فردا عرضه زیاده شاید سهم برای دقایقی منفی هم بشه تا 190 بیاد پایین ولی کلیتش مثبت خواهد بود
گروه مپنا ( رمپنا )
Collapse
X
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postمپنا دیروز پولبک به خط روند نزولی زده شد (182) و امروز روز تثبیت بود که خوب معامله شد و فرصت خرید
به نظر من کاملا برعکسه ! دیروز به روند صعودی شکسته شده پولبک کرد امروز هم خورد به مقاومت 195 که قبلا یکبار شکسته بود ...روند سهم را نزولی تا 180 و به احتمال قویتر حتی تا 175 میبینم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postمپنا دیروز پولبک به خط روند نزولی زده شد (182) و امروز روز تثبیت بود که خوب معامله شد و فرصت خریدخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postدوستان تحلیلگر
به نظر شما ، تنها با نگاه تکنیکال به روند سهم میشه آینده سهمو پیش بینی کرد . پس فوندامنتال چی میشه ؟ !!! >:d<
بنده به شخصه سعی میکنم از اطلاعات مفید دوستان فاند در بررسی تکنیکالهایم استفاده کنم چراکه قبلا تجربه ضرربر پایه تکنیکال بدون در نظر گرفتن فاند سهم را چشیده ام.
همچنین به عقیده من یک بنیادی کار هم اگر نگاهی به تکنیکال نداشته باشد از موقعیتهای ورود و خروج یا مدت زمان نگهداری و خواب سرمایه خود نمی تواند به نحو احسنت استفاده کند.
امیدوارم این 2 نگاه بالاخره با هم آشتی کنند و با هم بروند جلو :)
البته خود نگاههای تکنیکال کار ها هم گاها متفاوت با یکدیگر میشود نظیر همین موضوعی که الان مطرح شد !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postنمودار لطفا ؟!
به نظر من کاملا برعکسه ! دیروز به روند صعودی شکسته شده پولبک کرد امروز هم خورد به مقاومت 195 که قبلا یکبار شکسته بود ...روند سهم را نزولی تا 180 و به احتمال قویتر حتی تا 175 میبینم.
فقط موندم که چطور با این قاطعیت ق 180 یا 175 را پیشبینی میکنید . تنها با اتکا به تحلیل تکنیکال ؟! >:d<
کافیه یه گزارش بیاد بیرون ، تمام محاسبات به هم میریزه .! >:D<آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2012/12/10, 21:59.آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
نقل قول
65 ملیون معامله در 4 روز برای سهمی که روزانه میانگین زیر 3 ملیون معامله داشته نویدی برای اهداف بالای شرکت میتونه باشه......
مپنا اگه فردا با صف خرید بسته شد مثل ذوبیه که از کمند 200 گذشت......
هر دوشون الگوی فنجون داشتند.....تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
نظر
-
این سهم روی 185 تومان کف سازی کرد (حمایت حجم)(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر