گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک پناهی
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 3208

مپنا در صورت عبور از 310 تومن هدف اولش 455 خواهد بود

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
      مپنا نیروگاه تولید برق از ذغال سنگ می سازد!
      مدیر عامل گروه مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا) از آغاز عملیات ساخت نخستین نیروگاه زغال سنگ کشور در آینده نزدیک خبر داد.
      به گزارش خبرگزاری فارس از وزارت نیرو ، عباس علی آبادی افزود: به زودی قرارداد تامین تجهیزات نیروگاه زغال سنگ طبس بین شرکت مپنا و چینی ها به امضا می رسد.

به گفته مدیرعامل گروه مپنا، این قرارداد به منظور تامین تجهیزات نیروگاه زغال سنگ طبس با چینی ها طی روزهای آینده به امضا خواهد رسید.

وی اظهار داشت: این نیروگاه شامل دو واحد 325 مگاواتی گاز و زغال سنگ است که ظرف مدت حداقل پنج سال به بهره برداری خواهد رسید.

وی تصریح کرد: ساخت توربین و بویلر نیروگاه زغال سنگی طبس توسط مپنا انجام خواهد گرفت.
      ایجاد تنوع در سبد انرژی کشور ازجمله راه اندازی نخستین نیروگاه زغال سنگ سوز در کشور از برنامه های مهم وزارت نیرو است.
      مپنا سهامدار خاصه خودشو داره باید نگهش داشت فقط!

نظر

• Mousavi
        عضو عادی
        • May 2011
        • 196

بازدید مدیران شرکت Termomeccanica Pompe ایتالیا از صنایع نیروگاهی گروه مپنا

11 امرداد 1390

آقایان Edoardo Garibotti و Enzo Delcorso (به ترتیب) مدیرعامل و مشاور بازاریابی شرکت Termomeccanica Pompe ایتالیا به همراه نمایندگان شرکت نارون آرا، جهت آشنایی بیشتر با توانمندیهای گروه مپنا در زمینه تولید تجهیزات نیروگاهی و همچنین خدمات فنی و مهندسی، از بخشی از صنایع نیروگاهی گروه مپنا بازدید به عمل آوردند.

در اين بازديد که روز یکشنبه 9 تیرماه جاری با هدف آشنایی مدعوین با توانمندیهای گروه مپنا و توسعه روابط دوجانبه صورت گرفت، توضیحات جامعی در خصوص گروه مپنا، فعالیتها و حوزههای كاری گروه ارائه شد و در ادامه نیز بازدیدكنندگان از خطوط تولید در شركتهای مهندسی و ساخت پره توربین مپنا، توربین مپنا و ژنراتور مپنا دیدار و با توانمندیهای مختلف گروه از نزدیك آشنا شدند.

نظر

• Mousavi
          عضو عادی
          • May 2011
          • 196

تبریییک به سهامدارانی که واقعا سهامدای کردن

نسخه چاپي ارسال به دوستان
          معاون بودجه معاونت برنامهريزي رئيسجمهور در گفتوگو با فارس خبر داد:
          اختصاص 8 هزار ميليارد تومان براي پرداخت طلب پيمانكاران از دولت

خبرگزاري فارس: معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور گفت: در قانون بودجه 8 هزار ميليارد تومان براي پرداخت طلب پيمانكاران از دولت اختصاص مييابد.

رحيم ممبيني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در مورد طلب پيمانكاران از دولت گفت: دو گونه پول در قانون بودجه در اين زمينه پيش بيني شده است. يكي از آنها مبلغ 8 هزار ميليارد تومان از محل واگذاري سهام به پيمانكاران است كه عام بوده و مختص پيمانكاران وزارت نيرو نيست و در قانون بودجه 90 اين مبلغ ذكر شده است.
          وي افزود: همچنين براي پيمانكاران طلبكار از وزارت نيرو مبلغ 5 هزار ميليارد تومان پيش بيني شده است كه آنهم تنها از طريق واگذاري سهام نيست بلكه از طريق فروش اموال، طرحهاي نيمه تمام و واگذاري طرحهاي تمام شده و حتي فروش اموال و دارايي قابل پرداخت است و وزارت نيرو در اين زمينه اختيار دارد و كار در حال انجام است.
          ممبيني گفت: مواردي كه به معاونت برنامهريزي مربوط ميشود، همان رقم 8 هزار ميليارد تومان است كه در چارچوب قانون دنبال ميشود اما پرداخت بدهي وزارت نيرو از طريق آن وزارتخانه دنبال ميشود.

