی ساخت ایران رونمایی شد
                              به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، اسحاق جهانگیری که صبح سه شنبه برای بازدید از دستاوردهای گروه صنعتی مپنا به کرج سفر کرده است از مراحل ساخت ژنراتور 25 مگاواتی بازدید کرد.

                              این ژنراتور به اتکای دانش فنی داخلی ایران و به بدون حضور کارشناسان خارجی ساخته شده است.

                              ناسل توربین بادی، بازسازی قطب های ژنراتورهای نیروگاه های برق آبی و همچنین روتور 25 مگاوات از بخش های این ژنراتور بیان شده است.

                              به گفته کارشناسان در منطقه خاورمیانه ایران بعد از چین سازنده این نوع ژنراتورها محسوب می شود.

                              ژنراتور 25 مگاواتی در شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس) ساخته می شود.

                              این شرکت به عنوان اولین و تنها دارنده گواهینامه مدیریت انرژی در رده +C از طرف بنیاد جهانی انرژی در کشور است که با توجه به اهمیت موضوع منابع انرژی و نحوه صحیح استفاده از آن نسبت به استقرار سیستم مدیریت انرژی برپایه استاندارد ایزو 2011 اقدام کرده است.

                              پیش از این جهانگیری از بخش های مختلف شرکت مهندسی و ساخت قطعات نیروگاهی مپنا، خط تولید بردهای الکترونیکی سیستم اتوماسیون و کنترل فرآیند و کارگاه پرس صنعتی قطعات توربین های گازی بازدید کرد.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

                                #2190
                                پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

                                نعمت زاده: آماده صدور پروانه های مورد نیاز گروه مپنا هستیم
                                تهران - ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای توسعه فعالیت های گروه مپنا با وجود محدودیت ها حاضریم با قبول مسوولیت پروانه های مورد نیاز آنان را صادر کنیم.
                                نعمت زاده: آماده صدور پروانه های مورد نیاز گروه مپنا هستیم
                                به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمدرضا نعمت زاده روز سه شنبه در مراسم رونمایی و افتتاحیه دستاوردهای جدید گروه مپنا در استان البرز، افزود: صنعت آلوده کننده نیست بلکه بی توجهی مردم جهان آن را آلوده کرده بلکه صنعت پاک کننده است.

                                وی ادامه داد: حفاظت از محیط زیست بخشی از صنعت است که متاسفانه به دلیل برخی بی لیاقتی ها در دوره های گذشته به نام صنعت تمام خواهد شد.

                                وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: گروه مپنا یکی از نمونه های موفقی است که به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر 'ما می توانیم'را به رغم محدودیت ها و جنگ به ظهور رسانده است.

                                نعمت زاده با اشاره به اینکه باید تلاش کنیم تا تکنولوژی نسل های جدید توربین ها را به داخل کشور منتقل کنیم، گفت: توربین های نسل جدید و کلاس F پیشرفت علمی و تجربه برای کشور خواهد داشت.

                                نعمت زاده اضافه کرد: با وجودی که از پایه گذاران گروه مپنا بوده ام ولی تا این حد پیشرفت آن را مشاهده نکرده بودم و امروز توفیقی بود که این پیشرفت را از نزدیک مشاهده کنم.
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X