اردر هاي 100 هزار تايي چه خبره تو مپنا
گروه مپنا ( رمپنا )
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postعزیز من این چیزائی که شما میگین درست منم قبول دارم ولی شما اصلو در نظر نمیگیرید میرید دنبال فرعیات...اصلو تو نمودار رعایت کنید فرعیات پیشکشتون.موج 5 شما 3 موجیه و این محال امره درست باشه تا 5 موج نشه به هیچ وجه نمیتونید از بروچکشنو مومونتوم چیزای دیگه حرف بزنیددر اصل توسط مسلم پست شده است View Postدر یک موج ایمپالسیو قدرتمند موج 4 میتونه مفقود بشه. این در کتاب گلن نیلی نوشته و در قسمتهای مختلف کتاب بارها بهش تاکید شده
فکر میکنم پریچر بود که اینو به عنوان قانون گفت که وقتی مومنتوم موج جدید پایینتر از مومنتوم موج 3 باشه و اون موج حداقل شرایط موج 5 رو داشته باشه یعنی به اندازه 100 درصد موج یک باشه اون قطعا موج 5 هست و در کتاب بیل ویلیامزم اومده.
پس طلب حق کنیم و ترک!
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postاگر موج 4 مفقود است شما لطف کنید تنها و تنها زیر موجهای موج 5 خودتونرو برای من با شکل قرار بدین تا من قانع شم
جایی که موج 3 و 4 نوشتم حدس میزنم در تایم پایین تر مثلث شکل گرفته باشه
هر نظری دارید بگید و به بقیه نمودارهام هم نظر بدید و باعث افزایش علم من میشه و واقعا خوشحال میشم. اما من همونطور که خواستید هیچ سوالی در مورد نمودارهای شما نمیپرسم
کلا فهمیدم روی حرف یک استاد نباید حرفی اورد چون بقیه (و بعضا خودش) دچار سوء تفاهم میشن
نظر
-
-
-
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postبابک جان من اینجوری میبینم
جایی که موج 3 و 4 نوشتم حدس میزنم در تایم پایین تر مثلث شکل گرفته باشه
هر نظری دارید بگید و به بقیه نمودارهام هم نظر بدید و باعث افزایش علم من میشه و واقعا خوشحال میشم. اما من همونطور که خواستید هیچ سوالی در مورد نمودارهای شما نمیپرسم
کلا فهمیدم روی حرف یک استاد نباید حرفی اورد چون بقیه (و بعضا خودش) دچار سوء تفاهم میشن
و اما دلایل:
1.آیا موج 3 شما بقدری بزرگ! بوده که باعث شده موج 5 شما اینقدر کوچک باشه و کوتاهی رخ بده؟!!!( از لحاظ طول موج فقط منظورمه چون از لحاظ زمانی هیچ محدودیتی برای موج 5 وجود ندارد ) جوابش منفیه چون موج 3 بزرگ نبوده که موج 5 دچار کوتاهی بشه اونم بدین شکله ناجور.موج 3 در شکل تنها به اندازه 1.68 برابر موج 1 پیشروی کرده.هیچ کس اینو موج 5 نمیگیره هیچ کس و هیچکس یعنی اونقدر مطمئنم
2.موج 5 شما هم به جای 5 موج تنها از 3 موج تشکیل شده که بازهم اشتباهه.اینم شکلش که کاملا متوجه بشید
این موج به دو صورت میتونه درست باشه.یکی اینکه مثل شکل زیر باشه و بگیم موج 5 بصورت ED شده
یا بصورت زیر باشه
که با توجه به گذشت زمان باید دید کدوم یکی درستتره.چون این موج اصلاحیه بزرگ که تشکیل شده فعلا باید 5 موج نزولی بزنه
نظر
نظر