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
            تبریییک به سهامدارانی که واقعا سهامدای کردن

نسخه چاپي ارسال به دوستان
            معاون بودجه معاونت برنامهريزي رئيسجمهور در گفتوگو با فارس خبر داد:
            اختصاص 8 هزار ميليارد تومان براي پرداخت طلب پيمانكاران از دولت

خبرگزاري فارس: معاون بودجه معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور گفت: در قانون بودجه 8 هزار ميليارد تومان براي پرداخت طلب پيمانكاران از دولت اختصاص مييابد.

رحيم ممبيني در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، در مورد طلب پيمانكاران از دولت گفت: دو گونه پول در قانون بودجه در اين زمينه پيش بيني شده است. يكي از آنها مبلغ 8 هزار ميليارد تومان از محل واگذاري سهام به پيمانكاران است كه عام بوده و مختص پيمانكاران وزارت نيرو نيست و در قانون بودجه 90 اين مبلغ ذكر شده است.
            وي افزود: همچنين براي پيمانكاران طلبكار از وزارت نيرو مبلغ 5 هزار ميليارد تومان پيش بيني شده است كه آنهم تنها از طريق واگذاري سهام نيست بلكه از طريق فروش اموال، طرحهاي نيمه تمام و واگذاري طرحهاي تمام شده و حتي فروش اموال و دارايي قابل پرداخت است و وزارت نيرو در اين زمينه اختيار دارد و كار در حال انجام است.
            ممبيني گفت: مواردي كه به معاونت برنامهريزي مربوط ميشود، همان رقم 8 هزار ميليارد تومان است كه در چارچوب قانون دنبال ميشود اما پرداخت بدهي وزارت نيرو از طريق آن وزارتخانه دنبال ميشود.

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=9005161270

واقعا متاسفم برای این بازار که مپنا داره با صدرا هم قیمت میشهx-( این خبر شاید بتونه این بچه یتیم رو یه تکونی بده!
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Mousavi
              عضو عادی
              • May 2011
              • 196

پیش به سوی اهداف قیمتی و شکست آنها بوسیله ی خبرای خوب خوب ;)

نظر

• Mousavi
                عضو عادی
                • May 2011
                • 196

مثل اینکه اینجا هیشکی مپنا نداره

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

چرا موسوی جان بنده از ابتدای ورودم به وبورس تقریبا سهامدار مپنا بوده و هستم. واقعا دلم می سوزه واسه این سهم... واقعا نباید پایین 500 تومان باشه اما ببین حال و روزش رو...
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

من هم دارم همراه با صبوری!
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• mohseni1353
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1010

من هم دارم کاشکی قبل افزایش سرمایه 518 رد میکردم دلم واسه خودم سوخت

نظر

• almani
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 40

بزودي سهامداران صبور مپنا خبرهاي خوبي ازسهم خواهند شنيد //

نظر

• m.nouri
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 61

در اصل توسط almani پست شده است View Post
                          دوست عزیر نصبت به خبری که دارید چقدر مطمئا هستید ؟ آیا در کوتاه مدت امکان رخ دادنش است ؟ چرا که قصد فروش سهم را دارم . با تشکر

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

تعدادی از سهامداران در حال جمع آوری امضا و شکایت علیه مدیران فعلی مپنا هستند و قصد تشکیل مجمع فوق العاده جهت برکناری مدیران نالایق فعلی را دارند. متاسفانه ظاهرا سودآوری واقعی مپنا با جعل اسناد به نفع شخصی مدیران انجام شده و حق و حقوق صاحبان سهام تضضیع شده .به همین دلیل بود که بحث به مجلس نیز کشیده شده. من دقیقا نمی دانم اما به نظرم باید سازمان بزرگتری مثل بازرسی کل کشور(اگر بتواند اعمال نظر کند) وارد شود
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• almani
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 40

در اصل توسط m.nouri پست شده است View Post
                              دوست عزیر نصبت به خبری که دارید چقدر مطمئا هستید ؟ آیا در کوتاه مدت امکان رخ دادنش است ؟ چرا که قصد فروش سهم را دارم . با تشکر
                              دوست عزيز در مرحله اول سهم 300 را مي بيند كه در صورت عجله در اين مرحله ميتوانيد از سهم خارج شويد ///

نظر

• Mousavi
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 196

دوست عزيز در مرحله اول سهم 300 را مي بيند كه در صورت عجله در اين مرحله ميتوانيد از سهم خارج شويد ///
                                من سنگین مپنا دارم و میانگینم هم 320 هست
                                اگه میشه حرفهایی که میزنین رو با دلیل بفرمایید دوست عزیز

نظر

در حال کار...
                                X