کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
✴️خبرمهم سهامداران مپنا ?برنامه افزایش سرمایه 50% رمپنا از انباشته به منظور بهره مندي از مزاياي معافيت مالياتي منظور شده به طرح هاي افزايش سرمايه از محل سود انباشته و جلوگيري از خروج نقدینگی تصویب شد//کدال
کسی اطلاع داره که این غول نیروگاهی تا حالا افزایش از تجدید داده یا خیر؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خیر ... رمپنا از وقتی وارد بورس شده تا به امروز هیچ افزایش سرمایه ای از تجدید ارزیابی دارایی ها نداشته...
عجب
جالب شد
بعید میدونم شرکتی به اندازه این غول عظیم دارایی ثابت داشته باشه اونم از نوع نیروگاه و زمین و کارخانجات زیر بنایی و زیر ساختی
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظر من اگر امروز روی سهم رنچ بکشن و با صف خرید بسته بشه هدف 2000 تومان هم محقق میشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر